PLINGPLINGVISSELPIPAHEJ

Yoooo.

Stinisen22 uppdaterar sin blogg allt för sällan nu för tiden, det ska det bli ändring på, & därför ska jag nu gästblogga lite. Ascoolt.

Jag heter Frida Maria Stenmark. Henrik också. Men. Ja. Skitsamma. Här kallas jag för Räven eller liknande, & det är också ganska fint. Eller, det är väl finare, jag gillar inte Frida. Men hahah, skitsamma, igen. Om jag vill skriva sånhär skit får jag göra det nånannanstans & inte på plingpling-bloggen!

Falun & Dalarna (Kärlek är närhet) är fint. Det är massa snö överallt & när Jonna har sminkat sig ska vi åka till Borlänge. Egentligen borde vi stanna i Falun since det är så fint, menmen, Jussi Björling kallar! Nu är jag pank & fågelfri!

I källaren finns det godis & nu plockade Knäckie fram en mapp med massa fina bilder, mycket spännande indeed!

Så.

Det var allt.

Er Göteborgare.

Puss.

Friday night saturday morning

Känns så tråkigt att jag inte har skrivit på flera dagar, men jag har inte varit hemma. Har jobbat måndag och tisdag 8 timmar och sen har jag endå inte varit hemma efter det. Men nu ska jag inte jobba mer. Och! Imorgon kommer Frida!! Jag måste städa idag, och läsa min bok. Och så ska jag fika med vänner från klassen + bästa vännerna. Det känns lite konstigt att säga det men det har faktiskt varit riktigt roligt att jobba dem här dagarna, det har aldrig gått riktigt segt och igår satt jag och Petra precis brevid varandra vid något provisoriskt bord eftersom att alla andra platser var fulla, vi byggde ett torn av mandarinklyftor. Sen fick jag ont i magen för jag åt 13 mandariner på väldigt kort tid. Iallafall fick vi bonus igår sista timmarna, jag och Petra knäckte alla. 140 kr i timmen. Nu är det iallafall bokat, London om två veckor!! Är galet pepp på att handla och att bara vara där.
Åh vad jag har ont i kroppen, jag vet inte varför! Kanske för att jag har suttit så mycket senaste dagarna på osköna stolar. Jag borde duscha nu och göra mig klar för fikan. Imorn ska Frida tatuera sig också och halv sju kommer min göteborg!
Puss och kram!

Coming back to you

Jävla skit jävla skit jävla skit.
Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt är jävla skit bara. Eller egentligen inte. Jag är jävla skit. Just nu känns det mesta jävla skit. Speciellt mitt rum och mitt huvud. Jag behöver tiotusentals cigaretter, en filt och en vän. Nu.
Det gulligaste idag var iallafall när min minikusin ringde och berättade att han har gjort en pärlplatta till mig. En fjäril som är rosa, röd, blå, grön, lila, brun och rosa igen. Sen prata jag med Lisa och nu har vi bokat resan. Om två veckor blir det och jag längtar. Jag har ätit pizza idag, med bearnaise sås. Jag åt en hel pizza, jag äter nästan aldrig en hel pizza. Nu ska jag nog se sex and the city, jag jobbar imorn. Jag är ledsen. Jag behöver någon eller något.

Sätt dig själv i min sits, så kan du, kan du leva så

Alla har slutat kommentera och jag är ledsen på er. Igår åkte jag till Petra och slingade hennes hår mörkare, drack öl och bailys och god melongrejs. Therese + pojkvän + lillasyster till pojkvän + kompis till lillasystern. Rickard laga mat åt mig och Petra och sen kom Frida. Jag hade mina nya skor och jag hade glömt min biljett så vi fick åka förbi mig innan vi åkte till Magasinet. Iallafall var det jätte bra och man kunde köpa cider och öl i plastflaska!!!! Jag vart överlycklig och ville ta med mig en flaska hem för dem var så fina. Jag tyckte om att han spela magiskt med tragiskt men ja ville höra augusti i helvetet. Sen gick brandlarmet och alla fick utrymma lokalen. Circa en halvtimme efter börja dem spela igen. Allt var bra trots att jag hade jätte ont i revbenen och fick lov att sätta mig ned. Kvart i ett kom vi ut och sprang till Etage, det tog typ sjukt lång tid innan Petra kom in för det var så jävla mycket folk där. Iallafall var det inte så kul där. Kändes som att vi var där i 3 minuter eller något. Efter det gick vi ghandis men kön tog för lång tid så vi gick hem till mig istället. Frida och jag höll på att explodera av känslor och allt var konstigt. Vi åt nudlar och sen somnade vi. Jag drömde världens konstigaste dröm!!! Den är för lång för att skriva med det hade med en tsunami, en hund med två huvuden och armkrokar. Hela drömmen utspelades i Asrtid Lindgrens värld och drömmen hade ett jätte konstigt soundtrack. När vi vakna raderade vi en massa nummer på våra mobiler och ställde tillbaka klockan en timme. Vi åt mackor och oboy. Senare åkte jag och mötte sara och vi fikade, det var jätte trevligt och typ det bästa man kunde göra på en söndag. Ikväll ska vi äta pizza och jag ska sy. Imorgon kanske min jacka kommer med posten om jag har tur.
Tänk att på torsdag kommer Frida hit, jag kan inte fatta det fortfarande. Hon har stukat foten och kan inte gå men sånt där går ju att lösa. Det är Phone me på fredag, håkan-kväll. Fett.
Jag har ont i magen och jag vill gråta, jag vet inte vad det är. Jag är så förvirrad, som vanligt. Varför just jag? Varför fattar jag ingenting? Varför kan jag inte bara göra? Asjfklsdhguhru Dö


Tog med mig på en tur, radion var på

Idag är det Håkan och jag har ingen dricka. Idag har också jag köpt en röd telefon och skänkt fem kronor till bröd åt bröder. Och igår skänkte jag tio till Röda korset. Nu ska jag ta bussen till Petra och färga hennes hår. Puss och kram!


Frrrrrrrrrriday

Min mamma är bäst i världen, hon ska betala min resa till London. Både flyget och hotellet. Nu har jag nästan 4000 som jag bara kan handla snygga kläder för. Och skor. Och väskor. Och annat. Bäst. Glad. Jag har köpt vinterskor idag, för egna pengar. Dem är i skinn och är bruna. Jag har också köpt saker på rea, en loka hallon grape, en tidning, hyrt två filmer, chips, dipp, sjal, tyg och en dragkedja. Big spender. Idag stannar jag hemma, måste pyssla med lite saker och så ska ja se mina två filmer. Puss och kram!

Oh läpparna du kallar dina

Det är någonslags tomhet som har hittat in i min mage. Har haft ont hela dagen och jag mår inte bra. Känns som att jag inte ens hinner leva. Känns som att jag bara gör men känner inget. Som en robot. Jag vill bara att det ska vara kul igen. Kul att gå till skolan, kul att vara på jobbet, kul att vara hemma, kul att göra ingenting och kul att vara. Ingenting känns kul för att jag är så stressad. Jag saknar sommarlovet så man hann allt, även om man jobbade så hann man leva. på vardagarna går man i skolan och åker direkt till jobbet alternativt pluggar läxor. På helgerna är man så i extas att vara ledig så då dricker man och hinner aldrig andas. Imorgon får jag lov och heeela dagen imorgon ska jag vara hemma och typ unna mig en dag. Sen håkan, söndag, jobba, jobba, ledig, och på torsdag kommer göteborgs finest, längtar. Frida ska tatuera sig på torsdagen också!! Men sen blir det bästhelg med Räven. Nu ska jag duscha och lägga mig och läsa min bok som ska vara utläst efter lovet. GODNATT

Anyone else but you


If you call I'll know it's spring

Du har så kalla fingrar. På vintern kan du ibland dra dem längs min rygg så det ilade i hela kroppen. Eller du brukade göra det. Du kunde ibland ställa dig upp framför mig och se mig i ögonen tills jag inte klarade längre och såg bort, det blev så intensivt. Nu önskar jag att jag aldrig hade dragit bort blicken. Jag älskade hur du alltid ville se på stjärnorna på natten, du kunde dra ut en madrass på balkongen och ligga där hela natten. Du tände alltid två cigaretter samtidigt och gav alltid en till mig och behöll en själv. Och ibland kom du hem med en ny krukväxt som vi skulle glömma bort att vattna efter 3 veckor. Och vi visste båda hur envis den andra var. Hur vi båda ville ligga på höger sida och hur det alltid slutade med att vi låg ovanpå varandra istället. På höger sida. Nu skulle jag göra vad som helst för att ligga på vänster sida, bara du låg på den högra. Vi skulle åka utomlands på hösten, där det fläktade varmt och ölen kostade mindre än 5 kronor. Vi skulle bada i solnedgången och jag skulle ha på mig min nya klänning. Du brukade nynna på gamla låtar och jag brukade tjata om att du skulle slänga dina strumpor i tvätten i stället för på golvet. Jag önskar att jag aldrig hade sagt så. Då kanske du hade stannat.

(Ej novell. Bara påhitt)


I dont need that key

Hallå där, kom hem ganska nyss från Petra. Vi drack te och såg oskyldigt dömd. Innan var vi på Olles konsert-grej och det var nice. Antonia tappa sin mobil också men vi hittade den lite senare utanför Petra i gräset, den var blöt. Nu har jag en låt från konserten i huvudet och jag kan inte bli av med den. As drygt. Idag har jag också haft foto och kopierat bilder, jag var flitig idag. Kopierade så att jag har fem bilder trots att man bara ska ha tre bilder och man får egentligen inte ens kopiera så många men jag tänkte att det inte gjorde så mycket. Har ny läxa nu också till efter lovet, Frida kanske får stå modell om hon har otur eller så får mina trogna följeslagare ställa upp. Idag har jag beställt studentmössa, skit snygg. Den har en rosa rand och en rosa diamant hahahah! Jag Petra Frida och Tonia slog på stort. Vi har också någon strass-guld-grej bak på mössan också. Jag är sjukt hungrig. Ska äta glass eller pringles nu. Imorgon jobbar jag och sen är det lov. Skönt som tusan. Jag har inget kul att skriva, om ni har tur så kanske jag lägger in min novell som en inlägg senare. Men bara om ni lovar att vara snälla. Puss och kram.

I dont have much in my life but take it, its yours

Mina ögon är så trötta så dem faller ihop vilken sekund som helst och min novell är inte klar. Och den är jätte dålig. Har ingen handling och ingen kommer fatta något alls. Jag är bara så jävla trött på allt. Jag har femtusenmiljarder kläder på min säng och jag orkar verkligen inte flytta på dem. Jag kommer lägga mig på dem och somna. Jag har på mig mina tofflor som jag sydde i åttan. Dem är illgröna. Fodrade med fleece och utsidan är hårig med någon form av reptilmönster. Varför detta utseende har jag många gånger frågat mig själv. Neon grön har aldrig varit en favorit liksom. Jag jobbade med dem i typ en termin. Så sjukt jobbigt var det, kan ni ens förstå hur jobbigt det var för mig psykykiskt? Ironin flödar men det gör inte min inspiration eller fantasi. har ingen aning om vad jag ska skriva mer på min novell. Den måste vara två sidor och min är inte ens en och en halv. Bajs. Jag vill sova! Nu orkar jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Det får gå som det går med min novell. Imorn slutar jag halv 5 och klockan sju ska jag på någon konsert som Olle spelar på. Jag är trött ännu en gång mina vänner. Thank you och godnatt.

Över alla andra

Jag har kramp i min arm för ja har skrivit så mycket. Men allt är bara kladd och dåligt. Jag har skrivit tusen små stycken som ja måste få ihop till en enda text. Jobbigt. Men alltså det blir nog fint tror jag. Jag är bara så dålig på att komma på namn åt personer. Kan någon komma på ett ganska kort, fint och inte så vanligt tjejnamn? Jag skulle ha gått på Hair imorgon egentligen och jag har fortfarande chansen men saken är den att jag borde jobba. Och jag vill jobba så jag kommer in i hela försäkringsförmedlarrollen.
Varför funkar inte bilddagboken?

She would have married a Kennedy

Dagen än så länge: Skola och fika. jag och Frida skulle planera men det vart inte så mycket med det men det var trevligt endå. Sen gick hon till sin bil medans jag gick på hm och på dinsko. Sen köpte jag en sallad på maestro och cyklade hem. Jag såg Juno igen. Åt sallad. Jag hade fått världens finaste brev också, det var egentligen tre brev! Sen har jag druckit te och skrivit novell. Ska återgå till det strax igen, tänkte bara tala om att jag lever. Hur mår ni?

God has a voice, she speaks through me

Juno var jätte jätte jätte bra. Och jag skäms för att ja inte sett den tidigare. Men nu är det klart. Egentligen borde jag sova men jag har faktiskt ingen lust alls med det så ja ska koka te och skissa lite och skriva lite och klippa och klistra lite. Det är viktigt också. Jag har ont i min rygg. Antagligen eftersom att jag har suttit/legat hela dagen. I veckan ska jag nog beställa en jacka. Jag vill också hitta skor men skorna jag vill ha finns ingenstans längre, dem är slut överallt och jag kollade på internet och enda stället i Sverige där dem har dem i stl38 är i Stockholm vid plattan. Jag känner ingen i  Stockholm? Bor någon som läser det här i Stockholm så hör av er på 0735257487. Sen finns det ett par andra skor också. Palla att bloggen är värsta ytlig. Nu ska jag bli mer emotional. Eller skriva om något annat. Vad ska jag skriva om?
Jag kom på en sak jag kan göra.
Favoritmat: Bacon/Maestrosallad/Chili con carne/Snabbmakaroner/Bearnaise-sås/Tacos/Chicken BLT
Favoritfärg: Min garderob består mest av svart. Men rosa är fint och guld.
Intressen: Vänner/Musik/Film/Tv/Mode/Rita/Design/Blogg/Fika/Mat
Fritiden: Vänner/Jobb/Tv/Mat
Egenskaper: Rätt lättsam, skrattig för det mesta, glad fast trött, ledsen, blir oftast inte arg, konflikt-rädd, snäll, blyg och bara för att jag inte pratar betyder det inte att jag tycker om er, jag orkar bara inte engagera mig.
Musik: Jag hatar att placeras i fack. Men enligt myspace: Indie/Pop/Folk/Rock/Soul/Akustisk/Club/Alternativ/Experimentell/Chinese pop/Drum & Bass
Ett ord: Satan vad svårt, varför skrev jag det? Jag skulle nog ha valt Ballong/Sockervadd/Tuggummi/Fotografi/Pjamas/Söt/Pingvin/Hjärta. Fina ord det där.
Familj: Mamma, pappa och en avlägsen bror i London
Vänner: De bästa
Gillar: Popcorn
Ogillar: Banan och folk som äter banan och banansmaskar

Så där då, nu vart det iallafall lite annorlunda. Nu har jag målat en mustach på mitt högra lår. När man målar med den pennan så luktar det mandelmassa, vet inte vad det är för fel på den. Det står www.bestweste på den och så har jag tuggat på den men ja tror att det ska fortsätta med rn.se. När ja rita på låret hitta jag den där stickan jag fick där typ 2004. Jag satt hemma sjuk vid datorn och hade det värsta bra och så ringde telefonen och jag drog mitt hår på undersidan av skrivbordet som är av trä och vips hade jag en feting sticka i låret. Jag skrek i någon minut tills jag kom på att jag var ensam hemma och ingen skulle komma. Jag tog mod till mig och skulle dra ut stickan när jag börjar dra så går stickan av på mitten och där sitter jag med halva stickan i en hand och den andra halvan liksom "sjunker" in i låret och blir omöjlig att få tag på. Nu 4 år senare sitter den kvar där i låret, om man petar på den så ser det ut som att huden ska spricka och att stickan ska komma ut. Men ja vågar inte trycka så hårt. Jag är rädd för stickor och alla form av sår.

And we bury you and we look so good

Jag ser Fucking Åmål och jag har gjort min egna chailatte *nöjd*. Jag och mamma ska se Juno senare och sen måste jag läsa i min bok som ska vara utläst om två veckor. Herregud. Snart är London bokat, jag längtar. Jag längtar till lovet också. Jag har kommit fram till att det är bäst att vara 18. Så nu stannar jag här för resten av livet. Jag och Frida ska börja på riktigt med projektarbetet nu, förhoppningvis i veckan? Jag har inge smink och mitt hår är i en stor risig bulle på huvudet. Jag har en lång och skön stor kofta och knästrumpor som bara åker ner hela tiden. Speciellt inne på Film&Fabel, varför vi var på Film&Fabel vet jag inte eftersom att dem suger. Har inga filmer och hela lokalen känns så 90-tal. Hemmakväll är så himla mycket bättre. Fast dem har iförsig inte Fucking Åmål dem jävlarna. Nu ska ja se film igen, puss och kram!

We are no longer in wonderland


Hittade en jätte ful bild på mig men ignorera det och kolla håret? Jag vill ha långt hår igen? Varför kunde jag få det lockigt? Varför är mitt hår så fult nu? Varför klippte jag av mitt hår i en ful page och sedan klippte en tjock lugg? Jag har räknat ut att det kommer ta minst ett år innan det är så där långt igen. Jag vill inte vänta. BUHHUHUUU

Snurra min jord igen

Om du går sakta framåt hela tiden är det mindre troligt att du ramlar bakåt igen. Om du springer fram som en idiot är det självskrivet att du ramlar. Men varför är det roligare att springa än att gå sakta? Det klyshiga hade varit spänningen eller det spontana. Men jag tror det är något annat, jag tror att det är för att det går så snabbt så huvudet med tankarna inte hinner med och det är det som är så skönt. Att slippa tänka och bara göra. Men konsekvenserna är bakslaget. Och dem gör ont, så ont att det nästan inte var värt att springa så snabbt. Jag snackar inte om att springa egentligen.


Im sorry that you couldn't be

Fem sanningar.
1.
Min hjärna är konstig, jag tänker för mycket på allt och om allt. Analyserar varenda tanke tills det inte finns någon fantasi eller någon magi kvar. Allt blir så tråkigt då.
2. Jag är rädd för framtiden. & för att bli äldre.
3. Jag vet inte om jag har varit kär någon gång, inte på riktigt som det ska vara iallafall. Bara den där hemska kärleken där det blir fel åt olika håll och ingen blir glad.
4. Jag sätter alltid för höra mål på mig själv och på så sätt känns det som att jag misslyckas med allt jag gör. Jag kan ju aldrig bli så bra som jag vill att jag ska vara. Det är därför jag alltid känner mig dålig.
5. Jag har väldigt dåliga matvanor. Jag äter nästan bara chips numera, och popcorn och mackor. Äter riktig mat kanske en gång om dagen. Ingen frukost, massa cola, massa te. Skolmaten är ännu värre så då köper man något annat gott istället, som chips. Jag är rädd att efter en viss tidpunkt i livet så kommer jag inte kunna äta vad jag vill utan att gå upp i vikt och då kommer jag bli jätte tjock och inte kunna ändra mina matvanor och bara bli fetare och fetare tills jag tillslut exploderar.

Attractive day and night, all occasions

Hej och hå,
Jag var ut igår igen och nu ska jag sluta med det på ett tag. Jag orkar inte, eller min kropp orkar inte. Imorse när klockan ringde 20 över 9 ville jag dö på riktigt. Jag mådde så sjukt illa, hade ont överallt mest i huvet och jag kunde inte öppna ögonen. Jag var totalt cpslut i kroppen. Varför jag åkte till jobbet vet jag inte, kanske för att inte behöva jobba på söndag eller för att ja hade lovat Petra. Jag sov hela vägen på bussen och somnade nästan på jobbet. Fick sitta och lyssna på inspelade samtal och analysera dem och sen när ja ringde sålde jag direkt. Men det var något fel på vårat material, vi sålde typ 5 sycken på 4 personer på hela dagen, Stockholm sålde 1 på 4 personer och det hade blvit något fel så vi fick en timeout på typ en timme så sjuuuuukt skönt när man har pratat 5 timmar. Sen fick vi en rökpaus också vilket vi aldrig annars får. Iallafall så är jag hemma nu efter den typ jobbigaste dagen någonsin. Igår var vi i Petras lägenhet och drack med Rickards kompisar, det var kul. Eller det som var mindre roligt var att en kille försökte ragga på min hela tiden vi var där. Jag var sjukt irriterad på honom för han gav sig aldrig, han skulle massera mig och prata med mig och ta på mig och gjdklghdfhguf. Skit jobbig var han iallafall. Sen åkte vi till etage, det var faktiskt riktigt kul. jag dansade nog nästan sönder. 10 över 2 åkte jag hem och åt mat och drack mjölk och somnade någon timme efter.
Nu ska jag snart hem till Petra och Rickard och äta mat och se film med Frida och Olle också. Jag förtjänar verkligen massor av chips, dipp och popcorn nu. Och cola! Och bra film! Och bra människor!

We can learn how to make it together

Ändrade planer nu. Tar bussen om 17 minuter till Petra. Åt nyss kyckligwok och jag har cider i min väska. mgmt - time to pretend och electric feel känns det som nu. Kan vara för att jag är mätt eller bara lite glad. Har kollat på skor på stan nu och jag har ändrat mig lite, jag vill ha ett par andra skor nu. Herregud nu måste jag sätta fast, puss!

Ett oskrivet brev

Idag har jag hittat mina vinterskor, iallafall är jag 90% säker. Dem kosta egentligen 799kr men det är 30% rabatt på wedins så de blir typ 590kr. Det är acceptabelt tycker jag. Jag funderar på att åka ner och köpa dem. Nu har jag precis duschat och ätit en sallad med bulgur. Den var god. Jag älskar att vara ensam hemma på dagarna. Jag lyssnar på almedal och nu ska jag äta några chips. Puss och kram på er! Det här är en bra dag!




Blood on the curtains and murder in her eyes

Jag kan faktiskt ibland vara rolig också även om det inte verkar så i den här bloggen. Kanske för att jag skriver när jag är trött och sur. Igår spydde jag på ett bord utan att jag märkte det, jag trodde jag hicka och plötsligt låg det en spya på bordet. Jag sprang in på toaletten och skrattade så jag hade ont i magen. Antonia mådde illa, Petra skratta så mycket så hon ramla och Frida ramla över henne så Frida slog i halsen i ett bord och svullade upp och Petra börja blöda ur huvudet och fick fetaste blåmärket på rumpan. Det var svartlila. Jag tycker fortfarande att vi skyller allt på Mintu. Iallafall var det en jättejättejätte roligt kväll. Vi åt skit god mat på harrys och drack massor av 2för1. Sen gick vi på etage och dansade på lilla dansgolvet. Petra spydde på balkongon och jag satte varsamt upp hennes och klappade henne på ryggen, som en bra vän ska göra. Vi tog taxi hem men vi hade inga pengar, vi skramla ihop typ 85spänn tillslut och killen som körde fick lov att betala resten med sin egen dricks haha. Vi somnade runt tre efter att ha ätit två rostade mackor med ett tjockt lager bearnaise-sås och ett glas mjölk. Fint var det iallafall. Nu mår jag rätt bra endå, väääldigt trött och vääääldigt sugen på att lägga mig i min säng. Om två veckor kommer Frida och imorn ska vi på s2. Puss!


you know that i know that you make a funny face when you are brushing your teeth

För tre år sedan hade jag nyss fyllt femton. Jag hatade att vara femton och allt som har med det att göra. Jag hatade att vara förvirrad, lika förvirrad som jag är idag men väldigt mycket mer naiv. Jag ville bara ha bekräftelse och jag satt de flesta vardagarna i badrummet och grät. För att jag inte visste vem jag var eller vem jag ville vara. Visste bara att Stina var världens sämsta människa och jag förstod verkligen inte hur någon stod ut med mig. Jag stod ju inte ens ut med mig själv. Sedan en dag i oktober satt jag i köket och skrev ner allt jag hatade med mig själv och resten av världen på ett papper och sen brände jag upp det. I tjugo minuter gick jag omkring nöjd och glad för att jag hade lagt allt bakom mig. Vid den tjugoförsta minuten insåg jag att det inte går att sudda ut allt gammalt eller allt man hatar, det finns alltid alltid kvar. Även om det ibland sitter lite längre in så finns det alltid. Just nu finns det för mycket av allt i mig, ibland är jag så jävla glad för allt som är bra samtidigt som jag är ledsen över allt som är dålig och mitt i alltihop så är jag ju arg, arg på människor som behandlar mig fel, som missuppfattar mig, som tar mig för givet, som inte kan se vem jag är. Och jag antar att det är därför jag ens skriver här, för att ni ska förstå vem jag är.
(dag fick jag helt plötsligt sjutton nya läsare, hej allihopa!)

Want to see it all real

Jag är så konstig på senaste tiden, känner mig inte som mig själv. Helt plötsligt bryr jag mig om vad alla tycker om mig och jag är bara jätte konstig. Känns det som, som att jag är sjukt medveten om hur alla andra ser mig och jag vill konstant förändra det. Allt dem ser hos mig och allt som jag ser hos mig. Allt vill jag förändra. Jag önskar att jag blev påkörd av en bil så jag fick ligga på sjukhus jätte länge och så skulle jag inte behöva bry mig och något och jag skulle ha en anledning att tycka synd om mig själv. Jag önskar mig bara en massor av saker, att vissa saker ska hända och att vissa saker inte händer. Jag behöver komma härifrån ett tag känns det som, jag går bara runt i samma fotspår och jag kommer ingenstans. Imorgon ska jag vara full.

I am going to buy this place and watch it fall

Kom nyss hem från Petras lilla lägenhet, eller den är ju faktiskt ganska stor. En trea. Den är fin, jätte fin. Snart blir mitt rum där också fixat, men just nu är det blyerts streck på hela väggarna och Petra inbillar sig att det bor en liten kinesisk flicka där inne som spökar och att flickans lillebror blev mördad inne på toaletten och att han bor bakom badkaret. Ja hon kan vara lite fanasifull. Jag och Frida rycker bara på axlarna och skrattar lite åt henne. Så småningom kommer vi säkert bo där mån-ons. Då Rickard inte är hemma, då är vi hennes subsitut. Idag ska vi laga köttbullar och makaroner, se film och powerwalka runt i Norslund. Bara för att vi ska vara så hurtiga så har jag köpt chips och dipp också. Nu lyssnar jag på Coldplay och ska tvätta håret strax, sen ska jag till Petra igen och plugga Foto. Solen lyser!! Fick lov att skriva det för solen lyser så sällan här. Min mage gör fortfarande ont buhuhu! Oj nu måste jag gå om ja ska hinna med bussen. Puss och kram!


(Här är min fina hand som jag fick i present)


But the lonliness is gone

Hej, nu sitter jag i skolan. Jag Fia och Anna är klara med våt uppfigt men Petra och Fridas grupp är sega så jag måste sitta här och vänta :( jag är tröttt jätte jätte trött. Idag ska vi hem till Petra och sova där, se film osv. Måste nog även se över vad vi ska ha på fotoprovet på onsdag. Jag har ont i magen nu också och jag vill duscha så jag vaknar. igår kom mamma hem från London, fick en väska av min moster och typ strumpbyxor av mamma och en klänning. Mamma är inte duktig på att köpa saker till mig, det vet hon därför skulle jag istället få pengar när ja åker som jag får handla för istället. Föresten, Lisa om du läser det här, vi måste boka hotell och reda snart!
På fredag ska vi på s2, jag vet inte om vi ska ut på onsdag. Det blir så jävla mycket nu, föresten min Göteborg kommer på lovet! Det kommer bli så himla bra, jag ska visa henne Falun och så ska vi på Jussi Björling museumet osv. Brabrabra.
Nu är dem klara så nu ska jag gå, puss och kram

Det är alltid lättare att tro på det dåliga


Everything doesn't have to end

Japp ännu en helg. Igår firade vi Antonia hemma hos henne med massor av fint folk. Det var sjukt trevligt!! Sedan gick vi mot stan, det tog ungefär en evighet men det var kul. Vi kom gick in på etage osv. Rickard bjöd mig och Antonia på lite för mycket tequila och jag dansa lite för hårt tror jag för jag hade sjukt ont i kroppen idag när ja vakna. Antonia vart lite för full där kanske och jag fick höra världens roligaste komplimang. Iallafall kom vi ut kanske 20 över 2. Jag Frida och Olle skulle på efterfest, vad vi inte visste var att det var red devils samlingslokal vi skulle till. HAHAHAHAHAHAH Det var tusen kopior av samma kille. Kort, skitbred, rakat huvud och röda och svarta skinnvästar. Alla var med i mcklubbar och vi passade så jävla inte in. Men det var iallafall en upplevelse. Jag och Frida ragga upp en taxi och kom hem till mig halv 5. Otroligt kul kväll iallafall! Nu kollar jag på Pretty Woman och äter popcorn, ska återgå till det nu.
Puss!

Eyes on the highway

jag läste igenom det jag har skrivit tidigare idag och insåg att jag låter som världens gnälligaste, jobbigaste och mest känslosamma personen. Så skit i allt jag skrev tidigare, jag är en stark tjej som inte gråter eller är ensam. Jag är tuff!!!! Det jobbiga är att jag alltid skriver i bloggen när jag får en våg av känslor över mig som måste ut och allt blir så förstorat och överdrivet. Jag vill inte att ni ska tro så att om mig, för jag är nog inte så egentligen. Jag är inte emotions3000. Är det bara jag eller blev det här det mest patetiska inlägg någonsin? Säg hej till min kompis självhatet. Godnatt!


Maybe someday, on another planet

Buhu har umgåts med mig själv i mer än 6 timmar och nu börjar det bli sjukt tråkigt ju. Jag blir helt rastlös och går omkring i cirklar och andas för snabbt. Har druckit massor av cola och massor av naturgodis. Klippt och klistrat, sytt lite och sett tusen avsnitt av sex and the city. Vill ut och gå eller något annat kul. Vill att någon vill vara med mig. Vill att någon skriver på msn. Vill att någon smsar. Vill att någon skickar ett brev till mig. Vill att någon knackar på mig dörr bara för att säga hej. Ingen gör så. Ingen finns idag, en fredag. Ingen utom jag. Jag är ensammast i Sverige ikväll. Sug på den!

Thenewkid

  

  

All the words I DIDN'T say

Nej nu ska vi inte deppa längre, bara för att jag sitter ensam på en fredag och alla andra har planer förutom jag så ska vi inte vara ledsna. Det finns tusentals saker man kan göra ensam. För övrigt så har jag ju en vänner-box och en sex and the city-box som jag kan roa mig med. Men ja funderar istället på att sy något fint, skriva en fin novell, klippa och klistra till någon film eller typ städa. Pappa har somnat i soffan och jag har ingen lust att väcka honom så jag får helt enkelt gå ner i källaren. Pappa har varit sjukt snäll hela veckan, speciellt sedan mamma åkte till London, sen idag så glömde jag att låsa dörren när jag gick till stan för typ tredje gången och nu är han sur igen. Har är så jävla petig med det där och det kan man ju kanske förstå men jag har inte alltid det i huvudet när jag går hemifrån. Jag fikade med Frido och hitta på idéer och sen gick vi och handlade kläder. Jag köpte en body och frida en klänning som hon ska ha imorn. Jag provade skor och hämtade ut mitt otroligt fula id-kort. Nu dricker jag loka och lyssnar på kent. Jag lyssnar nästan aldrig på kent längre för det är så vintrigt. Ska lägga in bilder från kameran snart också, har fortfarande inte använt den tillräckligt. Bajs.
Imorgon ska jag lägga pengarna på posten så jag får min jacka snart. Nu skriver jag bara skit.


Det här är fortfarande lika roligt:

Visslaren


Friday im in love

   
1. Tat Tompa! Petra dansade med prillan 2. Bus! 3. Om det är slut på glas finns det alltid decilitermått att dricka ur 4. Någon var lite rolig och hade i en halv tub kaviar i Fridas mun

  
1. Lägenheten helt enkelt 2. Frida försöker blåsa sönder flaskan 3. En söt bild på 4 söta tjejer

Wawawawwaa

Hello there,
Dagen har varit rätt dålig. Vaknade 10.45 i panik, skulle ha varit i skolan klockan 10.00 på den där jätte viktiga föreläsningen. Dog på mig själv, tredje gången jag försover mig på typ en och en halv vecka. Men men. Frida, Tonia och Petra kom hem till mig efter tolv och fikade och spelade Jepordy. Det var mys iallafall, sen åkte vi till skolan och hade psykologi. Efter skolan köpte jag hubbabubba och sen mötte vi Olle och fixade hans mobil osv. Åkte till jobbet, jobbade och åkte hem från jobbet. Allt låter jämt så tråkigt men det är inte så faktikt. För det mesta är det as trevligt på tåget, på bussen, på rasten, medans vi jobbar, på tåget hem osv. Men! Nu är det så att jag är ledig imorgon vilket är superskönt. Ska sova länge och sen ska jag och Frida mötas och planera projektarbetet. På kvällen blir det förhoppningsvis film och chill. Ska checka Petra och Rickards lägenhet också! Nu ska jag se sex and the city och poppa popcorn. Popcorn är ju faktiskt det nyttigate snackset, till och med riktigt nyttigt för en! Det enda jag har ätit idag är två bullar och ett pringles-rör. Jag blir galen för min hjärna fungerar inte idag. Godnatt

Homo sapiens


How did you climb your way in?

Idag har varit bra, första lektionen kollade läraren bara närvaro och sen fick vi gå. Vi åkte och åt på maestro. Vi åkte upp till foto och var där i tre timmar. Sen åkte jag ner på stan och mötte mamma ett tag innan hon åkte till London med min moster, sen mötte ja Olle och vi drack kaffe. Sedan åkte jag hem till Tonia och åt godaste pizzan på länge. Fick träffa fina tjejerna och snacka lite. Elin babbla såklart på om sina särbarn på sin APU och vi andra skratta mest. Vi spelade spel och satt i soffan. Vi kollade på Fridas bildspel också haha. Jag, Petra och Tanya fick skjuts av Frida ner på stan och så fick vi vänta där ett tag innan bussen kom och sådär. När jag kom hem gjorde jag te och har suttit här sedan dess. Har sett tre avsnitt av the Hills och ett avsnitt av Sex and the city. Borde sova för lääänge sedan eftersom att jag är galet trött. Ska på någon föreläsning om Selma Lagerlöf imorn också, dryyygt. Ska hämta ut mitt id efter skolan och sen blir det iväg mot jobbet. Frida ska med på Håkan, så jävla roligt och bra. Hahaha! Jag är ledig på fredag och det ska bli så jävla skönt med en lång helg. Nu spårar det ur lite.

I really cant tell you

Imorgon fyller Antonia 18. Precis som alla andra gör just nu. Vi har vart vänner sedan tiden började. Iallafall hennes tid började, min hade ju hållt på ett par dagar innan. Iallafall hängde vi ihop hela dagisperioden och lågstadiet och större delen av mellanstadiet. Vår vänskap hade väl en paus ett par år efter det men sedan vid slutet av nian började vi umågs igen. Antonia är bra. Bra på att analysera problem och komma med bra svar. Hon är snäll, generös, glad. Det som är absolut roligast är när båda vi är trött och sitter och drar jätte tråkiga skämt tills vi får magknip av skratt. Det är kul att göra roliga ljud och spåra iväg med konstiga tankar. När vi var små brukade vi mosa massa bär i små hinkar, sedan sätta oss i hennes äppelträd och äta det där. Det var sånt vi gjorde, och så lekte vi med Barbie. Iallafall säger vi grattis till henne idag, puss och kram och grattis tonia.

Ikväll har jag varit på mitt arbete, ätit tårta där, fått mitt diplom och sedan lyssnat. Hann ringa typ 2 samtal innan vi sluta. Sen när jag kom hem åt jag lite, satte mig här och sen kollade jag på csi avsnittet jag lånade av Antonia, eller det är egentligen två avsnitt som hör ihop. Det där avsnittet som quentin tarantino har regisserat. Det var grymt. Jag har ätit ostkrokar och två mandariner och fejkcola. Jag vill beställa från forever21 med er jonna!! Kom ihåg det! Jag köpte en fransig klänning idag på hm. Imorn måste jag köpa strumpbyxor. På kvällen ska jag hem till Antonia på födelsedagsmat. Antonia får all uppmärksamhet i det här inlägget. Jag ska skriva ett inlägg om varje person i mitt liv om jag hinner. Roligt värre. Ska ha lite kvalitetstid med Olle också mellan 17.00 och ca 17.45 HAHAH. Jag borde sova nu, verkligen verkligen verkligen.
Dö!

har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Imorgon har jag framkallning på filmen. Jag ska ta 14 bilder till. Det är snart natt. Iallafall fick jag alla rätt på provet och nu är jag försäkringsförmedlare. Slå det ni! Min hals kliar och jag har något i ögat. Imorgon ska vi ha religion också, se någon as tråkig film om islam. Jag sov hela förra filmen om judendomen. Eller okej, jag såg de första 3 minuterna och eftertexten. Sen ska vi lyssna på när någon pratar om kronofogden eller något sånt. Och så ska vi ha handledarträffar. Sen ska jag jobba, vi ska fika och få diplomen. Det ska inte Olle haha, han får inte träffa Robert Alexander. Sen ska jag börja ringa, läskigt värre. Jag vet inte om ja ska ta bilderna nu eller om ja ska gå upp en timme tidigare typ.
På tåget hem idag satt jag med Robin, jag fick en grön comhempenna och en fin nyckelring av han, snällt. Han tycker om mgmt också. Fett. Jag vill beställa från forever 21 alternativt åka till New York och gå i riktiga affären. Varför är det så satans dyrt att beställa därifrån? Fast helst vill jag gå på Primark, hatar mamma som ska till London på onsdag. Ska tvinga henne att köpa hem något fint till mig. Funderar starkt på att tatuera mig nu, jag vill ha iallafall en. Eller två. Men dem ska vara små och snygga och alla ska ba: åh det var var typiskt stina. För det är så jag vill ha det. Men jag kan ju inte tatuera in ett popcorn någonstans. Nu ska jag sova tror jag, fixar bilderna imorn. Och ni har rätt, tvåan passar mig mer men ettan är ju så satans snygg. Fan alltså.
Godnatt!

People never do

Hallå där. Mitt rum är stökigt nu, kläder på golvet tre kameror i sängen och massa kartonger i hörnet. En klädställning mitt i rummet med några ensamma galgar. Jag har skaffat spetsgardiner också, vita. Vill ju ha svarta men måste måla väggarna vita innan jag kan ha svarta gardiner. Vill ha bort palmen också men mamma kommer hata mig då. jag har panik över att jag inte kommer klara provet imorn på försäkringar. Jag är så dålig på sånt ju. Jag önskar att jag var någon annanstans idag. Göteborg, Stockholm, London, Barcelona. Någonstans där man kan gå omkring bara. Jag ska se på något nu, vet inte vad bara. Usch vad tråkigt jag har och det känns som att jag borde läsa de där häftena hela natten men jag kommer antagligen inte fatta något endå.


Pleh


                                     Hjälp mig

Are you going to be gone forever

Jag vill grina, först skrev jag ett inlägg som jag sedan bestämde att använda i min novell som vi skriver i skolan istället. Sedan skrev jag ett nytt jätte långt inlägg om en dröm jag hade när jag var 8 eller 9 år. Bara för att ni skulle få läsa något annat än om vad jag gör på dagarna och så hände något så allt haka upp sig och så hade det inte sparats.
Buhuhu, vad ska jag nu hitta på? Det värsta som finns är att försöka återuppliva något som försvunnit. Jag skiter i det.
Jag kan skriva något om Laos, jag berättar aldrig om det.

Jag kommer ihåg att jag hade en rosa jacka på mig och min mussepigg-ryggsäck när vi skulle åka från arlanda. Vi satt på planet och bredvid oss satt två japanska tjejer som bjöd mig på jätte äckligt godis med japanska tecken på och ville peta på mig hela tiden. Mamma somnade och jag och Erik beställde in litervis med cola. Vi såg någon film och de satt äldre män bakom oss som var fulla.
Jag och Erik fick ett rum som gick i vitt och mörkt brunt. Vi hade ett jätte stort överkast med en måne och stjärnor på. Varje natt under några veckors tid grät jag för jag trodde jag skulle dö i en tornado. Jag skulle först gå i en laotiskt förskola men jag fatta ingenting vad något sa för alla var så jävla dåliga på engelska så jag bytte till svenska skolan. Där var alla i en stor klass. De minsta med de äldsta. Erik gick i tvåan. Jag brukade leka med mina barbiedockor i häcken på gården. Vår trädgårdsmästare brukade skratta åt mig och pepsi brukade springa runt benen och ville också vara med och leka. Vi hade jätte högt till tak på huset och det fanns en balkong inomhus som jag alltid stod och kollade ner för. Hela huset var beige't. På helgerna var vi alltid med dem från klassen och våra andra kompisar. Det var alltid någon som fyllde år eller så skulle vi bada eller så skulle vi ha någon fest osv. Det var en kille och en tjej som bodde nära oss men man var tvungen att gå förbi de lite fattigare husen för att komma till dem, det fanns en jätte läskig hund där som antagligen hade rabies eller någon annan sjukdom. Jag var alltid jätte rädd när vi gick där. Jag kommer ihåg att Eriks kompisar brukade komma på rollerblades hem till oss och att jag ville vara som Susanna, hon gick också i tvåan och var alltid så snäll mot mig.
Jag kommer ihåg en kväll, pappa brukade ju vara borta i veckorna och jobba och det var han den här kvällen också. Vi skulle sova över i skolan men på kvällen var jag så trött så min lärare skulle skjutsa hem mig och dem andra som skulle hem. Han släppte av mig vid ingången till tomten och jag gick in genom porten. Jag plingade på men inget hände, jag plingade på igen och igen och igen men ingen kom. Jag började slå på dörren och jag såg upp mot fönstret som var tänt. Vår nattvakt kom för han hade hört något ljud, han kunde inte engelska men han förstod att jag ville komma in. Han bankade hur länge som helst medans jag grinade. Jag vet inte hur längde vi hade stått där, jag kastade grus upp mot fönstret men inget hände. Jag trodde att mamma hade lämnat mig. Jag trodde att jag skulle få lov att stanna där ensam och bo hos mina grannar som bodde under ett plåttak. Jag låg på uppfarten och grät så jag knappt kunde andas. Nattvakten slutade aldrig banka även fast ingen kom. Jag vet inte hur många olika scenarion som spelades upp i mitt huvud innan någon tillslut öppnade. Jag slog henne hur länge som helst och jag fattade inte hur hon kunde göra så mot mig. Hon försökte förklara att hon inte visste att jag skulle komma hem och att hon hade haft på tvn jätte högt så hon hörde inget. Jag hörde ingenting heller för jag var så arg och så rädd. Jag blir fortfarande så jävla arg på mamma när jag tänker på det där, inte för att jag blir arg utan för att jag kommer ihåg hur arg och rädd jag var.

And you are to blame

Har ju ingenting att skriva egentligen. Min hals har typ torkat ihop så jag kan inte svälja. Har ätit fyra lakrisal och några klunkar kallt te men det funkar inte. Fuckade till den när jag kedjerökte i Hofors igår antagligen. Ska inte jobba imorgon, har för mycket att göra. Ska jobba på måndag usch usch usch och på tisdag men då är Olle och Petra där. Onsdag fyller Tonia år, mumsigt. Alla fyller år nu känns det som, man hinner inte med. Måste köpa en vinterjacka snart, jag börjar ju frysa utomhus nu. Förra vintern hade jag min höstjacka hela tiden och jag förstår inte hur jag kunde hålla mig frisk.
Hallå! Idag var mamma och pappa på ikea och kom hem med en klädhängare till mig! GLAD! Jag har behövt en i typ tre miljoner år! Sen hade mamma köpt någon liten lampa och tre bambuträdpinnar och satte dem i en vas. Eh, jag har inte kunnat ta hand och växter sedan någonsin. Vi får se hur det går. Tycker synd om min kamera, den får alldeles för lite uppmärksamhet. Har aldrig tid med den eller något annat för den delen. Borde skissa på designer till kläderna och leta information till projektarbetet. Borde göra miljoner saker. Nu längtar jag bara till nästa lördag.
Godnatt

take a new road and never look back

Jahapp. Igår åkte jag som sagt till jobbet, gick på utbildning som var klar 18.45. Mitt tåg gick 21.00. Så jävla typiskt. Hur underhåller man sig i Hofors i mer än 2 timmar? Och det var ingen från Falun som jobbade så ja kunde inte tigga skjuts eller prata med någon. Jag köpte chips och en tidning. Sen satt jag på buss stationen som var läskig så jag tog bussen till tågstationen istället och satt där i 1 timme oc kvart. Rökte upp mitt ciggpaket och hörde ljud. Tog en powernap på tåget så jag vart pepp. Sen cykla jag hem till Ebba och Josse där halva klassen var + flera. Det var riktigt riktigt trevligt! Sen gick vi på etage, som sög. Eller okej det var ju en del bra människor där men det andra sög. Petra vart utslängd. Fia och Gällivare var där. Rickard bjöd på tequila och jag blev väl lite full. Olle kom dit och sen gick jag, han, Frida och Philip. Petra och Rickard var på maestro och jag fick halva Petras sallad som var så jävla god. Sen tog jag och Frida bussen hem och så slog jag i tån i trappen och sen somnade jag. Jag frös typ hela natten. Sen vakna jag och låg i soffan och såg Andra Avenyn hahaha så dåligt. Jag åt frukost och chips och cola också. Och sen såg jag du är vad du äter och fick dåligt samvete. Visste ni att man inte går upp i vikt bara av att äta mycket? Här har jag försökt år efter år att äta onyttigt och nu får jag vet att det inte funkar. Man ska tydligen äta bra mat så att kroppen mår bra och så måste man träna, alltså träna? Nej nej nej.
Nu ska jag dricka cola.
Puss och kram!

Human nature

Fredag frrrredag. Idag har vi haft psykologi, vi lekte någon konstig lek och så gick vi igenom lite kommunikation typ. Sen åkte vi till stan för att gå på museum på svenskan, en ganska skräckfylld resa må jag säga. Vi tryckte in oss i två olika bilar och automatiskt blev det en biljakt nerför svärdsjöbacken. Olsson gasa på i guppen så vi flög i bilen och funderade på att köra på vänster sida i rondellen för att kunna komma om den andra bilen. Sedan vid korsningen skulle vi vara listiga och blinkade åt ett håll och sen åkte vi åt det andra hållet! Men det var kanske inte så smart för det kom massor av sega bilar och en traktor och Emma fick vattenplaning i en rondell så vi kom efter. Men sånt som händer. Iallafall kollade vi på Selma Lagerlöfs bibliotek i tio minuter innan vi satte oss på cafét istället. Jag köpte en kjol sen och åkte hem. har suttit här en stund och nu är jag sjukt trött. Ska dricka kaffe och skriva projektplanen är det tänkt. Ikväll ska jag sitta på utbildning i fyra timmar och sedan åka hem till Ebba och Josse. Mys iallafall.


Det här är lite bilder från lördagen

(någon åt choklad när vi kom hem)

Vilken färg har själen

Ont i huvudet. Projektplan. Äta något. Tröttast i världen. Stor kopp. Sängen bara skriker. Den är död. Allt bara lägger sig på golvet nu ju. Till museum på svenskan. Psyyyykologi. Jobba jobba jobba. Sen ut. Mitt huvud gör så jävla jävla ont. Jag har köpt en jacka av en tjej nyss. Fin fin för 200kr. Nu måste jag ju äta på riktigt innan jag svälter. Innan klockan är tolv.


Garcons

Stressssssssss, hinner inte något alls numera. Blablabla och så ska man försöka komma på något kul. Intressant. Fint. Bra. Men iallafall är orgamism 12 det sämsta någonsin vad ni än säger. På höstlovet kommer kanske min göteborgare hit och då blir jag jätte glad. Jag är jätte trött nu och har skrattat åt det mesta hela kvällen. Men hallå, varför skulle man inte kunna skriva 'dem' i en msn konversation?? Jag blir hånad. Jag är trötttttttttt. Och har psykologiprov imorgon och sen jobbajobbajobba. Men! Innan måste jag komma ihåg att hämta ut mina pengar och fixa det där på banken, herregud jag var där 3 gånger förra veckan också. Iallafall så ska jag ju få mitt studiebidrag aotumatiskt till mitt konto den här månaden men pappa hade redan flyttat 1050 till mitt konto så nu får jag dubbelt denna månaden moahaha. Dessutom så sparar jag ju 200 varje månad, borde kanske spara mer. Till en häst eller kanske ett hotell. Vem vet? Jag har tänkt att prova skor också men sånt hinner man ju aldrig med. Jag hinner ingetttttttt. Men just det, förhoppningsvis så slutar vi tidigare i och med att vi har prov sista lektionen. Nu ska jag intensivplugga i 1 timme och en kvart.
Puss och kram och sov så gott och godnatt.

Totally totally totally

Ehmm ja! Nu har jag precis kommit hem, har haft textkommunikation och foto idag bara. Och så åt vi på McDonalds emellan dem. Hatar Ernesto idag, så jävla seg och så jävla jobbig när han pratar med en som man var typ 5 år. Iallfall fick jag min kamera idag, alla andra fick igår så nu fick jag den som är lite trasig när man laddar. Skit samma endå as tråkig läxa. "Ljus". Nu måste jag plugga psykologi men det kanske kommer något mer inlägg ikväll. Halv sju ska jag hem till Fia och äta mat! Puss


RSS 2.0