Paris is burning

Okej nu kommer vi till alla onyktra bilder.


Åkte till en stuga en bit utanför staden med fia på bilden, linda och malin och firade midsommar. Det var en rätt underlig kväll eftersom att jag vann på singstar hela tiden och jag kände just ingen.

Jag och Jonna satt i läroverksparken och drack vin och smultroncider och det var megamysigt och sen gick vi på hoffmaestro & chraa på rådhusgården.


Jag och Petra gick på maskinen på etage och hamnade med bandet i vip och fick shottar och öl tills vi inte kom ihåg något och jag glömde min mobiltelefon.

+

Jag, Linda, Antonia och Emma hade fyrmannafest och drack vodka. Vi sprang ner till stan i spöregn och när vi kom fram var inga ute så linda bjöd mig på kebabtallrik istället.

Sista veckan på mitt sommarlov fick vi för oss att festa på en måndag. Jag, Sara och Jonna drack tequila, jag tappade min systemkamera i marken, sara skrev fel pinkod tre gånger, Jonna ramla ner i ett dike. Ja det var kul.

 


I am letting it show

Godmorgon, har sovit på hela bh-grejen och dissar den idén så länge. Tar antingen ett nytt linne jag köpte i skellefteå eller något svart och så får jag gå loss med smycken istället. Tar den andra klänningen med låg urringning på vår 9b-reunion. Just ja, har inte berättat det! Frida och jag har ordnat en återträff med vår gamla fina klass som vi gick i sjuan till nian. Fast vi var sjukt sena med att ordna inbjudan på facebook så nu vet vi inte om någon kommer, än så länge är det jag, frida och två grabbar som har tackat ja. Och Jonna har klickat i att hon maybe attendar på facebook, hallå vad fan är det för stil? Jaja det löser sig.
Nu sitter jag i köket och hjälper mamma att baka och göra såser osv. Hon försöker övertala mig att gå till affären och handla vim så hon kan putsa tallrikar, jag fattar inte hur hon orkar vara så nogrann med allt. Hon borde förstå att jag inte tänker gå ut i det skick jag är i nu, oduschad sedan tre dagar tillbaka och med olika eyeliner på varje öga för att se vad som var snyggast. Jag är stressad nu så jag ska lyssna på lite ladyhawke och chilla ner. Puss!


My pathetic life is so amusing

Forts.


En klassiker, har minst fem till likadana bilder på min mobil. Toalett på harrys, vi fnissade åt kopplingen mellan"less is more" och "GIGANTBOX" varje gång.

Någon kväll fick jag och Frida för oss att vi skulle sova i hennes bil, mitt i vintern. Vi tog med oss mackor, en termos kaffe och en ljudbok. Sen vakna vi klockan 5 i våra sovsäckar sönderfrusna och åkte hem.

En vanlig eftermiddag i fotolabbet, som vanligt åkte vi till mcdonalds först och laddade upp med kaffe, paj och cheeseburgare.

En gång regnade det och solen sken och två regnbågar hamnade på himlen

På peace and love. Jag, Jonna och Elin var på väg till razorlight och det var megafint väder. Och dem hade likadana bh:ar haha.

Ett citat jag har hittat på rådhusgårdens toa, dem suddades alltid bort och helgen efter fanns alltid nya fina, konstiga eller oläsliga meddelanden.
"I wear your sweatshirt again
 the one with the castle, falcon crest on
the one i forbed you to use time and again
it's sad i keep puttin it on".


Calling me crazy

Har inte bestämt vad jag ska ha på mig imorgon. Känns som en synd. Att inte veta vad man ska ha på sig på nyår är som att inte veta vad som händer efter döden. Värre nästan. Har inget nytt förutom en klänning man inte kan ha bh i. Jag vågar inte inte vara radikalfeminist på nyår och låta tyngdlagen ha hand om mitt öde. Får rusa ner på staden imorgon bitti och köpa en sån där konstig bh utan baksida och utan band. Bara kupor liksom. Är lite pirrig över att prova en sån. Hur kommer det kännas? Hur kommer det se ut? Kommer den sitta kvar hela kvällen? Är det lim på insidan av den? Den viktigaste frågan är dock: vad kommer den kosta? Gillar inte frågan och kommer definitivt inte gilla svaret. Önskar att det fanns primark här, dem hade en superbillig kopia förra året när vi var i London. Den var dock inte i silikon, den var i något läskigt bomullstyg. Hade nog inte fungerat nå bra.
Försöker hålla mig vaken länge så jag kan sova länge så jag är pigg imornkväll och kan vara party party party. Det fungerar sådär. Somnade tio minuter under ett scrubs avsnitt och nu håller jag på att dö. Hade tänkt att se en film som heter paper heart med my love michael cera men fastnade för seinfeld och law and order istället, har börjat gilla seinfeld bara för att det är det enda som går på tv på sena kvällar. Är helt inne i det nu, hindrar mig själv från att kolla på fler avsnitt online. DET hade varit pinsamt. Men nu är klockan halv fyra snart och jag ser på dawson's creek = man får sova. Hörs imorn lovers!

Not in a million years

Eftersom att jag har en ny mobiltelefon lägger jag in lite bilder från min gamla. Som en slags foto-dagbok.

Det var en av de första dagarna man kunde ha strumpbyxor utan att frysa ihjäl och jag stod och väntade på bussen i solen.

Jag åkte bil med Frida och Olle och retade Olle för att han tog så onödiga bilder hela tiden så därför tog jag den här för att visa hur onödigt det var.

Jag och Petra sa upp oss från jobbet och hade ett lyckorus på en toalett på Hofors tågstation.

Vi skulle åka från skolan ner på stan för att fika men var för många i bilen så Fia fick ligga i bakluckan.

Jag var bakfull hos Fridas mamma en gång och hittade en väldigt fin peruk.

Fia hade gjort slut med sin pojkvän och var ledsen. Vi köpte kaffe på mcdonalds, åkte upp till hoppbackarna och satt där tills solen gick ner.

På falukalaset gick jag och Antonia till rådhusgården och jag var glad och full.

Fortsättning kommer.


Breaking it up

Imorgon är det nyår så därför kunde jag inte somna igår natt för jag kunde inte komma ihåg mycket alls av 2009. Fick lov att hämta datorn och läsa alla inlägg ur bloggen och började gråta och skratta och fundera. Jag har glömt så många saker. Så mycket ont och fint och onödigt. Och det går inte att komma ihåg allt så istället tänkte jag göra som förra året och göra en samanfattning. Kommer nog ta lite tid, för hälften av alla mina bilder ligger på min gamla, dammiga, trasiga dator som har varit av i ett halvår.
Ska försöka lägga upp det den 1a.
Jag kom hem från norrland igår kväll. Det har varit sjukt bra, måste åka upp dit oftare. Gick på hockey sista dagen, fattar ni? Jag på en hockeymatch. Det var kul, dem sålde popcorn och någonstans i mitten blev jag bländad av någon stark lampa och en man kom och gav mig ett kuvert och sen så såg jag mig själv på storbildstvn och skämdes ihjäl. Men jag hade iallafall vunnit 500kr på siba, kul vare. Skellefteå vann så vi var glada.
Idag vaknade jag för sent i ett stökigt rum. Min nya mobiltelefon är inte som min gamla och det stör mig något otroligt. Den är tyngre, har mellanslag på en annan knapp och det finns inga bra ord i t9. Dör. Öppnade mitt stora kuvert som jag hade fått av räven och dog, ett brev och tre helt sjukt fina julklappar. Babyrosa papper och utdrag ur tyska böcker och rosa sidenband. Inuti fanns egnagjorda örhängen, massor av dragedjor och en moleskine-ritbok!!!!!!!!! Bäst! Sen snabbade jag mig ner på stan för att följa med på systemet, kolla rean och köpa lunch. Det här vädret tar kålen på mig. Electriskt hår, torra läppar och förfrusna öron. Funderar på att spendera nyåret iklädd yllesockor och tjockkofta. Eller så skärper jag till mig och tar på mig något svart. Min bror åkte till London idag och jag är så sjukt avundsjuk, han och hans vänner ska vara där på nyår och gå på fancy nattklubbar, dricka god öl och handla kläder på mellandagsrean. Önskar att jag kunde lära mig att spara pengar, eller få ett jobb. Dags för att äta någonting.


Other stories

Ett råd: hetsdrick aldrig. Anledningar: man kommer inte ihåg någonting alls dagen efter, man ramlar, man får lov att åka taxi hem innan man ens har kommit in på krogen. Men nu kör vi igen!

Buy me love love love


Sitter hos farmor med henne, Erik och hunden. Ska duscha och fräscha till mig, äta och hämta Lisa sen ska vi ut. Fick en symaskin igår, och en eltandborste, en tekanna, en hamburgartelefon, en klänning och fina vantar. Och fler saker som man glömmer direkt. Puss!

At night, in this lightning

Fredag: sov länge länge och städade rummet och åkte till etuna. Efter 3½ timme, bilproblem och en chipspåse som kom vi fram till moster där det åts julmat, delades ut paket och dracks glögg. Alla satt sedan vid tvn och såg på spåret och förlängda aktuellt om saab. Åkte hem till morfar och sov sen.
Lördag: vaknade HALV ÅTTA på morgonen och fick en chock av att Erik också var vaken, mamma med. Insåg att jag typ hade fått ryggskott så jag kunde inte gå. Slog läger i soffan med kaffe och musikhjälpen. Efter lunch åkte vi hem till tre decimeter snö och växlade sedan hela eftermiddagen med att ligga raklång i soffan och att ligga på spikmatta på golvet. Vid sex kom pappa hem med mat från tsatsiki och jag var happi. Gick hem till Frida, Emelie kom dit och sen kom Jonna, Sara och Anna. Sen hade vi as mysigt och drack vin och skratta och planerade inför 9bs reunion. Skulle ut men det slutade med att alla köpte mat på ghandis och så åt vi hos Frida. Jag somnade där också skavfötters med Frida.
Söndag: Vaknar av Fridas telefon klockan tio och det är bara att gå upp för hon ska åka till sin mormor. Vi hinner dock sitta i hennes kök ett tag och gnälla över huvudvärk, illamående och sånt där. Jag gick hem till ett tomt hus och hade en msn-session med Petra i ett par timmar. Åt micropizza, fixade med julklappar och såg massa avsnitt av new adventures of old christine. Har varit en bra söndag tror jag. Morgondagen får jag spendera på stan med att köpa julklappar sen fika med personerna från i lördags. På tisdag åker jag till Skellefteå och det blir jätte bra. Blablablallll tråkiga inlägg hela tiden. Men jag ska nog sova nu. Puss.


För du blir aldrig mer densamma

Just för några sekunder sedan kom jag fram till någonting. Att jag antagligen är gladare nu än jag har varit på ett jävla bra tag. Har inte insett det och jag vet inte varför men jag gråter mig inte tills sömns längre, jag skriver inte långa dagboksinlägg om att jag vill dö,  och jag klarar av att vara jag. Jag orkar andas, skratta och prata. Jag orkar och jag vill. Jag är absolut inte lycklig men jag orkar. Så bra. Så jävla jävla bra.


Supermassive black hole

Jag har funderat flera gånger på att skriva idag men har av någon anledning inte gjort det. Antagligen för att jag ibland blir så tom efter att jag har skrivit, som att mina känslor förs över på inlägget och sen finns ingenting kvar. Men jag struntar i det tror jag. Har varit så glad senaste dagarna, det gick så jävla bra på modevisningen och har aldrig fått så många komplimanger som jag fick efter att jag hade varit med där. Sen fick jag jullov igår och det kändes så fruktansvärt bra, jag köpte en jacka och en klänning efter skolan för 50 kr styck för att jag var inne i någon slags rus. Sen på kvällen spring-studsade jag hem till Frida i snön och skrattade för mig själv för att allt kändes så himla bra just då. Så jag tog ett glas vin hos Frida och firade det. Idag har jag ätit lunch med Frida och Antonia på Pralin, räksallad som var god. Men jag hade sönder en stol vilket var lite pinsamt. Sen gick jag förbi bra begagnat på hemvägen och köpte två böcker och en tidning för 18 kr. Kom hem, färga håret, såg seinfeld med Erik, åt ungspizza med Erik och sen har jag julpysslat och fått världens finaste(ja jag lovar världens absolut  finaste) brev av cpräven. Inte nog med att jag har fått ett fint brev i veckan, jag fick även ett fint brev av Stina i förrgår med ett brev och kylskåpspoesi och en ring. Och innan det så fick jag ju vykort av Petra med världens finaste kängrubäbis på + att hon skickar jätte långa mail till mig om sushi för 30kr, killar som är to die for, vågor som är för höga att bada i, 4 liter vin för 50 kr och tyska tjejer som är dumma i huvudet. Fint. Jag känner mig så uppskattad. Älskar precis allting idag.
Sitter och googlar julklappar för hundra kronor, ska köpa någonting som någon av mina kusiner på mammas sida kan få. Så det är jätte svårt eftersom att alla är så olika och  vilken som helst av dem kan få just min klapp. Little help please?
Imorgon ska jag gå på stan med Erik, fixa julklappar och massa annat. Nu ska jag dricka te och se paradise hotel. Puss!

If you dont even want it

Sitter i mjukisbyxor(!!!) och äter popcorn. Mamma och jag har sett idol och innan dess sov jag någon timme. Känner mig helt yr och trött nu och det är kanske bra eftersom att jag måste gå och lägga mig snart, ska åka till gävle halv sex imorn bitti. Inte taggad. Det ska dock bli trevligt att få håret och sminket fixat. Är lite orolig över min outfit, klänningen är alltså kortare än sist. Den går precis under rumpan och jag ska inte ha några strumpbyxor på mig = det är mycket möjligt att alla kommer få se mer av mig än vad som är tänkt.
På eftermiddagen åt jag maestrosallad och kollade på the holiday med Matilda, sen kolla jag på tv med Erik tills jag somnade. Nu har Erik vunnit och jag känner att jag borde sova, godnatt!

Not the last time


hahahahahahahahahahahahahahhahhahahaha

And so it never started

Någonting skrämmande: Jag ska gå modell på en modevisning på lördag. Inför mer än hundra människor. I höga skor. Jag kommer svimma. Mår illa nu när jag tänker på det men inser att det är ett steg utanför min trygghetszon vilket är bra. Måste bli skrämd. Jag ska ha på mig en as kort liten svart klänning vilket känns ännu värre. Om jag hade fått gå i en stor dunjacka med platta skor hade jag kunnat dansa fram. Men det kommer nog bli kul. Om jag inte ramlar eller dör där på scenen.
Annat intressant? Jag har köpt en jätte fin puderrosa tröja för hundra kronor på hm. Den är så sjukt mjuk och hårar av mig jätte mycket men det gör ingenting. Och jag har köpt en body av moderniteter-Amanda vilket känns lite konstigt men den är nog fin, får hoppas att jag får på mig den iallafall. Jag har inte kunnat scanna in självporträttet men som plåster på såret lägger jag inte bara upp en bild utan tre stycken. Ingen är lik mig men skit samma. Jag fotade ju föresten med Frida härom dagen och fick en skiva med bilderna igår, här är några.




åhhhhh snuttigull vi är ju så söta så man dööööööööör

Your last confessions

Skrev nyss en jätte långt inlägg och sen dog min dator. Jag orkar inte. Vill grina. Hinner inte skriva om men min dag: skola, handla med mamma, kolla på tv med erik, måla självporträtt(kan scanna in imorn), göra varm choklad med mini mashmallows och grädde(<333333333333), titta på nya gossip girl, äta fisk, dricka kaffe, äta pepparkakor, se biggest loser och nu duscha sen sova. Love on you.

After tonight there will be nine

För ungefär ett år sedan stod vi i kö utanför o'learys för att gå på phone me i tre nyanser av brunt.


The coast is clear

Har känt mig sysselsatt senaste dagarna, och kulturell. Har gått på bio, dansuppvisning, blivit fotad och dansat. Och blivit bjuden på trerätters middag hos Frida, jag och Antonia bringade rödvin och så var medelåldersmiddagen igång. Inom en snar framtid börjar våra "halv åtta hos mig"-middagar med betyg. Spännande. Måste börja leta recept och grejer. Efter två timmar konstant ätande satt vi i några timmar och pratade om livsavgörande saker, och annat trams.
På lördagen åkte jag med Frida upp till hennes mamma för att hjälpa henne att fixa spotify och för att titta på några youtube-klipp. Det var trevligt. Sen fick vi kaffe och lussebullar och Fridas mini-kusin blev fotad av Janne. Och sen fota Frida mig och Elsa, sen fota Janne mig och Frida. Kan lägga in lite bilder sen.
Kvällen var också fin, åt mat med mamma, pappa och Erik och drack xider bright och fick lite nostalgi-känslor. Gick till Frida, drack vin och sånt där. Gick på etage och hade min bästa kväll på länge. Vi slängde med hår, armar och ben. Och någon(jag) fick en smäll av en stor kille med rakat hår som egentligen skulle slå på någon annan. Hahaha.
Söndag var bara filt, te och glass. Och gossip girl. Sen gick jag på dansuppvisning på kvällen som var lite för lång, nästan tre timmar med ett trött huvud var inte så smart.
Idag har jag köpt en tröja för 99kr som är jätte fin, druckit kaffe, sett en film, gått på bio med mamma, ritat självporträtt blablabla osv.





Magical mystery kind

Den här dagen sög fram tills att jag kom till Falun. Vaknade skit trött och med spränghuvudvärk, hann inte duscha så jag åkte med äckligt hår till tåget heeeelt opepp. Somnade direkt på tåget och vaknade när jag som skönast av att vi var framme i Sandviken. Gick med strumpbyxor och för tunna skor i minusgrader till skolan. Väl där hade vi någon halvdan redovisning om våra logor och jag var på så dåligt humör så jag hävde ur all min agression på min loga och sa att den var ful och att jag aldrig skulle använda den. Sen började vi måla mönster och jag hade så ont i huvudet men lyckades måla något fint grafiskt som Margareta gillade, sen kollade vi på konstutställning och så flydde jag och Matilda till tåget. Vi fick lov att springa hela vägen och jag hatar att springa. Sen fanns det inga platser på tåget heller så vi fick sitta helt inklämda i en vagn med barn och pensionärer. Somnade på tåget igen och var tråkigast i världen. På stan mötte jag Tonia, drack en cola och fick vin så jag vart ganska glad. Har duschat nu, sett paradise hotel och mailat Petra sedan jag kom hem och nu är jag harmonisk tror jag. Det blir en toppenhelg. Nästa helg är det modevisning i Gävle och helgen efter kommer Dun hem till oss så jag får vara tillfällig matte.


Why so serious?

Har ont i huvudet av allt läsande, skrivande och komihågande. Nu känner jag mig rätt färdig och imorgon kommer jag vara så fruktansvärt glad att jag inte behöver plugga något mer i år. Eller jo, lite till men inget mer prov iallafall. Är ganska glad idag, har planerat in helgen fint och det känns bra. På fredag bjuder Frida på middag åt mig och Antonia sen blir det antagligen film med dem två + fler. På lördagen blir det antagligen vin och sånt hos Frida och sen ut på Banken eller Rådis. På söndag känns det som att jag har något planerat också men jag kommer inte ihåg. Idag köpte vi ny bil och pappa är happi.
Igår var jag på dribblers med mamma och pappa och åt mat. Världens godast mat kanske. En club sandwich med bacon, kycklig, krispigt bröd, sallad, tomat, sås, mer sås, coleslaw och en stor skål jätte goda pommes frites. Jag var lycklig och åt upp varenda liten bit. Pappa stanna kvar och kollade på skellefteå-matchen och jag och mamma tog bilen hem(Enda anledningen till att vi numera äter ute lite då och då är för att vi äter på sport-resturangen som visar alla skellefteåmatcher på storbildstv men jag klagar inte).
Nu kollar jag på sjön suger och dricker vatten, om jag dricker kaffe kommer jag bli pigg och inte kunna sova. Har inte sovit på typ tre nätter, ligger helt klarvaken och tänker på vad jag ska ha på mig dagen efter, vart jag vill resa, hur sugen jag är på chips och till sist börjar skriva en bok i huvudet, har tänkt ut minst två kapitel nu.
Något sjukt är att Petra har ringt mig både igår och idag typ klockan halv fem, alltså klockan halv tre på natten i australien. Igår sa hon typ tre meningar: Hon var på en klubb. Hon hade dansat till sexy bitch och tänkt på mig. Hon och Hanna hade hittat snygga killar att efterfeste med men när dem kom ut i ljuset var dem inte lika snygga så dem skulle in och dansa igen. Haha! Idag ringde hon men jag missade att svara så jag ringde upp tre minuter senare och då var konverationen ungefär så här:
Hon- (jätte tyst) "Hallå?"
Jag- "Ja hallå?"
Hon- (Lika tyst) "Hhhhhhejjjjj"
Jag- "Haha, vad gör du?"
Hon- "Måste vara tyst. Tyst."
Jag- "Jaha okej.. Men du ringde?"
Hon- "Sover. Tyst. Sover"
Jag- "Eh okej, vi hörs då?"
Hon- "Puss"
Jag- "Hejdå"
Jag förstår inte riktigt. Ska ta och ringa henne någon dag då hon är nykter istället.
Nu måste jag fortsätta ha ont i huvudet och läsa och skriva osv. Puss!

To do it right

Något som är väldigt skönt är att gå upp en halvtimme tidigare än man behöver, göra sig klar och sedan ha tid att faktiskt dricka upp kaffet, äta leverpastejsmackor och kolla facebook. Nu ska jag strax åka till skolan. Hörs sen!


Bang bang bang bang!

Pluggar. Hade en redovisning idag och har ett prov på torsdag så det blir inte mycket tid över till att skriva här. Hinner mest bara planera julklappsköp, äta mat, sova och se nya avsnitt av the hills, the city, paradise hotel, greys och gossip girl. Men, på torsdag är jag tillbaka igen på heltid. Måste bestämma hur min officiella önskelista ska se ut och så ska jag sy mer mer mer mer mer. Jag ska äta sova och leva sömnad dem senaste veckorna och det känns ganska okej. I helgen blir det nog andra bullar. Känner mig peppad på party. Iallafall på lördagen, på fredagen hoppas jag att jag och Antonia är bjudna hem till Frida på middag. Sen har Olle och Marie kommit hem från Thailand och dem var här i dag och gav oss typ tio filmer. Alltså jag dör, så bra. Nu måste jag duscha och sen fortsätta läsa om bomull, lin och hampa. Godnatt!


RSS 2.0