This might be my fault really

Oj herregud, den här dagen har varit så jobbig. Jag vaknade till av att Frida sa hejdå och skulle gå till hennes praktik, jag somnade om i soffan, som för övrigt är jävligt oskön. Sen vaknade jag runt 12 och mådde jätte illa och hade världens huvudvärk. När jag skulle ställa mig upp snubblade jag över hennes bord så jag slog huvudet i soffan. Sen låg jag och skrattade en stund på golvet för att jag kände mig så patetisk. Jag plockade ihop lite burkar och flaskor och glas innan jag klädde på mig och gick the walk of shame hem. Försökte äta lite paj men det gick inte bra. Tog en alvedon och somnade i soffan. Vaknade och hade ont i hela kroppen så jag la mig i sängen istället och sov mer. Vaknade klockan sju och orkade inte sova längre. Då hade mamma gjort chili con carne! Bäst! Åt det och drack cola till mammas pojkar. Då kändes allt lite bättre. Nu är jag pigg och lite glad, för jag har lov och för att det mesta är fint just nu. Halloween på lördag, fika med Olle imorn och Agnes kommer hit nästa helg!! Så himla bra! Det jävliga är att Petra åker om två veckor och jag kommer dö. Eller nej, jag kommer sakna henne jätte jätte mycket bara. Mitt huvud är helt stirrigt fortfarande så jag ska inte skriva mer, ska se nya avsnitt av the hills och grey's. Puss


When someone say yes

Är överlycklig. Fick en polaroidkamera av Jonna i födelsedagspresent. Har velat ha en sedan jag gick i sjuan. + att jag fick ett asfint anteckningsblock och stumpbyxor. Puss, love on Jonna. Vi har haft en skitbra dag. Har handlat en trenchcoat och en old school väckarklocka på myrorna och köpt en kjol på röda korset. Kappan var beige och lagom lång/kort och lagom långa/korta ärmar. Väckarklockan var guld och stor och står upp av sig själv. Sånt är bra. Kjolen var prickig och ska bli något helt annat när jag är klar med den. Nu ska jag dricka ett glas vatten och sen sova.


Green green grass of tunnel

Det här är första dagen på mitt höstlov kan man väl säga. Och att det är måndag idag är svårt att fatta egentligen just för att jag har haft en jätte bra dag än så länge. Måndagar är lika med helvete alla andra gånger men, inte idag. Vaknade typ tio av att mamma kom in och pratade med mig som hon alltid gör. Efter en kvart var jag väl tillräckligt pigg för att resa mig upp och ta mig till soffan. Hämtade kaffe och yougurt, såg efter tio med malou och började fixa med en klänning. Men det är sjukt jobbigt för att symaskinen är på lagning tills imorn och jag vill sy NU. Jag har också ätit mandarin, suttit och lyssnat på musik osv. En bra morgon iallafall. Fast det är världens äckligaste väder, helt dimmigt och fuktigt. Man ser knappt kyrktornet från vårt fönster och det är som att alla levande varelser har stängt in sig. Som jag. Haha. Nu ska jag laga lunch.


And I always saw you

Det är väl natt nu kan man säga. Mörkt och jävligt. Lyssnar på någon annans låtlista på spotify och har lust att gå hem till Agnes. Om vi hade varit grannar typ. Så hade vi kunnat dricka te på hennes prickiga(jag vet att det inte är det längre) rum. Eller så har jag kanske lust att gå på en promenad men jätte hög musik i öronen och flåsa riktigt mycket så det kommer rök ur munnen när man andas ut. Fast jag är lite rädd för natten så jag stannar inne. Kanske hade man kunnat åka billigt tåg till Paris. Dricka rödvin, dansa, kedjeröka och inte fatta vad någon säger. Något sånt ska jag spara pengar till, så jag kan åka i vinter eller i vår. Iallafall London. Och göra i stort sett samma saker. Jag har varit på bio ikväll. Med min neighborhood-whore. Vi såg flickan som lekte med elden och åt popcorn och det var så bra. Det bästa man kan göra en söndag. Nu sover vi!

Left my arm in a closed door

Hej. Jag har inte varit aktiv på bloggen i veckan. Har typ skrivit fyra inlägg som jag bara har lagt i utkorgen för att jag inte vågar publicera vad som helst. Men nu ska jag skriva ett inlägg som faktiskt kommer upp. Jag har varit död hela veckan typ, har sytt sytt och sytt på skjortan och den är strax klar! Har haft prov, målat kroki, fikat med jonna, gått promenader, haft ont i nacken(har det fortfarande) och ätit ostkrokar och chips. Har varit lite otaggad på skolan, mest för att jag inte orkar att gå upp på morgonen och för att det tar så lång tid att komma hem. Jajaja strunt samma är glad att det är helg, och för mig - HÖSTLOV! Alltså så mycket yey att jag dör. Och idag är det fredag. Har börjat dagen med att stirra på en naken människa ett par timmar och sen suttit på Sandvikens tågstation med plastmuggskaffe, ensam. Matilda är i Helsingborg. Sen gick jag på stan och hälsade på praktik-Frida på hm. Sen har jag sett på tv, druckit cola, kaffe och blabla. De vanliga stina-sakerna. Nu kommer min bror hem om två minuter så jag ska gå nu. Önskar att jag hade något roligare att komma med. Men inte nu. JDIKAYRIUSARYHSRIU puss ha en bra helg!

A hand of hearts


jag var blond, liten och väldigt tunn. (och hade ett sexy piece of ass bakom mig)



Im not sure

Mina händer är iskalla. Under två filtar sitter jag och sippar på varmt kaffe. Vill inte inse att det är dags att slå upp företagsekonomiböckerna. Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya och känner mig väldigt otaggad på den här vintern. Lovade mig själv förra året att jag inte skulle vara kvar här den här vintern och nu är det inte så mycket att göra. Jag är på fel plats vid fel tidpunkt känns det som. Så har det alltid känts i för sig. Buä nu ska jag fortsätta med förnekandet. Puss!



I am waiting for you to ask me to stay

Jag missade mitt tåg imorse med kanske tre sekunder och det känns sjukt jobbigt. Hade cyklat dit hur snabbt som helst i regnet och sen fick jag lov att cykla hem igen. Har druckit kaffe, ätit min lunch som jag inte hade hunnit äta i skolan, sett på rachel ray och suttit här. Nu ska jag strax cykla till tågstationen i regnet igen. Sen ska jag gå till skolan och sy på min skjorta. I eftermiddag och ikväll ska jag plugga företagsekonomi konstant eftersom att jag har prov i det imorgon. Den här måndagen är precis så dålig som den kan bli. Nu ska jag dränka mina sorger i ett glas juice.

Detective Chief Inspector Barnaby


What on earth

Hallå där! Ja min helg har varit rätt fantastisk tycker jag. På fredagen hade vi kroki i skolan och det var ganska konstigt. Fast efter några minuter glömde man bort att personen var naken och då gick det faktiskt jätte bra. Efter skolan hade vi lite tid att döda så jag och Matilda gick runt i Sandviken och hittade en affär vi inte hade varit inne i förut och jag hittade en jättefin korsett för 50 kr, den hade kostar 1200 så jag slog till. Efter det gick vi till tågstationen och åt chips. I Falun regnade det och jag gick hem till Frida där Petra och hon var. Vi tog det väldigt lugnt ett par timmar tills jag gick hem och käkade. Sedan blev det handla och hyra film, vi såg idol och sen en skräckfilm. Åt chips dipp och cola. Underbart. Jag somnade på Fridas soffa. Dagen efter vaknade vi och bestämde att det liksom var första dagen av resten av våra liv och så satt vi och drack kaffe i hennes kök och pratade om kärlek och sånt där som en lördag innebär. Sen gick jag till den nya puben med mamma och pappa. Vi åt fajitas och drack öl samtidigt som vi såg hockeymatchen på storbilds-tv. Jag gick efter första halvleken hem till Frida. Antonia var där och Fia kom senare och så lyssnade vi på musik och lekte sanning eller konsekvens trots att vi vet allting om varandra. Vi shotta apelsinlikör och sen gick vi på etage. Jag var lite fullare än vad jag kommer ihåg, stod och sjöng pinsamma sånger i kön och flög runt som en jävla vante på lilla dansgolvet. Antonia bjöd hem folk till Frida på efterfest men vi flydde ut från etage klockan 2 för att äta och sova.
Vi vaknade imorse och jag mådde inte så bra. Jag hittade en femma i mina trosor och satt och skratta för mig själv inne på toan. Antonia drog hem och jag och Frida hade en ny första dag i våra nya liv. Vi planerade inför framtiden och som det ser ut nu tar vi vårt pick och pack nästa år och flyttar till Göteborg. YEY! Fast okej, vi behöver lite pengar först.
Nu ikväll har jag sett Flickan på bio med mamma och det var så jävla vacker. Alla färger och detaljer, gud. Se den. Sen åt vi tacos och nu sitter jag helt slut och rödrosig i soffan. Försöker komma på vad jag ska klä ut mig på halloween. Hjälp mig? Puss!

A different kind of love

Det här gjorde min dag!


Snöblandat regn

Godmorgon då, har varit vaken i två och en halv timme nu, är pigg. Hade inte hunnit fixa nytt tågkort och försov mig lite så jag är alltså inte i skolan. Ska heller inte dit på hela dagen för jag har ingen lust att betala typ 160 spänn för att åka till Sandviken tur och retur. Nej. Det här får bli en bli-frisk-bli-pepp-bli-motiverad-dag. Är inget av de sakerna just nu. Och att Petra åker till Australien på obestämd tid gör inte det hela bättre. Kommer sakna ihjäl mig. Gick promenad runt kålgårn med henne igår och insåg då att vi inte kommer kunna göra det om en månad. Hela vintern kommer hon vara borta. Det känns väldigt på låtsas, har träffat henne nästan varje dag i mer än tre år. Sen gick vi hem till henne och hon hade bakat skit goda frallor. Och hon skulle inte ens äta dem själv! Eftersom att hon går på cambridge så äter hon ju inte och jag kan inte förstå att hon pallar baka något som hon inte ens får smaka på. Så jävla fint. Sen fick jag lite dåligt samvete när jag satt och klämde i mig chips och cola och hon fick sitta och smutta på sin pulverkakaodryck som verkligen inte är okej. Kan nog inte skriva mer om henne idag för jag kommer bli så ledsen.
Kan planera min dag istället då. Jag ska gå och hyra en gammal svensk film, antingen sanning eller konsekvens, festival eller den bästa sommaren. Har inte bestämt mig än. Jag ska hinna klippa och klistra och sortera bland mina inspirationsmappar/block/högar. Ska sätta in foton i ramar och sätta upp på min vägg. Beställde kort innan jag började skolan och har fortfarande liksom inte haft tid att göra det. Ska äta lunch, hemmagjord gulaschsoppa. Jag ska sy en tygpåse för hand, eftersom att mamma har haft sönder symaskinen. Jag ska komma på vilken slags väst jag vill sy. Jag ska se mammas pojkar. Och jag ska duscha. Ja det var väl det.
Nu ska jag dock dricka kaffe, äta leverpastejmackor och läsa tidningen.


Start rushing towards the lions





Was that the wrong pill to take

Är så trött. Kaffe har aldrig fungerat för mig och jag fattar inte varför. Men det är gott. Och det var pajen också. Har nu suttit vid symaskinen en timme(som om jag inte fick nog av det i skolan) och hjälpt mamma sy in och upp någon omöjlig kjol. Jag lyckades sådär. Har även bokat biljetter till kent i Gävle, hur jävla otippat som helst. Men jag och Sofia har gjort det till någon slags tradition, tredje gången blir det. Apropå Gävle så: Agnes, din beställning är mottagen! Ska strax duscha och sen sova hade jag tänkt = jag kommer först sitta kvar här i en halvtimme sen äta något sen duscha sen äta något mer sen se något på datorn sen lyssna på ipoden sen sova typ klockan halv ett. Men iallafall. Imorgon hoppas jag på att umgås med någon annan än mamma, pappa och min klass. + är extremt sugen på nya kläder så därför ska jag nog försöka tvinga ner en vän på stan. Nu ska jag som sagt "duscha". Puss!

How unreal does it get

Jag har varit på rosa huset men min pappa, jag återupprepar MED MIN PAPPA. Det är ganska otroligt. För er som inte vet så är rosa huset ett hus fyllt av bara tyger i olika färger och former. Men som tack för hjälpen följde jag med han att kolla på bilar. Vi provsatt Subaro, tog massa broschyrer och det var helt okej. Nu har jag ätit spagetti och köttbullar och fyllt min matlåda. Min mage skriker efter kaffe och paj och glass och det finns en våning ner så jag får helt enkelt skriva mer senare.

Who is the lamb and who is the knife?

En kort liten uppdatering är jag skyldig er.
Onsdag - Blev klar med min kjol och började på en ny, drack varm choklad med Frida, handlade present till Antonia med Frida och Petra på stan och mötte Anna och Jonna, drack vin med fina tjejer hos Frida för att det var Hannas sista kväll i Sverige och det var hur mysigt som helst.
Torsdag - Fortsatte sy på kjol nummer två, åkte med Elina och Sofia upp till Antonia för att gratta och fika och det var as gott, se på mammas pojkar hemma hos Frida med Tyson sovandes på min mage(jag dör, jag vill ha en hundbäbis).
Fredag - Hade bild i skolan och sen var vi på utställning i konsthallen, gick till waynes med Matilda efter skolan för att fika och måla akvarell, gjorde mig klar tillsammans med Emelie, gick hem till Frida för att dricka massa alkohol och skratta för att fira Antonias 19års födelsedag, se allting spåra ur, dansa på etage, gå hem i kylan och väcka mamma och pappa genom att ramla i trappan.
Lördag - Vaknade halv nio på morgonen och slog läger vid tvn hela eftermiddagen, åt bacon, popcorn, majs, nudlar, salta pinnar och drack cola, gick till Frida vid sex och vi köpte fetaste kebab-pizzorna och såg på Across the universe, promenerade till stan förbi alla fulla för att köpa cola innan hemköp stängde, jag och Frida landade i min soffa och såg på tv, drack varm choklad och jag flätade Fridas hår, när klockan var halv tre drog vi ner i källaren och hade en old-school-frida-stina-natt = vi läste tidningar och sen somna som stockar.
Söndag - Åt frulle och var helt döda, fick ett kort besök av Petra och sen gled Emelie förbi och hämtade sina saker, Frida lånade mitt badkar och så såg vi the city från början till slut och då drog Frida hem, jag laga mat och på kvällen vart det ostkrokar och baksmällan hos Emelie med henne, Frida och världens sötaste Tyson.
Måndag - Började rita mönster på en skjorta åt min bror, gick på stan en stund med Matilda och köpte en klänning, sällskapade med mamma hem i regnet, åt majskolv och drack kaffe och resten av kvällen har jag spenderat vid datorn/tvn.



Allt du är vapen



Kan inte jag vara tillräckligt bra för att slösa lite tid på?

Hands up, legs out

Den här dagen har väl inte riktigt fungerat för mig kan vi säga. På morgonen skulle jag skriva ut mitt företagsekonomi-arbete och självklart gjorde jag det precis innan vi skulle åka och hela datorn + skrivaren har typ slutat fungera, tillslut får jag tre sidor med ljusgrå text och en as ful kladdig bild i helt fel färger men jag skiter i det och springer ut i bilen och hinner precis med tåget. På tåget inser jag att jag skulle ha fyra sidor i mitt arbete, den sista sidan är alltså inte med. Dessutom dör min mobil helt utan förvarning och den går inte att sätta på igen. I skolan gick allt fel på mönsterkonstruktionen och på sömnaden satt jag hela lektionen och sydde min linning, FÖR HAND! Det är sjukt jobbigt och tillslut hade jag stuckit mig i fingrarna så mycket att dem var helt svullna. På företagsekonomin gick det faktiskt ganska bra, var pigg och jag och Matilda var snabbast. Sen hade vi en trevlig resa till Falun, Matilda hade med sin minidator så vi såg one tree hill. Sen gick jag med henne till stan och sen vidare hemåt, går in en sväng och pratar med Elina på inredningsbutiken och sen går jag upp till Frida en sväng. Just då ska hon och Antonia iväg till friskis så det blir inte så mycket umgänge. När jag kommer hem upptäcker jag att jag inte har någon nyckel = jag vill dö på riktigt. Kissnödig, kall och känslig. Så jag sätter mig utanför vår dörr på iskall mark och läser twilight på engelska och hatar det faktum att jag har fler än en jacka. Pappa kommer efter 20 minuter och jag hade seriöst inte klarat en minut till. Slut på tragedin, nu dricker jag kaffe i en varm tröja i en skön soffa. Det är inte synd om mig. Och snart ska jag iväg till Pitchers och äta med massa tjejer, vet egentligen inte vilka. Petra, Hanna och Linda iallafall. Sen ska jag försöka somna tidigt. Puss!

Suddenly everything doesn't feel great

Har nyss kommit hem från Emelie (som har världens sötaste minihund, Tyson). Jag, hon, Fia och Daniel har kollat på knowing eller något liknande, med nicolas cage. För er som bryr er alltså. Sen blev det lite drama med det slutade iallafall med att Petra joinade oss i slutet av filmen. Sen somnade Tyson på min mage och jag blev så jävla snuttipluttigullinuss men fick lov att åka hem iallafall. Nu ligger jag i sängen och har laddat med två mandariner, en chokladkaka, kate moss-boken jag fick i present och senaste the hills avsnittet. För lets face it, jag kommer inte kunna sova.
Igår var jag hemma hos en som heter Filippa för att ha typ avskedsfest för Hanna som ska flytta till Australien ett par månader, jag drack inget men hade ganska kul endå. Vid typ elva åkte jag, Petra och Frida till McDonalds och åt och sen åkte vi hem till Frida och kollade på någon halvdålig svensk film. Jag somnade jätte skönt i soffan så det blev så att vi sov kvar. När vi vaknade och hade druckit kaffe och ätit varma mackor bestämde vi oss för att åka till Tulavippan (typ jätte stort "loppis-hus" i Gangnef), så vi hämtade Antonia och sen drog vi iväg. Jag kom hem med en väska, Den amerikanska flickan i pocketform och två te-burkar. På vägen hem blev det pommes med smält ost på Max. Och egentligen borde jag ha pluggat stenhårt ikväll men jag har iallafall försökt men bestämde mig för att göra hela morgondagen till en plugg-dag. Med typ fem liter te och extremt mycket gnäll åt mamma. Äh ska skita i det här nu. Puss!

Om du hittar mig

Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. Du har ingen aning. DU HAR INGEN ANING.

Don't come sweep me off my feet

Är fortfarande sjuk, men gick till skolan iallafall och det var sjukt värt. Sydde kjol hela dagen så den är klar snart, så himla fin blir den. Vi hade en vikarie som har gått vår utbildning tidigare, hon var grym. Sen har jag och Matilda åkt tåg såklart och blabla det vanliga. Nu är jag hemma, har sytt lite och vart och handlat med mamma.
Inser att min dag låter as tråkigt men den var faktiskt väldigt bra trots att jag är sjuk och jätte trött.
Imorgon är det fredag! Så himla bra, jag ska hem till min vän Tove som har avskedsfest eftersom att hon åker och blir au pair i Irland. Det blir nog kul, hoppas jag! Sen är det min favoritdag på hela veckan, lördag! Då hoppas jag på secondhand-road trip till borlänge och tulavippan. Sen kanske vi skulle till Rättviks marknad. Iallafall kommer det bli en bra dag. Jag ska försöka hinna bli frisk tills imorn också.


RSS 2.0