Well i never said i was fine

Jag fyllde år i söndags. Fick en alldeles fantastisk filt jag har om mig nu. Den är helt jävla ljuvlig. Overkligt mjuk och plommonlila. Jag fick en vinterjacka och kängor också. Och en kakburk från 70-talet. Den är min nya favorit alla kategorier. Jag fick också en fin ask fylld med Babybell och Dumle, typ det bästa som finns, en termosmugg och en Jusin Bieber tshirt. Älskar den. Har glömt att säga att jag är kär i han. Fick en flaska tequila på min födelsedags-maskerad-fest på lördagen vilket resulterade i att jag kräktes två gånger, däckade i fridas säng, kräktes igen och däckade i min säng, kräktes en gång till på morgonen och låg sedan i sängen 80% av min födelsedag. Men hallå vilken fest sen. Totally worth it. Jag var utklädd till Scary Spice. I leopardhotpants, svart afro, magtröja, vit pälsjacka, platåskor i guld och den mörkaste brunkrämen ever. Ni skulle ha sett.

Oh please

Hej idag var jag på ett möte som blev ett längre möte som sen blev en lunch också. Det kändes bra. Nu ska jag börja skissa på plagg, planera och researcha. Är faktiskt lite pepp!

Alexander McQueen Spring 1999


Myself to you


Från mig till Uzbekistan

Jag skrev igår. Alltså skrev. Det har jag inte gjort sedan i vintras. Det kändes konstigt. På ett bra sätt. Det bara rann ur mig och ingenting blev så opersonligt att det kunde hamna här. Det blir alltid så. För privat. Och nu längre kan jag inte bara fläka ut mig sådär. Det känns orättvist.  Jag fortsätter skriva iallafall. Men vad ska jag göra med allt?

Somethings i leave behind

I fredags: Gick runt på stan med Jonna och Hanna, lite Petra också. Sen jobb. Efter det åkte jag till Mikkan för födelsedagsfest. Visade sig vara riktigt trevligt. Lärde mig hur man dricker upp en hel cider på tre klunkar men ett sugrör. Åkte dock hem vid elva med mina sambos och somnade som en stock.
Igår: Jobbade några timmar. Satt i sommarens sista sol på Bryggkaféet med Sofia och Frida. Drack några koppar kaffe och planerade min födelsedag. Åkte hem och drack öl och sminkade mig tillsammans med Frida. Efter att ha peppat lite kom Antonia också. Sofia skjutsade oss till Therese där vi var några timmar och drack en varsin Wild strawberry, fan sista gången. Det är så jävla äckligt egentligen. Ska börja med öl bara. Jag Frida och Antonia blev hämtade av Hanna och Jonna. Vi åkte till Hanna och drack lite mer av strawberryskiten. Spelade Tekken 6 och ville inte gå ut för det var så satans kul. Men vi gick tillslut iallafall, minus Hanna. Vi gick på nya klubben. H/WAII. Det var rätt fett. Eller hade varit om jag var full och pepp och inte skulle jobba dagen efter. MEN jag dansade mig iallafall svettig, rökte några cigg, välte några glas, minglade runt och hade en silvrig kjol på mig så man ska inte säga att jag inte försökte. När folk började puttas runt fick jag tillslut nog, hämtade min jacka och planerade att GÅ hem. Seriöst, det är det sjukaste jag har sagt. Det slutade med att jag satte på mig alla mina kläder och satte mig på en stol i entrén och satt där till klockan två. Det blev ett bråk i garderoben och jag fick en snubbe på min näsa. Då gick även Jonna och Frida och hämtade sina grejer och så gick vi. Jag var nöjd. Och trött.
Idag: Upp vid tio och kände ett stort "YEY!!!!!!" för jag var inte bakis. Trött och sjukt sliten men mådde endå helt okej. Åt frulle och sa hejdå till Petra för ännu en vecka och har sedan jobbat. Och pratat engelska i sju timmar alltså. Det är soft. Ätit massa sushi och yakiniku, städat och annat. Åkte hem och var lite less. Men efter att ha sett lite Gossip girl, ätit mer sushi, landat så känns det bättre.
Imorgon: Ska plocka lingon med mamma och sen kommer Anna hit från Vansbro så förhoppningsvis blir det att hänga!
Nu: Sova.

PHILOPHOBIA


I know you have been lying to me

OMG.
OMFG.
DÖR.
Såg precis klart den där dokumentären som jag skulle se. Catfish. Ni har säkert hört om den. Man vet liksom inte innan vad den ska handla om och just därför blir man så jävla chockad eller något. Den är så störd. Så läskig. Så sjuk. Den bara fast mig vid skärmen i en timme och 21 minuter. Jag var helt inne i den och satt och skrek ljudlöst (Frida försökte sova) och panikade totalt. Men så stört bra. Så sjukt intressant. Man MÅSTE se den. DÖR.
Den finns på svt play!

Of course you can

Ibland tänker jag att man liksom kan försöka förföra någon med en blick istället för att prata. För det är jag verkligen sämst på. 

I mitt huvud ser det ut så här:


I verkligheten blir det lite mer så här:

I DIDNT EAT FOR THREE DAYS SO I COULD BE LOVELY





Och jag tror att du gillar

Herregud när små bäbisar börjar kommentera på bloggen måste jag ju uppdatera lite oftare!
Jag är ledig idag och det känns så fruktansvärt jävla bra! Har dock en hemsk mensvärk men man får ha lite överseende. Jag har druckit kaffe och myst med min sambo ett tag nu, ska gå och duscha och göra mig klar. Sen på museum med mamma och säkert fika lite. Ska städa upp lite för Petris kommer hem ikväll! Sen vet jag inte mer

Såg sista avsnittet av Skins säsong fyra. Satt hulkandes och grät och grät och tyckte det var det sämsta slutet någonsin. Så sjukt ovärt. Jag och Frida såg en dokumentär också som hette Love Hate Love och den var så himla bra. Grät ännu mer till den av uppenbara själ. Snälla se den. Finns på Svt play. Ska se en till dokumentär idag, om den är bra kan jag skriva om den.

I just want to love you


Like the same

Vi har nya grannar tror jag. De springer i trapporna dygnet runt, det borras konstant och hela helgen var det fest. Jag börjar undra och det är exakt såhär våra grannar känner inför oss som vi känner inför våra nya grannar.

One more lime please

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Jodå. Brukar komma exakt den tiden man ska ses. Eller en minut efter haha. 


HAR DU BRA KONDITION:
Nej. Blir trött att gå upp för en trappa.


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
I lördags av Jonna. 


HUR KÄNNER DU DIG NU:
Trött och lite ledsen. För jag såg cancerklippet och började lyssna på jätteledsen musik och dog lite.


VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Hm ja. Antar att det blir svart.


KAN DU LAGA MAT:
Ja.


VAD PLUGGAR DU:
Ingenting just nu, mer än att jag tränar lite till högskoleprovet.


BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej jag tycker inte det. Kanske på 1/10.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Nyss för allt det där jobbiga.


VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Haha verkligen inte. Jag gråter till allt.


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
JA! Fikade med Hanna, Jonna, Frida och Anders, sen var jag, Frida och Sofia och spelade lite musik, vi mötte upp Debbie och Marcus och åt pizza och sist gick vi fem på bio. Den ultimata söndagen verkligen.


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Kaffe såklart.


ÄR DU NYTTIG:
Nej inte direkt.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Ja.


ÄR DU BLYG:

Ja det är jag väl.


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
07.10.


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Spelar verkligen aldrig tv-spel. Men senast var nog under Peace and love då jag spelade Tetris på ett gammalt 8bitars. Jag förlorade och fick stå i jägarposition i en minut. Sög.


VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Att spela Over the hedge med Räven. Annars är Buzz kul.


HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Fyra öl kanske. Tre glas vin. 


HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Jo.


JAG SOVER:
Så mycket jag kan. 


VAD SA DU SENAST?
"Amen vi hörs imorn dåååå puss!"


VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Peace and love bara.


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Frida, Petra eller Sofia. Eller någon annan av mina tjejkompisar eller mamma.


VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Mat, kaffe och lite sömn. 


HAR DU SNYGGA SKOR:
En del. Men mina favoritkängor som jag har ungefär 29 dagar i månaden gick sönder i helgen så jag sörger mer än normalt.


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
"Hi, good morning!" till min engelsktalade kollega.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Nej i Petras.


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej men hela min garderob ligger där.


HAR DU KÖRKORT:
Heh nej.


ÄR DU ENSAM NU:
Ja och det är ganska skönt. Har inte vart ensam på flera flera dagar.


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Robinson, Idol, Skins och att laga något gott med Frida. Så himla deppigt det låter men jag älskar när man kan börja följa serier och slipper vara ute och ösa hela tiden. Men i helgen ska jag på en ny klubb och det blir ju awesome såklart!


För det är okej att känna





When i get it all

Nu ska jag ta tag i det här. På rillen. Men ni vet hur det blir, man lovar och lovar. Jag har haft så mycket för mig och när jag väl är hemma är jag helt död, äter bara och sover. 
Jag har fått ett nytt jobb! Haha no more trädgårdsarbete! Men där slutade jag i för sig för 2½ vecka sedan. Nu jobbar jag på My Sushi! Det är svinroligt. Och jag jobbar mån-fre och nu även söndagar. Allt för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Ska jobba lite som sömerska i höst också så jag kommer inte ha något liv.
Jag har också börjat spela lite bas, och piano/keyboard. Det låter kanske lite otippat och det är det också. Men Fridas pappa arbetar på ett ställe där man kan ta lektioner i olika instrument eller repa med sitt band typ. Och bara för att vi är så himla duktiga så får vi vara där gratis numera. Det är hur bra som helst. Vi har egen nyckel och får vara där jämt + sitta i datasalen + använda gymmet. Det sista kommer jag, som ni förstår, inte utnyttja. Jag är världens lataste människa.
Så ja, det är väl allmänt bra med mig även om jag ibland vill skjuta skallen av mig för att livet är så jävla konstigt. Petra är i Norge hela veckorna så jag är mest med Frida. Vi lagar mat, har seriösa och oseriösa snack, kedjeröker och tittar på Robinson.
OCH! Jonna är på hemmaplan, sköönt. Vi har haft långfika och gått på stan, vart fulla och dansat på fest och på rebecca&fiona. Började bra liksom. 
Jag har också sett på Skins, såg första säsongen för kanske tre år sedan och sen dog det liksom. Nu har jag sett andra och tredje säsongen på några dagar. Är lika såld som alla andra var för två år sedan. Alltså det är helt sjukt. Jag drömmer liksom scener ur serien och det första jag gjorde i morse var att se ett avsnitt innan jag åkte till jobbet vid åtta, jag går hela dagen på jobbet och tänker på vad som ska hända och åker hem fort som tusan när jag slutat och börjar kolla igen. Känner på mig att det kommer sluta illa. När serien är slut kommer det kännas som att någon har dött och jag kommer bli deprimerad och undra varför mitt liv är så jävla tråkigt. Och varför kan inte jag få bo i England, hänga med helt störda människor, vara sexton och äta piller?

RSS 2.0