We can drive around with the top down

Humör: Ovanligt glad, pigg och förväntansfull
Bra: Jätte fint väder
Dåligt: Att jag inte har pluggat
Planer: Grilla med vänner, dricka med vänner, bli full med vänner, toppenkväll helt enkelt
Ätit: Snöboll med riven vit choklad på, och kaffe
Sett: Ellen Degeneres och sen Ellen
Lyssnat på: Paola - yours to keep
Tänkt på: Mitt framtida liv
Köpt: Ska köpa en ny BH om en liten stund
PS: Jag ska dricka rödvin idag och som vi vet brukar jag och rödvin inte matcha sådär super mycket eftersom att jag blir helt crazy men ikväll hoppas jag att vi gör fred och får typ världens bästa kväll(inga förväntningar).
Pussi!

Vi har, vi har inte tid med sånt här

Jag har lite ångest. Jag tänkte att 'jaa nu har jag typ jätte lite kvar i skolan att göra! Jag gör en liten lista på allt jag har kvar!'. En minut inser jag att oh my god, jag har mer än 12 saker att göra. Jag har lite smått panik.  Anyway, det är valborg imorgon. Orkar inte ha några förväntningar, förra året sög verkligen. Det kan nog alla mina vänner erkänna. Antonia spydde i Fias säng och i hennes garderob och blev hämtad av hennes mamma. Jag däckade i en säng och blev sexuellt utnyttjad och gick sen runt och grät och skrek på människor. Petra slog en kille för att han hade tandställning. Frida och Fia spydde samtidigt i badkaret och hade ner en blomkruka i det och stod sen och grävde runt i den där sörjan med en mopp. Jag vill glömma förra årets sista april med att göra det bättre det här året. Kanske lite mindre tequila och lite mer skratt.
Övrigt onödigt som händer i mitt liv:
1. Jag drömde att jag var gravid i natt, det var mysigt.
2. Jag funderar på att sluta röka och börja träna, men håller nog tyst om det ett tag för att inte förstöra min coola image(ha-ha-ha).
3. Som ni kanske förstod i förra inlägget så vill jag färga håret. Så jävla mycket, är så otroligt trött på att se likadan ut jämt men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra med det. Klippa upp? Färga rött? Göra slingor? Klippa lugg igen?
4.Igår skrev jag ett brev till mig i framtiden, ska troligtvis läsa det om ungefär två år, känns spännande. Känns lite crossroads. Its all good alltså.

Maybe not eternity




hmmmmmmmmmmmmmm

I'm on my own now

Jag har varit på dansuppvisning idag, ofrivilligt. Och mamma lovade att det skulle vara runt en timme så tillslut följde jag med. Mer än 2½ timme senare går vi ut och jag är arg. Och förbannat trött. Och har 270 sidor kvar i en bok jag inte ens vill titta på. Jag är ännu mer trött nu och måste gå och lägga mig och läsa i tre tusen timmar. Buhuuuuu

It depends on you

Jag är bakfull. Tänkte att vi kunde börja med att skriva det så ni förstår hur dryg den här dagen är. Eller okej jag kanske ska börja berätta vad jag gjorde igår ikväll först och främst. Kom hem till Linda och vi drack jordgubbsbål och hade det trevligt, det kom lite mer folk och allt var kalas. Framåt halv tolv gick vi mot etage, fast Petra, Antonia, Rickard och Fia skulle inte med. Jag kom med nöd och näppe in(det var 19års gräns) med Ebba, Emma och Emma i släptåg. Mötte upp Linda som bjöd på fishermanshottar och sen dansa vi på Lilla dansgolvet i stort sätt hela tiden tills dem stängde, jag skrek tydligen en del eftersom att min röst är helt paj idag. Jag hann få i min lite tequila också, Linda fick en armbåge i ögat vilket resulterade i att hennes ansikte svullnade upp och hon såg sjukt rolig ut. Iallafall gick vi ut och planen var att jag skulle sova hos Linda, jag hade till och med fått en egen nyckel men hon blev så sjukt arg för att hennes öga svullnade upp så hon slog mig två gånger innan jag drog. Jag och Fia promenerade hemåt men vi bestämde oss på halva vägen att vi skulle gå till Linda istället, vi kom dit och åt massor av chips. Sen kom två grabbar med en varsin pizza, vilket uppskattades. Någon gång efter pizzan måste jag, Linda och en av gossarna ha somnat i Lindas säng för när jag vaknade halv 8 så låg vi fortfarande med alla kläder ovanpå täcket. Fia och den andra killen var spårlöst borta och Fias mobil låg kvar, vi vet fortfarande inte vart hon är. Lindas öga hade blivit blått, jag mådde verkligen bajs och gick skamsen hem i solglasögon och för varma kläder. Inte nog med att min kropp inte mådde bra, jag är tvungen att sitta hela dagen och läsa 'Pesten' som vi ska ha någon uppgift om i skolan imorgon. Den är 350 sidor, jag har läst 79. Det känns inte helt okej. Uchdajfhdajkfhdf nu måste jag fortsätta. Puss

We will get you fixed up

Är så sjukt jävla mätt just nu, har ätit tacos för andra dagen i rad. Har legat och läst 'Pesten' i några timmar i solen, världens tråkigaste bok. Allvarligt, jag förstår inte hur Ulla tänker när hon ger oss en 250 sidor lång bok som vi ska läsa på två veckor som inte handlar om någonting alls förutom tiotusen råttor som ligger och dör i rännstenarna. Jag dör. Och när alla insisterar på att man ska få läsa valfri egen bok så tvärvägrar hon ens diskutera saken. Dum i huvudet. Men okej, det enda positiva med Ulla är att vi nästan aldrig gör någonting. På ett år har vi haft ett prov om Antiken, en uppgift om shakespeare och sen har vi gjort nationella provet. Annars ingenting. Hon gillar att prata.
Anyway, nu ska jag klä på mig något lite snyggare och sminka mig och sen gå hem till Linda och fira hennes 19års dag(nej inte samma Linda som vi var på fest hos igår) för att senare antagligen gå på krogen. Eller okej, jag har inte bestämt mig än. Som sagt, jag ska gå nu!

No more brokenhearted girl

Hej. Igår var jag med Fia, Sandra, Fanny, Antonia och Petra. Vi satt i hälsinggården och drack öl och cider. Det var hemskt mysigt och inte alls kallt faktiskt. Framåt 11 åkte vi till Pumphuset där Linda hade sin 18års fest, fast Antonia åkte inte med. Det var maskerad så jag och Petra fick improvisera en utklädnad, det gick relativt bra. Folk skratta iallafall när vi berätta att vi var Harry Potter och hans mantel. Alla var så himla fulla och så himla små, eller det känns så iallafall. Vi var väl äldst på festen skulle jag tro men det var väl lite halv kul. När jag kom hem åt jag upp en påse lättsaltade skruvar på mindre än 10 minuter, sen somnade jag. Idag vaknade jag vid 12 efter att mamma hade stört mig vääääldigt länge. Jag tvingade henne åka till stan så ja skulle slippa hennes gnäll, sen duscha jag, prata med Olle, åt en snöboll, tog ut min cykel och cyklade till stan. Mamma och jag gick på stan ett tag, hon handlade massor så tillslut köpte hon en kjol till mig också bara för att jag såg så ledsen ut. Vi fika på kopparhatten och jag åt goda grillade mozarella mackor. Nu ska jag läsa pesten utomhus med en cola. Puss

Sunday can wait a bit longer

Jag är arg. Och lite glad. Mest rastlös. Arg för att mamma har glömt min systemkamera hos morfar och för att morfar antagligen har städat bort den = omöjlig att hitta eftersom att han aldrig kommer ihåg vart han lägger någonting. Eller så kommer den vara trasig för att den låg i en väska och han fattade säkert inte att min kamera var i och djkasfjasklfh jag är bara arg på att mamma är så himla dålig på att komma ihåg saker som är viktiga för mig.
Jag är glad, eller kanske stolt över mig själv. Jag har bakat jätte avancerat idag, snöbollar heter dem och är ungefär som panacotta. Nu står dem i kylskåpen och ska stelna, jag är super pepp!
Och ja, jag är otroligt rastlös och vill bara göra något, vad som helst. Imorgon kommer moster och kanske morfar, hoppas för allt smör i småland att moster hittar kameran annars dör jag. Får nöja mig men min mini-kamera tills dess. Fast den har blivit jätte dålig på senaste tiden. Hoppas moster syr klart båda mina klänningar i helgen. Jag hoppas på massor av saker nu men äh. Ska kolla till mina snöbollar nu. Puss

Call me something else











Can you take the extra time







Zombie

Godkväll!
Jag är fortfarande i ett glatt tillstånd, helt sjukt! Men okejjjj vad har jag gjort sen jag skrev sist?
Sett på vänner, ätit hemmagjort mos <3<3<3, tvättat bort mitt smink, planerat en cool grej med Linda, pratat med Agnes i telefon <3, ritat, sminkat mig igen, åkt och köpt kaffe med Frida och Petra, suttit vid hoppbackarna och sen kommit hem och bråkat lite med pappa. Men det blev ingen big deal. Nu ska jag gå och lägga mig!

Dreams

Tisdag
Humör: Glad, trött och rastlös
Gjort: Ätit lunch med mamma, hängt med Frida på stan, hängt med Petra på stan och gråtit till Grey´s
Bra: Mitt batman-linne som jag sydde igår natt
Dåligt: Allt jävla bajs i skolan
Ätit: Buffé på chinathai med mamma, tre klubbor och en ramlösa skogshallon
Musik: Cranberries
Tv: Gilmore girls och grey´s anatomy
Köpt: En blommig klänning, spetstopp och två svarta bälten
PS: Jag blev väckt klockan tio av att något från ett nummer med för många siffror och berättade att jag hade kommit tvåa i myrornas finn-fem-fel-tävling och vunnit ett presentkort på 200kr. Frida fick hämta det i Göteborg eftersom att det var där tävlingen var och jag hoppas hon köper något väldigt fint till sig själv. Puss!

Bob help Ed

Alltså min humör, jag blir helt galen. Idag har jag varit jätte glad, har mått bra och gjort fina saker. Började skolan halv 10 med att lyssna på en tjej från Göteborg som skrev poesi, hon var hemskt duktig. Sen hade vi svenska som idag inte var speciellt jobbig. Åt  pasta och ketchup i skolan eftersom att skinksåsen var slut. Lämnade in mitt projektarbete och såg på tv:n att mediekommunikationen var slut = åka till McDonalds tillsammans med Fia, Linda, Antonia och Malin för att köpa mjukglass. Fia fick körkort förra veckan, grattis sötis. Sen åkte vi till stan, stekte lite i solen vid kyrkan innan jag gick(!!!!!) hem. Mitt busskort är slut så ja måste ladda på det igen, så jobbigt. Iallafall åkte jag hem en stund men det var ju så fitn väder så jag åkte ner på kopparhatten istället. Där satt Petra, Josse, Ebba, Fia, Linda och Malin. Vi satt där och myste ett tag innan det blåste lite för mycket. Jag och Petra gick på stan en sväng innan jag gick(!!!!!!) hem igen.
Resterande tid har jag suttit och klistrat in bilder och texter i olika böcker, av inspiration- och må-bättre-syfte. Har klippt sönder ett linne som jag håller på sy ihop nu, fast på ett annorluna sätt. Jag har bestämt med Agnes att hon ska komma hit någon helg framöver och jag är så glad, har inte träffat henne på flera månader. Jag har sett gilmore girls och greys, mina nya favoriter. Hatar att jag bara raddar upp allting jag har gjort. Det måste vara så otroligt tråkigt att läsa.
Därför ska jag istället visa något roligt. Kanske världens bästa youtubeklipp.

We are nowhere and it is now

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: väldigt trött
Favoritgodis: klubbor
Är det nåt du absolut inte äter: i stort sätt inte
Kläder just nu: svart långärmad tröja och trosor
Musik just nu: ingen alls faktiskt
Vad sa du senast: "godnatt!!"
Sommarplaner: peace and love, danmark, leva livet typ
Fisk eller badkruka: fisken!
Saft eller alkohol: alkohol
Hur många kuddar sover du med: fyra för tillfället men vanligtvis tre
Favoritväder: vårsol
Spelar du nåt instrument: nej tyvärr
Morgon- eller nattmänniska: önskar att jag var en morgon-människa men är en nattuggla
Sparare eller slösare: på senaste tiden liknar det mer en spara
Bästa film: harry potter <3
Tror på liv på andra planeter: nje
Kommer du ihåg din första kärlek: ja det kan man väl säga
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: faktiskt inte
Ser du på kärleken som ett misstag: ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två eller tre
Bio eller promenad: båda
Är du kittlig: omg ja
Snarkar du? nej
Rädd för insekter? det tycker jag inte, nej
Äckligaste insekten: någonting slemmigt
Det här är jag bra på: att skratta
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? spola tiden fram och tillbaka som jag ville
 Vad vill du jobba som? någonting kreativt
Chips, morötter eller godis? chips lätt
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? i vissa perioder
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har piercing, vill tatuera mig. något konstigt på en konstig plats
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) otroligt jävla stökigt
Gungar du på stolen? nej
Vilken hand håller du gaffeln i? oftast höger
Hur är din drömtjej/kille? söt, roligt och generös
Hur många syskon har du? en storebror
Är du rädd för blod? ja, sjukt obehagligt
Saltar du på maten? ja
Gillar du att sjunga? för mig själv eller när jag är full, ja. annars, nej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? sam-media, har ingen aning om varför
Anser du att du är stark? inte speciellt
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten
Röker du? ja
Snusar du? nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? båda i för stora mängder

Pretty like spring

Nej för fan nu får jag ta tag i mig själv. Jag måste skaffa ett jobb. Och börja göra saker jag tycker är roligt. Som att sy klänningar. Dricka vin på vardagar. Göra utflykter. Speciellt som det utflykten jag och Frida gjorde igår, helt sanslöst fint var det faktiskt. Vid ungefär halv 11 på kvällen började vi göra mackor, kokade kaffe och hällde ner i en termos, satte på oss varma kläder, packade filtar och sovsäckar och kuddar, tidningar, frukt, popcorn, godis, skivor och gomorra på cd-bok. Sedan tog vi bilen och åkte iväg, köpte chips, stannade på en cigg och tillslut hamnade vi på en parkering med en amazing view. Vi slog läger där, drack kaffe, skrattade, lyssnade på stevie wonder, åt massor och sen självklart gomorra(som lästes upp av någon som lät som magnus betnér) som vi somnade till. Jag vaknade flera gånger under natten och det var sjukt läskigt för det hade blivit imma på alla rutor och det lyste ett stark ljusblått sken in genom fönstret. När klockan var 10 i 7 frös vi lagom mycket. Vi åkte hem till Frida och sov vidare där. Men en fin kväll/natt var det. Puss nu ska jag skriva klart mitt projektarbete och sen skicka det!!

I think she knows


















Standing in front of a non existing door

Dagar som den här. Jag orkar inte. Har helt tappat lusten på att gör allt. Vill ligga apatisk i min säng och inte veta något annat än jag själv, just där och då. Vill växla mellan att läsa mina böcker och att sova. Vill inte veta att ni finns. Vill inte veta att allting har ett slut. Att allting egentligen är skit. Önskar att jag kunde radera minnet av allt utanför mitt rum. Det gör för ont att minnas. Att känna. Dagar som den här har man samma låt på repeat. Man dricker kopp efter kopp med lite för stark kaffe och man sneglar ut på en grå himmel och önskar, önskar att det verkligen fanns någonting bra i den här världen. Att solen bara kunde titta fram och ge hopp.
''Jag lämnar den här platsen och det finns ingenting jag planerar att ta med mig, bara du. Bara du. Bara du.''
Och isen blir bara tunnare för var ord vi säger. Jag vill skrika hjälp men jag vet inte vad någon ska kunna göra. Det finns ju inget att göra eftersom att det är så här det är. Bit ihop. Stå ut. Orka.

En kyss att bygga en dröm på

Fina april har varit en rätt dålig månad. Så ikväll ska jag väl försöka ändra på det. Det är jag faktiskt värd som jag har pluggat dem senaste dagarna. Puss!

LOOK INSIDE, LOOK INSIDE YOUR TINY MIND, THEN LOOK A BIT HARDER. CAUSE WE'RE SO UNINSPIRED, SO SICK AND TIRED









With every step i take

Dålig på att skriva. All min tid går åt att oroa mig. För allting. För framtiden. För livet. För mig själv. Jag har inte ens tid att andas, jag måste hela tiden tänka på att göra det här eller det där. Inte ens nu halv två en fredags natt kan jag inte få ta det lugnt. Jag måste skriva på min slutdiskussion till projektarbetet. Jag orkar inte mer. Jag vill inte mer.

Fuck you very very much

Dina ord översätts inte. Och jag har så jävla tråkigt.

This isn't over

Jag har tänkt väldigt mycket på senaste tiden, tänkt på vad jag tycker om att göra och vad jag vill bli. Jag tycker om att skriva. Jag tycker om att sy. Jag tycker om design. Jag tycker om att rita. Jag tycker om barn. Jag tycker om färg och form. Jag tycker om kläder. Jag tycker om människor. Jag tycker om att fota. Jag tycker om tidningar. Om man ser ska sammanställa detta till någon form av arbete så finns det säkert hur många som helst. Men iallafall anmälde jag mig till några högskoleutbildningar igår, eller rättare sagt min pappa gjorde det. Jag (och antagligen han med) är medveten om att jag troligtvis kommer tacka nej även om jag kommer in. Först och främst för att jag inte är säker på vad jag vill göra och även för att jag vill vara fri ett tag och inte binda upp mig på någonting under ett år. Göra det som faller mig in, resa, jobba osv. Och om jag endå skulle vilja plugga så vet jag ju vad jag vill gå, den utbildningen jag har skrivit om tidigare ochd en ska man inte anmäla sig till förrens 15 maj typ. Usch jag vill inte ens tänka på framtiden. Jag har inte tid med det, jag har ett projektarbete att skriva klart. hasjkfhsdjghdrgtu

What a weak one gives you

Nu är jag less på mitt jävla projektarbete så nu ska ja åka och köpa kaffe med Frida, saknar henne och dem andra. Ska träffa dem ikväll och inte dricka. Är inte redo än, floppen i torsdags satte sina spår kan vi säga. Usch, vill inte ens tänka på det och allt mindre skriva om det så det blir helt enkelt inget mer med det. Har på mig min nya tröja idag, känns fint. Även halsbandet jag fick av Räven. Har lyssnat sönder mina öron i natt, somnade med ipoden i och vaknade klockan åtta i morse av att musiken fortfarande var på och på hög volym dessutom. Drömde en mardröm, jag hade fått hudcancer, eller alltså jag hade inte kollat upp det men jag hade fått stora födelsemärken på kroppen och hade panik och usch det var den äckligaste drömmen på flera månader. Trodde att jag skulle dö och jag fick inte tag i en doktor och hittade inte till sjukhuset.



When i get out of bed, you know i miss you

Tågresan igår
Okej, det började ganska bra. Perrongen var någorlunda tom och jag stod med min väska utanför min vagn och väntade på att dem skulle öppna dörren. Sisådär 15 minuter innan tåget ska gå börjar det strömma in människor längs tåget och alla är jätte ivriga att komma in, trots att alla har platsbiljetter. Iallafall kommer jag väl på sist och har ingenstans att lägga min väska, tillslut får jag upp den på en hylla (svag tjej + tung väska = no match) och sätter mig på min plats som har ett förvånasvärt stort säte. Någon minut senare kommer den som ska sitta bredvid mig, jag ska sitta längst ut mot gången men hon frågar om det är okej att jag sitter längst in, det var det. Hon hade problem med ryggen så hon skulle behöva röra på sig.
Tåget rullar iväg och redan då börjar damen bredvid mig att frusta och stöna, andas ljudligt och högt. Hon ställer sig upp och strechar på något konstigt sätt och fortsätter låta lika konstigt. Samtidigt som strechningen pågår ringer det i en mobiltelefon i sätet bakom mig och en kvinna svarar och börjar prata med vad som verkar vara hennes vännina. Hon pratar så jävla högt att varenda människa i vagnen måste ha hört henne, extra högt blir det när hon svär eller skrattar. Hela samtalet handlar om hundar. Det är prat om utställningar, renodlade valpar, 100% flat osv. Jag står inte ut och samtidigt som detta samtal fortsätter uppstår en konflikt i sätena framför mig, en mamma och en (jag gissar på) 4-åring börjar tjaffsa och ungen börjar vrålskrika och gråta, detta resulterar i att de andra två små barnen i vår vagn också börjar skrika. Det är totalt kaos och damen bredvid mig flåsar vidare och kommer inte upp ur sittt säte för att köpa kaffe. Kvinnan bakom fortsätter prata, barnen fortsätter skrika, damen fortsätter kvida och jag vill dö.

Let go of dreams for now

Idag när jag skulle åka hem med tåget började jag må dåligt, efter ett tag mådde jag jätte dåligt. Satt ihopkurad i min jacka hela tågresan och sen kom min moster och hämtade mig i Eskilstuna, jag satt i soffan i några timmar och sedan började vi med min studentklänning, klippte ut mönster och nålade och sådär. Sen kom mamma och pappa, dem har varit i London när jag var i Göteborg. Sedan åkte vi till morfar och jag hade tänkt att stanna tills imorgon. Min moster hade nog tänkt att jag skulle stanna tills på söndag så vi kunde göra klart klänningarna och mamma trodde nog att jag skulle stanna tills på torsdag. Jag fick ångest för att jag bara bara bara ville åka hem och ligga i min säng och slippa prata med någon på flera timmar. Allt som alla sa var fel och jag ville inte. Tillslut sa mamma bra saker, hon sa att jag skulle åka med pappa hem. Att jag skulle åka hem så kunde vi ordna med klänningarna en annan helg och så gav hon mig en påse med Londonpresenter, världens bästa mamma. Jag åkte bil med pappa, lyssnade på ljudbok och kände mig kall och tom. Nu mår jag ännu sämre, har så jävla dåligt samvete för att jag bara åkte utan att ens säga till min moster, och mamma och morfar och ja. Fan alla, jag är så stressad för att vara alla till lags. Jag orkar inte.

Falling on my head

Hej,
Jag har idag kommit hem från Göteborg och haft en fantastisk helg där hos Fridelin. Vi har målat påskägg, letat efter påskägg som var hemskt svåra att hitta, gått omkring i solen, tittat på film, spelar over the hedge(och klarat hela spelet!!!), köpt fina saker och säkert tusen saker till. Jag har också fått superfina presenter, massor av dem i en hjärttformad ask och en bild på mig/soffipropp som påskkärring. Alltså, älskar Frida!


Go back to the start

fyfanfyfanfyanfyfaninteokejuhsafkhdfkdbajsjagvilldöfan

Can't it be enough

Mår inge bra, eller alltså. Jag mådde bra fram tills ungefär några timmar sedan. Kanske tre. Kom hem, satt lite vid datorn och kroppen bara sjönk ihop. Satte på mig Eriks morgonrock och lyssnade på musik. Åt lite spagetti och såg på greys, hela tiden var det som om jag blev mer och mer svag för varje minut. Somnade på soffan, försökte låtsas att ja inte höll på att göra det för mamma. Pappa kom upp med en högskolekatalog. Satt och räknade ut mina betyg som inte duger åt det han vill åt mig. Han är besviken och man hör det så lätt, även om han inte säger det rakt ut. Jag hör att jag inte är det han önskar att jag var. Den jag kunde ha varit. Han bläddrar igenom katalogen och pekar på utbildningar han tycker att jag kunde satsa på. Jag säger att jag inte vill plugga. Inte än. Och om jag måste så vill jag bara plugga en linje. Han säger att jag borde söka iallafall, för att se. Han säger ekonomi - jag vänder mig om. Han säger lärare - jag blundar. Han undrar om det blir mvg i kurserna jag inte är färdiga med, mest som ett hån. Då går jag ner och sätter mig här igen. Har ont i hjärtat, skelettet, själen, allt där man kan ha ont.

Selfportrait

jag gillar




Going down some more

Vad tror ni händer när det är en dag kvar till kickoffen och två dagar kvar till Göteborg? Jo jag kommer hem från skolan och känner mig sjuk!!! Ont i halsen, förskyld och helt slut i huvudet. Nu ska jag verkligen göra allting jag kan för att bli frisk, vilket jag kanske kan lyckas med om jag tar på mig tjocka kläder i morgon, sätter på mitt element igen och dricker några koppar med te och ingefära. Jag ska lyckas! Nu känner jag mig rätt miserable, sitter i Eriks gamla J.Lindebergtröja och har röda sovmärken i ansiktet(sovmärken= märken/mönster man får i ansiktet om man har somnat på olämplia ställen, t.ex. soffan med rutigt möster, en randig tröjärm eller liknande). Jag har gjort en pack-lista, en to-do-lista tills morgondagen och pluggat lite med betoning på lite. Imorgon ska jag köpa rödvin, en baguette, sätta på mig en randig tröja, låna en basker, rita en mustasch och röka många cigaretter = jag ska vara fransman. Det var den lättaste utklädnaden vår klass kunde komma på så det fick helt enkelt bli så.

Get rid of it

Idag kom mamma hem med en påse. Den innehöll rosa tyg, rosa fodertyg och rosa tyll. Och jag är säker på att det här kommer bli fint alltså. Nu peppar jag inför torsdag, kickoff. Vet inte riktigt vad vårt tema är, först var det star wars, sen harrypotter sedan astrid lindgren och nu är det ingen som har någon koll. Sist vi kollade av fanns grönsaker som förslag. Höhö, återkommer om det. Nu ska jag sova lite.

Eyelashes in you hair

Ibland blir jag så trött på mig själv. Att jag vill så himla mycket att jag tillslut inte har tid med någonting alls. Gör allting lite halvdant istället och mår dåligt för att jag aldrig avslutar någonting. Jag syr inte klart den kjolen, ser inte slutet på den filmen, skriver inte klart det arbetet, städar inte klart i garderoben, läser inte ut den boken, ritar inte klart den bilden, skickar aldrig det brevet. När jag egentligen borde göra en enda sak och göra det klart innan jag börjar med ett nytt projekt. Men jag kan helt enkelt inte.

You only go around-round-round

Vet ni vad jag har gjort nyss? Jag har åkt i Fridas ljusblå Barbiebil för första gången i år med cabben nere!!!! Det innebär alltså att det officiellt är vår idag. Jag har stängt av mitt element, tagit ur vantarna ur väskan, har tagit fram solstolen på min balkong och bytt från vinterspelningslistorna till vårspelningslistorna. VÅR!!!!!! Jag är glad som ni kanske märker, trots att mediekommunikationsprovet gick så jävla dåligt och att vi hade lång lektion med Ulla idag. Annat vårigt som hänt idag: jag hade skinnjackan med endast en kofta under, vi tog med oss matbrickorna och åt utomhus på lunchen, mitt hår blev inte electriskt när jag tog av mig min stickade halsduk och så inbillar jag mig att gräset på vår gräsmatta börjar bli grönt. Jätte bra måndag har det varit. Nu ska jag skriva om Jean-Paul Sartre, en stilig man helt enkelt. Puss!

When will becomes power

Jag är så fruktantsvärt trött på katy perry och allt som har med henne att göra just nu men alltså, man kan inte låta bli att älska dem här grabbarna. hahahahahah!


sings



Det här är så jävla fucking fint att ni måste lova att se hela!

LONELY LITTLE RABBIT




Any day

Känner mig lite bränd på näsan. Och på kinderna. Detta betyder troligtvis att fräknar är på väg, vet inte riktigt om jag har någon lust med det.

As comfortable as you

Är tillbaka i Fridas hus uppe på berget, det är sommar ute. Iallafall om man blundar, det är till och med varmt i skuggan. Iallafall har vi suttit ute ett par timmar nu, druckit kaffe, läst tidningar, spelat kort, tittat på cornelius som har hoppat omkring. Igår gjorde jag och Frida tusen olika goda gärningar, men i kort var kvällen så här: handlade fika på hemköp och mcdonalds och satte oss ute (jag Frida Tonia) i solen, åkte upp till Antonia senare och spelade cluedo (<3333333) med hon Frida ioch Fia. Sen åkte jag och Frida till arenan på music for the monkeys, kollade på breakfast in berlin. Så himla himla bra, målade tatueringar och satt med Anna, Elin och Jonna. Sen upp till Antonia igen för mer cludeo och sen efter tolv åkte jag och Frida mot Borlänge, vi raggade med oss Anna och så kollade vi på ett band på Rockhouse, det var också hejvilt bra. Vi åkte till sist till Max och handlade huuuur god mat som helst. Jag och Frida kom hem till henne vid typ två och sen kom Olle dit och vi "såg" kejsarens nya stil. Alla sov, popcornen var hur brända som helst och Olle åkte hem klockan fyra. Halv fem somnade jag och Frida skavis i hennes säng. The end.
Nu blir det picknik!

Det kanske tar emot

Det är morgon. 08:02. Det är fredag. Jag mår inte bra. Jag har mitt filosofi-arbete att göra idag. Jag har hur många sidor projektarbete kvar som jag måste göra nästa vecka. Jag har verkligen miljoner saker att göra i skolan. Och sen ska man planera allt till studenten, mamma vifftar med cateringkataloger och tygprover och det känns soma tt jag verkligen inte orkar med det ovanpå allti skolan. Trots att jag vet att det troligtvis kommer bli den roligaste dagen i mitt liv, men just därför orkar jag inte bry mig om vilken mat mina gäster ska gilla eller vilken tjockhet på tyg jag vill ha till min balklänning. Allt runt omkring känns lite suddigt och luddigt, det jag vill fokusera på är mig själv och min dag. Så ja, nu får det andra bara lösa sig. Nu ska jag åka upp till skolan, lite tidigare för att skriva ut bilder. Puss!

Om kärlek

det är jag. och det är alla andra. om bara någon av dem andra kunde älska mig så skulle det kännas lite mer som vi.

Love is all I got for you

Godmorgon! Eller okej jag har redan varit vaken ett tag, Frida sov hos mig och hon glömde grejer hemma så vi fick lov att gå upp 3½ timme innan vi börjar vilket känns lite jobbigt. Så nu har vi åkt upp till Frida och det är typ 11 grader ute i skuggan! Det gillar vi! Sen ska vi upp till skolan och framkalla film med Antonia och Petra, blir spännande ja. Jag vet inte vad jag ska skriva, är lite tom i huvudet på sista tiden. Men iallafall, igår skrev jag naionella prov i svenska, det gick ganska bra. På kvällen var jag hos Ebba och Josse och åt varma mackor och te med Petra, Tove, Fia, Linda, Emma, Ellinor och så Ebba och Josse, jätte mysigttttt. Nu ska ja äta jätte god soppa och macka! Puss!

RSS 2.0