I want to do something you can't imagine

Ja nu åker jag om några minuter till Sandviken och tar en titt på min skola. Sen åker vi till ikea en sväng också. Sen blir det förhoppningsvis en liten farväl-roadtrip med Fia och Linda ikväll eftersom att Fia flyttar till Norge på lördag, buhu. Hoppas vi tar vägarna förbi Borlänge för jag är så satans sugen på max! Igår föresten, jag Frida och Petra tog först en promenad och sen hyrde vi film och gick och handlade cola, sen fick vi vara hundvakt åt en liten hund en stund medans ägaren skulle in och handla på hemköp, vi såg antagligen en del av hoffmaestro också när vi satt där och väntade, kommer tyvärr inte se dem i helgen för att det kostar 250 jävla spänn!! Men iallafall efter det gick vi ytterligare en promenad och sen gick vi hem till Frida och såg Wallander, sen sex and the city och sen satt vi en stund vid balkongen och tittade på fulla människor som gick hem från krogen, underhållning. Ja men jag ska alltså dricka upp mitt kaffe och äta upp min glass och sen åka. Puss!

Come closer to my sweet heart

Godmorgon, det är en ganska bra morgon. Igår fikade jag i tre och en halv timme på Bryggcafét med Sara, Anna och Jonna och det var så himla kul. Vi prata gamla 9b-minnen och skrattade hur mycket som helst. Saknar att träffa dem, det får bli ändring på det nu. När jag kom hem kollade jag på sex and the city och satt lite här. Efter det gjorde jag fem mackor, oboy och tog med en yogurt och så la jag mig i sängen och hade piknik och läste böcker. Läste ut två stycken och började på en ny. Somnade efter fyra och vaknade idag av att någon ringde på hur långe som helst på dörren, varken jag eller Erik orkade öppna åt någon som plingade på 10 på morgonen så vi sov vidare men sen hörde jag att någon skrerk STINAAAA STINAAAA ute på vår baksida och då var det bara att stiga upp. Det var Lena som skulle låna vår gräsklippare. Sen försökte jag somna om men vaknade någon timme senare av att det plingade på igen, nämen gissa om det inte är Lena igen! Erik fick hjälpa henne att betala sina räkningar för hon hade virus på sin dator och jag gjorde kaffe och sen satt vi tre och fikade medans jag äntligen öppnade min bärbara dator som jag fick för mer än en månad sedan. Den ligger på laddning nu och jag är väldigt taggad på att få igång den. Om nån timme ska jag ner på stan och köpa ny mobiltelefon till mig. Har lite separationsångest och måste nu skriva ner alla sms som jag vill komma ihåg eftersom att jag ska flytta över abonemanget till den nya telefonen = min gamla kommer inte fungera. Lite ledsen, men samtidigt kommer jag ju få en ny älskling.
Ikväll ska det tydligen vara sol och 21 grader och därför planerar jag på att vara utomhus vad jag än ska göra. Ska iallafall vara med Petra och Frida. Kanske Linda också och någon mer.





He wasn't there

Åh jag orkar inte med det här längre. Att sitta och tänka på saker, att sitta och ångra saker, att sitta och önska saker, att sitta och hoppas på saker, att sitta och inte göra något åt det som man egentligen mår dåligt över. Allt jag gör är att klaga, gnälla och gråta, men jag gör ingenting. För att jag är feg och rädd att något skulle gå mer sönder om jag gjorde något. Jag skulle inte stå ut med att någonting var mitt fel, då skulle jag ju dö. Om jag mår dåligt över någonting som någon annan har gjort så kan jag iallafall leva med mig själv. Ni har säkert ingen aning om vad jag babblar om, jag vet knappt själv. Vet bara att jag inte kan fortsätta sitta så här och tänka sönder mitt huvud. Måste göra något. Helst nu.

I can't see anything

Dag två i eländet. Eller något i den stilen. Hur jag kom upp ur sängen idag är ett mysterium men jag gick iallafall ner och gjorde te och satte mig vid tvn och satt kvar där fyra timmar senare. Det enda som var värt att röra sig för var mer te och nudlar. Sen ringde Frida från jävla Leksand och informerade mig om hennes liv och jag om hennes. Efter maten la jag mig inne på mitt rum och lyssnade på till-stina-från-agnes-skivan och läste saker under huden. Mådde inte bättre egentligen. Satt bara och tänkte på att det nog inte ser så illa ut på utsidan. Tjej ligger i sin säng med en bra bok och lyssnar på fin musik. Tjej sitter och ritar i soffan samtidigt som hon ser på sex and the city. Tjej äter fiskpinnar med potatis och remoladsås tillsammans med hennes mamma och bror. Tjej dricker kaffe i i sitt kök samtidigt som hon läser reklam. Men det är liksom på insidan som allting har raserat. Jag är liksom darrig i hela kroppen för att jag inte har någonstans att ta vägen. Jag vill inte gå ut och gå själv för jag inbillar mig att alla kommer se på mig som om jag är onormal eller så kommer jag möta någon som jag inte vill träffa, sånt händer jämt mig när jag minst vill det. Istället har jag suttit inne en hel dag när solen lyste utomhus och alla fåglar kvittrade och alla jävla lyckliga människor har hoppat omkring och skrikit att livet är så jääävla fantastiskt. Nej, någon måtta för det för fan vara.

Kan du bara bara stanna

Jag mår inte bra. Har försökt dölja det här i bloggen eftersom att jag alltid annars vräker ur mig saker som är way to personliga men jag glömmer liksom bort det. Och jag ska egentligen inte skriva något alls nu för ingenting blir bättre av det. Eller jo okej, när ni kommenterar blir jag ju lite gladare. Men alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta högt och elakt åt mitt egna beteende och gråta våldsamt åt mitt tankesätt, mina jävla känslor och mitt såkallade liv. Jag är ju så jävla bortskämd egentligen, har världens finaste vänner och egentligen väldigt mycket som är bra men endå mår jag dåligt. Och jag vill inte tala om det för någon eftersom att det inte riktigt är "okej" att vara ledsen om det inte är någon som har dött/någon som har gjort slut/någon som man har bråkat med/osv. Jag är ju tacksam, så jävla tacksam för det positiva jag har men det dåliga sakerna väger så mycket tyngre ibland. Som idag. Jag vill inte sitta hemma och ruttna bort men samtidigt känner jag mig inte som världens roligaste sällskap. Känns som att ingen hör av sig längre och jag vet att det delvis är mitt fel, jag kanske inte heller hör av mig, jag kanske har blivit tråkigt, jag har kanske sårat någon. Jag är så inne i mitt eget huvud att jag inte märker att allting runt omkring mig har förändrats.

Got my mind set on you

Igår var en rätt konstig kväll. Den startade hos Linda med Antonia, Fia, Emma och såklart Linda. Det var himlans trevligt även om vi inte kunde hitta någon musik som alla kunde lyssna på. Det löstes dock med att Linda satte på sin ipod med låtar som rosa helikopter, och sen var det liksom inget mer tjaffs. Vi fick supergoda drinkar av Linda och så spelade vi pyramiden och drack tequila. Mest jag som vanilgt. Sen kom några grabbar från festen ovanför och tyckte att vi skulle dra ihop en gemensam förfest istället. Jag och Fia satt dock hela tiden inne på Lindas säng och hade serious talk. Sedan gick vi till stan och etage och det kändes konstigt när man inte har varit där på flera månader. Men det var sig likt, roligare än jag mindes att det var. Jag dansade mig svettig och Linda bjöd på absint shot. Efter några timmar så gick jag, själv av någon konstig anledning. Men jag stötte på Fia och sen Ante och Johan vilket ledde till att jag fick smaka mat och cola och till sist kom Anna och Elisabeth också dit så det blev bra endå. Sen när klockan var två mötte vi upp Jonna, Elin och co. Vi gick och lämnade en av Jonnas kompisar och sen tillbaka till stan då Anna och Elisabeth hade fått mat och sådär. Sen gick jag, Jonn och Elin till Kålgårn och jag och Jonna badade. Och det var inte alls kallt! Sen hade jag ju såklart ingen handduk så jag fick dra på mig min klänning och gå hem barfota. På den lilla biten hem hann 5 personer fråga mig om jag hade en cigarett och jag sludrade fram att neeeeeej det hade jag inteeeee. Sen kom jag hem helt blöt och full och somnade på två sekunder. Jag var iallafall skit nöjd eftersom att jag äntligen fick nattbada efter krogen. Med det känns som att jag håller på att bli sjuk nu vilket inte är positivt.
Nu ska jag hem till Louise om en timme och äta mat och fira henne och det blir nog riktigt trevligt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer.

If you wanna grab my neck

Har du:
Någon som förstår dig: Ibland 
Någon som du saknar: Jo
Någon som du hatar: Hehe jadå
Vem kramade dig senast? Olle
Vem ringde dig senast? Dolt nummer (Antonia)
Vem ringde du senast? Frida
Vem var hemma hos dig senast? Min familj?
Vem var du hemma hos senast? Petra
Har du några kärleksproblem? Oja, för tillfället lever jag i det satans ovetandet och jag dör
Har du pratat med någon idag? Några stycken
Har du gråtit idag? Nej
Har du skrattat idag? Jo lite faktiskt


Jag:
Är singel? Jajemensan
Svär ofta? Ja, fast bara då det liksom behövs
Sjunger i duschen? Nej, men lite överallt annars
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Nja troligtvis inte
Skrattar åt dina egna skämt? Det är väl självklart
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Jag har ju faktiskt tekniskt sett gjort en plastikoperation som var gratis och rätt ofarlig

Har du:
Piercingar? Ja men naveln tyvärr
Syskon? Jadå, Erik
Jobb? Nej buhu
För många vänner? Nej, tillräckligt. Eller kanske till och med för få vänner
Rymt hemifrån? Några misslyckade försök har jag hunnit med genom åren
Färgat håret? Ja
Bra självförtroende? Verkligen inte
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja, tyvärr blir det oftast i onyktert tillstånd
Varit kär? Ja
Gjort något olagligt? Jo
Somnat i skolan? Haha många gånger
Brutit ett ben? Nej, men har alltid velat
Tappat bort mig i min hemstad? När jag var tio tappade jag bort mig i Bojsenburg
Sett en fallande stjärna och önskat? Mm, dock utan resultat
Varit otrogen i ett förhållande? Har inte haft möjligheten
Gjort något som du lovat dig själv att inte göra? Ja tyvärr så har det väl hänt
Smugit ut utan lov? Kan inte komma på någon gång jag inte har fått gå ut, så nej
En hemlighet som ingen annan vet? Inte direkt
Sovit en hel dag? Ja när jag har varit riktigt trött
Somnat gråtande? Ja

Har du:
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Mm
Blivit generad inför folk? Jaa
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Ja tyvärr
Blivit kallad player? Haha nej, det skulle nog kännas lite fel att kalla mig det
Färgat ditt hår svart? Nepp

Vad:
Längtar du till mest just nu? Jag vet inte, jag längtar tills att jag mår riktigt jävla bra. Det kanske blir imorgon jag vet inte
Ska du göra i helgen? Idag ska jag toffla med Harry Potter och imorgon ska jag ramla omkring i kära vänners sällskap och på söndag ska jag hem till Louise som fyller 20
Har du för kläder på dig? Nerifrån: Nagellack på tånaglarna som är hittat hos Frida, svarta jeans från monki, trosor från lindex, linne från okänd affär pga. att jag har klippt bort lappen för att den antagligen kliade, mammas kofta från esprit, bh från hm och toffs i håret från typ kicks. Klart!
Gjorde du igår? Chillade hos Petra
Ska du göra i sommar? Jag har tre veckors sommarlov kvar, jag ska försöka ha roligt bara
Åt du senast? Jordgubbar och vaniljvisp
Vad har du för mobil? Sony ericsson men ska köpa ny nästa vecka faktiskt
Köpte du senast? Cigg och smörpopcorn
Skulle du gjort om ditt ragg skulle börja ragga på din bästa vän? Bli jävligt arg

Vem/vilka:
Fick du sms från senast? Linda
Pratade du med i telefonen senast? Antonia
Tycker du om? Ja men hallå, rätt många
Älskar du? Ett antal
Är din bästa vän? Frida sedan en lång lång tid
Var du med senast av det motsatta könet? Jag fikade med Olle idag och jag åt mat med min pappa och min bror så
Sov du tillsammans med senast? Delade säng med Petra i natt

Allmänt:
Har du pussat en groda? Usch nej
Kan du hjula? Nej :(((((((
Biter du på naglarna? Har äntligen slutat!
Är du EMO? På insidan har jag nog alltid varit lite emo
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Handla skor, åka överallt, bjuda alla på white russians och vara glad
Vågar du flyga fallskärm? Skulle vilja men är nog lite för mesig
Har du sjungit inför publik? Haha ja på vår kabaré i sexan
Följer du mode? Inte mycket
Är du hungrig? Ja faktiskt
Är du blyg? Ja ganska ofta
Din första kärlek? My heart belongs to Harry Potter, det vet ni ju


Women seem wicked

Alltså jag förstår inte, klockan är snart nio och jag dööööööör. Har så himla tråkigt. Dricker champagne för mig själv och spotify fungerar inte. Det är varmt ute och det ska man för tusan inte kasta bort! Om det inte händer något snart sätter jag mig på slumpmässigt vald sten och röker upp mitt cigarettpaket. Fast nej!! Nu kom jag på vad jag ska göra, jag ska se Harry Potter och fenixorden och äta popcorn och skriva upp saker jag kan sy när jag har börjat skolan och sen läsa någon av alla mina böcker. Puss!

Watch me leave

Ännu en dag med pissigt väder. Men vad tusan gör det egentligen? Igår var det världens jobbigaste morgon/dag, jag och Frida vaknade och mådde så jävla dåligt. Jag ville inte vara vaken men kunde inte sova, mådde för illa för att äta men var hungrig endå, frös och svettades, kunde inte koncentrera mig på tvn för mitt huvud dunkade men ja kunde inte blunda för då mådde jag mer illa. Låg och kved och skrek för jag hade panik och Frida lika så. Tillslut tog jag mig hem och duschade. Mamma och moster hämtade mig och Erik och så åkte vi till stugan. Vi åt mat och satt en stund, sen åkte jag och Erik hem igen. Vi är inte så mycket för det lugna livet i skogen. Jag tog bussen till Petra och kikade på nya lägenheten samt åt popcorn, drack te och såg på Irene Huss. Sen såg vi Big brother och paradise hotell. Sov kvar där sen för det regnade så sjukt mycket att det hade varit omöjligt att gå hem.
Vaknade av att det borrades någonstans i en lägenhet intill, hela huset skakade och det gick inte att gör något annat än att trycka kudden ovanpå huvudet och försöka somna om, klockan var ju bara halv nio. Men tillslut gick jag upp iallafall och gick den långa promenaden hem. Fikade med Olle på waynes och sen på kopparhatten med Petra och Tonia. Kom hem precis när maten var klar så det var bara att käka igen.
Nu är jag så uttråkad att jag funderar på att gå på bio själv. Eller gå ut på krogen och träffa Anna som är i Falun. Eller gå en riktigt jävla lång promenad.

Jag blir någon helt ny


Hahaha så jävla helylle!!!

So tell me if you see her

Ja. Det har varit en varm och bra dag. Vaknade och åkte till Byrggkafét där Anna, Sara och Jonna satt, köpte dock inget fika men vi satt där i solen och prata om ditt och datt och framtiden. Det var väldigt mysigt. Sen gick vi omkring på stan tills klockan blev över tre och då åkte vi hem. Jag har sedan dess ätit nudlar, givit mitt kontonummer till greenpeace-killen(så jag är numera medlem i greenpeace! Yey eller nåt), slagit i min fot så den gör löjligt ont och så har jag inte gjort något mer. Ska ju som sagt ut idag så jag måste leta reda på någon gammal trasa att sätta på mig och sen äta pizza med Erik. Har verkligen inget kul att skriva, och jag har ingen aning om vad ni vill läsa heller. Så eh, hejdå.

When it's easy but it really isn't

Tillbaka hemma. Rastlös. Har färgat håret, eller ja Frida har färgat det åt mig. Det är lite mindre rött nu och lite mörkade och imorgon ska ja ha i lite slingor. Fast jag är mycket skeptisk till hur resultatet kommer bli, slingor känns lite.....04? Iallafall i mitt hår. Kan bero på att jag har haft skit trist mörkbrunt hår i 2 år och har blivit för bekväm. Eller nåt. Vi såg Revolutionaly road samtidigt som Frida färgade och vi hatade slutet ganska mycket. Sen blev klockan halv tolv och Frida behövde sova för hon ska upp och steka hamburgare imorgon bitti. Jag traskade alltså hem den korta biten och kände mig rätt liten mittimellan husen och alla små ljud överallt. Det har ju faktiskt börjat bli rätt mörkt på kvällarna.
Pappa tvingade ner mig i källaren idag för att rensa några lådor med gamla barbies, trasiga gosedjur, troll med hår i regnbågens alla färger osv. Blev sjukt sentimental och blev mer och mer tårögd för varje pryl jag slänge eller sparade. Hittade en fet låda med barbiekläder som jag nu har döpt till inspiration, den får hjälpa mig med idéer i år.
Något mer intressant? Hmm.. Jag började läsa Snabba cash härom dagen tack vare min kusin Lisa som läste den i Danmark. Därför tänkte jag inte låna några böcker på biblioteket eller köpa någon ny bok heller. Nej men gissa vad jag kommer hem med idag, fem lånade jävla böcker! Jag kunde inte låta bli. Linda Skugges Saker under huden, Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket, en med Katarina von Bredow, Broder Daniel boken och tjuvlyssnat 2 för skrattandets skull. Iallafall älskar jag det och ler varje gång jag tittar på bokhögen. Ska dock fortsätta med Snabba cash också. Typ precis nu. Puss och godnatt!

Nothing in particular

Är hemma en stund, de blir automatiskt så att jag flyttar hem till Frida så fort jag kommer hem till Falun. Igår var jag självklart där, vi gick och handlade och hyrde film och insåg att dvdn inte hade någon dosa och så kom Fridas syrra med en dosa som var fel dosa så vi gick hem till mig och hämtade min dvd + en påse bigaråer. Vi såg flyga drake och sen såg jag 6 avsnitt av sex and the city, Frida sov. Idag har vi varit på biblioteket super länge, gått på stan och sen varit hos Frida. Antonia kom dit, Frida bakade en kaka och jag gjorde kaffe och sen prata vi om det mesta. Hade en lång diskussion om Harry Potter, min älskling. Sen gick jag hem och åt tacos med min familj och kollade igenom studentkatalogen. Jag ser anständig ut iallafall och det känns väl bra.
Vädret suger balle och jag saknar sommaren. Och jag saknar Göteborg(+Räven såklart). Imorgon ska vi nog ut igen, ska dock inte dricka så mycket eftersom att jag har blivit så full de senaste gånger jag varit ute. Kan bero på att jag blir crazybitch-stina när jag dricker tequila men jag ska helt enkelt tagga ner lite.
Vet ni? Jag är rädd. För att jag ska börja ensam i en helt ny klass, i en helt ny skola, i en helt ny stad. Och jag är rädd att jag har gjort fel val som binder upp mig på någonting ett helt år när jag nyss har tagit studenten fast jag samtidigt vet att jag kommer tacka mig själv senare för att jag tar den här chansen. Och dessutom vet jag ju att det är det här jag vill hålla på med så jag har ju inte så mycket att förlora. Nu ska jag traska hem till mitt andra hem och umgås.




(Lite så här såg det ut i Danmark)

Would you freak out if I said i liked you

4 timmar och 37 minuter senare. Typ. Iallafall är jag inte hos Frida, hon skulle jobba i någon grill i Leksand och kommer inte hem försen om typ ja, en kvart och anyway det är lite sent. Istället har jag sovit, så jäääävla skönt. Jag somnade runt halv sju och sov till kvart över 9. Sov bort huvudvärken dock inte ångesten. Har väldigt tråkigt nu, har ätit upp de två b&j's förpackningar som fanns i frysen, sett brottkod försvunnen, druckit jävligt starkt kaffe och inte gjort något mer. Jag är uttråkad och ledsen och känner mig så jävla ensam ikväll. Och vad gör jag när jag känner så? Jo jag klagar här och sen planerar jag saker jag ska göra. Därför tänkte jag planera inför morgondagen så jag har någonting att se fram emot, jag ska färga håret på något vis, vet inte hur eller varför men jag är så less på hur det ser ut nu. Sen ska jag antingen köpa böcker eller låna böcker på biblioteket, dock lyckas jag alltid lämna in dem försent så jag hoppas att jag hittar några bra second hand böcker. Sen ska jag, om jag har otur, bli tvingad att åka till sommarstugan och grilla med mamma, pappa, Erik och Lena. Visst jag menar, en kväll i stugan är inte döden men att sova kvar där kommer jag inte klara. Jag kommer ligga vaken konstant hela natten och lyssna efter monstret som ska döda mig. Jag vill inte. Hoppas jag och Erik får ta bilen hem. Har gjort en king spelningslista men jag vet inte vad som är fel på högtalarna för det kommer ingen musik vilket gör mig arg och förtvivlad. Är allmänt emotional idag och har fortfarande inte duschat. Har sminket sen igår och funderar på att lägga in Danmarksbilderna och lägga upp dem här. Får fundera på saken.

See you in gold mines

Så jag är tillbaka igen. Danmark var fint, hur jävla bra väder som helst och mina fina kusiner. Har varit på legoland och i Tyskland för att handla alkohol och till Odense för att handla kläder och skor. Jag hitta super fina sandaler som satt som en smäck och kostade bara 99 danska kr. La bort dem i två sekunder och nån jävla bryd snodde dem och köpte dem. Deppad men Istället köpte ja typ världens sötaste klänning på topshop och en helt okej på hm. Och bikinitrosor. Alla antecknar. Hm vad har vi gjort mer, badat i havet, solat, läst ut tre böcker, kollat på greys och csi, kikat film på kvällarna uppe på mitt och Lisas loft och lekt med Hugo. Toppenbra allt. Igår gick jag och Lisa ut med Frida, Malin, Linda och Emma. Rådhusgården som igår sög ganska jävla hårt, jag var jätte trött och mådde illa och massa människor. Lisa köpte pizza och vi var hemma innan två tror jag. Har sjukt ont i huvudet idag, mår som en påse skit och har sett på sommar med ernst. Fin man det där. Ikväll ska jag släpa mig över till Frida och se harry p, käka popcorn och sen sova i den gigantiska sängen. Känns som världens bästa sysselsättning en söndag. I veckan kommer min moster och så ska jag åka till Sandviken någon dag och kika på skolan jag har kommit in på. Har inte sagt det men jag kom alltså in på mode/design-linjen och jag är happi-girl. Var tredje reserv och trodde aldrig i världen att jag hade en chans och sen ringde dem en morgon och sa att jag hade en plats. Jag börjar den 13 augusti = jag har inte mycket sommarlov kvar men jag får njuta av det lilla. Nu ska jag kanske duscha om jag orkar.

It's been twentynine days and twentyeight nights

Är trött, ser twilight, äter japanmix och alla andra har gått och lagt sig. Eller okej, Erik är inte hemma än men inget sällskap som sagt. Är pigg igen och det känns rätt lame eftersom att klockan snart är ett och jag vill sovaaaaaaa. På lördag åker vi till Danmark som ni redan vet och jag är rätt jävla taggad nu på legoland, köpa alkohol, hänga i jacuzzin, gå ut, osv. osv. Jag och Lisa går även ut imorn och struntar i att sova innan vi drar iväg tidigt på lördag. Sen är jag väldigt skeptisk till att jag har fått 95 friend requests på facebook på mindre än en halvtimme! Alla är spanjorer och jag har inte en jävla aning om hur dem har hittat mig eller varför dem har lagt till mig som vän???? Alla är män!!! Jag är lite rädd. Imorgon funderar jag på att köpa en klänning eller något annat nytt, är så sjukt less på alla mina kläder. Sen skulle vi kanske ner i gruvan eller jag vet inte. Men nu ska ja se klart twilight och sen sova.

I just want your kiss boy

Det är bara negativa tankar i mitt huvud. Dygnet runt som om klockan var två en söndagsnatt. Varje sekund. Vaknade av en dröm imorse och tog upp min mobil för att se om den var sann. Det var den såklart inte så jag somnade om och drömde att jag såg twiggy frostbite på hultsfred. Nu är det alltså dag och verklighet och allting som det innebär. Jag ska klä på mig nu och gå ner på stan med mamma för att hitta en bok på biblioteket eller på akademibokhandeln. Sedan tror jag att jag ska gå hem till Frida för att dricka äckligt mycket vin och vara full på harrys. Tycker att det verkar som en otroligt jävla bra idé.

Shot in the back of the head

Vädret gör mig helt jävla depressed och jag känner mig så jävla nere just nu. Positivt är dock att min bror flyttade hem från London idag, att mina vänner är kick ass och att jag åker till fucking jävla Danmark på lördag men mina favorit släktingar. Igår fortsatte Harry Potter tittandet och vi kör på samma grej ikväll igen. Ska dock hinna träffa Anna en sväng innan hon drar iväg på Hultsfred. Sov hos Petra igår och vaknade ensam i sängen imorse och låg och degade as länge. Hon hade dragit till jobbet så jag hängde i hennes soffa och såg på någon film och åt frulle. Sen kom mamma och pappa och hämta mig så vi åkte till Mio och kollade på mattor osv. Nu ska jag springa hem till Frida för att sen åka till Petra. Puss!

SPELAR DET NÅGON ROLL OM JAG FORTFARANDE VILL HA DIG?


They get you where you want to be



When you scream about it tonight

Jag hinner aldrig skriva. Jag är aldrig hemma heller. Har bott hos Frida tillsammans med henne och Petra sedan jag kom hem från Eskilstuna. Vi har spenderat tiden med Harry Potter maraton, god kycklingsallad, chill på franska balkongen, flyttat möbler, sovit, gått promenad och ja, bara vart. Dock hade vi världens bästa lördagskväll! Vi åkte till Petra och hämtade en tequila, en malibu och Danmarks-shottar och sen hem till mig för att hämta en bag-in-box och sen var vi i gång. Så sjukt värd kväll, fast efter att vi hade lämnat fridas lägenhet, inte kommit in på rådhusgården och stått vid ghandi's ett tag så fick jag årets snefylla och vart helt dum i huvudet. Det hela slutade med att jag satt och shottade tequila själv och satte mig i Fridas dusch med kläderna på och duschade för ingen ville följa med mig och bada. Hoppas på liknande galenskap på onsdag. Idag har jag ätit på stan med Josse, Fia och Linda. Sen åkte jag, Fia och Linda till svärdsjö för att bada och hälsa på Fias farmor och farfar. Nu är jag hemma och dricker te.

Can't say you didn't pay me enough

I är Eskilstuna och lever. Som tur är. Tappade bort min mobil igår också vilket ledde till noll kommunikation till omvärlden. Har endast solat, druckit kaffe och åkt på diverse utflykter med mamma, pappa, moster och morfar. Rätt många glassar har jag klämt i mig. Sen har jag ju varit i Stockholm också, lekt barnvakt, handlat kläder och blivit medlem i greenpeace. Har alltså köpt 2 klänningar, ett par solglasögon, en bikini överdel, en kofta och ett linne. Och sen två par flipflop eftersom att jag fick hemska skavsår första dagen. Men nu räcker det, nu vill jag hem till mina vänner och min hemstad. Är trött på att umgås med vuxna och är sugen på vin och dans. Men jag kommer hem imorgon! Nu ska jag leta reda på min mobil. Puss och kram.

RSS 2.0