Mummmm

Tänkte tillägna detta inlägg till min mamma. Hon läser inte bloggen men endå. Föresten vet hon inte om att den existerar.

Min mamma är nog den person jag behöver mest. Även om mina vänner ligger precis bakom så är hon endå bäst. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Okej ibland tjatar hon på mig och ibland går hon mig på nerverna men jag älskar henne endå.
Många säger att vi är lika, att vi har samma drag. Jag ser dock inte exakt vad som är lika på oss och inte mamma heller. Vi har olika näsa, mun, ögon, ansiktsform. Jag tror att det är helheten faktiskt.
Jag önskar att jag är som min mamma när jag är lika gammal som henne.
Tar dagen som den kommer, oroar sig inte för något i onödan, alltid optimistiskt och glad, pratglad, har humor, är generös och sätter sin familj framför allt annat.
Det sista kan vara negativt ibland eftersom att man måste tänka på sig själv först enligt mig, annars slutar det med att både en själv och dem runt omkring blir ledsna.
Slutsats: Min mamma är bäst och jag älskar henne över allt annat.
(jag ska scanna in bilder på henne som ung så ska ni få avgöra om jag är lik henne som hon såg ut då)

Luften bor i mina steg

Allt jag tänker är: Vad har jag att förlora? Vad har jag att förlora? Vad har jag att förlora?
Men när jag står där och mina knän bara viker sig kan jag inte tänka på annat än att du är för bra för att vara sann. & jag klarar inte av att se dig för det gör så ont i mig. Även om du inte har fått någon chans att visa mig så är jag rädd för att ge dig chansen nu. Om jag håller dig på avstånd kan jag gå sönder istället. Jag drömde ju att det inte var så här, det var som det ska vara egentligen. Och du såg ju men du sa inget och inte jag heller. Jag såg inte ens, jag klarar inte din blick, allt blir för intensivt och pulsarna slår 500 slag i minuten. Varför gör du inget? Varför säger jag inget? Varför är det inte som det ska vara? Varför är jag så dum i huvudet?
Jag vill bara springa till världens jävla ände och så kan jag dö sen.


God knows

Sista för idag.
Här kommer väl de fina bilderna som vi kan kalla dem. Inte från någon speciell sida. Inte något speciellt tema. Bara fint helt enkelt.





Alla utom den sista har jag hittat på olika användare på flickr, den sista är från stradvarius
Godnatt!

2

I detta inlägg ska jag typ tipsa eller vad man vill kalla det.
Det första jag ska tipsa om är weekdays spring/summer kollektion. Den är underbar med sina fina linnen, kjolar, klänningar, shorts och byxor i basfärger och i sköna material. Och med knappar!! Jag älskar knappar.
Här är mina favoriter, men det finns mycket mer snyggt på hemsidan också.



Det andra jag ska tipsa om är vintageshopping på internet. Det finns hundratals med dundersöta kläder och accesoarer.
Här är en del av de saker som jag tyckte om:






(bilder ifrån:http://www.mintandvintage.com, http://www.thereishope.nu, http://aavavintage.com, http://www.lilyofthevalley.se)

Tack och Hej!


This heart is a stone

Dagens första inlägg, har bestämt att skriva minst två stycken till idag.
Idag fixade jag och jonna dricka till Siesta och det är skönt att ha fixat det iallafall.
Nu måste jag börja packa snart eftersom att jag kommer jobba måndag och tisdag och vi åker ju tidigt på onsdag. Vi ska åka typ 12 timmar, snälla hjälp mig att hitta på något roligt att göra förutom: läsa tidning/bok, rita, lyssna på musik, prata, sova, äta?
Nu kommer det låta som att jag skryter men jag är så himla stolt över mig själv att jag måste skriva det här. Igår var det jag och en annan tjej som sålde bäst på SJ Prio som jag jobbar med! Det var första dagen jag skulle ringa, hade endast provat en gång förrut och då pratade jag inte alls länge.
Kom dit igår och vi skulle börja ringa direkt, så jävla nervös var jag. Ringde ett samtal och rätt person var inte hemma, ringde igen och sålde direkt!
Det känns iallafall grymt bra!
Idag känner jag för att vara generös så jag ska faktiskt göra två generösa saker idag.
1. Fick en sån fin kommentar av Frida att bilderna jag lägger in är så fina så att idag ska jag lägga in fina bilder igen, även fast det bara ska återkomma en gång i veckan. Okej inte världens mest snälla grej men jag vet att ni uppskattar det även om ni inte kommenterar.
2. Jag ska ordna en liten överraskning till tjejerna i min klass tills imorn, jag vet att iallafall Linda kommer bli överlycklig. Kanske avslöjar överaskningen lite senare, det är endå ingen i min klass som läser min blogg. Eller jo Frida och Antonia tror jag läser, eller gör ni det? Kommentera i så fall!!!!!

Här är jag när jag är 13 år!!!
 (Nej det är inte de här bilderna som är de ''fina bilderna'', dem kommer senare)

Broadway

jag förstår alla som inte orkar med mig just nu, jag är tjejen utan fritid & jag är ledsen för det.
har noll tid med vänner som inte går in min klass eller jobbar med mig. den jag känner mig mest elak mot på jonna eftersom att jag imorgon skulle åka till borlänge med henne och sätta upp affischer till siesta + gå på emmaus men istället måste jag jobba.. sämsta vännen någonsin, hinner aldrig träffa henne annars heller. det är bland annat därför vi måste iväg till siesta! + frida<3 + ulta<3 + allt<3

idag har jag ringt ett samtal, mitt första samtal. en marianne var det, hon var trevlig men ej intresserad.
imorgon kommer det gå bättre, jag är gjord för ett jobb som detta säger vi.
imorgon kommer jag missa gossip girl också vilket suger, jag missar allt bra på tv.
helgen kommer bli rolig!!!! fredag = grilla osv hemma hos fia med fia, frida, tonia, petra, linda l, sandra och tanya än så länge, sedan ner till falukalaset. egentligen vill jag inte gå in på falukalaset eftersom det suger och är folk överallt.
lördag är det kickoff på vårt arbete och det ska också bli kul, dricka och typ lära känna dem på jobbet. hallå socialfobin släpper kanske så småningom!!
tråkigt inlägg, hinner aldrig lägga ner fantasi eller djupa tankar i dessa impulsiva inläggen 23.00 på kvällen alternativt 07.25 på morgonen. bäst huvud har jag mitt på natten eller när jag börjar bli lite trött sista lektionen i skolan.

men jag ska iallafall ge er veckans finaste bilder. (en återkommande kategori kanske? föresten är det ingen som har gett mig feedback om hela byta-blogg-adress-grejen, fuck you all!!!!)






bilderna kommer ifrån www.dirtydirtydancing.com och är valda av någon av dessa anledningar: snygga människor, snygga kläder/accesoarer, fint hår i fina färger, känslan av bilden, utstrålning, personligheten eller att bilden bara är snygg i sig. det är alltså som en miss universum tävling när jag ska välja bilder, och ni ska veta hur många bilder det finns att välja mellan. dessa är bara en tiotusendel av alla snygga foton och människor.

förlåt för att jag är världshistoriens sämsta fritidslösa-tjej.
puss

Fascination

Hej!
Lördag är det idag!! Dricker cola och åt thailändsk kycklig nyss. Morfar och Moster är här och hälsar på.
Igår myste vi hos Frida med Familje Geni (jag vann förövrigt), Mia och Klara-maraton och Bus!
Otroligt töntiga var vi och ett tag jagades vi av Securitas. Pinsamt men sant.
Iallafall somnade vi runt fyra, jag Frida Tonia Fia och min bettskena. Petra stack hem.
Vaknade vid 11 tror jag, Fia drog direkt. Jag Frida och Tonia tog det lugnt, såg mer Mia och Klara + annat på tv.
Drog hem vid typ 3 och hyrde film, En kärlekshistoria, ett fucking mästerverk.
Ska se den lite senare. Under dagen har jag försökt mig på en rapport men misslyckats, hann komma till inledningen sedan tröttnade jag. Det får bli imorgon istället.
Nu hoppas jag och Jonna på Siesta, det kan vara så att jag måste visa leg när jag ska komma in på festivalen och eftersom att biljetten jag ska använda är Jonnas kompis Elins biljett som hon får för att hon jobbar som ambassadör åt Siesta kanske jag inte kommer kunna få mitt band = Inget Siesta.
Men vi får veta i veckan antagligen..

Ska börja jobba på måndag med SjPrio-projektet på mitt jobb. Behövde tack och lov inte jobba fredag och söndag. Kommer dock få jobba torsdag och fredag nästa vecka på Falukalaset.
Igår köpte jag en ny dagbok, min förra tog ju slut. Min nya är jätte rosa och fin. Köpte också en blå liten väska på Röda Korset också och ett par billiga shorts på hm. Bra att gå på stan med mamma!
Nu kommer en hemsk överaskning till er som inte bor i Falun, DET SNÖAR HÄR! FATTAR NI?! SNÖ I MAJ!!
Puss
Här kommer några bilder som är fina just nu


Working nine to five

Hej snyggingar!
Förlåt att jag inte har varit särskilt närvarande de senaste dagarna och de dagar som kommer..
Jag var på anställningsintervju i måndags, utbildning till jobbet igår, idag och imorgon och jobba på fredag. 5 jävla dagar och de vill att jag ska jobba på lördag också. Skojar dem? Iallafall går de inga tåg hem på lördagar så jag kan inte jobba då. Någon måtta får det ju vara.
Tror iallafall att det kommer bli as bra, Fia, Frida, Sandra, Olsson, Malin m.m jobbar ju redan där och nu är Petra intresserad också. Hon har bokat uppkörning också så om ett tag kommer hon antagligen ha körkort = heheh chill.
Idag går jag i skolan till typ 4, sedan tåget till jobbet halv 5. Jag dör jag måste jobba på en fredag, suicide.
Jaja, det är iallafall pengar..
De hade satt in mig att jobba fredag och lördag då Siesta är men det kan dem bara glömma!! Det sura är att man egentligen ska få fylla i sitt eget schema men våra va ifyllda hela maj?!
Fast jag vill ju jobba mycket i maj så jag får mycket pengar i juni. Men sen måste jag jobba mycket för att få pengar i juli osv.
Jag har noll tid längre!!!!!! Den enda tiden ja kan skriva blogg är 10 över 8 på morgonen!!
Åker till skolan normalt kvart i 8 och kommer hem ca kvart i 10 på kvällen. Sedan går jag och lägger mig, vilket liv va?
HAHAHAHHAHAHA nu låter jag alltid som jag brukar, klagar på allt och är negativ till allt.
Ska vi ändra på det?
JAG HAR FÅTT JOBB!!! :D JAG KOMMER FÅ EGNA PENGAR!!!! JAG KOMMER KUNNA HANDLA KLÄDER!!!!! JAG KOMMER KUNNA RESA!!!!! JAG KOMMER KUNNA GÅ PÅ SIESTA!!!!!!!!!! JAG KOMMER HA ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ?
Skit bra, nu ska ja till skolan och redovisa två grejer jag inte har tränat på pga. min utbildning igår. Crap!
Puss & Kram.

(Jonna förlåt om jag inte kan sätta upp affischer den här veckan, det är lite ont om tid)

Down

Det handlar inte om att äta rätt eller att träna regelbundet eller att ha en god hälsa.
Det handlar om att vara lycklig, skratta och ha roligt. Annars är det ingen mening med något alls.
Just idag är jag inge vidare lycklig, har inte skrattat nåt nästan och har definitivt inte roligt.
Vaknade men världens ångest, över skolan mest då. Eftersom att jag har säkert 100 saker jag ska göra och jag har inte tid alls. Ska till resultat och kolla lite imorgon, ska ju börja jobba där. Det jobbiga är att jag egentligen inte har tid med det heller. Ångest över att redovisa den där boken, sjukt mycket ångest. Jag klarar inte av att redovisa muntligt.
Ångest för att jag äntligen hade glömt och så igår natt så kom det tillbaka. & det är ditt fel. Puss.

Ska skriva klart hela skriftliga inlämningen på aerobicsen imorgon. Less. Äckligt less.
Igår mådde jag bra, skrattade, hade roligt och allt det där. Lycklig är kanske inte det rätta ordet för lycka handlar inte om ögonblick och minuter. Lycka handlar om tillvaron och ens känslor.

Jag önskar att jag inte var Stina. Jag vet inte om jag vill vara någon annan heller men speciellt inte Stina.
Fan vad jag är jobbig. Fan vad jag hatar allt.

att dansa och slåss

Skit, borde sova nu men har dåligt samvete att jag aldrig skriver.
Inne på dag 2 av tandblekningen men tar en paus i natt, hade så mycket ilningar att jag inte kunde äta på hela dagen.
Nationellt i matte b idag, gick sådär. g blir det iallafall.
Slutade efter provet och jag var klart vid circa 11.00, det blev att åka hem till Antonia och göra iordning vårt gympa-pass. Sjukt tråkigt att göra på årets varmaste dag. Jaja, vi åkte ner på stan senare så det gör ingenting. Det var så varmt att man inte kunde sitta i solen längre än ett par minuter. Kom hem vid fyra, däckade av i soffan och sov till sju utan att vara medveten om hur länge jag sov. Iallafall fredag imorgon, ska antagligen vara hemma och det ska bli grymt skönt. På lördagen blir det middag, vin osv. hos Petra.
Har sjukt mycket i skolan som jag måste bli klar med, söndagen är iallafall fylld av rapporter osv. Kanske även något imorgon också.
Hinner inte med att skriva så mycket men lovar att jag ska ändra mig, kameran ska laddas och sommakläder ska på.
Ta hand om er, hörs imorn. <3


I´m your country

Hej!
Klockan är halv 12 och jag ska sova snart.
Dagen har varit så där otroligt fin som en dag i maj ska vara. Speciellt eftersom att det är 6 maj och Petra fyller år.
Hade två lektioner i skolan. Den första lektionen gick ut på att rita en serie i grupper och sedan fika för att säga hejdå till en lärarstuderande. Sedan mat. Historia sen men Ulla djslkfhesouirhf. Hon har fått för sig att alla i klassen ska läsa en varsin bok som har med Andra världskriget  att göra. Och sedan redovisa muntigt inför klassen. Nästa vecka. Vi har alltså två lektioner på oss. (HALLÅÅ!?!? VI HAR 5 NATURKUNSKAPSRAPPORTER, EN GEOGRAFI REDOVISNING, EN HELT GYMPA PASS ATT GÖRA KLART, MATTE NATIONELLA OCH NATURKUNSKAPS KOMPLITERING!!!) JAg orkar inte tänka på en muntlig redovisning. Uääääh
Iallafall efter skolan följde jag med Antonia, Frida, Linda och Malin när de skulle sola. Jag satt inne i Antonias rum och fyllde i min kalender medans de andra fyra solade. Sedan gick vi tillbaka till stan, mötte Petra, Tove och Anna. Gick till Kopparhatten och satte oss. Ebba och Josse kom.
Jag köpte morotskaka och kaffe. Otroligt god morotskaka föresten. (Ska göra ett test över Falun godaste morotskaka någon dag!)
Vi satt där från halv tre till kvart i 6. Eller jag, Petra, Antonia och Anna satt kvar så länge iallafall.
Det var sol, fina människor och en födelsedag.
Kom hem runt sex, började leta efter en ny låt till aerobicsen + hitta på steg. Det gick inge bra att hitta låtar.
Snälla hjälp, en låt till "stretch-rörelser", låten ska vara ca 40-50 bpm och lugn. Jag har två låtar just nu som passar, Tomas Di Leva - Miraklet och en låt med Sugarbabes, låter det bra? NEJ

Kan inte ens prata nu, sitter på med mina bettskenor i och håller på att bleka tänderna. Steg 1 av 4.
Det ilar lite men det är inte så farligt, ska sova med dem i natt och tre nätter till.
Usch nu ska jag sova, lång dag imorgon och sedan plugga matte.
Puss

Plingplingvisselpipahej

Förlåt alla!!!!!
Jag har inte skrivit på länge men det är faktiskt inte mitt fel, bloggen hade tydligen flyttat mig till publishme.se utan min vetskap. Men nu är jag här igen iallafall.
Helgen har gått åt till att ta det lugnt bara. Fredag hos Antonia med Wii, godis och American gangster.
Lördag hos Petra med Tacos, spela kort, dricka kaffe, se beck, sitta, dricka te, göra test i tidningar osv.
Skön helg iallafall. Behövde varva ned efter onsdagen.

Denna söndag har jag ägnat åt Naturkunskap. Nämligen matspjälkning och andning.
Jag har också gått omkring en del, funderat över pengar, sommaren och så. Kom inte fram till något annat än: Jag har inga pengar, jag vet inte vad jag ska göra i sommar och jag har tusen saker jag borde göra.
Jag är så dålig.

Jag har en liten grej att bekänna... När min blogg "försvann" fick jag panik men efter någon dags funderande  tyckte jag att det var lite skönt på något sätt.  Jag tycker om min blogg, den är trygg och snäll. Men jag har endå funderat på om det inte är dags att förnya mig lite. Plingplingvisselpipahej känns inte kul längre. Namnet skulle vara konsti
Nu kanske ni tänker, Åh nej ska hon flytta till tjejsajten????? NEJ DET SKA JAG INTE TACK OCH LOV.
Men jag ska byta namn iallafall. Mer vet jag inte, något tips????????

Och ta det lugnt, jag kommer tala om vart och när jag flyttar om jag flyttar.

Meet the monsters

Hej.
Inget utropstecken efter Hej som ni märkte, jag är arg och inte på humör.
Igår var vi hos Fia, åt mat och hade det trevligt. Blev dock lite för mycket av det goda, jag dansade på bordet, var otrevlig och skrek på okända människor och jag orkar inte tänka på det mer.
Lyckades dricka upp en halv flaska tequila och litervis av cider. Inte konstigt att jag somnade i Fias säng. Vaknade av något mindre trevligt som jag inte tänker skriva här för det blir för jobbigt för mig. Jävla idioter som finns alltså, alla var engagerade och sprang runt och letade efter den idioten och skulle döda honom. Jag kunde ha dödat honom just då. Jag var nära på att döda vem som helst.
Jag gick omkring och snyftade för mig själv och alla tyckte synd om mig. Jag var överdrivet full och min mobil var borta.
På något jävla sätt kom jag och Frida hem iallafall runt klockan 3. Somnade direkt och vaknade klockan ett idag. Vi gjorde världens godaste frukost innan hon åkte hem. Jag åt glass, chips och vindruvor medans jag såg Harry Potter, första filmen. Livet kändes ganska bra och man inte tänkte på grejen som hände igår.
Sedan mötte jag mina vänner på Maestro och åt en sallad. De glömde bort mig så jag fick en gratis cola.
Sist åkte jag, Frida och Fia hem till Frida. Såg Crazy beautiful, hoppade studsmatta och tittade på stjärnorna.

Jag och Antonia bestämde iallafall att vi ska slå den idioten om jag ser honom igen. Och nej jag ska inte anmäla osv. Men är så jävla arg.
Gör mig glad med sms?
Puss

RSS 2.0