Knocking me outside in

Ah hej. Jag lugnade ner mig lite. Åt en kebabpizza och sådär. Och grannen slutade tillslut hammra och har inte gjort det sedan dess. Hon kanske läser mig blogg. Tur för mig isåfall. Och kanske lite pinsamt. Har inte ens presenterat mig för henne och hennes barn så det skulle inte vara helt rätt att hata henne innan jag ens har hälsat. Jajaja, jag älskar internet och sitter här igen. Jag har faktiskt inte suttit här hela kvällen även om man gärna skulle kunna tro det! Jag har varit ute och flängt och sedan suttit i Fridas nya lägenhet och druckit te, rökt cigaretter och tittat på främlingar som gått förbi nedanför hennes "balkong". Så otroligt underhållande med människor, kommer förmodligen bli min främsta hobby i sommar att sitta där och spana. I morgon åker jag till Stockholm med mamma och pappa för att hälsa på gamla vänner och handla lite kläder förhoppningsvis. Och kanske bada. Sedan åker vi till Eskilstuna och firar morfar som har fyllt år och degar lite hos moster också. Sen har jag föreställt mig en underbar helg innehållandes lagom mycket sol, picknick, bad, skratt och min bag-in-box. Det har hänt en ganska fantastisk sak också som jag inte riktigt vet om jag borde skriva om än för att mitt huvud är lite skevt för stunden och jag har för mycket tankar runt det hela än så länge. Men jag lovar att jag ska skriva om det när jag kommer hem. Det har börjat bli ljust nu, jag gillar det. Jag gillar sommaren och jag gillar att vara arbetslös och inte behöva göra någonting alls. Jag gillar att min bror kommer hem nästa vecka och jag gillar att dricka vin. Jag gillar att bada och jag gillar att resa. Så! Nu har ni lärt känna mig. Lite mer. Eller nja. Vet inte vad jag håller på med, jag är trött och ska äta något puss.

FAN ORKAR INTE ENS MED EN JÄVLA RUBRIKJÄVEL

NU FÅR FÖR FAN MINA GRANNAR GE SIG!!!!!!!! DEM FLYTTADE IN FÖR EN MÅNAD SEN OCH HAR FÖR FAN HAMMRAT I VÄGGEN KONSTANT SEDAN DESS!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG ATT JAG VILL GÅ IN DIT OCH DRA NER VARENDA JÄVLA TAVLA DE HAR SATT UPP!!! JÄVLA FITT IDIOTER!!!!

Tonight I need you

Jag förstår inte hur jag har klarat mig 7 dagar utan internet. Jag är så glad att jag nästan gråter. Blixten slog ner i modemet för en vecka sedan och idag kom ett nytt och pappa har installerat klart allting nu, så lycklig jag är. Och jag är tillbaka från Peace and love också, jag dog inte i solen för er som kanske trodde det. Åt dock en dålig langos i torsdags så ja spydde upp allt maginnehåll inne i en buske brevid en kisspöl innan mamma fick hämta mig och Frida. Det kan ha varit solting också, är inte helt säker men hela den natten var rätt jävla jobbig. Iallafall har det varit supertrevligt all annan tid och vaaaaaaarmt, alltså så stört varmt. Jag har sett många fler band är jag brukar, känns bra. På siesta såg jag 4 band på tre hela dagar och det sög ganska hårt att missa alla bra band pga att man hade däckat. Anyway, bäst var troligtvis Lykke Li, eller hon hade bästa uppträdandet iallafall, kick ass. Babyshambles var också bra, och Håkan Hellström var seriöst sanslöst bra, bättre än han brukar. Och så Laakso och äntligen Armand Mirpour, dock bara två låtar men endå ååhh. Razorlight, Laleh, Deportees och ja. Bara bra grejer. Sista natten sov vi absolut ingenting alla så igår när ja kom hem halv tio hamna jag i koma i ett par timmar.
Idag har jag hjälpt Frida att flytta till sin lägenhet och det känns så sjukt att hon flyttar hemifrån. Men bra. För nu bor vi typ 4 minuter ifrån varandra. Sen har jag legat och kippat efter luft på vår altan för att det är 32 grader i skuggan och man dör överallt. Och nu sitter jag som sagt vid datorn och är helt i extas. Blablabla måste uppdatera mig. Puss

Forget about my scary thoughts


You cant see the forest for the wolves

Vad hör du?
The virgin suicides soundtracket
Vad känner du?
Jag vet inte riktigt, för mycket antagligen
Vad gör du?
Dricker vin och tittar runt på diverse bloggar
Vad önskar du?
Att du kunde fatta att jag är någonting att satsa på för i helvete
Vad ser du?
Solen som går upp
Vad äter du?
Perfekt poppade popcorn
Vad säger du?
Shhh godnatt

Let me go out

Hallå därrrrrrrr.
Jag har haft ett bra dygn, ett väldigt bra dygn. Jag åkte till max och käkade med Linda och Fia runt sex igår, vi chillade och åkte till ica maxi och handla massa gott och tidningar. Åkte hem till Linda och såg Stjärnorna lyser i taket och grinade lite, sen såg vi på tv, Linda somna. Jag och Fia försökte komma på något att göra med det slutade med att vi satt och skratta åt människor på bilddagboken och läste tidningar till klockan tre på natten. Då vaknade Linda och var super pigg. Frallan + hans vän kom dit och vi åt frukt doppad i smält choklad. Jag och Fia härmade miner ut Hänt Bild och dog lite. Sen gjorde jag och Fia makaroner och låg sked. Såg på mtv i typ tre tusen år tills Frallans vän gick, sen gick även Frallan och Linda. Jag och Fia ockuperade sängen och sov för fulla muggar ett par timmar. Åkte hem, duscha och åkte sen till stan för att möta två fina, Jonna och Sara. Vi fikade på waynes och sen kom AnnaN också och det var mys. Vi gick på stan och jag prova tusen saker men kom endast hem med ett vitt linne. Nu är jag alltså hemma, lyssnar på musik och ska äta nudlar. Vet inte vad jag ska göra ikväll, får fundera på det. Alltså jag tycker synd om er som läser det här, vem fan bryr sig egentligen om det här? Jag är så tråkig, ska hitta på roligare saker att skriva. Återkommer.

YOU'RE AN EMOTIONAL WRECK, YOU DON'T KNOW WHO YOU ARE, YOU NEVER SAY WHAT YOU MEAN, YOU KEEP YOUR MOUTH SHUT, AND YOUR LIGHT STILL, AND THEN YOU COME AND CALL ON ME




All they know is to put you down



Så här snygg är jag på morgonen.

This can't be right

Herregud vad jag är trött. Kom ganska nyss hem, från Djurmo(!!!!). Fortfarande rätt förvånad över att jag ens åkte dit, men hallå jag hade jätte kul. Vi grilla, åt, spela kubb, drack osv. Alla blev fulla, jag sjöng sing star och vann över Linda tre gånger och sen ja, jag vet inte riktigt. Framåt natten fick jag och Linda för oss att vi skulle åka hem av okänd anledning och pinsamt nog har jag skickat sms till massor av människor i min telefonlista där jag ber dem komma och hämta oss. Jag har inte jätte mycket minne av det men det blev som det blev. Jag däckade i en säng med Linda, fast sen drog Linda en våning ner och jag delade istället säng med Fia och Johan. Idag mår jag väl sådär, efter att ha legat kvar i sängen och degat i några timmar gick vi upp och så hade killen som bodde i huset hur trevliga föräldrar som helst som hade dukat upp värsta feta frukostbuffén i köket som vi frossa i. Det var gottttttt. Satt lite i solen och sen åkte vi hem och jag är som sagt hur jävla trött som helst. Och jag vet inte vad jag ska göra ikväll, måste göra någonting för det gnager så jävla mycket i mig när jag inte har människor omkring mig. Jag blir helt galen. Jag behöver någon(alternativt hjälp).

She spider

Ska jag göra en radikal grej och färga håret imorn???????????????????????????? JAG ÄR SÅ GALET PEPPAD!!!!!!!!!!!

Like a fading rainbow

Klockan är "bara" 11 och jag funderar på att sova. Jag brukar fundera på att sova när klockan är ungefär 3 på natten eller senare. Bra Stina!!!! Iallafall är jag super dålig på att uppdatera. Inte för att jag gör massa viktiga saker utan mest för att jag just det, inte gör någonting alls och därför känns det sjukt onödigt att skriva "Jag har inte gjort någonting, jag har inget liv men jag har en blogg, hej!". Men nu när veckan har gått kan jag väl sammanfatta de små sakerna jag har underhållit mig med. Jag har fikat med mina klassisar i måndags, hängt med Frida, hängt med farmor, fikat med Sara och gått på stan med henne, köpt fina grejer på myrorna, sett på film/ätit chips/svettats i en soffa med Fia och Linda, fikat med Tonia och gått ett tag på stan med henne och sen mja, inte så mycket mer intressant. Har sett på tv och ätit bullar och brieost. Men nu ska jag fan sluta med att göra ingenting. GAH det är peace and love nästa vecka och vädret ser faktiskt riktigt bra ut, iallafall vissa dagar. Inget regn anyway och jag får för första gången på peace and love besöka öltälten. Så intressant det kommer bli. Sen är det ju midsommarhelgen. Och jag ska göra något så jävla o-stinigt imorgon. Jag ska följa med Fia, Linda och Malin ut till nåt ställe som ligger långt bort där det finns ett gäng grabbar som vi ska grilla och dricka med. Och vi kommer garanterat inte därifrån om vi inte promenerar hela natten. Jag ser det lite som ett äventyr. På lördag hoppas jag att jag ska gå ut, så att jag får tänka på någonting annat än det som jag tänker på konstant hela jävla tiden. Stop crying your heart out Stina för i helvete. Puss

Our last chance to become whatever


Slut!
(Lisa tog alla bilder med sin kamera. Om ni är snälla får ni se mina bilder sen också)

He doesn't look a thing like jesus

Det känns som att klockan är 1 eller nåt. Men tydligen är klockan halv 6. Det känns inte så bra. Jag har ont i halsen och är trött i min kropp. Jag är arbetslös och ska till arbetsförmedlingen imorgon. Jag har skrivit listor på vad jag kan göra om jag inte får jobb, en to-do-lista, en egenskapslista, en vad-kan-jag-tänka-mig-att-bli-lista, en mål-lista osv. osv. Herregud.
Jag har inte duschat sen i lördags så det kanske man skulle ta och göra nu. Sen ska jag kolla på serier och film hela kvällen/natten har jag tänkt. Borde köpa något gott att äta, chips och dipp och naturgodis och cola sounds good. Jag har blivit så jävla datanörd att jag måste slita mig härifrån. Imorse grinade jag för att jag är så patetisk, det kändes ännu mer patetiskt. Haha tur att jag har kvar min självironi. Puss på er!

Little darling

Klockan är snart halv fem, det är ljust ute och jag ska precis sova! Är dock i ett litet lyckorus för ögonblicket. Skulle kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kortet, går in på internetbanken och ser att jag har minus 23kr på kortet, deppar lite och kollar mitt sparkonto som jag sparar 200kr i månaden på och ser att det ligger 3000kr där! YEYYYYYY!!! Jag kommer klara mig i sommar woho. Puss och godnatt!

What did i do not to deserve your love

Jag blir galen. Jag vill inte sova. Jag spelar hjärter. Jag tittar på tråkiga klipp på youtube. Jag lyssnar sönder mina öron på Tick of Time. Jag äter ostkrokar. Jag har ont i halsen. Jag vill att det ska bli varmt någon gång. Jag vill ha en plan. Jag dricker avslagen äpple-fläder-cider. Jag vill bara träffa dig.

Kan vi inte bara gå någonstans och bara inte vara

Okej nu ska vi inte deppa ihop helt och hållet. Fan jag är ju fri nu! Har sett Changeling med farmor och den var king!!! Har föresten fått alla säsonger av grey's anatomy av pappa i studentpresent så jag kan hålla mig sysselsatt när alla andra jobbar. Alla skickar tack-för-allt-sms från gamla klassen och jag är helt rörd och ledsen. Alla fina. Och mina kusiner åkte hem idag, eller alltså Lisa och Hugo och jag har typ inte hunnit träffa dem nå mycke alls och det känns sjukt trist. Men vi åker ju till Danmark om nån månad. Det kommer kicka så jävla mycket ass. Legoland och hela köret. Nu är mamma och pappa hemma igen så ja ska dricka kaffe och sen göra något vettigt. Är så jävla hungrig också.

Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Jag antar att det här är min andra dag som arbetslös. Känns inte så jävla bra. Känns som att jag borde sätta mig på ett tåg vart som helst bara för att inte vara kvar här. Jag har ingenting som håller mig kvar här egentligen, ingenting som kan få mig att stanna. Inget är tillräckligt bra. Orkar inte skriva när jag är dagen-efter-deppig egentligen men jag är ju så jävla säker på att det är dags nu. Att åka.

Och om du trodde att drömmar inte kunde brista så hade du så fel

Fan, vet inte om jag borde skriva eller inte. Vill inte skriva, kan inte skriva. Är så tom i skallen att det inte blir bra. Men jag vill endå på ett sätt. För ja måste. Och ja, vart ska vi börja? Herregud jag har tagit studenten och haft världens bästa vecka, verkligen. Kan inte riktigt fatta att den här veckan har hänt. Att jag faktiskt inte går i skolan mer. Det är så sinnessjukt. Iallafall var studentdagen det bästa, finaste, underbaraste. Hela dagen gick så jävla jävla bra. Vi var uppe hos Tonia klockan 7 för champange frukost, åt massor av jordgubbar och goda mackor och sånt där. Hela klassen var där och det var sjukt kul. Vi tog oss till skolan till 10 över 9 för att fotas, sen satt vi i klassrummet och skrev i varandras mössor och grinade lite och åt mackor och drack cider. Sen åkte vi i bussar ner till kyrkan, vi kom dit elva och satt och lyssnade på människor som sjöng, spelade och pratade. Jag trodde dock att jag skulle somna under rektorns tal som var tjugotusen år långt. Sen åkte vi partybussen upp till skolan igen, så jävla värt. Hela bussen gungade och det var fett. Sen kom vi till klassrummet igen, fick betygen och Fredrik höll ett tal åt oss som var så jävla fint. Alla dog lite och sen var det dags att ställa upp sig vid ingången. Alltså minuterna innan vi sprang ut var så sjuka, alla skrek och det var så overkligt. Sen sprang vi ut och försökte sjunga vår låt, sen hittade jag min fina släkt och fick tusen saker runt min hals och kramar och sådär. Vi tog oss till flaket och när hela klassen var på drog vi iväg. Det var kanske det roligaste på hela dagen, när vi åkte runt och hade liksom tagit studenten och det var på riktigt. Vi kom till stan, gick den där grejen man alltid går och sjöng för fulla muggar och drack champange och log. Blablabla sen åkte vi(jag, Frida, Tonia och Petra) på vår bil runt i stan och sen hem till alla. När jag kom hem fick jag mat och mer dricka och satt med mina kusiner och det var väldigt kul. Sen öppna jag alla fina presenter och fick en bärbar dator, massa glas, skålar, bestick, en kobra-telefon, pengar osv. Vid åtta drog vi till Linda och nästan direkt fick vi lov att dra pga. olika anledningar. Iallafall åkte jag, Frida, Tonia och Anna tillbaka till mig och satte oss med Lisa, Erik, Krille och Johan och drack med dom istället. Jag fick i mig på tok för mycket tequila, Frida åt upp larven som låg i tequila flaskan och allt var lite dimmigt. Kommer inte ihåg hur vi kom ner på stan eller att jag ens kom in, visade jag leg? Betalade jag in mig? Har fått höra senare att jag köpte en white russian trots att jag redan druckit för mycket, att jag låg och krälade på marken, att jag träffade människor jag inte kommer ihåg att jag träffat, att jag har sagt till Erik att jag hade hemnycklar osv. Hahaha så roligt att jag blev som fullast på min student, lyckat var det iallafall. Hela dagen, allting var bra tills jag såg någonting som jag önskar att jag inte hade sett. Slutade men att jag gick runt på stan med min studentmössa nerdragen över ögonen och grinade. Om man bortser från det sista så var det den bästa dagen i mitt liv. Puss på alla fina klassisar, vänner, föräldrar, syskon, kusiner, farmorar och alla andra släktingar. Älskar er. Balen kan vi skriva om en annan dag. Nu ska jag se på film med farmor och försöka att fundera över mitt liv.

This feelings wont go away

Förlåt. Kan vi börja med. Eller nåt. Fast egentligen inte, jag har studentvecka och då är det okej att bara vara onykter och inte hinna med att skriva. För det har jag faktiskt inte hunnit med. Jag har haft så otroligt roligt även om det har varit skit väder. Vi har haft mösspåtagning osv. osv. Är rätt sliten idag men kommer nog vara så störd peppad imorn att det inte är sant. För er som inte förstår: Jag tar studenten imorgon. Inte ens ett dygn. Jag dör. Kommer nog inte ha tid att skriva förrens på söndag. Eller det vet jag ju inte. Men allt är iallafall jätte bra och igår var det hur bra som helst. Är fortfarande helt pirrigt glad osv. Mina kusiner och farmor kom imorse och jag har spenderat dagen men pokemon-spel, studentlunch, ätit pizza, sett på tv, läst tidning, klätt vagnen och nja. Inget mer. Ska dricka te, duscha och se lite på tv och sen sova uuuuuuuuut. Puss och kram!!

Give yourself away

grrrrrrrrr...



I'm just as human as a human can be please touch me


DAGENS
Vill ha: En ny sommargarderob
Klädsel: Sovshorts och t-shirt, de får gångerna jag gick ut hoppade jag i ett par svarta jeans och ett vitt linne.
Frisyr: Otvättat hår i hästsvans
Låt: Alla låtar på Forever Frank-skivan med Frank Sinatra såklart
Saknad: Oj, får liten tår i ögat. Typ Agnes jätte mycket och Frida Maria Stenmark alltid
Längtan: Herregud, sommaren och alla dess upptåg som jag äntligen inser kommer bli underbara!
Drog: Hehe söndags-cola
Köp: En blå klubba och en rosa kamelont (en sån där sur avlång godis)
Humör: Jag kör bergochdalbana-stylen a la Stina.
Möten: Eh förutom mamma, pappa och Erik så har jag mött Petra och Frida och sen allt folk i val-lokalen då
Dummaste: Jag. Jag är så himla dum som överanalyserar, förstorar och förvränger saker.
Vackraste: Eftersom att jag har försökt att stänga av min emotionella sida så får det bli något mer materialistiskt, t.ex. alla fina kläder på topshop och urbanoutfitters hemsidor.
Hälsning: Jag tror att om man får hälsa till vem som helst i hela världen, död eller levande, så vill jag ge en hälsning till Pepsi. Min hund på andra sidan jorden som vi hade när jag var sex. "Hej, hoppas att du lever och mår bra, jag saknar dig och om några månader kommer jag och ska leta reda på dig. Ha det så bra så länge, puss och kram!"
Tv: Sista avsnittet på säsongen med Gossip girl.

Trading faces


Solen lyser lite nu och jag snart gå iväg och rösta för första gången i mitt liv. Det känns som att det kommer behövas många koppar te och några filmer ikväll för att ladda mina batterier för imorgon. Är totalt död. Puss!

Det känns som jag hör hemma i

Min bror är hemma och överraskande nog så gör det att jag känner mig mindre ensam. Att han sitter där i andra änden av soffan känns ganska bra. Att han tog med sig en flaska tequila till mig skadade inte heller. Han kom hem 6 imorse men var endå uppe innan mig. Han fyller 21 år idag och det känns ganska sjukt. Ännu mer sjukt är att imorgon börjar studentveckan och jag är ärligt ganska peppad. Allt jobbigt får vänta en vecka, nu kör vi! Har äntligen äntligen äntligen provat klänningarna för sista gången och det känns bra med allt. Ska nog dricka klart mitt kaffe nu.

Cant see your true colors

Jag kan inte skriva. Jag kan inte vara vaken. Jag vill sova bort allting och komma tillbaka till någonting annat. Jag kan bara ligga där bland kuddar och täcken och ihopknölade toapappers bollar. Men jag kan ju inte sova heller. Kan bara ligga där och stirra ut genom fönsret. Ut på regnet och inte hitta mening med någonting. Jag kan för fan inte ens se meningen med att ta studenten om 6 dagar. Kan inte se meningen med att ens gå upp ur min säng.

Can't get enough

Hallå. Nu är jag hemma på Blindgatan igen. Känns bra. Min kropp är helt totalt död efter all kyla, blåst, lekar och skoskav. Det har dock varit väldigt roligt och mysigt att vara iväg i skogen. Vi kom dit och började med att beställa pizza till alla. Vi åt och sen började vi med en galg-lek. Mitt lag kom två, jag var med i Strindbergs samling. Jajaja vi fortsatte med lekar osv. låg i stugan på alla tusen madrassen och spelade kort. Hade mer lekar och satt vid elden. Vid typ elva skjutsade vi in Anna till stan och när vi kom tillbaka var det mörkt. Vi satt någon timme vid elden och det var mys. Sen gick alla in och jag åt. När alla äntligen lugnat ner sig och lagt sig upptäcker Frida någonting i sin kudde(kudden hade hon hittat på en hylla tillsammans med massa andra kuddar som antagligen skulle finnas i stugan för utlån), hon säger att det är något hårt och att det sticker ut någonting ur kudden. Jag och Antonia känner och det är verkligen någonting konstigt. Det är liksom en liten grej som är hård och mjuk. Frida trodde det var ett fiskedrag och bestämmer sig helt enkelt för att ta ut det. Helt plötsligt skriker hon att det är en fågel. Alla börjar skrika och vi tänder lampan och vi ser att det ligger en död fågel i kudden. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Killarna börjar kasta omkring fågeln och det blir kaos och fyra stycken åker hem. Hahaha så sjukt. Sen sov vi 6 timmar och vaknade till Lindas vackra morgonsång. Så det var bara att gå upp. Vi åt frukost och hade dem sista tävlingarna, vi var såååååå nära att vinna men Team Thatcher tog hem det hela. Sen städa vi och åkte hem. Det känns som att jag har druckit fem liter sprit och har varit vaken i tre dygn. Inte okej. Nu ska jag äta chips, duscha och sova. Godnatt!

Only happens on telelvision

Min dator var lite dum igår så jag hade inte internet på hela kvällen. Sånt tycker jag är extremt jobbigt när man redan är på dåligt humör. Men det struntar vi i idag, för idag ska vi vara pigga och glada för vi ska på "klassresa" till uvberget. Om ungefär en timme tar jag mitt pick och pack och drar iväg ett dygn. Känns lagom länge i dessa stressiga tider och i detta väder. Usch fy fan. Om det är sånt här väder om en vecka och en dag så vill jag inte ta studenten. Eller jo det vill jag ju men inte lika mycket kanske. Jag är galet stressad över allt som jag ska göra eller som jag tror att jag måste göra osv. Panik. Imorgon kommer pappa hem från Laos, med massor av filmer och sen på lördag kommer Erik hem. Det känns bra att hela familjen blir samlad någon vecka sådär. Idag har vi framkallat vår film med studentbilder, gått på konsert/show/grej i aulan och sen gått en liten sväng på stan med Anna. Nu är jag hemma, med ost och skinkpaj i magen och jag fryser. Ska sätta på mig tre lager tröja och packa lite. Puss

You can never stop my spinning head

Det finaste man kan göra en morgon då man har försovit sig är att dricka kaffe, lyssna på Ane Brun och skriva här. Så önskar jag att det var lite oftare, så lugnt och tyst liksom. Fast bara några stunder om dagen och absolut inte på natten. Hatar mörkret och ensamheten. Hade en lektion halv elva där jag inte har en aning om vad vi skulle göra, eftersom att det är tema-dag. Det enda jag har att göra mer i skolan idag är att fota bilder tillsammans med vår fotolärare och innan dess måste jag fota min sista uppgift. Är lite smått stressad men jag tror det ska lösa sig, har fyra timmar på mig. Hm.. Jag återkommer!

Dance me away or something like that

grrr är så trött att jag kan bita i något/någon. MEN, jag är vaken trots det för att jag har panikat över min sista fotouppgift som skulle ha vart inne senast idag och jag har inte ens fotat den än. Eftersom att jag har noll inspiration just nu så har jag istället sett massor av dåliga program på tv, veckat en kjol av ingen anledning alls, gjort 4 spellistor på spotify, sparat typ hundra bilder på datorn, sorterat varenda papper på mitt rum, ätit paj, ätit geisha, ätit japanmix, ätit äpple, ätit pasta och bacon, ätit popcorn, ätit marabou helnöt och druckit en burk cola. Ja det var väl allt, men jag har alltså inte fotat någonting som jag egentligen borde ha gjort. Så hemsk jag är, så dålig.
Det är Falukalaset i helgen, ni hör ju bara på namnet hur jävla tacky det är. Tivoli, rix fm och fulla fjortonåringar. Men alltså, jag unnar dem det här. Jag kommer ihåg hur det var, att vara fjorton och nästan aldrig ha någonstans att gå. De kan få vara där och springa omkring, för jag vill då inte. Jag vill gå ner och köpa min langos och sen kan jag avlägsna mig. Endå måste jag dela med mig av mitt roligaste Falukalaset-minne. Konstigt nog skedde det förra året. Det var andra dagen och jag skulle egentligen inte dricka för jag skulle jobba dagen efter men det slutade iallafall med att vi satt hemma hos mig några stycken och drack öl/cider/vin. Några timmar senare går vi ner på stan. Fia hade fått gratis karusell-biljetter av sin pappa som vi inte var sena med att utnyttja. Jag, Petra, Fia och Sandra åker först en och jag känner efter den att vi kanske borde vänta med att åka nästa men Petra övertalar mig att följa med till nästa. Vi hinner i stort sett bara sätta oss i sätena och åka ett varv innan Petra börjar spy, hon spyr och hon spyr och varenda jävel i karusellen stirrar skräckslaget på henne. Jag själv har panik för att jag verkligen inte vill få spya på mig och de flesta andra bara skrattar. Hon spyr konstant tills karusellen stannar och hon är täckt av orange-gult kladd. Efter att en väldigt äcklad vakt har tagit loss Petra ur karusellen kan jag ta hem henne till mig och duscha henne. Tidigare på kvällen hade jag lagat makaroner och bacon åt henne och det var tametusan tillomed makaroner i hennes BH. Och jag kan lova att jag skratta så jag låg ner.

Söta lilla rara underbara

Nu har jag sett på tv i flera timmar och känner att solen helt seriöst har tagit kål på mig. Är totalt utmattad. Men älskar det samtidigt. Har suttit och skissar på saker jag ska sy, har ingen ekonomi att skryta med direkt så jag får börja tillverka på egen hand. Har också äntligen flyttat in saker i min byrå så jag hittar saker för en gångs skull. Ska skicka iväg ett mail till pappa nu och skriva en lista på alla filmer och dvd-boxar jag vill ha från Laos. Ibland är han rättså bra att ha. Ska sen ta en kopp te och lägga mig i sängen. Godnatt

Surrender me

Hallå därrrrr. Jag har sommarbrända ben och en glass i min mage. Jag har badat för första gången i år och det var faktiskt varmt så vi badade rätt länge. Och spelade kort och åt maestrosallad. Det var en jättejättejätte bra eftermiddag och vi hann med att hoppa lite studsmatta utanför hos Anna också. Jag har mest lyssnat på the Embassy sen jag kom hem och ätit lite chips. Jag har världens bästa shorts på mig och jag har druckit lite för mycket cola så min kropp är helt kolsyrig och studsig. Ska duscha ur mitt sjö-hår och äta lite bacon, mamma dissa mig för vin hos Marie och Olle så jag är solo ikväll. Ska nog hitta på något med my friends innan final i project runway. Och Frida tar studenten idag, det är helt sjukt. Jag tar studenten om mindre än två veckor och allt känns bara så surrealistiskt. Imorgon ska det bli dåligt väder och det gillar jag verkligen inte, hoppas det blir fint tills på torsdag för då ska vi till uvberget med klassen. Vi ska bli uppdelade i olika lag, t.ex. Friends of Freud och dylikt. Det blir otroligt fint tror jag. Nu ska jag som sagt äta bacon och duscha. Puss darlings

Dance with me





I got your voice in the background

Klockan är kvart över sju och jag är klar med allt man ska göra på morgonen. Jag dricker kaffe och har lite smått tråkigt faktiskt. Vet inte varför jag gick upp så tidigt, kanske för att det var så ljust. Har iallafall tid på mig att utforska spotify och äta nötcreme, mamma köpte ett storpack igår. Det var en ganska dålig mors dag igår för mamma för vi var ju knappt hemma så ja ska köpa blommor idag har jag tänkt. Hoppas jag ska göra något mer kul också. Jajajja nu ska jag väl göra något vettigt. Puss

All i wanted it to be

Jag är happi-girl för jag har fixat spotify helt gratis och helt själv. Jag är king. Puss godnatt!

RSS 2.0