Har inte tid för mer


Inte jätte stark

Det är någonting fel på blogg.se, allting ser jätte konstigt ut och man ser inte vad man trycker på. Vet inte om det är min dator det är fel på. Iallafall tänkte jag uppdatera er om mig dag, jag åt lite lunch och såg klart guldbaggegalan på datorn och hallå, joel kinnaman är så himla fin. (Men det är min nya sovshortsdress också och mina nya vårskor. Shortsdressen är lavendelfärgad i mjukt lagom sladdrigt tyg och har spets lite här och där. Mina nya vårskor är vita i tyg med små blommor på. Dem ska bli sönderdansade i sommar och kanske får dem åka på festival. Jag är iallafall taggad på det.)
Tillbaka till min dag. Jag har sovit några timmar, läst ut min bok, ätit ostkrokar och stickat. Nu äter jag glass och ser på robinson. Puss hörni, imorgon är det helg.

It is always something there

Hade en jobbigt bra dröm, en sån där som känns så verklig och så fantastisk att man tror att det inte är en dröm. Men efter man har varit vaken i ungefär 10 sekunder kommer man på att den inte var verklig och hela min dag är skit nu. Allting känns som ett sämre alternativ av min verklighet. Såg hur det kunde ha varit och jämför det med hur det är. Jag kunde inte andas, missade ett tåg, kunde inte röra mig så jag missade det andra tåget också. Då gick jag hem och rökte tre cigaretter i rad så min tunga känns helt luddig. Har ätit två pstfrallor och sett två avsnitt av paradise hotel. Ingenting känns bättre. Och det är bara drygt, för jag har egentligen ingenting att vara ledsen över. Är bara trött på vintern, falun, rutiner, vardagen och nästan alla människor. Därför kan jag bara planera, fantisera och önska saker. Och det hjälper ofta, men inte jämt. Idag ska jag försöka sy mig någonting så att jag blir glad, laga mat, sticka en ful halsduk och duscha. Det är typ det. Gör mig glad.

ps. det här är bra söndags-pyssel


Go to hollywood and pay the price

Även om det är mycket mycket suddigt min jag min första kyss. Då kallades etage för palatset och på onsdagar fick högstadieelever gå dit. Man drack alltid kopiösa mängder alkohol hos någon innan, för det serverades ingen alkohol där inne om man inte var 18 eller hade falskleg. Runt husets hörn stod flickor och pojkar och drack ur petflaskor fyllda med vad man hade fått tag på. Väl där inne var stämningen helt sanslöst upptrissad. Jag var inte speciellt full men blev medryckt i alla andras känsloexplosioner. Alla dansade sig svettiga under blinkade ljus i regnbågens alla färger. Och där fanns någon ett huvud längre än mig med mörkt hår som helst plötsligt hade bestämt sig för att kyssa mig. Sen gick jag därifrån och tänkte att nej, vad det där allt?
Andra gången hade jag druckit hur många stulna öl som helst, jag hade färgat håret ljust och var ute på landet hos min kompis mormor. Vi var på något ställe där folk dansade och skrattade i gräset, han hade lite skäggstubb och jag hade hans jacka på mina axlar. När han sa att han ville att jag skulle sova i hans bil slängde jag jackan på han och sprang därifrån så fort jag kunde. På vägen hem fick vi lov och att stanna bilen så jag kunde spy.
Nu har jag delat med mig. Det skulle vara fruktansvärt intressant om någon ville dela med sig av någonting kul, vad som helst.


I didn't care

Idag är det måndag och det är likamed inga förhoppningar. Måndagar är tråkiga, jobbiga, tröttsamma och ångestbildande. Fast ibland är dem helt okej, som idag. Var inte så fasligt trött när jag vaknade så jag passade på att gå upp samtidigt som pappa så jag kunde få skujts. Kom till tågstationen en timme innan tåget gick så jag sminkade mig på toaletten, drack lite kaffe och läste metro och det var hur bra som helst. Sen satte jag mig på tåget med Matilda, la mig på ett tresäte och somnade, vaknade utvilad i Sandviken och det var ljust ute för första gången på länge. I skolan har vi tryckt lite färgprover och klippt och klistrat och bara tagit det lugnt. Jätte skönt det också. Sov och läste på tåget hem, nu är jag inne på andra koppen kaffe och någon slags harmoni har infunnit sig i min lilla kropp. Ska ta vara på det.


Until i belong to you

Colan har tagit slut och min sista kladdkakeballerina åt jag upp för en stund sedan. Har inga chips och ingen mer juice. Det betyder kris på bakis-söndagen. Eller nej, har popcorn och te. Men har megasug på nachochips och gucce. Får rota fram någonting ur skafferiet, ibland kan man hitta det mest otippade. Ja det är precis vad jag ska göra nu, puss!

Your eyes so pale

Oj skrev det här inlägget för tre timmar sedan men publicerade det inte. Här kommer det iallafall, lite senare än tänkt.
Idag har varit en mysig dag. Vaknade sent för en gångs skull och låg en stund under täcket. Sen ringde Agnes och efter det hoppade jag i mina duntofflor, hämtade morgonkaffe och ett glas juice. Sen läste jag några bloggar och tittade på Christine. Har gjort det tills nu med en paus då jag åt gräddpytt, stekt ägg och rödbetor. Det var gott. Nu dricker jag cola och funderar på om jag ska se på mer Christine eller sätta på en film.
Tills dess att jag har bestämt mig kan jag berätta vad jag gjorde igår. Efter att ha sytt lite, ätit och läst så duschade jag och lockade håret. Händer två gånger per år kanske. Sen provade jag klänningen jag hade sytt och kände nejnejnej. Så jag satte på mig min ljusrosa blus som jag har i stort sett varje gång jag går ut nuförtiden. Tycker om den. Sen åkte jag, Antonia, Frida och Fia till Linda och där fanns hon, Emma och Malin. Vi spela kortspel och lyssnade på alla sorters musik. Mest Lindas. Åkte taxi ner på stan och gick in på Etage, det var väl kul ett tag, som varje gång. Men vi gick innan halv två iallafall. Köpte pizza, vräkte i mig den och gick sen hem. Då var mitt hår platt igen och det är just därför jag aldrig orkar locka det.
Det blir film iallafall, hörs!


Låt mig veta då

Kom just på att jag hade värsta idé-bomben inatt, jag kunde inte riktigt sova och låg och tänkte på färger, material, mönster, siluetter, former, strukturer osv. (Mitt liv är lite kaos just nu för mitt huvud stänger liksom aldrig av) och kändes som om jag visste vad jag vill göra, som att jag har hittat mig i allting förvirrat. Även om jag inte har ett ord, ett koncept än så har jag bilden framför mig. Fattar dock inte hur jag ska lyckas få med allting jag vill i den lilla utställningen, vill ha typ 20 plagg. Kommer inte hända. Nu ska jag återgå till min lördag.

Ps. Saknar mig lugg pyttelite.


Pappersflygplan

Känns bra att jag har börjat gå upp tidigt på helgerna. Eller tidigt, innan tio iallafall. Men pappa tycker att det vore nyttigt om jag rörde lite på mig också, kanske är sant. Men jag har inte lust, ork eller tid med det. Dessutom är det tråkigt, det enda som är roligt är att simma och kanske att springa. Hur som helst kommer det aldrig hända endå.
Jag dricker kaffe, syr paljetter på en tröja och skissar på plagg och provar färger. Det är jobbigt att vara kreativ när det gäller någonting stort. Eller nej inte jobbigt, mer att jag måste bli hundra procent nöjd. Vill inte skriva mer på det här inlägget för det är så jävla tråkigt.


A different way

Jävla tid och energi som inte finns. Har inte funnits på hela fem dagar och troligtvis hundra till. Nu är jag här, en stund då jag orkar sitta upp och faktiskt skriva någonting, berätta någonting, dela med mig av information om mitt liv. Sådant som mina vänner och andra ibland verkar uppskatta. Idag kunde jag ha varit på klassfest med min klass från Sandviken men det finns inga tåg som går sent och ingen orkar köra ut i ingenstans och hämta mig. Hade nog varit rätt fint annars. Istället satt jag i Fridas soffa med henne, Emelie och Tyson. Vi såg ciao bella och hannah med h. Fattar inte att jag har sett den sista försen nu. Har alltid tagit fram den på hemmakväll och ba åååhhh frida kan vi inte hyra den här? Och hon säger alltid nej utan att ens läsa på den. Idag lyckades jag, men hallåååå joel kinnaman är ju med? En av de stora fördelarna med filmen men även the knife soundtracket och det roligaste ever, fucking åmål-johan!!!! Trodde han hade gjort en film och sen slut, men icke! Dog lite. Men den var bra annars också. Alla crushar på Joel och trodde inte jag skulle falla men satan vem satt idag och rev ut en bild på honom från metro? Nästan helt omedvetet, fick bara lov. Nu ligger han i min almenacka tillsammans med sjuttiotusen andra lappar och papper. Ganska så fint.
Idag i skolan har vi gjort moodboards. = Man sitter och klipper ut alla fina saker man hittar ur tidningar och klistrar på ett papper för inspiration. Min blev rätt flummig, innehöll en cirkus elefant, några barn i randiga polotröjor och massa ljusa pasteller. Efter lunch screentryckte vi olika färger och sen gick jag mot tåget, köpte en kaffe och satt och mös på tåget med en nylånad bok, kärlekens brutala språk. Ja sen kom jag till Falun och mötte Antonia och Fia som satt på kopparhatten. Vi snacka filmer, nekrofiler och annat viktigt.
Nu sitter jag i min säng, den är 90cm bred och innehåller fyra kuddar, varav tre har örngott i bäckebölja, ett grönt täcke och ett mörkblått lakan. Ska äta kladdkakeballerina och doppa dem i mjölk och så ska jag fortsätta läsa i boken. Nu vet ni det. Godnatt!

Wild and wild

Den här håller jag på att spara till.

You like them fast

Alltså jag såg Snabba cash igår och herregud, jag dog. En sån film som direkt, efter att jag har sett tio minuter, hamnar på min top 5 lista. Jag grät mer än tre gånger, satt och skakade hela tiden för jag var så nervös och allting var så bra. Jag vill inte prata sönder den men jag har liksom levt i den där filmen enda sedan eftertexterna kom igår. Vet inte riktigt vad det är som gör att det suger i magen men den har väl någonting. Så bra.

Idag har jag varit i skolan, åkte tåg med Matilda och pappa som skulle till Gävle. Hade mönsterkonstruktion och sen företagsekonomi. Inte så bra dag. Kom till Falun och mötte Jonna, vi gick på stan och handlade sedan gott fika och gick hit, hem till mig och fikade. Det var superfint och vi kollade på gamla filmer jag spelade in med min videokamera för typ 5 år sedan. Sen gick hon och jag åt spagetti, tittade på tv med pappa och ja, suttit här vid datorn. Är så satans trött och har nog blivit sjuk igen, vill se Snabba cash fem gånger till. Tycker synd om Petra och Lisa som befinner sig i Australien respektive på Nya Zeeland där dem inte kan se den. Fast endå inte, varmt och soligt hade varit rätt skönt.

Te och tv nu.  

Slåss förtvivlat med färre och färre vapen

Jag gick hem i någon annans fotspår. Någon som hade jätte långa ben som tog lika långa steg. Jag fick lov att hoppa fram för att komma i kapp den här människan och sen stannade jag hastigt. Hade insett att jag gör det här jämt, den enda skillnaden är att det inte är en främlings steg jag alltid följer, det är mina egna spår. Jag går om och om i cirklar och har gjort det i flera år. Har inte lärt mig någonting och har inte kommit någonstans. Vänder mig om och kan se att spåren är likadana. Har aldrig svängt av, tagit en genväg eller sprungit snabbare för att komma dit spåren slutar bara för att springa vidare. Måste nog börja med det.

I had no idea

Har lite bråttom men ska snabbt skriva någonting, hm ja jag har inte skrivit på ett tag för att i lördags gick jag på stan med mamma och Erik och sen gick jag till Frida för en ganska oplanerad kväll. Men några timmar senare satt vi nio bra tjejer och drack vin. Det var så himla roligt och vid halv tolv gick vi till kopparhatten som då hade stängt sitt inträde så det blev rådhuskällaren för oss istället. Jag blev lite för full så Frida fick ta med mig hem till henne.
Hela dagen igår låg jag och kved för jag mådde så dåligt. Kunde inte äta eller sitta eller titta. Tillslut blev det bättre och på kvällen såg jag johan falk och åt popcorn.
Idag är det måndag och jag är pepp på allting. Pepp på att jag ska på bio om en timme med Frida. Vi ska se Snabba cash och det kommer vara så jävla bra. Sen är jag pepp på att fika med Jonna imorgon. Och pepp på att vi har bestämt att vår klass ska ha en utställning med modevisning i slutet av terminen. Vi ska alla välja varsitt koncept vi ska sy för och djslkghfoighrtguhd känns som världens finaste grej just nu. Att få skissa, välja tyg, sy osv. Nu ska jag slänga i mig en macka och sen gå och hämta biljetterna.
Puss!

Jag vill trängas i busskuren

Godmorgon! Det är väldigt sjukt att jag har varit vaken i en och en halv timme redan. Jag brukar sova till minst tolv på lördagar för att liksom ta ikapp den sömn jag har förlorat i veckan. Men Petra ringde och väckte mig och tur var väl det för då fick jag prata med henne i 45 minuter om en annan värld.
Nu sitter jag och löser melodikrysset med mamma samtidigt som vi battlar varandra i patiens. Jag har haft jätte tur hela tiden så nu ska mamma köpa en trisslott till mig och så ska jag vinna en miljon så vi kan åka jorden runt.
Igår var en hemskt bra dag. Började med att åka till skolan och sy lite och rita lite och äta lite och vid klockan ett hämtade jag Agnes vid bussen och så traskade vi i snön till min skola. Sen var Agnes med där till vi slutade, jag gjorde dock bara tråkiga saker men det gjorde ingenting. Sen gick vi till Aldo och drack ur små små gulliga koppar och satt i en rosa 1700-tals soffa (som kanske kanske är Agnes familjs gamla soffa). När jag skulle gå på mitt tåg kom Matilda för hon hade varit kvar i skolan tills dess så då fick jag kladdkaka på tåget.
På kvällen åkte jag och Frida till willys och handlade goda saker och sen såg vi film med Emelie och Tanya. Det var kul, vi såg inte så mycket av filmen utan vi pratade om djur som lever i människokroppar och sånt där.
Nu ska jag sy och sådär. Puss!





Back when i had you

Hade ungefär världens sämsta dag idag i skolan. Allting gick fel och jag tappade bort min telefon och alla andra har börjat med att sy byxor men eftersom att jag var sjuk måste jag göra klart andra saker innan och det är så frustrerande. Tillslut hittade jag min telefon under min symaskin och hade ingen aning om hur den hamnade där. Då hade jag ett missat samtal från Petra men hade ingen täckning så jag kunde inte ringa upp. Blablabla ingenting var bra. Sen kom vi till tåget och då började jag bli på lite bättre humör och åt min jättegoda macka och läste tidning. Sov en halvtimme också. I Falun var det så kallt att man knappt kunde blinka med ögonen. Jag tog alltså bussen hem. 17kr för två hållplatser och det var värt det. Kommer hem ashungrig och möter mamma precis i dörren som ska åka till Borlänge en snabbis "men laga ingen mat, jag kommer om en timme!". Äter en chokladboll så länge och väntar och väntar, pappa åker till dribblers för att se på sport, erik åker till markus och sen får jag reda på att mamma har åkt på teater!? Blir så trött på att ingen kan tala om saker. Allting har blivit femtusen gånger bättre av att jag pratade med Petra nyss och hon var sig lik. Fint. Och sen kommer Agnes till Sandviken imorgon och ska vara med mig i skolan ett tag! Hur bra som helst!! Och så ska jag bjuda hem Jonna på fika någon dag i helgen och det är också awesome. Och så åker jag till Göteborg vecka nio och hänger med Frida i hennes skola och i Tuve. Nu är jag glad igen så nu ska jag gå och laga mat åt mig och min matlåda. Puss!

Det betyder människa

5 saker.
-Idag har jag fikat hos min vän Tanya som fyllde 20 år med mina fina vänner som jag har haft i mer än 6 och ett halvt år. Vi träffas så sällan men som är så fint är att varje gång vi ses så känns det precis som det gjorde för 6 och ett halvt år sedan.
-För ungefär en timme sedan började jag sy på en ljusrosa velour-tröja som jag vet att jag kommer älska sönder.
-Nyss när jag pratade med Räven på msn bestämde vi nästan helt att jag ska komma till henne om 7 veckor och det kommer bli helt jäkla fantastikt.
-Imorse när jag gick från bilen in till tågstationen så sprack min underläpp upp på mitten för att det är så kallt och då blir mina läppar torra och helt sköra. Nu kan jag inte skratta.
-Imorgon ska jag åka till skolan och sy kragar
Godnatt!


Molnillusioner

Ibland blir jag lite stolt över mig själv. Att jag är så självständig. De senaste dagarna har jag hört folk prata om att inte kunna hitta på saker med sig själv, inte kunna gå på stan själv, inte kunna åka tåg eller flyg ensam och inte kunna åka till en stor stad själv bara för att man inte skulle hitta. Och då blir jag lite glad för att jag verkligen inte har några sådana problem. Att få panik över tågbyten eller att folk ska tycka man är dum i huvudet bara för att man går in på hm ensam förstår jag inte. Och sen det här med att inte hitta, det finns faktiskt människor att fråga och kartor att titta på. Och det bästa måste ju vara att åka tåg själv då man kan läsa, rita, äta och lyssna på musik i fred. Så skönt. 

Stories i never told you

Jag vill så himla mycket hela tiden, så mycket att min mage tillslut fylls av panik och ångest. För allting som jag inte kommer hinna med, allting som jag glömmer bort och allting jag inte orkar. Alla filmer jag ska se, alla klänningar jag ska sy, alla platser jag ska fota, alla städer jag vill resa till, alla böcker jag vill läsa, allt jag ska rita, allting jag ska säga. I min dator finns hundratusentals idéer i dokument och bilder. Min datorn har blivit helt full och mitt huvud är lika fullt. Jag river ut sidor ur tidningar, skriver ner små ord på min mobil, planerar i min kalender och sorterar tygstycken som någon dag ska bli någonting fint. Jag hinner inte ens leva, hinner inte vara nöjd över någonting jag har gjort. Jag lyckas aldrig prestera så bra som jag önskar att jag kunde.

Your arms can't carry me home

Ibland när man saknar extra mycket kan man hitta ett mail i sin inkorg. Ett sånt mail som verkligen behövs och som gör att synen blir suddig av tårar samtidigt som man måste skratta. Och den man saknar skriver att man inte får glömma bort den, att man inte får glömma bort att sakna. Och man själv har varit lika rädd att den andra ska göra samma sak. Fast egentligen inte, man vet ju. Och det är den finaste vänskapen. Den som inte behöver ord, man bara vet.

Tänk på det ibland

Det är inte ens en klump i magen. Inte svårt att andas och heller inte tårar som väller fram. Man måste acceptera och se vad som är på riktigt. Inte vara naiv. Stå på benen och inse att huvudet och hjärtat inte vill samma sak och att verkligheten kan man inte skruva på. Hur mycket man än fantaserar och önskar så ändrar det ingenting. Det som är på film händer inte i den här staden. Och det svider lika mycket som en sorglig ballad en sen söndagsnatt, jag vet. Men man kan inte sluta orka, man får inte sluta orka.

It won't be long yeah

Hade jätte jätte roligt igår!

40 day dream

Inbillar mig att jag är frisk så därför ska jag sätta på mig något svart tight och fira min vän Tanya. Först måste jag köpa nässpray annars kommer jag avlida. Och vin måste jag också köpa. Blev helt studsig och hoppig nyss utan anledning, eller jag tror mest att det beror på att jag får gå utanför huset idag. Första gången sen i måndags, YEY! Esberitox, strepsils och zyx får nog också följa med ikväll. Nu vart jag helt plötsligt jätte trött, ska duscha.

This is an exibit

Jag tror det är fjärde dagen jag är sjuk. Jag är inte van med att vara sjuk så länge, jag brukar vara sjuk en eller två dagar. Har så tråkigt och mamma vill bara att jag ska städa och städa och städa. Första dagen jag var sjuk var hon jätte mammig och gjorde te, kramade mig, la filtar på mig, klappade mig på huvudet och tyckte synd om mig. Nu har hon blivit elak och tvingar mig att rensa bland mina gamla dammiga saker. Jag nyser av allt damm och orkar inte. Idag har hon mutat mig med nya Elle och en foccacia så jag städar. Har inte haft bh på mig i fyra dagar och det känns också lite konstigt, något annat som är konstigt är att jag har börjat styla mina mys/pyjamaskläder bara för att jag inte har haft riktiga kläder på mig på länge. Imorgon ska vi fira Tanya och jag är sjuk, jag måste vara frisk imorgon annars dör jag. Uhhhhhuhuh nu ska jag dricka te och rensa gamla lådor.

Moon and moon

Har drömt samma dröm tre nätter i rad nu. Jag är på en strand i Thailand själv och jag har alltid samma kläder på mig. En vit tunika och jeansshorts och det står en båt vid strandkanten som jag vet att det är meningen att jag ska gå på men jag väntar på någon. Små thailänska män i röda urtvättade tshirtar ropar på mig men jag väntar fortfarande på någon och kan inte gå på båten. Men det kommer ingen och tillslut så åker båten, men ingen kommer.
Jätte konstigt. Är fortfarande sjuk idag, min hals är sjukt obehaglig. Den är så torr så att när jag andas känner jag liksom hur luften passerar och då blir det ännu torrare och jag kan typ inte andas och måste dricka vatten hela tiden. Vet inte hur det ska gå att åka till skolan imorgon, känns som att jag måste åka dit en stund iallafall men jag vet att det är onödigt när jag är sjuk. Ikväll ska jag ju se på film hos Antonia och det är ju inte speciellt ansträngade så det ska jag nog orka med. Sen vart jag bjuden hem till Olles nya lägenhet senare ikväll för kaffe och chill. Är nog tvungen att skjuta fram det för jag kommer somna tidigt.
Sitter nu med gamla modebroshyrer, tidningar, urklipp, klistermärken, tejp, lim, pennor, godispapper, bokmärken m.m. och ska försöka skapa någonting. Blir så jävla arg på mig själv när jag slutar med det i perioder, det är det mest stimulerande som finns. Så nu ska jag sätta på någon film och klippa och klistra. Lägger in någon bild också annars blir det så tråkigt i bloggen. Puss!


Det här var på nyårsafton alltså.

Cold haunted dream

Det absolut värsta jag vet är lyckliga människor. Usch.

And then run back to you

Känns som att jag börjar varje inlägg med "Åhh buhuhu jag är så HIMLA dålig på att uppdatera, ska bättra min, VERKLIGEN!!!". Men ja, jag är inte så bra på att hålla vad jag lovar verkar det som. Har blivit sjuk! Hatar att vara sjuk, eller okej om jag är lite febrig eller lite förkyld är det mest mysigt och sådär. Men idag vaknade jag och halsen var helt tjock, min näsa rann samtidigt som den var helt tjock, jag nös varanan minut och min kropp växlade mellan att vara jätte varm och jätte kall. Eftersom att mamma är ännu mer sjuk än vad jag är så kunde ingen riktigt ta hand om mig. Gjorde te åt oss och så tog jag mitt täcke till soffan och låg där exakt hela dagen.
Vill inte vara sjuk imorgon, måste skriva en grej till företagsekonomin som skulle vara klar innan lovet, ska upp till Antonia och se på film på kvällen och sen ska jag ju sova för jag börjar skolan på torsdagen. Är galet peppad samtidigt som jag inte orkar om jag ska vara såhär sjuk. Måste komma första dagen för vi ska ju välja platser i nya salen. Förra terminen var vi i en mindre sal men sämre bord och stolar och symaskiner och strykjärn men nu har den andra klassen gått ut = vi tar över deras klassrum. Jag och Matilda ska åka dit med ett tidigare tåg för att få bäst platser hehe. Det är höj- och sänkbara bord, kaffebryggare och datorer. Vi kommer trivas.
Har inte köpt den där bhn än haha. Känns som att jag hela tiden måste uppdatera er om den, var och fingrade på den häromdagen men eftersom att den kostar 300 spänn kan jag inte impulshandla. Frida var ett jäkla neggo och sa att jag aldrig kommer köpa den så i värsta fall köper jag den för att bevisa att hon hade fel.
Annat nytt? I måndags kom Ebba hit från min gamla klass så jag och Antonia mötte henne på kopparhatten och tog en fika, det var mysigt. Sen gick Antonia, Ebbas kompis kom och sen kom Frida. Jag och Frida åkte till jysk för att handla gardiner och jag gjorde två as bra kap - 5 meter lila velourtyg för 75kr och 10 galgar för 17kr.
Ikväll har jag ätit ostkrokar, mandariner, popcorn, choklad, soppa, mackor, nötter och druckit cola. Ingenting hjälper min hals, funderar på att göra en varma koppen och limpmackor. Min bror kom hem för en stund sedan och ja, jag är fortfarande sjuk.

Talking about taking lives

Alltså nya året har rockat egentligen händelsemässigt om man jämför med förra året. Har haft en supermysig ta-det-lugnt-dag med frida och igår skulle vi ju ha klassfest. Det blev inte riktigt klassfest men kul var det. Det var jag, Jonna, Sara, Frida, Philip, Jonatan, Niklas, Ted och en av Fredrikarna! Vi kollade på gamla bilder och skrattade, drack och terroriserade Fridas julgran. Sen bar det av till krogen för vissa, vi tjejer satt kvar och Frida tömde sitt hjärta. Jag tömde mitt hjärta på någon som inte svarade. Hahaha, skrattar bara åt det för jag orkar inte ta något seriöst. Den här dagen har också varit bra, sov länge och drack sen lite kaffe med mamma, sen åkte jag ner på stan och mötte Linda och Frida och så satt vi på waynes länge tills Linda blev hungrig så då gick vi till Pitchers där hon åt och vi drack öl och så kom Bella också. Alla berättade om sina nyår och jag var så trött så jag skrattade åt allt hela tiden. Sen promenerade jag hem och har ni sett åter till cold mountain för typ sjunde gången. Nu har jag extrem ångest för att jag vill se en film och kan inte bestämma mig för vilket. Sånt här händer verkligen varje dag. Jag inte bestämma vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, när jag ska göra vad etc. Jätte jobbigt. Det verkar som att jag kommer kolla på csi för att jag inte kommer på någonting att göra. Puss!

If nothing ever happens

Första dagen på året var bra och mest skön. Kan börja med gårdagen, åt middag med mamma, pappa, Olle och Marie. Kände mig verkligen som ett barn. Men jag fick vin och vi pratade framtida jobb för mig. Maten vart jätte sen så jag fick springa med systemet påse, väska, halsduk osv. osv till cityjouren för att hinna handla innan det stängde, kom flåsandes in 20.58 och ägaren skrattade lite och sa gott nytt år. Sen rusade jag hem till Tanya där alla andra redan var. Kvällen som kom var fin, rolig, konstig, läskig och allt som allt var det bra. På nyåret gick vi till någon fotbollsplan och skulle skjuta upp någon megaraket som kosta 300 spänn. Den skulle fyra av nio skott, efter det första så dog den. Inte jätte kul. Men vi lyckades få med oss lite champange i plastglas så det gjorde liksom ingenting. Kvällen slutade endå relativt tidigt, typ vid två drog alla för att äta mat/gå på andra fester/sova. Jag gick hem till Frida och gjorde det sistnämna. Blev inte alls ful vilket var skönt, någon slängde mitt vin så jag hade nog endå inte lyckats. Känns dock surt att bli av med en liter vin.
Idag vaknade vi och så kom Fridas mamma och hennes plastpappa och åt korv, drack kaffe och pratade. Sen slängde vi oss i soffan och såg fyra filmer, åt pizza och drack cola. Nu är jag iallafall hemma i ett tyst mörkt hus. Kan vara det jobbigaste som finns. Speciellt när man verkligen inte orkar tänka. Har iallafall varit tvungen för jag har ju endå ett huvud med sin egna vilja. Har tänkt på nya året och har tänkt ut mina slutliga löften. 1. Jag ska bli kär 2. Jag ska åka bort efter jag har slutat skolan, helst länge länge i någon ball stad. Jag är klar med Falun, har varit det hemskt länge och nu när jag äntligen har möjligheten att åka så ska jag ju ta den chansen. Den här staden kommer endå finnas när jag kommer tillbaka och troligtvis kommer inte särskilt mycket ha hänt.
Föresten, för första gången någonsin blev jag kysst på tolvslaget. Av någon fin, som jag tycker om.
Nu ska jag se en till film. Godnatt!

RSS 2.0