Gracias señorita

Åååå hahah hittade denna hos hanapee. Så fin!!

I found it now

lördag.

(lägg märke till de två salthögarna i soffan.)

Never needed anything else

Å nu är min sista helg här slut och den var helt perfekt verkligen. I fredags jobbade jag på Subway, kom hem och åt min sub med vin och cola helt själv och njöt av att inte behöva jobba så jävla länge. Sen kom Hanna och hämtade mig, vi hämtade upp Bella och åkte och handlade sjukt mycket gott och åkte till Hanna. Rökte vattenpipa, skypade med Petra, såg på 21 och pratadepratadepratade tills vi somnade.
Gick upp tidigt på lördagen, gjorde mig klar och tittade på tv med Hanna tills Frida hämtade upp mig och vi åkte till öb för att handla det sista till resan. Vi drog en vända på systemet också och sen var jag tvungen att åka hem och städa hela huset. Hetssminkade mig och drog på mig någonting svart. Frida, Sofia, Elina, Fia och Emelie kom och vi beställde pizza. Elin och Hanna kom. Sen fick jag och Frida öppna vår hejdåpresent som var så sjukt bra. Alla saker man behöver på en resa typ. Efter det droppade fler människor in och vi hade det extremt bra. Runt tolv gick vi ner på krogen, några på Victucella och resten + jag på Etage. Där känns det som att jag var i några minuter innan det stängde. Då gick jag till Maestro och träffade Olle och Philip, satt och åt pizza med dem medan alla väntade och blev skitsura på mig. Tillslut kom jag och vi gick hem till mig och hade efterfest, förstår inte hur alla orkade. Det blev så utflippat och roligt att jag somnade först klockan åtta. Och vaknade halv elva dagen efter, kul.
Städade, diskade, slängde flaskor, torkade golv osv. När jag var klar kom mamma hem och jag somnade likt ett kadaver i soffan.

And i owe it all to you

Idag fyller hon år, min allra finaste! Hela 22 till och med. Grattis och puss!

What you say is what i give you

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
jag var elva år, gick alltså i femman, slingade håret i hätta, hade endast kläder från jc, var bästis med josephine och vi gjorde moderepotage i vår klasstidning, gick på disco med lila hårmaskara och rosa ögonskugga, åkte till laos och hälsade på min föredetta hund, lyssnade på typ jennifer lopez, britney spears på allt min bror lyssnade på = system of a down, nightwish, annat oljud.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
var tillbaka på phi phi sedan ett par dagar tillbaka, vi hade solat och badat hela dagen och sedan gått runt och slötittat på kläder, jag köpte en tshirt och på kvällen var vi på hippies. var pepp och glad. jag träffade en kille från köpenhamn som hette rasmus som älskade samma musik som jag, han var dj och han sa att jag borde komma och sitta med han och hans vänner, men jag glömde bort det. sedan ett par timmar efter mindes jag han och tvingade med mig petra för att leta efter honom över hela stranden. vi hittade han tillslut och sedan satt jag med honom hela kvällen.
3) FEM SNACKS DU GILLAR?
popcorn!!!!!!!!! chips. klubbor. vit choklad. djungelvrål.
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
okej, random ur min översta lista: death cab for cutie - a lack of color, drake + rihanna - take care, kavinsky - nightcall, florence + the machine - hurricande drunk, jonathan johansson - stockholm.
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?
om jag blev det nu alltså? då skulle jag åka bort igen efter sommaren, länge. & ta med mig någon såklart. köpa en lägenhet kanske och fina kläder och möbler. bjuda på drinkar.
6) FEM DÅLIGA VANOR?
blir knäpp när jag är för full, biter på mina naglar, låter alltid min ilska gå ut över min mamma, kan aldrig avsluta någonting och oroar mig så mycket i onödan.
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
hitta riktigt fina saker second hand, äta supergod mat, festa, hångla (lol) och skriva/rita/sy.
8) FEM SAKER DU VILL GÖRA I ÅR:
ha det jättefint i syd/centralamerika, bli brun, åka på tomorrowland, flytta till en annan stad och kanske bli lite kär.

För ingen såg dig ändå

Ser så förjävlig ut idag. På riktigt. Har sovit fyra timmar på en soffa med en liten liten filt och med ett fönster öppet så nu ska jag ju bli sjuk också. Passande. Hanna skjutsade mig till sjukhuset. Tog min sista rabiesspruta med Frida, köpte en myggnät och sedan satt vi i sjukhusets bibliotek och fixade med diverse. Dog och drack kaffe och längtade. Mamma ville bjuda på lunch, jag och mitt grinchenface tog bussen ner på stan och åt vegetarisk buffé på åhlens. Köpte en present till Sunken som fyller 22 år idag och åkte sedan hem och är zombie men orkar inte sova. Ska duscha och ikväll ska det nog ätas på Bishops arms om jag håller ut så pass länge. Imorgon jobbar jag sista dagen på Subway och då är det även en vecka kvar.


Pull me closer if you think you can

Alltså insåg just att Hultsfred har bokat väldigt bra artister i år. Förstår inte riktigt hur. Men jag tror att jag ska åka till Tomorrowland i Belgien faktiskt! Hoppas på att vi bilar ner, svänger förbi i Holland och hälsar på två killar vi träffade på Gili Islands, kanske Paris osv. Det enda jag har lovat mig själv är att inte gå på Peace and love i år. Orkar verkligen inte ett år till. Berätta någonting kul ni ska göra please?

Another day


Just put a hand on my mouth

En nattlig ångest har börjat knaga nere i magtrakterna. Mycket "men tänk om"-tankar och jag undrar varför det antingen måste gå jättelångsamt eller superdupersnabbt. Som nu när det går FÖR snabbt. Är det för att kompensera alla år av stillastående tid? Och jag är rädd för allting helt plötsligt. Jag tyckte att jag kommit så fruktansvärt långt bara på några månader. Det får inte falla tillbaka. Nu händer liksom livet och jag borde bara hoppa på tåget på riktigt istället för att undra, tänka och blablabla. Försöka vara lycklig istället liksom. Ska ju göra värsta grejen.
Jag skrev i min dagbok för några år sedan "när du har sett allt blir du fri". Så det är det jag ska göra nu. Rå.
PALLA VARA EN JÄVLA DRAMA QUEEN.

How can they swim without water

Tänk va skönt att bo på en strand. 

Slipping off a pretty edge

Förestennnnnnnnnnn måste bara säga (så himla stolt) att min fina underbara och superduktiga vän Frida är veckans foto & illustrationsblogg på blogg.se! Här är hennes blogg föresten, så överjävla bra är hon. Kolla! Den sista tjejen är till och med jag.

With a price on my head

I lördags

Gjorde jag mig i ordning samtidigt som jag drack öl.

Jag började med att duscha.

Klädde på mig.

Sminkade mig och bytte tröja.

Gick till Elina där hon och Fia satt och var snygga.

Sen kom även denna böna och vi drack redbull+vodka som om det inte fanns en morgondag.

Live fast die young


Inte en chans


Soup of the day


Can't help but wonder

Idag gick jag tillbaka och läste gamla inlägg på bloggen från sommaren 2010 och insåg att jag skrev så jävla mycket bättre och roligare då. Vad har hänt med mig? Jag förstååååår inte. Vad hemskt om jag bara blir tråkigare och tråkigare med åren?!?! MÅSTE rycka upp mig.
Igår var vi ute och sen på efterfest och linus lagade makaroner och bacon till mig och det var så gott att jag dog och somnade nästan i en soffa och sen gick jag och bella och linus hem till mig och sov i min källare och idag inser jag att jag tappade en sko igår och jag fattar inte hur och jag hittar inte frida heller hon är helt spårlöst försvunnen sedan efterfesten där jag lämnade henne.

Make me wanna die

Å allt bara är planeringar hit och vaccin dit och fixa det där och hitta det där. + lite jobb. + mycket hänga. Idag är det tio dagar kvar och vi panikar. Men allt löser sig ju. Och jag är glad. Det känns oroväckande. Jag är förvirrad och orkar inte att allting ska ha så dålig timing.
Idag jobbade jag för allra sista gången på sushin. Känns så sjukt jävla bra och konstigt. Har ett sista pass på subway på torsdag och sen ska jag inte jobba på tre månader. Ska fira det med glass och mango. Är så nervös nu så jag kan inte skriva.

If you walk away i walk away



There you are

Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.
Jag vet inte.

RSS 2.0