All your ideas

Jag pallar inte att jag skrev ett jätte långt inlägg nyss och sen ba poff! Borta! Utan att jag gjorde något alls :(
Iallafall har jag fotat fyra timmar idag, haft filosofi, kånkat på jätte tung väska innehållandes två kameror, en hårtork, en locktång, en sminkväska, skolböcker osv. Jobbigt. Spontanfika efter skolan, det var fint(men dyrt insåg vi, 23 jävla spänn för en fucking liten hallongrotta!). Sen blev alla så fruktansvärt kissnödiga att vi var tvungna att åka hem. Jag har ätit kladdkaka, sett två avsnitt av ballar av stål och läst ut min bok. Hatar lite att läsa ut böcker, man blir så tom. Så ja satt i duschen i en timme med skåll-hett vatten över huvudet. Nu är jag helt svullen i ansiktet och känner mig lite dåsig. Och så har jag nationellt prov i svenska imorgon. I fem timmar. Därför borde jag lägga mig snart. Ska nog göra det. Puss och godnatt.

Oh, you won't catch me around here

kärlek är fint. väldigt fint faktiskt.











Väntar du fortfarande på polisonger?

Det är fan inte okej när pappan i familjen vi bodde hos i Danmark börjar skicka hjärtan på facebook!!!

Come spring winter's dead




bilderna är härifrån

Poison and stuff

Inte okej:
Att lyssna på this is how we party med soap ensam en lördagkväll
Att äta fetaost utan något tillbehör
Att pappa har bossat hela dagen
Att man förlorar en timme i natt
Att helgen är slut strax

Du var alldeles runt hörnet

Hej
Idag är det lördag och det var alltså fredag igår. Hmm ja. Vi var hos Linda i hennes nya fina lägenhet och drack till min underbara skiva som har fått namnet megasuperduperpartyskiva. Det var så nice och vi spelade något konstigt spel också, satt på golvet hela kvällen och ja, så himla roligt var det. Vid lite efter elva drog jag, Anna och Frida till Phone me. Blev snarare medtvingad av Frida och Anna som lovade massor av Beatles. Vi kom dit, ja köpte öl, såg en allt för full jonna, skrattade åt Frida eftersom att det inte spelades Beatles men the Smiths, Broder daniel m.m. Jag och Frida kom hem och slängde oss direkt i säng i källaren med ett paket salta pinnar.
Jag vaknade av att Frida peta mig i huvudet, hon mådde verkligen skit så ja pysslade om henne. Tog ner brickor med frulle och så kollade vi på the Beach och degade. Fridas bakfylla var väl lite bättre framåt halv sex då hon drog hem.
Jag åt god mat sen, kollade på random tvprogram och låg i min säng någon timme för att jag verkligen inte hade något att göra. Sen släckte vi alla lampor i en timme och jag fick ännu mer panik då. När klockan blev halv tio gjorde jag äggröra. Nu har jag så jävla tråkigt att jag håller på att börja grina. Kom hit? Kom hit och drick te och prata? Eller bara skratta en stund? Ring mig och berätta något kul? imkhjhcadjfbdmfbsdjkbf

Your words don't translate

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag har blivit helt besatt av att minnas allting. Vill komma ihåg varje ögonblick. Jag vill fota vinterns alla vinklar, skriva mitt namn på husväggar, tatuera in alla ord i mitt huvud på min kropp, skriva en bok om en enda känsla. Vill föreviga allting jag ser, känner och upplever. Vill spara allt någonstans så att jag aldrig, aldrig, aldrig glömmer.

Walk on your hands

20.57
Jaha, ännu en torsdag. Ännu en kall solig dag utan innehåll. Har inte hänt något alls på hela dagen och jag får panikångest snart om det fortsätte så här. Min mage gör ont för att den inte har något att vara orolig över egentligen, det är själva tomrummet som gör ont nu och fan det orkar jag inte. Därför dricker jag litervis kaffe, klipper i tidningar, sparar fina bilder på datorn, lyssnar på lily allens it's not me, it's you. Nu ska jag till McDonalds och handla lite mer kaffe. Puss!



I can't even recognize happiness when it is right in front of me

Hej, några dagar sedan jag uppdatera. Har faktiskt inte varit hemma varken idag eller igår. Igår åkte jag och Frida och köpte kaffe på McDonalds, hämtade Anna och sen åkte vi till Frida för att se på Narnia osv. Alla somnade på Narnia men vi missade ju inget eftersom halva jävla filmen var ett krig mellan sagofigurerna i Narinia och turkarna. Iallafall vann väl Narinia och sådär men rätt värdelös film. Vi skjutsade hem Anna och jag och Frida cruisade runt klockan tre på natten och lyssnade på jazz. Det var fint. När vi kom hem satte vi på oss pjamas och låg skavfötter och kollade på roliga saker på datorn, tog extremt fula bilder och pratade om fot-fobi. Vi somnade in runt 4 och vaknade helt utvilad halv 11. Så jävla skönt var det, vi låg länge kvar i sängen tills det blev helt varmt i rummet och då gick vi upp och gjorde kaffe. Sen satte vi oss ute i endast linne/t-shirt och frös inte!!! Vi drack kaffe och rökte cigaretter tills vi tog bilen till stan och fortsatte göra samma sak där + att vi köpte korv med strips. Sen kom Petra ner på stan en sväng och chilla med oss. Nu på kvällen har jag varit hos Malin i Bjursås och ätit tårta, hon fyller hela 19 år idag och det firades. Sjukt gott fika med söta klassisar. Nu ser ja Harry Potter och dricker te ur min en-liters-kopp och är nöjd. Nu ska jag tillbaka till Harry och gänget, puss!


I just wanted you here

Igår blev det lite oplanerat men det var kul endå. Frida kom och hämtade upp mig klockan halv tio med tre coola brudar med sig i bilen (Jonna, Anna & Antonia) Vi åkte till Fia och drack vin/sprit/öl/cider och rökte vattenpipa. Sedan av någon anledning gick vi mot stan, jag ramlar tre gånger i snön, och går på kings arms!!!!! Alltså kings arms är det äckligaste stället i världen, tjocka gubbar och sönder rökta kärringar som raggar på allt som kommer i dess närhet. Vi hann bara komma dit, köpa öl, dricka halva ölen innan vi ledsna och betala in oss på o'learys. Inte så jävla party där heller, det enda som uppskattades var att det fanns popcorn på vårt bord. Vi tog oss hem till Fia igen iallafall, utan Jonna och Anna. Vi åt nudlar och sedan somnade jag mellan Fia och Antonia i sängen och Frida sov på soffan.
Idag har ingen av oss mått toppen, Frida åkte hem direkt när iv vakna och vi andra degade i sängen i flera timmar innan vi tog oss hem. Resten av dagen har jag handlat på ica maxi och legat i mammas och pappas säng och lyssnat på ljudbok med mamma. Jag somnade och vaknade efter 5 timmar. Är död. Puss på er.

18 carat gold

Vi har suttit vid datorn, vi har druckit flera koppar kaffe, vi har sett på en trist romantisk komedi, vi har lyssnat på oc-soundtracket, vi har duschat och vi har somnat i soffan till hockey på tv. Ja men visst blir allt lite finare om man skriver vi? För egentligen var det ju bara jag som gjorde alla dem här sakerna, ensam, på eftermiddagen och om jag hade skrivit jag så hade det låtit så otroligt hemskt och misslyckat. Nu ska jag äta lax och sen får vi se vad som händer.

Mister blue so pleased to be with you

Har köpt tyg till min studentklänning idag, var också på kupolen och
 pekade på glas och annat ja måste önska mig i studentpresent.
Sen kollade vi på skor och jag åt på taco-stället, kom mitt i Måns
Zelmerlövs uppträdande och det var totalt kaos i hela köpcentrumet,
det tog mig och mamma cirka en kvart att ta oss från rullstrappan ut
till bilen. Jag fick ett nytt repair serum av mamma. Sen lyssnade vi på
mitt liv som pingvin i bilen. Nu är jag trött och ska se på Harry Potter,
fyran tror jag. Ikväll vet jag inte vad som händer, något måste ju hända
annars blir det otroligt tråkigt. Jag saknar alla helger med fullspäckat
schema. Saknar att inte ha tid att sova för att det hela tiden händer
något nytt roligt, vill bara göra saker så jag slipper tänka.
Hejdå

Both sides now

Godkväll(natt), jag har nu suttit här i lite mer än 3 timmar och är så jävla trött på det. Så nu ska jag sova istället, var en sväng uppe hos Antonia tidigare, spelade wii och såg en halv film. Kom hem innan tolv på en fredag, points for me! Godnatt

No longer on my sleave

Okej ska göra som jag alltid gör och berätta min dag.
1. Hade religionsredovisning om Knutby som gick helt okej
2. Gjorde mitt svenska nationella muntliga test = höll ett tal. Det gick faktiskt bra trots omständigheterna!
3. Stannade kvar i fotolabbet med Antonia och kopierade mina tre mellanformats-bilder. Så skönt att vara klar med det.
4. Åkte hem en sväng och drack juice.
5. Fikade med Olle och satt en stund i solen, så jävla jävla fint väder.
6. Åt pizza med pappa.

Nu är klockan snart halv 8 och jag har inga direkta planer, det verkar som dem flesta ska vara hemma och inte göra något alls idag. Om inte Petra vill göra något så får jag helt enkelt sysselsätta mig själv.
Imorgon ska jag till kupolen med mamma och ner på stan och kika på mobil. Sen hoppas jag att det blir fest.
Känns som att något är fel, fast jag kan inte sätta fingret på det direkt. Har bara en konstig känsla i magen som vägrar försvinna.

När röda ögon ser svart

Jag fortsätter med min självömkan tack ja. Dagen:
1. Vaknar av att min hals är så torr att jag knappt kan andas = dricker två glas vatten och klär på mig, sätter på radion och borstar håret samtidigt som jag har på maskara. Springer ut till vägen och ser bussen åka mot mig så ja springer allt vad jag kan de 100meterna till busshållsplatsen, hinner precis och kommer in på bussen helt anfådd och möter en svinglad busschaufför som säger: Oj vad snabbt du sprang! Nu fick du motion hela dagen! Jag får bara ur mig: Hehehe jaaa...
2. Jag kommer till stan och står ute i blåsten i några minuter innan bussen upp till skolan kommer, skickar för säkerhetskull ett sms till Antonia: "Visst ska vi ha foto nu på morgonen?" och precis när bussen börjar åka får jag tillbaka "Nej det har vi inte, varför skulle vi det?". Jag vill typ dö, jag sitter på väg till skolan 2½ timme innan jag egentligen börjar. När ja kommer upp till skolan är det bara att åka ner igen
3. Kommer ner på stan och ska åka med min buss hem och inser att det är samma busschaufför som jag skämde ut mig för någon timme tidigare. "Men gud är du här nu igen? Haha du som sprang så snabbt och nu ska du tillbaka igen haha, du såg ju så himla spänstig ut!" och jag säger "Haha japp! Här är jag igen!".
4. Jag åker till skolan när vi börjar på riktigt och har två värdelösa lektioner och äter svinäcklig mat i skolan, ska ta bussen ner till stan och gissa!? Samma busschaufför igen! Vi skrattar och hon undrar om jag förföljer henne, jag tror inte att det är sant och kan bara skratta. Så hemskt pinsamt och sjukt egentligen.
5. Jag och Petra åker hem till Anna och pluggar på vår redovisning, det blir riktigt trevligt. Vi äter bullar och dricker kaffe medans vi ser gamla debatt-avsnitt, diskuterar Knutby-koden och ritar konstiga släktträd om familjen fossmo, kristibrud och hela gänget.

Nu är jag trött och sjuk och ska skriva ett tal och sedan memorera det. Jag är i helvetet.

Selfpity is all you need

Har nu skrivit det där jävla PM:et och vill bara gråta för jag mår så kasst. Kan ingen bara trösta mig snälla, jag är liten, sjuk och hjälplös. Men ikväll, bara för att det är den 18mars(har ingen betydelse egentligen) så ska jag skriva upp de saker jag längtar mest till just nu.
Våren
Att kunna gå till stan från skolan, köpa en glass, sätta på sig solglasögonen och sitta hela eftermiddagen på kyrkogården utan ett enda skolarbete att oroa sig över. Att kunna gå hemifrån på morgonen i bara en tunn kofta. Att slippa ha elektriskt hår och slippa halka varje dag på väg hem från bussen. Att kunna vara ute en hel natt utan att frysa ihjäl. Att kunna sitta på skolans baksida med alla klassisar, på gräset och strunta i att svenskan började för 10 minuter sedan. Egentligen bara slippa alla vantar, halsdukar, långkalsonger, mössor, förkylningar och raggsockor. Och inte behöva stressa jämt och ständigt.
Studenten
Fan, kan nog inte förklara glädjen egentligen. Aldrig mer behöva göra något man inte vill, åh frihet.
Peace and love
Är så fruktansvärt pepp på festival nu så det är inte sant och bara för att peace and love är det enda som är säkert detta år så längtar jag väl mest till det.
Danmark
När jag och mina kusiner från Boliden var små brukade vi och våra föräldrar åka till Danmark på somrarna och hyra ett hus där vi var i någon vecka på semester. Vi gick på legoland, badade på badhus och spelade svarte petter. Sen vart vi alla lite äldre och hade annat för oss på sommrarna, men nu äntligen så ska vi dit igen! En vecka i juli åker vi nästan samma gäng (- Erik + Hugo) och gör i stort sett samma saker som vi gjorde när vi var små. Eller okej, det kan bli lite annat också när vi endå har möjligheterna.
Det som händer sen
Ja, vad det än blir så kommer det bli lyckat. För det vet jag bara.

All i need is time

Usch. Jag måste hålla mitt svenska nationella tal på fredag och jag har ingen aning om vad jag ska prata om. PM ska lämnas in i morgon och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska skriva. Min näsa rinner, min hals känns som sandpapper och mitt huvud väger ungefär 500kg. Hatar att vara sjuk och att vara tvungen att hålla tal när man verkligen verkligen inte vill. Sen måste man lägga ner så sjukt mycket tid på foto b att jag blir galen, kommer få lov att bo i skolan om jag ska ha tid med alla ämnen. Usch blä. Men någon väldigt fint är att jag bokade biljetter till Göteborg idag, åh så jävla bra. Något annat som är bra är att det var sol idag och det är 86 dagar till studenten.

Get touched so easily




Det är inte ofta jag mår superbra, men jag har kommit på när jag mår som bäst. Det är när man går ut på onsdagar, det blir alltid så jävla lyckat och det är alltid roligt folk ute på onsdagar. Därför vill jag införa utgångs-tvång på onsdagar, fast från och med nästa vecka pga. min hals som troligtvis inte pallar alkohol just nu.

Du är typ söt fast endå inte

Har haft några dagars uppehåll, välbehövligt kan jag ju säga. Har varit sjuk och allmänt slut i huvudet bara. Inte för att det är så mycket bättre med halsen eller huvudet nu men jag har mer ork idag iallafall, gick på vår enda lektion och har varit trevlig på mammas födelsedag! Hon fyller ju alltså år idag och för hennes skull gick jag och pappa upp halv sex och gjorde i ordning och sjöng (!!!), sen somnade jag om och sov till klockan elva. Så jävla skönt var det. Vi var till labbet en sväng och framkallade våra mellanformat-filmer, en såg ut att vara bra och dem andra två var typ katastrof. Sen hade vi filosofi, jag lånade en bok och pratade men mina klassisar och sen åkte jag hem.
Nu är det tisdag och idag var det jätte soligt, hela dagen. Och det känns faktiskt lite bättre alltihop nu när det blir varmare och sådär. Även om det suger att jag har projektarbetet kvar och svenska nationella tal på fredag. Snart är ju endå skolan slut så man äntligen kan jobba, flytta, resa eller vad tusan jag ska hitta på. Har dock kollat lite på en såkallad kvalificerad yrkesutbildning där man läser sömnadsteknik, detaljsömnad, mönsterkonstruktion, textila material, maskin och redskapslära, grafisk form och design, kroko och modeteckning ocjh företagsekonomi. Allt på två terminer, det är alltså meningen att man ska kunna få ett jobb efter en sån här utbildning och 90% av alla som läser det får jobb. Annars vill ja ju läsa vidare på konstfack eller liknande. Fast just nu känner jag att jag helst skulle vilja jobba, resa och festa ett år innan jag tar tag i allt. Nu ska jag äta blåbärstårta, igen. Puss

Still need me

Orkar inte skriva, känner mig så satans sjuk och klen och vill sova tre veckor. Nu dör jag

put a ring on itttttt

okej ja är full. jag sa klockan 12: ikväll ska jag möta mannen i mitt liv. när vi kommer till etage står han där, alltså han som jag och frida har trånat efter i tre år och typ avgudar, hela kvällen var i ödet och ehhh ja jag typ dör nu, godnatt! troligtvis eskilstuna imorgon om mamma får bestämma gonatt puss

You get so comfortable


The hug, Nan Goldin.
Den här bilden har jag på ett vykort som jag har köpt i Göteborgs konsthall 2007. Jag tycker den är fin så idag satte jag den i en ram och imorgon hamnar den på väggen. Nu säger jag godnatt!

Can you see me now

Hej allihopa, jag kom precis hem från bion. Jag såg män som hatar kvinnor med Frida och Olle, så galet bra var det! Innan vi gick in träffade vi Jan a.k.a. min gamla mattelärare, han äger bion numera och eftersom att han tyckte det var så trevligt att träffa gamla matte-elever fick jag rabatt på min meny, det skulle ha kostat 54kr men jag fick det för 16kr. Väldigt snällt av honom tycker jag, vi stod och diskuterade Renate a.k.a. hans efterträdare som dog för något år sedan. Alla hatade Renate, hon kunde aldrig förklara ordentligt, var otrevligt och väldigt nonchalant. Det jag mest kommer ihåg är hennes utal av parallellogram och hennes lila födelsemärke som täckte hela högra sidan av hennes ansikte. Fick dock lite dåligt samvete när Jan berättade att hon inte hade någon familj eller släkt så att rektorn på min gamla skola hade fått åka upp till sjukhuset och identifierat henne. Tänk så mycket jag hatade henne och tänk vad många olika mattelärare vi hade i högstadiet. Alla slutade eller fick klagomål så vår klass fick hela tiden nya hopplösa fall till lärare. Jan var iallafall den bästa matteläraren jag har haft, fast han kanske passar bättre i bion. Iallafall om jag fortsätter få bio-rabatt!!

Frukt är min nya grej. Har iförsig alltid gillat frukt men på senaste tiden har det gått till överdrivt. Varje morgon äter jag två kiwi och helst en apelsin också. Så fort jag kommer hem från skolan blir det minst en kiwi, ett äpple och en apelsin. Sen under dagen blir det 3-4 frukter till och såklart precis innan jag lägger mig så hämtar jag en kiwi, ett äpple och en apelsin. Det är helt sjukt, jag måste ju bli sjuk eller något om jag fortsätter så här. Jag får ju inte i mig någon mat nästan för jag är så mätt på frukt. Idag lyckades jag dock proppa i mig en hel cheesedoodles-påse på eftermiddagen. Äh jag fortsätter intala mig att frukt är nyttigt och att jag mår bra av det.

Never gonna happen

Dagens tack går åt termosen. Vilken underbar uppfinning! När ja kom hem från skolan (12.25) kokade jag en hel termos te och gick upp och satte mig i soffan, sen har jag suttit där och druckit kopp efter kopp utan att behöva gå ner en enda gång! Jag drack min senase kopp för ungefär 10 minuter sedan (17.32) och det var fortfarande alldeles lagom varmt! Hur bra är inte det?
Och föresten behöver jag hjälp, jag hittade min fula gröna dagbok från hela högstadieperioden och den har ett sånt där satans lås som man alltid tyckt var helt onlödigt bara för att vem som helst kan komma in i den endå och gissa vad? Jag kan verkligen inte få upp den! Jag har inte nyckeln så ja har försökt med saxar, knivar, hårnålar och pennor och ingenting fungerarrrrr. Hjälp mig!

I know i know i know

Idag har jag städat och i vanliga fall hatar jag att städa men idag vart det helt plötsligt hur kul som helst när jag hittade gamla dagböcker och anteckningsblock.

En av böckerna jag hittat var en röd bok som jag skrev om mina vänner i, hur jag lärde känna dem, hur dem var som personer och sen i slutet så gav jag alla vänner poäng från 1 till 10 på hur bra vänner dem var, helt jävla sjukt och hemskt. Men iallafall detta var alltså typ 2002/2003 och jag hade precis lärt känna Frida, eller vi hade kanske känt varandra i någon månad och då har jag skrivit så här:

"Frida var egentligen kompis med Josephine först, men jag träffade henne på Hellmans ö och då blev vi också kompisar. Frida är skit bra på att rita och hon går också på friidrott med mig och Josephine, fast hon är mycket bättre än mig. Hon är jätte rolig och vi har aldrig vart ovänner. Hon tycker om delfiner och spelar piano, hon har ett piano hemma hos sin mamma. Jag har vart där en gång och då åt vi rostade mackor och jätte god saft och sen kastade vi med en ballong jätte länge. På hennes rum har hon bilder som hon hade målat av kändisar på och en har hon målat pink på och den är jätte lik. En på celine dion också. På kompisfaktorn får hon 10/10. Frida är underbar."

I en dagbok från 2001/2002 har jag skrivit så här:

"15/1-02 Hejsan! Idag var jag med i vi i femman. Vi förlorade tyvärr. Men det var roligt att vara med. Jag ska på dykning snart med Erik och hans kompis Erik. På dykningen använder vi simfötter, snorkel och cyklop. Idag ska vi simma igenom ett rör. Nu måste jag gå! Hejdå! Från Stina"

så jävla

jag är så jävla dum. (& jag mår illa)

Road to joy

Okej imorse vaknade jag av att jag låg och grinade och var helt svettig och sen inser jag att sladden till min ipod liksom har virats runt min hals och sitter jätte hårt så ja får panik, ringer mamma och berättar om min näradöden upplevelse och överdriver och börjar nästan gråta igen osv. Inte roligt iallafall. Sen satte jag mig vid tvn och såg alla talkshows som går på förmiddagen, först oprah sen rachel ray sen ellen och sist oprah igen. Mycket underhållande, samtidigt åt jag potatisgratäng och rostbiff och drack supergod juice. Vid sisådär halv 2 kom mamma hem med den nya ELLE, två vecko revyn och två cosmopolitan. Ibland har mamma världens bästa jobb. Ska snart gå och duscha, känner mig rätt ofräsch och dessutom har jag inget att göra, föresten fick jag en parfym av mamma idag också, hon hade tydligen velat ha en väska man fick om man köpte britney spears parfym så då hade hon köpt parfymen och ville inte ha den så då fick jag den och hon fick väskan. Hon har varit grymt generös på senaste tiden, hoppas hon betalar mitt busskort imorgon också...

Jag vill bara bara bara

Kom hit och gör mig förbannad.

Jag säger hejdå för många gånger. Utan anledning har jag tackat nej till främmande utmaningar. Grubblar över självklara saker och exploderar några gånger för ofta. Är jag rädd? Är jag så förbannat rädd att jag låter migsjälv segra över den jag egentligen

                                                                                                                    

I felt you in my legs before i ever met you

Idag har jag fikat med Sara och sen gått lite på stan med henne, sjukt trevligt var det men vädret var hemskt. När jag kom hem drack jag mitt nya te som var mums och kollade på greys och den rätte för rosing, åt god mat och sådär. Är trött nu, ska se beck senare och kanske ta ett glas vin tillsammans med Frida, Fia och Linda. Som ett gäng medelålders. Det är förövrigt internationella kvinnodagen idag, woho! Det har jag firat med att inte göra något speciellt, precis som det ska vara kanske! Har studiedag imorgon så då blir det jobba med projektarbete och mediekommunikationen. Har ont i själen och jag vet inte om jag är sämst i världen på timing med tanke på dagen osv. förstår om ingen annan förstår men allt är bara olägligt och jobbigt. Är bara trött på allt gammalt som finns i mitt bagage, är dock glad åt allt nytt som kommer komma. Allt fint. Puss på er

You said goodbye love

Fint.




Leaving yesterday

Hallå i stugan, nu är klockan snart tjugo över sec och jag har inte skrivit blogg på hela dagen. Skamligt!!! Men jag vaknade sent och åkte ner på stan och mötte Frida direkt efter jag hade gått upp. Har köpt foundation och ett par solglasögon för mitt presentkort och fixat Olles present. Sedan gick vi omkring tills allt stängde, då tog vi bussen hem. Hela dagen har jag haft ont i huvudet och när ja kom hem blev jag helt yr och såg inget för jag hade så ont, tog en panodil och en ibumetin och la mig i soffan, var helt virrig, yr och illamående. Åt sen middag och trodde det skulle bli bra, drack 5 glas vatten och åt en mandarin. Ingenting fungerade!! Sen sätter jag på datorn och efter 10 minuter framför skärmen försvinner huvudvärken, jag vet inte om det är den fantastiska strålningen, något slags beroende eller kanske bara slumpen. Kom in på facebook och hade fått 96 kommentarer på bilderna jag la in igår kväll hahaha så jävla roligt att lägga in gamla bilder. Nu lyssnar jag på heroes med twiggy frotbite och funderar på att göra kaffe. Om ett tag ska jag åka till Bjursås (!!!) med Frida, Linda, Fia och Malin. Vi ska dricka vin, kolla på film och umgås. Trevligt blire tror jag!


Sometimes you close your eyes

Godkväll, jag har ikväll suttit inne på facebook längre än vad som känns okej och sen har jag sett en jättttttte bra film med mamma, efter bröllopet hette den. Lite svensk och lite dansk sådär. Ätit räkor i chilisås med ris har jag också gjort, och ätit popcorn och druckit coooola. Har varit hemma en hel fredag eftermiddag och kväll, känns okej. För jag är ju endå ledig på måndag också. Vill vara redigt packad just nu, dansa och ramla och däcka i ett badkar. Känns bara som att det skulle vara roligare än att sitta i ett tyst och mörkt hus just nu. För jag blir så förbannad på livet då, när allt är tyst och jag får riktigt tid att lyssna på mina egna tankar, så jävla orättvist att man måste må skit jäääääämt. Blir inte ledsen utan jag blir riktigt jävla förbannad på den som har bestämt att livet ska vara på det här viset, när man väl är ung och frisk och inte borde ha bekymmer så kommer allt. ALLT! Och alla ska bli så jävla jobbigt hela tiden att jag varken hinner eller orkar ha kul. Man har inga pengar, ingen fritid och ingen sinnesro. Sen när jag blir gammal vill jag inte festa, köpa snygga skor eller åka på spontana resor till spännande städer. Jag vill göra det nuuuuuuuu!!!! Så jävla grinig är jag också idag, har användt varenda svordom som finns och funderar på om det finns någon som heter permanent pms. Nu behöver jag några kramar och något varmt att dricka, därför ska jag göra varm choklad. Dock finns inget som kan krama mig och min ipod strejkar. Jävla bögliv. Dra åt helvete!

Love has left the room

Dagens humör: ndkshfsjdkgh
Dagens frisyr: mittbenan
Dagens klädsel: min stora svarta nya tröja och leggings
Dagens borde: PA och sy
Dagens planer: Vet inte, kanske hyr en film men min dvd är hos Frida
Dagens vill ha: Fem miljoner kronor. Eller bara tillräckligt för det jag måste ha.
Dagens längtan: Jag längtar efter att vilja göra saker
Dagens beroende: Cola! Har inte druckit cola sedan igår!
Dagens tråkigaste: Sitta på föreläsning på högskolan 
Dagens person: Harry Potter
Dagens irritation: Ja, livet i stort sett
Dagens händelse: Hahhaha killen som ramlade utanför bussen
Dagens onyttiga: Allt jag kommer äta och dricka ikväll
Dagens middag: Räkor!!
Dagens bästa: Att det är fredag räcker rätt bra!

Say goodnight and go

Ja egentligen ville jag bara säga godnatt. Tycker om när människor gör det så därför ska jag säga godnatt till er nu! Godnatt, sov så gott, puss och kram!


Stina under täcke.

Jag vill att du lämnar mig med

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
Hela textkommunikationslektionen var rätt roande idag, speciellt när vi ska komma på vad olika ord betyder.

2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Olle ringde mig mitt i sömnen och berättade om olika events han hade varit med om på väg till Arlanda.

3. Vad gjorde du för 30 min sen?
Satt här då med, var kanske lite piggare och mitt te var lite varmare då

4. Vad hände dig 1993?

Jag var tre år, gick på dagis troligtvis och lekte med

6. Tre ord varför du sist spydde?
Om jag kommer ihåg rätt var det efter en rätt brutal fylla, jag spydde för att jag mådde sjukt illa och kunde knappt stå upp. Det var bara vitt skum som kom upp, skit äckligt.

7. Vilken färg är din hårborste?
Svart

8. Vad köpte du sist?
  Idag köpte jag (mamma betala) en svart t-shirt

9. Vad fick du senast i present?
Ja det var väl tröjan då, eller drick yougurten hon också köpte

10. Vilken färg är din dörr?
Till mitt rum är den ljusbrun, ytterdörren är svart.

11. Var förvarar du dina pengar?
På banken alternativt några mynt här och där i väska och plånbok

12. Hur var vädret igår?
Molnigt och regnigt men samtidigt snöig. Slask och snö och halka. Sämsta vädret någonsin.

13. Vart kramades du sist?
Utanför foto-rummet idag

14. Vad ser du fram emot?
  Helg, Åka till Göteborg, Studenten

15. Vad är 15?
Åldern då man mår som sämst. Ungefär,

16. Vilken skostorlek har du?
38-39

17. Vill du klippa dig?
  Nej, men jag borde kanske.

18. Är du över 25?
Det verkar inte så.

19. Pratar du mycket?
Ja det beror väl på

20. Kollar du på O.C.?
  Var helt besatt för ett par år sedan, nu var det ett tag sedan.

21. Har ditt namn ett "x" i det?
Haha nej men när jag gick i mellanstadiet ville jag stava mitt namn Ztina.

22. Känner du någon som heter Steve?
Nej men skulle gärna vilja

23. Hittar du på egna ord?
Ibland! Åh det är så roligt

25. Är du en typiskt svartsjuk person?
Verkligen inte, eller inte enligt mig iallafall

26. Vad har du för mobil?
  En vit, som håller på att dö tror jag.

27. Vem ringde dig sist?
Pappa

28. Biter du på naglarna?
Nej har slutat med den dåliga vanan

29. Har du lockigt hår?
Inte det minsta.

30. Vilken konsert ska du på härnäst?
  Vet inte riktigt, inget riktigt stort försen Peace and love iallafall.

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
  Mja, det borde väl vara Ulla. Hon är alltid sämst.

32. Hur många gånger har du svurit idag?
  Ja men sånt där kan man inte hålla räkning på.

33. Vilket ord/vilken mening säger du ofta?
Jag anväder nog ordet fitta lite för ofta.

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
Japp!

35. Ska du jobba imorgon?
  Skolan då.

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
  Är dålig på att säga det nykter, kommer inte riktigt ihåg.

37. Vad borde du göra nu?
Sova borde jag.

38. Har du något smeknamn?
  Stonk, stojn, stinky, stinis (typ bara pappa som kallar mig för det), stonken, stonkan osv.

39. Sover du mycket?
Verkligen inte

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
  Batman the dark knight <3

41. Vad ska du göra på lördag?
Kanske köpa tyg på rosa huset, definitivt sova ut och sen har jag inga planer.

42. När var du ute sist?
  Utanför huset: idag när vi kom hem från Borlänge, ute på krogen: i fredags på phone me

43. Har du gråtit idag?
Nej!

44. Är du en glad person?
  Jo för det mesta må jag säga.

45. Har du roligt nu?
  Nej, är trött och grinig.

46. Vad äter du helst?
  Bacon, chips, banan-mango-apelsin-drickyoghurt, pizza, pasta osv.

47. Vem var du med sist?
Ja det måste väl ha vart med Frida och Anna igår eftermiddag

48. Vad heter din mamma?
Britt Karlsson, hette Larsson innan hon tog daddys efternamn. Inger i mellannamn.

49. Vad är hela ditt namn? 
Stina Lovisa Karlsson.

50. Tycker du om någon just nu?
Jag tycker om massor av människor just nu


But it always means yes

Överskattat:
Kate Moss
(Fortfarande) Lars Winnerbäck
High school musical
Kungafamiljen

Underskattat:
Mammor
Vanlig hederlig Norrlandspölsa på burk
Att lyssna på musik medans man sover. (Otroligt djup sömn man hamnar i och drömmarna får helt plötsligt ett soundtrack)
Åka buss

Follow you into the dark


Vill på way out west nu, lily och band of horses.
Men mest av allt vill jag till California’s Coachella Valley Music & Arts Festival, det vill Frida och Anna också men pengar växer ju inte direkt på träd så det går inte. Heartbroken, tänk liksom Paul McCartney, The killers, The cure, Fleet foxes, Morrissey, Glasvegas, Band of horses, Antony and the johnsons, The kills osv. osv. Mer än 300 artister. BUHUUUH. Godnatt

Got to give it time

Idag har jag haft religion och circa två sekunder textkommunikation, sen fikade jag med Frida, Fia, Anna, Petra och Antonia på kopparhatten, skit god kladdkaka idag. Efter det följde jag och Frida med Anna hem och så såg vi klart Across the universe, kollade youtubeklipp, lyssnade på lp skivor och snackade. Sisådär vid kvart över fem gick (!!!!!) jag hem och värmde god mat och såg på tv. Somnade in och vaknade vid 8 av att mamma kom med kaffe. Hela dagen har varit ganska bra faktiskt, fint sällskap och sådär. Inser att mina inlägg är sjukt tråkiga nuför tiden, skriver samma saker om och om ingen. Så cynisk. Men vet ni, jag ska flytta ihop med Frida, min bästa vän. Och när våren och sommaren kommer så lovar jag att bli gladare, jag lovar att hälsa på er alla och sprida glädje åt er. Och sen tar ju jag studenten och börjar mitt riktiga liv, sånt måste ju vara kul.
Puss på er

If you could paint me

Hej och hå, provet gick skit. För dem flesta andra också skulle jag tro, ingen fattade. Jag har tappat allt känns det som och nu måste jag sluta gråta, älta och tycka synd om mig själv. Det är som det är och jag måste helt enkelt ta tag i det. Först och främst skolan nu, ska göra klart allt jag måste göra så jag kan få lite sinnesro på den fronten. Sen måste jag få ett jobb, något annat jobb där jag inte får panikångest så fort jag stiger in. Sist men inte minst måste jag jobba på mitt självförtroende, mitt psyke liksom. Men just nu får det komma sist, resten av kvällen ska jag äta chips, se på tv och ta lite bilder om jag orkar med det.


I will run

En jeansskjorta.

Real love, i'll give it

God-dag/kväll/natt
Det är natt i min kropp och mitt huvud. Jag sov 2 timmar och 20 minuter inatt och har inte sovit sedan dess. Har filosofiprov imorgon och kan alltså inte sova nu, måste plugga. BUÄHG. Ska dricka kaffe och äta jätte goda chips och plugga. Samma imorgon. Har massor att ta igen som jag inte hinner med. Verkligen långt ner är jag nu känns det som, dessutom hatar mina föräldrar mig just nu. Pappa har inte pratat med mig sedan igår morse och mamma säger bara det som är nödvändigt. Allt känns så fel och jag vill ingenting. Vill sova, vill ha någon som kan klappa mig lite på huvudet och säga att allt blir bra till slut. Vill mest av allt att jag inte ska behöva oroa mig över något hela tiden, varje dag kommer en ny sak jag ska börja fundera över och jag vill bara ha det tyst. Tyst.

I like it when you taste like mint

Det är natt och jag är så jävla jävla glad, men ja måste sova. Har något prov imorgon på filosofin och så ska råmanus för projektarbete in imorn ju. Olle fyller år imorn, fast det blir ju idag så därför säger vi GRATTIS till honom och sådär. Sen måste jag tala om att jag ska vara modell åt något konstprojektsgrejs, träffade tjejen som ska fota mig när jag var ute i fredags, Robin presenterade oss och han hade alltså tyckt att jag skulle passa bra. Vet inte så mycket mer än att det ska vara målarfärg inblandat och att jag kanske kommer vara lite 'avklädd' men eftersom att det är i konstsyfte så ska väl det gå bra. Nu är jag hungrig och börjar bli lite trött. Godnatt!

Show yourself

Dagen har en så länge varit bra, har kommit på ett ypperligt sätt att kunna sova länge utan att störas av solljus. Min ögonmask från Urban Outfitters är hjälten. Idag vaknade jag av att mamma slängde en påse på min mage, den innehöll en bok, twilight på engelska. Hon har fått för sig att jag ska börja läsa engelska böcker, jag som är mitt inne i tre olika böcker (hål i huvudet, ego girl och balladen om sandra ess) har inte riktigt ork med en till bok, som dessutom är på engelska. Jag tycker ju om engelska och är rätt bra på det, fattar allt iallafall men det tar liksom extra tid med en engelsk bok.
Skit samma, i påsen låg också en liten rosa plåtburk med mint tuggimmin. Från min moster. Hon och mamma var i Stockholm i helgen och var på spa, det var deras julklapp från mig, Erik, Johan, Tommy och Krille (deras barn alltså). Dem fick gå på massage, sånt där bad, sova där och sen skulle dem få frukost buffé dagen efter, då hade iallafall dem kommit till frukosten och det hade varit rätt tomt i lokalen, bara några få som också var uppe tidigt och åt. När dem hade satt sig så kommer kronprinsessan Victoria in tillsammans med Daniel och sätter sig vid ett bord intill. Tydligen tillsammans med Daniels familj från Ockelbo. Lite roligt sådär.

RSS 2.0