Why do you bite the hand that feeds you?

Det här är jag 2005.


Never turned away

Hur lång tid tar det innan man känner sig helt uppäten?

Tror han tyckte jag var dum i huvet

Idag har jag vaknat, haft en jätte lång lektion religion b, druckit kaffe, 
haft svenska och sen ätit potatis och purjolök-soppa. Men om jag ska
 vara ärlig såg det mer ut som potatismos. Vi tog bussen till stan och
 sen hoppa vi på bussen till Sågmyra. Vi tog tydligen ingen direktbuss
så bussresan tog en timme. Drygt. Sen kom vi fram och gick en vända
 igenom, fanns typ inget som kosta mindre än 400. Ville ha massa
minimarketgrejer till outletpris men hade liksom inte cashen. Fanns
en jätte söt kjol och en tröja. Min hy är katastrof idag, måste upp och
 göra en aniktsmask eller nåt, det svider typ i hela ansiktet. Det är för
att det är så jävla kallt ute. Iallafall kom jag hem med två t-shirtar för
30kr styck och två kedjor typ som jag ska ha som axelband till väskor.
 Vi fika/åt också. Godaste pastasalladen med mozarella och grejs i.
Cola och snickerskaka till det. Vi skratta åt massa roliga saker och
sen åkte vi hem. Nu har ja druckit kaffe och lyssnat på armand mirpour.
Försöker hitta någon jävla tid då man kan ta den där sminkningen
men det är fan fullt varje dag. Förhoppningsvis kan jag boka nästa
vecka när makeupstore öppnar i Falun. Ikväll ska jag på phone me!
As pepp är jag!!! Det enda roliga jag har i mitt liv är fredagarna numera,
 ska dock inte ha med mig kortet idag. Fast jag är jäkligt sugen på en
 white russian måste jag säga. Ska lära mig att göra egna, så ska ja
 bjuda alla på sånna. Så. Jävla. Gott. Nu ska jag duscha, puss







Give me tonight and i'll show you

Hade värsta skrivlusten när jag satt på tåget och bussen hem och sen när jag kom innanför dörren kände jag liksoma att min kropp tog en djup suck och sög ut all min energi och ork. Så nu sitter jag här med halvslutna ögon och ont i fingrarna. Blir inga roliga inlägg idag. Imorgon dock, då ska jag nog orka. Imorn ska jag också till lager 157, kolla på mobil och dansa på phone me. Underbar fredag ska det bli, längtar faktiskt. Sen fick ja sms om att Håkans enda sommarspelning är på peace and love. Det är fint. Hela sommaren kommer faktiskt bli jävligt bra, ska hitta ett sommarjobb också bara. Och göra klart skolan också. Hjärta.

Can't do what you make of it


saknar london

Give me them knives

Höhö, hittade en gammal bild på datorn. Det är jag typ från i åttan, jag hade lånat Annas papiljotter på skoj, visste ju att mitt hår är rätt värdelöst att locka osv. Morgonen efter vaknade jag med den här frillan.


Off with their heads!





alexander wang. kanske något år försent.

I don't even know it myself anymore

Hej mina vänner.
Mitt liv känns pretty hopeless. Jag har tydligen börjat använda massor av engelska fraser också när jag pratar, utan att jag märker det. Palla. Det enda som jag typ är glad för är: våren som kommer snartsnartsnart, att få åka till göte bort ännu mer snart, min skål med vaniljyougurt och nötter-frukt-russin-müsli i som ja äter just nu och så klart dem som får mig att orka skola-jobb-vardag.
Igår sov vi hos Petra efter vi sluta jobba, vi såg en film vi skulle skriva recension på i skolan och så laga Rickard svingod mat som vi åt. Sen åkte Olle hem. Rickard städade. Petra försökte prata med Rickard när han städade och jag och Frida såg filmen. Sen somna Frida och jag försökte också men det gick inte. Sen efter 1½ avsnitt av 2 and ½ men försökte vi sova igen. Sen klockan tre vaknar jag av att någon sitter och hickar i vardagsrummet och sen får ja sms av Petra: "Vaken?". Rickard hade alltså blivit kalasfull och skulle ut i Norslund och halka omkring med sin hicka, vi slog då läger i Petras säng med min chipspåse. Sen kom Rickard hem och åt två snickersglassar. Vi somnade klockan fyra. Försov oss, som vanligt. Åkte till skolan typ 11 och hade textkommunikation sen foto b genomgång med Ernesto, verkligen snällast i världen. Vi ska få varsin nyckel som kommer gå in till mediahuset, labbet, fotostudion, skoldörren och själva klassrummet med alla fotoböcker osv. Hur bra som helst att vi får vara där hur länge vi vill och när vi vill.
Sen har jag umgåts med Sara under kvällen. Hon kom hem till mig vid halv sex och sen hade vi gossipgirl-maraton, åt äppelkaka och sen såg vi top model och kollade snygga väggdekorer på internet. Det var iallafall jätte mysigt.
Nu sitter jag här med min müsli och min sjukt smärtsamma mensvärk, funderar på att kolla med doktorn om ja kan få någon sorts värktabletter som faktiskt funkar, kan typ inte ens gå.
Nu ska jag prova mina nya tygskor som antagligen är för små. Godnatt

I wish that winter would come


Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss!

It can kill anyone

Känner mig ovanligt trist. Och mitt tangentbord var helt knasigt igår, fattade ingenting. Var på bio på kvällen, mammut. Med Petra, Olle, Frida och Linnea. Den var typ.. seg. Dessutom var det fett jobbiga människor bakom om som shhh-ade oss hela tiden och sparkade på petras stol när man skrattade. Inte kul. Idag började Filosofi A, tills imorn ska vi skriva vad meningen med livet är. Jag funderar på att hoppa av kursen men jag vet inte om jag får, kan vara försent. Men jag läser ju redan för mycket så jag borde få. Imorgon börjar jag typ halv två och har en lektion i en timme. Sen ska jag iförsig jobba med endå skönt med sovmorgon. Nu har jag ritat på min bal och studentklänning. Vet inte vem som ska sy den, kanske lämnar jag det åt en professionell. Jag vill ta studenten imorn. Nu ska jag ta reda på vad meningen med livet är. Ps. Varför kostar det över 800kr tur och retur till Göteborg?? Tar inte sj i liiiiite?

One minute i held the key

Så jävla stökigt är det på mitt rum. Vill inte ens vara här inne för jag mår så dåligt. Ännu sämre mår jag nu när jag sitter och kollar i projektarbetespapprerna och får helt sjukt mycket panik för att jag verkligen inte ens har tittat på dem tidigare. Har panik för allt. Ingenting fungerar. djsfkjdskolandkfhdhemmafhkdsfhjobbafsfkdhgkhvännerdjksfhdjkfhsåkalladkärlekdhskfhjk
Saknar att kunna sitta hemma en måndag och känna att man verkligen inte behöver göra något alls. Även om gör allt jag ska den här veckan kommer jag få mer saker att hamna efter i och sen kommer svenska nationella och sen alla sista prov och jag kommer faila. På alla saker jag inte vill göra det på. Jag var inte så här förrut. Jag lämnade alltid in mina arbeten i tid, kanske tillochmed dagen innan. Pluggade två dagar innan ett prov och hade tid. Var inte stressad och kom aldrig efter i något. Nu försover jag mig, struntar i lektioner, hinner inte plugga till proven för jag jobbar till halv tio och de dagar jag inte jobbar är jag så trött att jag inte klarar av att sitta och plugga till sena kvällen. Jag behöver en assistent som gör 50% av mitt liv. Jag fuckar till allt numera.

The way i wanted to

Det skiter alltid till sig. Det spelar ingen roll hur man än vänder och vrider på saker. Igår drack jag sprit. På etage köpte jag whiterussians och tequila. Vågar inte kolla pengarna på kontot. Jag var full. Jag grät. & vi var med Fia som jag inte har varit med på år och dar. Kvällen började så jävla bra och slutade så jävla dåligt. I slutet skiter alltid allting till sig. Dags att lära sig det.

Thinner

Det svider så jävla mycket i själen.


2008

Här kommer hela mitt 2008!


Januari

Året började med ett nyårslöfte om att sluta röka vilket jag faktiskt höll i mer än två månader tills jag insåg att jag inte ville sluta. Själva nyåret var helt okej, åt middag hos Antonia med henne, Frida, Petra och Emelie. Sedan åkte vi till Linda i klassen och tillsist till torget på tolvslaget. Förövrigt så är aldrig januari en bra månad, skolan börjar igen, det är fittkallt och man blir torr om läpparna. Men man överlevde ju iallafall.
1. Var på en fest i Pilbobystuga där jag spåra ur totalt och sen krumpte mina skor så ja fick gå hem i strumpor. (Det var typ 20 minusgrader) 2. Jag hade typ bara på mig svart och vitt. Och så började jag sy kjolar 3. Tanya var den första 18-åringen och det firade vi hemma hos henne med grymt god mat, alkohol och singstar, när alla åkte till krogen åkte vi på någon random fest 4. Eh jag drack en del te, började med pärlplatte-smycken och pysslade mest hemma. Var ganska deppig och skrev typ bara om det i bloggen.


Februari

I februari pluggade jag rätt mycket och typ tog det lugnt. Mådde sådär och var less på det mesta. Tror jag var lite heartbroken också för att allt inte gick jag ville med en viss person. Jag ville nog mest bara tycka synd om mig själv.
1. Jag hade stora problem med mitt hår och orkade inte se bra ut pga. vinterdepression 2. Emma Olsson fyllde myndig och vi började med en förfest hos Tonia, kvällen var rätt sjuk men också fantastiskt kul och det slutade med att jag kom hem med en prinsesskrona på huvudet 3. Frida älskling fyllde 18 och det firades hemma hos henne med mysiga människor 4. Jag klippte lugg, tror inte jag behöver skriva något mer här 5. Jag åkte till London för första gången och det var så fint fint fint, träffade min bror också 6. Åkte ner till Göteborg och hängde med finaste Fridaaaa, spelade over the hedge i timmar, bop it, skivor, fika, zoolander osv. underbart.


Mars
     
Mars sög känslomässigt. Var ledsen hela tiden och ville inte göra något.
1. Var i Gävle på Kent med Sofia, det var sjukt fint och bra. Socker och sådär 2. Eh ja, vet inte. hade nog rätt tråkigt i mars 3. Vi hängde rätt mycket hos'farbror', dansade, var på taket, rev ner tre dvder och härjade lite sådär 4. Sliten tjej, bilden är tagen dagen efter jag söp mig redlös, spydde på en skolgård, tog mig på något sätt hem, vaknade med byxorna halvägs nere och inget busskort i fickan. Låg bakfull i två dygn efter. Kanske mina liv värsta dagar.


April
   
      
April blev bättre och ljusare och allt sånt där.
1. Någon gång hos farbror, typ sista gången 2. Jag och luggen hängde fortfarande ihop 3. Var på Timo med Petra, Linda och Therese. Sjukt trevligt och sen drack vi bacardi breezers efter 4. Håkan i Stockholm, jag och Petra drack i kön och hade det bäst. Dock var jag så sjukt kissnödig under konserten att ja inte kunde njuta utan satt ner och ville grina. Men det var endå fint och hela Stockholms-helgen var bra 5. Ja första varma dagen kom, det var 15 grader i skuggan och sol hela dagen och jag var glad. 6. På rasterna myste vi på skolans baksida och det var nice.


Maj
                       
Well, maj var väl en utav de bästa månaderna på året. Det hände saker hela tiden och jag hann liksom inte med att vara ledsen, eller okej lite hann jag med. Var fortfarande heartbroken och en del nätter ville jag typ dö men iallafall var det en fin månad, jag var besatt av bilder och foton. Också kläder och mode. Satt inne på bloggar hela dagarna och mådde dåligt över ett par skor som var slutsålda. Lite patetisk må jag säga, men fin månad endå.
1. Petra fyllde 18 och vi åt middag hos henne, drack vin och cyklade till kålgårn, vissa (vi) hamnade efter och ramlade runt i buskarna en stund, satt sen vid en eld och någon spydde bakom ett träd, Petra och Frida gick på krogen, jag gick hem 2. Falukalaset, för dem som går i 8:an är det här årets händelse, för oss andra not so much. Men iallafall var första dagen bäst, vi var hos Fia och drack, gick ner ett tag och sen gick vi tillbaka, Petra var kungen och snodde kepsar, hulahulaband och afrikanska tandborstar 3. Dag två gick inte lika bra, Petra spydde ner en hel karusell och fick lov att gå hem till mig och duscha och byta om, inte så fräscht 4. Luggen växte och jag fick massor av fräknar 5. Siesta, skåne, människor, kärlek 6. Gull, det var typ sveriges varmaste dagar och jag brände hela ryggen och det var fett svettigt 7. Västerås och Göteborgs bästa 8. Moi 9. Skratta 10. Livsnjutaren 11. Söta tjejer, vi åt nachotallrikar och det var mysigt 12. Katt och fin tjej på Håkan (en av de fyra artister/band jag såg på festivalen), sista kvällen överkonsumerade jag och däckade vid ett träd och sen spydde jag i rödakorsetstält. Jonna och Beata släpade mig till vårt tält där jag somnade och vaknade när hela festivalen var slut. Not so nice.


Juni 
                 
Jag älskar juni.
1. Jag började ta bara svartvita bilder så där lagom till sommaren hehe 2. Skolavslutning och fortfarande svartvitt 3. Hela skolavslutningen var konstig, förfesta och hängde i random lägenhet på stan och sen kopparhatten hela natten, som förövrigt var stängt men vi hängde där endå 4. Peace and love började, fantastiska campen som innehöll mig Petra Linda och Fia (kommer dock inte ihåg vad vårt camp hette så här i efterhand, något med johnny rocker) 5. Fullt ös 6. Fick se min älskade Daniel Adams Ray, omg 7. Vi spåra och crashade the hives fan-fotografering 8. Världens bästa grannar 9. halvslitna tjejer och Adam Tensta 10. Jävla fittnorrlänningar som förstörde min sista kväll genom att slänga sig på vårt tält och totalförstöra allt och jag har aldrig varit så arg som då, fy fan.


Juli
   
   
     
I juli började jag jobba stenhårt i veckorna. Första veckan med Fia, vi roade oss med gran och Emil på tåg och bussresorna och dog typ resten av tiden. Sen jobbade jag någon vecka själv, sjukt tråkigt och jag var apsjuk. Men ja presterade som fan och fick typ 140kr/h hela veckan. Sedan kom min räddande ängel Petra och jobbet blev riktigt jävla roligt helt plötsligt. På rasterna satt vi ute och chillade och tiden gick ap-snabbt. Vi lärde känna Olle och det var sjukt nice. Jag gjorde saker varje dag kändes det som och allt kändes lite overkligt bra. Petra sov hos mig typ varje dag för min mamma och pappa var aldrig hemma.
Sista torsdagen i juli hade jag spytt hela natten och på morgonen sjukskrev vi oss för att istället bada och sola. När jag kom hem ringde mamma och sa att dem hade hälsat på mormor på hennes boende och att hon hade varit jätte glad men trött. Ungefär en halvtimme senare ringer pappa och säger att mormor hade dött precis efter dem hade åkt därifrån. När jag la på luren gled jag ner på vardagsrummsgolvet och låg där i flera timmar och kippade efter andan.
1. En dag hem från jobbet när Petra var dryg och skrattade och höll på 2. Någon dag när vi vänta på tåget, vaaarmt var det 3. Samma dag som ettan, fittigt dryg men jävligt bra endå 4. En dag efter jobbet köpte vi folköl, badade och satt i kålgårn med Olle och Gran 5. Vi hälsade på Frida i Stockholm där hon hade bott de senaste veckorna, här chillar vi med smultronvin i rolexparken 6. Vi åkte till Långholmen och badade, Frida gjorde saker under sin handduk som man inte får göra på en badplats... 7. Livet lekte 8. Sista kvällen åt vi på grekisk resturang och det var myyys


Augusti
               
Augusti gick snabbt och var den enda månaden på lovet då jag faktiskt rörde mig utanför Falun. Var i Skellefteå, Gävle, Turkiet och etuna på mormors begravning.
1. Åkte till fina Agnes och umgicks med henne, hon är sjukt bra och bor i finaste huset 2. Jag började med mina jävla rosetter 3. Åkte till norrland och bodde med Lisa i hennes lägenhet och bakade cupcakes i Bjurvattnet 4. Åkte till turkiet med girlsen och det var så äckligt jäääääävla varmt varje dag 5. Puss på pizzeria efter första gradens brännskada på Tonia 6. Underbart 7. Kom hem och skolan hade redan börjat, var lite halvbrun 8. Och fräknig


September
         
   
September, hösten började komma och skolan var i full gång. Jag ville jätte gärna ha en discokula men fick aldrig någon.
1. Färgade håret 2. Samma 3. En kväll var jag och Frida på arenan och hade tråkigt, så vi åkte hem till mig och drack oss fulla klockan ett på natten, hade sjukt roligt och hjälpte en full Jonna utanför o'learys och sen mötte vi Olle och gick på efterfest, det jobbiga var att ja jobbade dagen efter 4. Vi började på foto och det var sjukt kul 5. Jag fyllde 18 och fick min d60 och satc-boxen. Dagen efter skulle vi på Phone me och ta en öl, slutade med några fler och så somnade jag på ett bord där inne. Åkte hem och lyckades iallafall ta den här bilden, kommer dock inte ihåg det 6. Dagen efter skulle jag ha födelsedagsfest men jag var så bakis att det var flopp, vi gick en timme på banken och sen promenerade vi runt i stan, jag mådde inte bra 7. Vi åkte ibland i Fridas fina bil, här är hennes knut i bilen 8. Jag tog ner allt från min vägg och ersatte med nytt


Oktober
       
Lite deprimerande månad för att vintern är på väg och man måste börja leta vinterjacka och vinterskor och alla pengar går åt på utekvällar. Men endå roligt för alla var så pepp hela månaden. Sen började jag fundera över tatuering. Vi var ute på harrys några gånger och så roligt som vi hade där har jag inte haft på länge. Sen i slutet av oktober kom Frida hit och det står det mer om i november.
1. En sushikväll hos Tove, här är vi ute med hennes fina hund 2. I slutet på september skaffade Petra och Rickard en lägenhet och i oktober kunde vi äntligen börja hänga där. Vi hade filmkvällar, förfester och efterfester 3. En kväll hade Ebba och Josse fest i sin lägenhet, många från klassen och andra roliga var där och det var en sjuk rolig kväll som slutade på krogen 4. Antonia fyllde 18 och ställde till med kalas! 5. Samma kväll, väldigt roligt hade vi iallafall



November
       
       
   
I november var det kallt. Och jag startade en till blogg som numera är ganska bortglömd. Vi var ute ganska mycket och resten av dagarna gick åt att kolla på diverse filmer och serier på datorn. Jag blev sjukt lat. Kommer inte ihåg mer.
1. Räven kom till Falun! Vi var på jussibjörlingsmuseet och kupolen och sussis skattkista och hårdrocksfest och håkan-kväll på phone me och best time ever typ 2. Jonnis hängde med oss också en del av dagarna, puss 3. Agnes kom en dag och vi lagade soppa (Frida lagade mest) och spela spel och shotta jäger och såg film, brrrra 4. En kväll innan harrys då jag inte riktigt ställde in skärpan, den kvällen spydde jag på ett bord 5. Filmkväll hos Petra 6. Crazygirls 7. Emelie fyllde äntligen 18 och vi höll till hemma hos Fia med vänner man inte träffat på länge, fiiiint 8. London med kusinen, vi shoppa, fikade, festade och hade så jävla kul 9. Jag och Petra var på Antilla

December
                     
Okej, liksom vintern kom på riktigt nu och det blev för kallt för att vara ute. Vi höll oss inomhus och underhöll oss med filmer, utgångar och fika. Sen jobbade jag ganska mycket innan- och på lovet = pengar i januari = sweet.
1. Vi åkte till Stockholm, hängde hos janne, gick på bio, åt mat, handlade, såg filmer och festade på hirschenkeller 12. Hirschenkeller 3. Mörkt vart det också 4. Uttråkad tjej 5. I skolan höll vi oss vakna med litervis av kaffe och skratt, här är mina tre finaste 6. En kväll på o'learys 7. Åkte till E-tuna och hälsa på släkt och halvfira julen med julbord och julfika och bara massa jul 8. Alla lediga kvällar spenderade vi hos Petra, här är något kväll när Petra färga håret och slog till Frida (se bilden) 9. Min ljusstake höll mig vaken större delen av decembers nätter, vet inte varför jag aldrig släckte den 10. Julafton hemma hos oss utan norrlänningarna var tomt och tråkigt men jag fick fina julklappar 11. Nyår var alldeles lagom allt.


Nu är det slut på 2008 för flera veckor sedan, men det var ett fint år. Tack för det! 2009 kommer bli ett fruktansvärt bra år. Det vet jag.
Puss!

Dont belive it before you see

Somnade klockan fyra igår natt, inte okej. Vaknade när klockan ringde kvart i sju och trodde det inte var sant. Sen så kom mamma in och fråga om jag inte hade sovmorgon, och visst tusan hade jag ju det! Så då fick jag sova tre timmar till vilket var det bästa som kunde hända just då. Nu ska jag snart gå till bussen, sen blir det textkommunikation och foto. Dock tror jag inte vi ska göra något seiöst på någon av lektionerna. Sen ska jag fika med Sara och Jonna! Puss

To keep their secrets


Just talk about you and your dog

Hallådär, mitt 2008-inlägg är strax klart. Woho och nu håller jag på att laga mat och vi har vart på rusta och handlat massa gott och galgar och shampoo. Måste redigera lite bilder till läxan och sen ska jag renskriva min saga till textkommunikationen. Skulle egentligen ha gjort ett repotage tills imorn men har ej hunnit. Får göra det en annan dag. Puss

If we can reach it

Ibland tänker jag att okej, det är inte bättre än så här. Det är väl helt enkelt inte det. Men sen satt jag och läste massa bloggar som är skrivna av tjejer som bor i storstäder och har spenderat hela sina tonår på indieklubbar och rökiga hemmafester och alltid haft råd med fina klänningar (eller iallafall haft mammor som har haft råd) och som kanske har bott utomlands något år med en polare och bara dansat sönder nätterna. Tänker på alla festivaler dem har åkt på och hur många band dem har sett. Alla nätter i extas och alla mornar med sprängande huvud.
Sen tittar jag ut genom fönstret, ser snön som imorgon antingen kommer ha smält eller ha frusit till is. Jag tänker jag att det är inte slut än, det är fan inte det. Och egentligen så handlar allt om hur man ser på det. Även om jag aldrig hade någon vidare snygg klädstil eller fick dricka fin-cider på de hemmafester jag var på så hade man ju endå kul. Första halsblosset på lunchrasten i skogen vid Fridas pappa. Första riktiga fyllan på häxa i bojsen beach. Första gången det pirrade i magen i kvarnparken. Första (& sista)gången man fick utegångsförbud för att man blev tagen av polisen. Första gången man åkte mot en fastival och hade så stora förväntningar att man mådde illa. Allt behöver ju faktiskt inte vara perfekt. Och det är ju inte slut. Den här sommaren min vänner, den här sommaren och resten av livet.

Death will tear us apart

Bra för en sjuk liten kropp:
Ett badkar
En cd-spelare
Ett par bra skivor
En badbomb
Badskum
En kanna god saft
Några tidningar
En bok
Jordgubbsinpackning

Troubles doesn't come in one

Min hals är lika som killen i strepsils reklamen. Vill helt skära av hela skiten så att jag slipper allt svidande och kliande. Hade tänkt att plugga idag och ta klart kort till fotouppgiften men har istället legat och sovit för det är den enda sätt jag inte känner halsen. Resten av tiden har jag ätit ben&jerrys glass, snörvlat och sett smallville. Missade dock slutet på avsnittet..
Har kollat lite på bal/studentklänningar och får ångest. Vet inte vilken färg jag ska ha på något eller hur jag vill att den ska se ut överhuvudtaget och när jag väl hittar något är storleken slut. Får ont i huvudet, det borde bara finnas en klänning och så får man liksom ta den och vara nöjd med det. Eller så kunde man ha varit ap-rik och köpt någon snygg märkesklänning som alla tappar hakan för. Håkan var förra årets bäst klädda man, sant. Lykke Li var förra årets bäst klädda kvinna, också sant. Tycker om outfiten i breaking it up-videon. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH jag kan inte ignorera min hals, den liksom skriker efter uppmärksamhet hela tiden. Jag är ledig imorgon, kommer garanterat må lika skit då så jag kommer inte kunna njuta eller plugga eller göra något allt. Jävla fitt vinter.

How many roads do i have to walk

Jag har inte uppdaterat mycket för att:
1. Jag har varit sjuk och är väl fortfarande lite sjuk. Det håller dock på att gå över till extremt halsont och snor som bara rinner och rinner.
2. Jag har knappt haft på datorn den här helgen, har kännts så sjukt drygt att behöva trycka på den där lilla knappen bara. mest för att jag blir superdunderstressad av att vara inne på datorn numera. Som att någon bara skriker "PROJEKTARBETE" i mitt huvud och sen allt annat skolarbete jag måste göra men inte har gjort.
3. Min bror och min pappa är i Egypten en vecka. All tid jag är hemma har jag därför spenderat med min mamma, det blir inte så mycket av det annars.
4. Jag har inte haft något att skriva. Tror inte jag har det nu heller.

Mitt fittiga hals skriker på te. Och sömn. Inte skola.
Godnatt, puss.

Eventhough you're not

Idag har jag varit hemma från skolan. Höll på att svimma vid bussen och nästan spy så ja fick lov att gå hem igen. Förstår inte varför min kropp inte fungerar. Jag har inte ätit ordentligt på mer än en vecka, jag kan inte. Mår illa konstant och idag kunde ja inte få i mig något alls förren mamma kom hem med en maestrosallad till mig. Åt iförsig bara några tuggor men iallafall. Vågar inte väga mig ifall jag skulle ha gått ner i vikt. Då kommer jag hata mig själv. Och jag är trött jämt för att jag inte får i mig någon näring och ont i huvudet får jag också. Idag har jag sovit hela dagen och är fortfarande trött. Och lite ledsen. Varför alltid? Varför alltid jag. Åh jag får panik för att jag är fast i mitt eget huvud. Jag kan inte längre kontrollera tankarna och bilderna. Fan också. Fan allt.

Well i guess im silly then

Hade skrivit värsta långa inlägget som bara POFF försvann. Orkar inte skriva om allt men lite kanske. Idag har varit en halvdålig dag, grå och lite deppig sådär. Dock kommer vi 100% få läsa foto b nu. Endast jag, Frida, Petra och Tonia. Vi får specialundervisning av Ernesto, typ världens bästa verkligen. Fick mvg på fotoprovet också, det var skönt. Sen idag när jag vaknade hade jag fått en liter rosa vodka av Erik, världens bästa bror verkligen. I typ världens snyggaste flaska som ser ut som en gigantisk parfymflaska typ. Apropå parfym så kommer jag om en vecka att få hem marc jacobs parymen daisy, pappa ska handla taxfree. Han och Erik åker till Egypten på fredag, även om Erik kom hem igår liksom. Vill också bo i London. Ska också få en YSL-maskara.
Kvällen har spenderats vid datorn och tre stycken internet-bank-dosor. Har fixat allting nu och Petras klump i magen är räddad, känner mig glad att få göra en sådan stor tjänst åt en vän.
Nu ska jag nog sova, måste väl. Ska jobba imorgon buäää. Godnatt!

Losing hope

Alltså dagen började bra. Just nu är den mindre bra. Har lyckats deppa ner mig totalt. Känns inte så jävla bra. Det känns som att inget man gör spelar roll. Jag vaknar varje morgon och undrar varför jag ens går upp, jag åstakommer ingenting. Iallafall inte längre. Vet inte varför jag skriver riktigt. Hejdå.

Take these words

Söndagen ja. Nu har jag ätit fett mycket tacos och känner mig supermätt. Har också mätt mitt bmi och är tydligen underviktig med 0.2. Jobbigt. Sen är jag tydligen DagensSnyggve vilket är otroligt pinsamt men smickrande. Dock ingen bra bild. Usch nej. Sedan kommer man inte på kära facebook och hittar dessa kommentarer:

Eh. Nej tack. Annars då, jo ja nje nja. Mitt 2008-inlägg är sjukt efter men det kommer mina älskade, det kommer!

Put it in your pillow

Hej där.
Idag är det söndagar och denna söndag är heeelt seeeeg, vaknade typ halv 12 när mamma ringde och sen var jag typ pigg. Vi gick upp typ ett och åkte hem direkt nästan, hade colacravings så ja fick ont i magen, sen hade dem inte riktig cola på willys?!?!?!? VA FAN??? Så jag fick lov att köpa fejk cola och grina lite. Kom hem, ville ha pizza men det blir tydligen tacos vilket också är okej. Har sett massa the hills nu. Vill se Grind eller Skins. Åt nyss pepparkaka med ädelost, är inte gott efter jul. Inget juligt är gott efter jul. Inte ens rödbetssallad, buhuhu.
Igår drack jag tequila, och blev full. Och dansade till Abba och var kaxig som fan. Iallafall enligt vissa... Vi var hos Tanya först på sexparty och 19-års fest. Det var roligt och fint att träffa dem man inte träffar ofta annars. Sen skulle vi till Olearys men ingen ville hämta oss i taxi och det vart typ för sent att ta bussen så vi gick till någon random fest i hosjö, har typ aldrig sett så många människor i en etta. Iallafall var det lame där och vi gick precis i rätt tid för vi mötte grannarna i dörren, inga glada miner där inte. Fick skjuts av Hanna till Petra och Rickard. Det var väl där jag vart full antar jag, men jag inser aldrig hur full jag är förrens dagen efter. Dock inte sådär jätte pinsamt full hoppas jag. Fin kväll.
Nu har jag söndagsångest och vill inte till skolan imorn. Inte inte inte, inte jobba heller. Varför sa jag ja till att komma och jobba igen????
Äh, puss!

Just let me down

Borde ändra mitt mellannamn till bergochdalbana. Eller bara lägga till det. För nu är det bara upp och ner och hit och dit och det stannar aldrig. När det är upp känns det okej och när det går ner så vill jag bara ha ett shotglas och en tequila. Men så blir jag åksjuk och mår illa konstant. Har ätit så sjukt lite senaste dagarna. I onsdags åt jag en halvmototskaka och en fjärdedelspizza. Sen igår åt jag en lilla menyn och en mandarin. Idag har jag ätit mindre än vad jag åt dagarna innan. Min kropp orkar inget och nu har jag jätte ont i huvudet. Stina Lovisa Bergochdalbana Karlsson. Nästan lite fint, ska nog lägga till det. Eller Ballong. Eller Sockervadd. Eller Fjäril. Eller Harry som i Harry Potter.

Alpha and Omega



För några år sedan var jag blond. Och naiv.

Ice is getting thinner

Hej allihopa och tack för alla kommentarer och liksom tack för allt. Speciellt ni som har fått stå ut med min skti och allt mitt snack på msn och sms(Räven och Annipanni). Men liksom det mesta är ute på bordet nu. Alla korten ladga likååm, älskar att jag fortfarande kan vara ironisk. Det har räddat min dag. Ehhh igår var det analyzing på kopparhatten och allt typ sög stonehard. Idag har jag varit cptrött och typ skrattat åt det mesta. Så även Frida och Tonia. Crazy mycket plugg var det idag, inte.
Första lektionen: Vi inser att vi inte har några papper mer oss = kan inte göra ett skit = köper kaffe och hänger i biblioteket
Andra lektionen: Vi orkar inte, åker och köper tre lilla menyn + cheddardipp och sätter oss på parkeringen och total-snackar i typ någon/några timmar
Tredje och sista lektionen: Är hos Petra innan och kommer sent till lektionen. Psykologi, känner mig så galet fuzzy_girl90 och det innebär att jag får allting att låta roligt och känner mig typ full. Iallafall var det en dag som inte var bra men som förde mig closer to frida på ett sätt. Sen chilla vi och typ gled omkring ehhh nej jag är trött och allt låter förjävligt.
Jag kom hem och satt lite här sen har ja pluggat psykologi till min nya skiva som jag brände idag som är typ vääärldens bästa, den var så bra att jag typ inte kunde plugga. Nyss gjorde mamma kaffe och jag antar att det blir en all-nighter om jag känner mig själv. Iallafall så är jag inte glad även om jag låter glad. Vet ni vad jag är? Vill ni veta? Typ likgiltig och svår. Nästan lite sinnesrubbad och inte korrekt någonstans. Guess what? Mitt rum är stökigt igen och jag märkte det inte ens, sover fortfarande i fel ände av sängen och har börjat drömma jätte konstigt.
Puss alla fina.

Im high enough from all the waiting

Hatar när jag skriver verkligen det som är jobbigast i världen och ingen ens orkar kommentera. Jag vet inte ens varför jag skriver, eller varför jag sa allt igår som jag sa. När ja egentligen borde ha hållt käften och så kunde alla andra må bra och bara jag må dåligt. För inget bra kommer utav att jag säger vad jag känner. Jag är lika ledsen endå. Igår och idag har varit ärligt de värsta dagarna i mitt liv. Det är som att allting faller över nu, och alla är ledsna och det är mitt fel. Eller okej, inte bara men mycket mitt fel. Ingen förtjänar att må så här, inte ens jag. Åh jävla fsdklfrhdsajdfeiurj3w2. Dö.

Trouble is a friend

Flera timmar senare..
För mycket te(som jag helst hade bytt ut mot sprit)
För lång tid har spenderats sittandes på ett badrumsgolv
Och jag är trött. Trött för att jag somnade efter klockan sex imorse och trött på att alltid må så här. Det känns som att jag borde flytta, dra fort som tusan innan jag hamnar på samma ställe som jag varit många gånger förrut. Jag varken orkar eller vill gråta mig sömnlös i månader och sitta tom bland mina skrattande vänner.
Fast på ett sätt är det här en helt ny ångest. Denna gång har jag blivit lurad, av både mig själv och av dig. Jag känner mig så jävla dum, så pinsam känner jag mig. Att jag ens kunde tro något sånt. Alla tycker bara synd om mig och mer än så blir det aldrig. Det räcker liksom inte. Inte nu längre.

-

Det är inte bra. Jag mår inte bra. Vet inte vart jag ska gå eller vem jag ska prata med. Vet inte hur jag ska klara mig ut det här den här gången. Känner mig så dum och så patetisk och jag vet ingenting längre. Ingenting.

Wispers i love you

Godmorgon. Klockan är kvart i fem men jag har fortfarande pjamas och glad är jag endå. Har haft en toppendag än så länge, vaknade och gick direkt upp och kollade på tv med kopp te och mamma. Åt några riskakor och såg mer tv och smsade. Nu håller jag fortfarande på med mitt 2008-inlägg som kanske blir klart idag. Eller imorn. Nu lyssnar jag på Zooey Deschanel och ska lägga in låtar på ipoden. Puss!

 
= Hur fint hade det inte varit med två hjärtan i armvecken?

Very good to me

Har nu ätit 15 stycker vitpepparkorn. Känns som att jag har förintat alla chanser att få magsjuka.

When you come for me

Hello there. Mm klockan är snart åtta, har sett typ åtta avsnitt av the hills. Läste någon liten artikel i mammas tara-tidning om att vitlök är bra om man inte vill ha magsjuka så jag har bestämt mig för att äta sjukt mycket vitlök nu, skiter i om jag luktar. Tänker inte spy!! Vitlök motverkar också förkylning, cancer, hjärtsjukdomar etc. Är pepp nu, sjukt pepp. Vill typ festa eller åh jag vet inte, hdfskahfiduhf jävligt taggad på whatever så call me om något kul händer. Älskar att blanda in engelska ord och uttryck i mina inlägg. Just so you know. Nu kom jag på vad jag är taggad på! Att åka till London och festa och gå omkring. Har dock inga pengar att shoppa för så det skulle bara bli utekvällar att lägga pengar på. Fucking fabulous, mamma vill ju att jag åker ner och hjälper Erik hämta hem all hans packning någon gång i mars så det blir fett. Gratis resa + mat och sen kan jag bara lägga mina egna pengar på redbull&vodka. Hell yes. Nu drömmer jag iväg lite känner jag, ser ut över snötäckta gator och termometern står på -21. Det ser inte bra ut, det blir mössa, vantar, halsduk och dubbla långkalsonger framöver. Puss och hugs

Inte blir som man vill

Idag är jag inte pigg tyvärr. Vi åkte ju till Olle vid typ tio och sen såg vi tsatsiki morsan och polisen, Petra åt hamburgare och strips, och vi myste med fina djuren som vanligt. Sen åkte vi till Petra där Rickard och Anders var. Vi kollade på Dem kallar oss mods. Sen gick Frida och la sig, Olle strax efter. Jag såg 40 minuter in på den andra filmen sen gick jag också in för att sova. Klockan var typ fyra då. Sen låg vi och pratade tills klockan var halv sex, då gick vi upp och tog en cigg med dem andra. Somnade tillslut efter alla mina små ljud. Vaknade av att det var ljust utanför, hörde att Petra och dem pratade utanför så jag antog att hon var typ 9 eller nåt. Då var klockan kvart över ett. Dem utanför hade inte gått och lagt sig. Vi åt mat och chilla och vilade lite till och sen diskade jag och så åkte vi hem. Kom nyss hem och trodde att morfar och moster skulle vara här men istället hittar jag mina föräldrar i soffan där uppe helt döda, tydligen matförgiftning eller magsjuka eller något sånt där. Jag är sjukt rädd för sånt så jag funderar på att dra härifrån. Eller iallafall hålla mig på nedervåningen hela kvällen.
Idag lyssnar man på Melissa Horn och dricker te och ser the Hills. Älskar the Hills. Har också skrivit ner en låtlista på en skiva som jag ska bränna ut sen. Kanske ska bränna en extra till Frida i Göteborg så vi kan lyssna på samma musik. Nu ska jag byta om och leta upp mammas tofflor. Puss!!

And i tell them all about you

Det är som att natten är till för att döda. Vid tolv kan ett litet obehag befinna sig i kroppen men det går inte ens att likna känslan 02.14. I en film en gång sa någon att inget bra händer efter klockan två på natten. Och det är inte så, om man är med människor och fortfarande umgås. Sitter man hemma ensam efter två ensam så är inget bra, ingenting ser bra ut. Inte spegelbilden, bra musik och inte ens fina sms. Har aldrig konstaterat det försen ikväll. Alla ljud blir bara klister i öronen och allt man ser bildar mönster i konstiga färger. Allt blir liksom torrt och extremt stilla. "Alla sover, bara jag är vaken. Alla är döda, bara jag lever." För så är det ju, rummet blir mindre och mindre vart efter minutvisaren rör sig. Inget sunshine på mig hörni. Jag vill stänga av nu.

You are going to need someone on your side

Jag är glad och smått besviken. Glad för att jag har finaste vännerna i landet och besviken på mig själv för att jag inte åkte till Norslund. Kunde ha druckit öl och skrattat tills det ljusnade men nu är jag iallafall hemma och ska väl inte göra något dåligt av det. Ska kanske joina pappa vid tvn eller dricka te i mina fina julklapps-koppar. Och sen är jag lite arg också, för att något cp kastade en smällare på mig när jag var på väg hem från Sara, dock inte med mening tror jag. Det var ett gäng 10-åringar som var ute lite för sent och busade. När dem insåg att smällaren kunde ha typ sprängt bort halva min hand vart dem as rädda och trodde tydligen att jag var "Patriks mamma", jag kastade en arg blick och min cigarett på dem och sen gick jag hem. Fittungar. Men! Det var så otroligt mysigt hemma hos Sara så jag är helt mysig i magen fortfarande. Vi köpte dipp, chips, honungsmelon, ananas och smultrongubbe och sen kollade vi på vänner och sex and the city. Och snackade 9B, bästa klassen någonsin. Sen kollade vi lite i skolkatalogen och pratade om hur fula vissa människor är på vår skola. Speciellt en tjej som ser ut något taget från en skräckfilm.
Känner mig lite kluven fortfarande, emotionalgirl_90 verkligen. Verkligen. Vill skratta och gråta. Åh såg Björn Gustafsson dvdn idag, Olle hyrde den. Fina grejer alltså. Good stuff.
Hejdå


I know you've got some issues

Det är alltså 2009. Rätt stört. Igår, första dagen på året mådde jag rätt dåligt till en början men i slutet på eftermiddagen när Frida hämta mig mådde jag faktiskt helt okej, vi hyrde film och köpte mums och sen åkte vi till Petra. Olle kom snart efter oss och vi kollade på fredag hela veckan-grej och sen 10 år med parlamentet och sen såg vi kopps. Efter det såg vi slutet på kill bill och sen åkte Olle hem. Vi kolla lite på weeds innan Frida drog och Petra somnade. Jag satt själv och kollade på två avsnitt till av weeds och började se csi sen somnade jag i soffan. Vaknade när det var slut och hörde massa ljud och var typ räddast i sverigde, vågade inte gå in till Petra för hon hade stängt dörren och hade fläkat ut sig över hela sängen. Jag somnade tillslut. Klockan nio väckte Petra mig och beodrade mig att fortsätta sova i sängen. Klockan ett vaknade jag och då hade Petra städat och tvättat i fyra timmar. Hon är typ lite dum i huvudet på det sättet, hon kan aldrig sluta städa. Men anyways nu ska jag snart hem till Sara med Jonna och se film och boxar, ska bli sjukt mysigt. Puss!

Can't shake me off no no

Nyår var det ja! Igår vaknade jag halvsent och trött men åkte till stan iallafall för att handla saker som jag egentligen inte skulle handla samt köpa bearnaise-sås och fetaost. Ja sen åkte jag hem, eller nej jag gick hem och sen duscha jag och städade och sydde klänningen för kvällen och sminkade mig osv. Sen kom Frida och vi började lite med maten. Emelie och Daniel kom snart efter och sen även Petra och Rickard. Vi laga mat medans vi drack moserat vin med hallon i. Åt sen mat och så kom Sandra och Mikaela. Vi lyssnade på dåliga och bra skivor, drack, tog kort, vissa spillde mer än andra och en del små konflikter fast inga seriösa. Tio i tolv gick vi hemifrån mig i rask takt, Petra och Rickard kom på efterkälken och viud tolvslaget stod jag Frida och Olle utanför fonus begravningsbyrå och gjorde gruppkram och sen sprang vi till torget. Endast 92or och 93or på stan. Vi skulle ta bussen kvart över 12 men den gick inte förren tjugo i ett så vi chillade på Maestro och Petra snodde en mössa och i samma veva stukade hon foten. Vi hoppade på bussen och jag fick åka billigt. Vi kom hem till Petra och ja, jag vet inte riktigt vad vi gjorde först. Petras fot blev ompysslad och folk spelade gitarr (en del bättre än andra). Sen hamnade vi i köket och satt där tills solen nästan gick upp. Klockan fyra tog jag en vilpaus och vaknade en timme senare, då var bara Petra Frida och Rickard kvar. Sen skulle vi sova och det var så satans kallt. Jag hade alla mina kläder på mig och ett täcke och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Vaknade på morgonen av att jag mådde så illa att jag fick kräla till toan och spy.
Nu har jag ätit rester från gårdagen och sex liter bearnaise-sås och druckit cola. Har sett the break up och sen grinat i en kvart. Sen har jag pratat med mamma, druckit kaffe och plockat undan typ. Inte för att någon bryr sig. Nu ska jag duscha och sen till Petra och ha det bäst.
Puss och kram

RSS 2.0