Pour some sugar on me

500 days of summer. Herregud. Ja, se den bara. Skör och grå fick jag mail från Petra och jag blir lika glad varje gång. Det är nog snart dax för ett telefonsamtal, saknar hennes röst. Agnes har fått sin klänning på posten och älskar den, sånt gör mig helt varm i magen. Ska nog hälsa på henne snart. Matilda kom hit idag och vi pluggade lite, pratade och åt vaniljhjärtan. Sen gick vi på julskyltningen och det var så jäkla mysigt, sen kom hennes pojkvän Johan och vi gick till hm. Sen gick dem för att äta korv, jag handlade en tröja med pengar som jag egentligen inte har. Sen mötte jag Sofia, Therese och Josefin på Indiska och var med dem tills min buss gick. Trodde jag. Det gick ingen buss så jag promenerade hem och det var rätt trevligt. Förutom en jätte pinsamgrej som jag kan berätta om sen. Mötte Emelie, Tanya och Tyson på stan också, och Elin. Och säkert några till. Det är för att alla är på stan på julskyltningen, det är så mysigt. Nu har jag kollat på två avsnitt av oc, druckit kaffe, ätit pepparkakor, gjort äggröra och ätit sallad. Nu kollar jag på Zlatan som gör mål för Barcelona. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på 500 days of summer igen.

Caught in the act

Nu har jag sett new moon med Jonna och den var bra och fin osv. Jag grät inte, även om det låter som något typiskt mig så gjorde jag inte det. Det gjorde dock alla trettonåringar. Hela filmen igenom, jag fattar inte. Jag klämde i mig mina popcorn en kvart in i filmen och drack upp min cola tre minuter senare så sen fick jag suga på mina tutti frutti och så fick jag Jonnas popcorn. Får panik om jag inte får äta konstant på bio. Känner mig äckligt mätt nu. Efter filmen gick vi och hämtade min cykel vid polishuset och så cyklade vi hem. Det är pissigt väder men jag har ändå lust att gå tusen mil i natt. Bara för att göra något annorlunda liksom. Men alla som är ute är antingen fulla eller våldtäktsmän så jag avstår. Pappa kollar på Hotel Rwanda och jag orkar inte så jag ska lägga mig i sängen och kolla på 500 days of summer. + En kopp te, mysiga sovkläder och nytvättade lakan och örngott. Imorgon är det julskyltning fast innnan ska jag och Matilda plugga lite här hos mig. På stan ska jag hälsa på Jonna som jobbar i en affär där allting tydligen kostar 25kr!! Och två par strumpbyxor för 12.50kr. Det är galet. Förhoppningsvis blir det en bra dag. Puss och godnatt!


Smoke & mirrors

Drinker: Kaffe med mjölk

Äter: Korv med mos

Mår: Ganska bra, känner mig inspirerad

Lyssnar på: Mew - Introducing Palace Players

Kläder: Leggings och långärmad tröja

Film: Har sett slutet på Nick & Norah's infinite playlist

Tänker: Att jag borde duscha och byta om men vill bara sy, rita och skriva

Märker: Att mamma har blivit julpyntsgalen


Like a glove

Jag har kommit på något oväntat(och kanske lite pinsamt). Jag tycker att Timbuktu väldigt attraktiv.

And i started to sink like the moon tends to do

Alltså det kan inte vara sant att en fredagskväll kan vara så här meningslös? Eller egentligen är det bara att jag är så medveten om att jag hade kunnat dricka öl ute någonstans, gå en promenad med tusen tröjor och en vän eller sitta i en soffa någonstans och se en bra film och dricka te. Allt handlar egentligen om sällskapet. För själva grejen att stanna inne en hel kväll, dricka cola, äta chips och mysa är ju jätte fint. Men det känns som att jag umgås med mig själv, och jag hatar att umgås med mig själv. Jag gör det jämt så det skulle vara skönt med lite omväxling. Hahaha jag orkar inte klaga mer nu. Ska lägga in bilder istället och sånt där. Puss!


Horror inhabitat

Facinerande.


"Hon med den fåniga frisyren"

Eh, im back? Jag åkte inte till stan för att 1. jag såg bussen åka förbi när jag precis gick utanför dörren 2. jag orkade egentligen inte. Men jag ska ner på stan imorn så då får jag väl ordna det då. Imorgon ska jag också på bio med Jonna!! Vi ska se på snygga vampyrer och äta goda popcorn. Hoppas Jan jobbar så kan vi fixa lite gammal-elev-rabatt. Anyway, är hemma och ser på idol med mamma och pappa! Det känns så himla 1999, liksom mysigt men samtidigt jävligt tråkigt eftersom att pappa har tröttnat och satt sig vid datorn, mamma har somnat i soffan och låtsas vara vaken när man säger till henne, jag sitter på golvet och ritar på en logotyp(som kommer sitta på lappen i mina kläder sen, i framtiden).
Nej jag måste gå ut en sväng ikväll, annars kommer jag få klaustrofobi i natt och gå ut då istället. Kan gå och köpa glass efter idol typ. Fast jobbigt att hemmakväll ligger vägg i vägg med nya innestället "Åh", där det alltid står tre tusen människor utanför. Jag är så gnällig, det är bara för att jag är less på allting. Ingenting händer här. Jag borde ju se till att saker händer men jag har ingen aning om hur man gör. Nu ska jag fundera på det och äta chips.

Not chic enough

Sitter och funderar på om jag ska ta en buss till stan, titta efter en tröja och lägga undan den och sen åka hem igen. Men ni hör ju själva hur jäkla jobbigt det låter! Jag var ju nere på stan för några timmar sedan när jag kom från skolan men då glömde jag självklart bort att titta på tröjan. Jag bli så irriterad!! Sen måste jag börja ordna julklappar, kommer bli stressigare än alla andra år. Jag kan inte bestämma om jag ska åka eller inte, isåfall borde jag gå NU. Äh ja, jag åker. Känner mig övertalad. Okej, hejdå!

Fuck my life

Jag är fortfarande sjuk. Orkar inte, har inte gjort någonting vettigt idag. Har inte gjort något ovettigt heller. Har bara gjort 'ingenting'. Dör. Måste till skolan imorgon annars kommer jag att gå under. Nu ska jag äta pizza med pappa. Puss 


Falling out

Nu är pappa hemma, inte mycket till sällskap dock. Han somnade direkt. Nu ska jag laga mat och se på biggest loser. Jag är så fruktansvärt rastlös, har till och med sett på afv. Måste äta, återkommer.

Dying to be found

Jag saknar igår och alla dagar bakåt. Jag längtar till imorgon och alla dagar framåt. Med idag. Idag kan bara försvinna. Istället kan vi se på något jätte fint:


Nails for breakfast

Igår gick jag upp och kände mig 100kg tyngre än vanligt. Jag åkte till tåget och somnade raklång över ett tre-plats-säte och vaknade när tåget åkte in i Sandviken. Sen gick jag genom regnet till skolan och det kändes som hela staden svajade. Satt helt likgiltig på mönsterkonstruktionen och på sömnaden satt jag bara och bläddrade bland olika mönster för jag kunde inte tänka. Mitt huvud höll på att explodera och jag var rädd att min frukost skulle hamna på golvet. Av någon anledning började jag konstruera ett mönster till en klänning och sen låg jag med huvudet mot det kalla bordet. På lunchen pratade jag med Björn som tyckte att jag borde åka hem. Jag fick uppgifter att göra och satte mig på tåget igen, sov igen. Gick hem till mamma som tyckte synd om mig, kramade mig och kom med kaffe och mandariner(har blivit så bortskämd på senaste tiden). Sen sov jag länge och pratade med Petra på msn och blev kall och blev varm. Hela dagen var rätt dimmig. Den här dagen är likadan. Jag har tydligen smittat pappa så han kommer nog hem från jobbet snart och håller mig sällskap. Jag har feber.
Nu mår jag illa igen. Dsfkhdskd hejdå

Waiting for sanity

Att lyssna på house bajshögt och redigera bilder är grejen idag. Och sen har vi ju det vanliga: dricka kaffe, planera och pyssla. Det är inte fy skam.


Need to feel loved

Så himla fint.


Neighborhoodwhore



ganska mysigt.

Moments of something else

Jag har precis bokat en biljett till Stockholm, åker imorn halv ett. Ska gå omkring, äta god mat, gå på bio och umgås med mamma och bror. Kommer bli fantastiskt skönt! Sen kommer jag troligtvis hem på lördag och hittar på något amazing med Frida och Antonia, som att gå på Svenne rubins eller äta middag.
Jag har världens bästa lärare som lät mig vara ledig imorn och på fredag utan att jag ens behövde ge en anledning. Igår hade vi "utvecklingsamtal", som jag hatar, men det vart inte alls som de gamla vanliga samtalen man hade i gymnasiet. Kanske för att Gudrun och Gun-britt är gudar och snällast i världen. Jag var metodisk, lär mig snabbt och jobbar självständigt. Sen spenderade vi resten av tiden med att prata om mina livsmål, tågresor och nya vänner. Det var mysigt. Idag sydde jag klart min blommiga väst. Den är fin, hoppas jag kommer använda den. Nu har jag inte så mycket att göra i skolan så om ni vill ha en fin julklapp av mig är det dags att beställa nu. Först i kvarn.

I Stockholm ska jag peka på saker jag önskar mig i julklapp, bl.a. en klänning från American Apparel, en bustier från Topshop och en hamburgartelefon. Fast jag kommer nog inte få något lika fint som min farmor ska få, för hon ska få en livs levande hund! Han är nästan ett år, svart, brun, vit och heter Kaveldun. Fast han kallas Dun. Han kommer hem till oss den 19de december och sen får jag ta hand om honom tills vi tar med honom upp till Skellefteå den 22a. Kommer dö. Så här ser han ut.



Ikväll ska jag ringa Petra, eftersom att kom ligger typ 10 timmar efter mig i tid så får jag ringa ap sent för att jag inte ska väcka henne. Känns jätte konstigt. Något mer som är sjukt konstigt är att det luktar äckligt mycket killparfym hemma hos Frida. Verkligen stinker i hela lägenheten och vi vet inte vart det kommer ifrån. Tidigare luktade det bajs, från hennes sköldpaddor. Men nu har alltså mans-parfymen täckt den doften. Vi blir inte av med någon av lukterna. Det är frustrerande. Nu ska jag väl packa lite kläder osv. Puss lovers.


(Ps. Agnes, jag lovar att jag ska lägga på din klänning på posten så fort som möjligt men den blir fel hela tiden. Du får något extra i paketet för att du har fått vänta. Puss och jag tycker du borde skaffa blogg igen)

Någon som kände någonting helt underbart

Jag funderar på att göra där här imorgon:

Synonymer till att ljuga

Du säger att jag ser ledsen ut och jag skakar på huvudet. Jag blinkar hårt och snabbt för att inte visa dig, inte såra dig. Jag känner klumpen i halsen lika väl som jag känner min bästa vän. Du undrar hur jag mår och jag skonar dig sanningen. Säger att jag bara är trött och vänder mig om, kan inte se på dig när jag ljuger. Stänger dörren till mitt rum och intalar mig igen och igen att jag gör det för att inte förstöra dig också.


I dont know what im looking for

Jag vet att det är bättre med ett kort inlägg per dag än ett jätte långt en gång i veckan. Ärligt talat har jag nog inte suttit vid min dator längre än tre minuter den här veckan. Har knappt hunnit andas förrens nu. I början av veckan var jag i skolan, sydde på min väst och var ovanligt trött.
På onsdagen hade jag, Petra, Frida och Antonia mexikansk kväll = tacos och tequila. Vi lekte lapp-i-pannan-leken och sen kom Linda, Fia och Emelie. Vi pratade om allas favoritminnen med Petra och hade hur kul som helst. Sen gick vi till pitchers ett tag innan jag, Frida och Petra gick hem till Frida och sov.
Planen var att jag skulle orka gå till skolan dagen efter, det gjorde jag inte. Jag tänkte att en sovmorgon lät som en bra idé och sen vid elva insåg jag att det skulle bli sovmorgon hela dagen. Så jag och Petra tog det lugnt och hade en bra dag.
På fredagen missade jag mitt tåg och blev kvar i Falun även den dagen. Då blev det en till Petra dag, vi gick på stan och köpte alla småsaker hon skulle ha med på resan.
På kvällen hade vi bokat bord på Pitchers och åt typ världens godaste hamburgare med bacon och cheddar. Hem till Frida sen, Tobbe, Johan, Ante + typ 7 till kom och sen drack vi vin tills klockan blev tolv. Då gick alla till Kopparhatten som var fullt. Men efter en stund lyckades vi komma in och det var faktiskt väldigt nice. Men efter ett tag orkade vi inte riktigt mer så jag och Petra gick i förväg till Frida, sen kom hon, Antonia och Tobbe. Tonia och Tobbe åkte och sen efter en stund kom Ante och Johan. Dem gick efter typ en kvart men sen en stund senare plingade det på igen och därute stod Ante och Johan låg i trappan så dem fick komma in en stund igen. Det blev rätt sent, vi åt på en gammal purjolök och slickade på Fridas saltstenslampa osv.
Dagen efter var inte lika rolig. Grät floder när jag skulle krama Petra för sista gången och sen åkte jag och Frida till Lidlparkeringen och grät lite där också innan vi gick in och köpte tre chipspåsar, tre chokladkakor och cola.
Eftermiddagen spenderades hemma hos Fridas mamma med vänner, kaffe och tårta.
Jag hade en rätt trevlig kväll igår också, min bror har kommit hem och min pappa fyllde år i fredags så vi åt tre rätters och drack vin, awesome. Sen satt jag, mamma och Erik och snacka dagisminnen.
Lite för sent gick jag i regnet till Frida och såg Den bästa sommaren (kanske världens bästa film) och Mio min mio. Fint. Jag ska bli bättre på att skriva, Petra har ju åkt nu så jag lär ju ha lite extra tid. Nu ska jag fortsätta mitt greys-maraton. Puss

 


Where does the good go?


American boys

Min kropp är helt mörbultad för jag är så trött. Så jag ska lägga mig nu, trots att jag har sovit någon timme i soffan innan. I fredags hämtade jag Agnes från tåget och det kändes fint att få träffa henne längre än en fika. Vi gick på stan och hyrde film och köpte godis och hämtade min dvd hos frida. På kvällen såg vi idol, girl interrupted och ett avsnitt av twin peaks. Sen sov Agnes för första gången i min källare. Och jag hade inte hunnit sy klart hennes klänning. Jag vaknade på lördagen av att Agnes pickade på mig och sen låg vi och fnissade en stund innan vi åt frukost och sånt där. Sen åkte vi till rosa huset och köpte tyg. När vi kom hem drack vi kaffe i mina finaste koppar tills vi skulle gå till hennes tåg. Och sen saknade jag henne redan.
Men! Pappa hämtade mig sen och så åkte jag hem och bytte om och åkte och överasknings-bowlade med 10 snygga tjejer. Och jag vann över mitt lag, så jävla bra!!! Sen åkte vi hem till Fia och drack vin i 6 timmar, dansade, hånglade, skrek och grät. Det blev så klart etage sen, men någon idiot med timberland-kängor(seriöst, är det 1997 eller?) klev på min häl där inne så det blödde för fulla muggar. Inte så kul.
Söndagen var bra, jag var trött så klart så jag spenderade dagen med att se repriser och äta paj.
Idag var det måndag och jag hade sovit 5 timmar när väckarklockan ringde. Jag hade drömt om Chandler, rosa peruker och en hemsk tant som slog mig med ett paraply så jag var allmänt förvirrad hela förmiddagen. Catchade up med Matildi på tåget och chillade i soffan ett tag innan lektionen började. Osv. Osv.
Ikväll har jag ätit mat, sovit och tittat på fotbollsgalan(vad har hänt med mig?). Jag satt och grät för att någon gammal fotbollskille med cancer höll värsta fina talet och sen skämdes jag åt Carl Philip som inte kunde uttala "privilegium".
Imorgon ska jag börja sy min blommiga väst i skolan så jag lär sova lite nu. Puss!

ps. Jag och Agnes diskuterade vilken slags hund man skulle vara om man var en hund och vi kom fram till att det är precis så här Agnes skulle se ut om hon var en hund.

I've been wasting my time

Sytt knapphål så mina fingrar blöder, blir inget långt inlägg med andra ord. Har alltså varit i skolan, hängt med Petra på stan och hos mig, varit på aloe vera-produkt-visnings-grej eftersom att Tanya ska börja sälja sånt där och sen har jag ätit chokladbollar med mamma. En bra onsdag och jag har kommit på en konstig sak. Jag har haft en drömfångare vid min sänglampa i typ 10 år, en som jag fick av pappa när han kom hem från någon utlandsresa och jag har typ aldrig mardrömmar. Men nu börjar jag fundera på om den har en motsatt effekt, jag drömmer liksom jätte fina drömmar där allt är fint och glatt och puss. Sen när jag vaknar blir jag skit deppig och tycker typ att min vardag suuuuuuger och att fan. Ja. Så nu har jag plockat ner den. Hoppas jag drömmer något jätte hemskt. Eller att det händer något fantastiskt imorgon. Nu dör mina fingrar, jag lovar. Puss!



I dont stop forever

Jag suger, jag vet. Men i kort: Har haft höstlov så jag har haft fullt upp. = sovit länge, fikat, klätt ut mig till mimmi pigg på halloweenfest, gått på etage två gånger, tittat på en hund i gävle åt farmor, ätit på ikea, sytt och sprättat, köpt tyg+bok+dragkedja+mönster för sammanlagt 20kr, ätit kina-mat med Frida och Petra, vart med Emelie och Gällivare samt haft Emelies hund sovandes på min mage i tre kvällar(<3). Nu är det tisdag och det har varit en bra dag. Har varit i skolan ett tag, Matilda och jag tog ett tidigare tåg och gick en liten stund på stan. Gick upp till Frida och hejade, hon har blivit arbetsnarkoman. Sen cyklade jag hem, drack kaffe och sydde lite. Petra kom lite senare och Antonia också och så såg vi Irene Huss. Åt popcorn och dog av skratt. Så jävla bra kväll. Snart är det en vecka kvar tills Petra åker och det innebär att alla hejdå-aktiviteter börjar. Ska hinna med några mysdagar/kvällar, kopparhatten-fika, resturangmiddag, tequila/tacos-kväll, en sista utekväll, en till Irene Huss kväll, osv. Dör.
Iallafall kommer Agnes hit på fredag och det är bäst. Så himla bäst. Nu måste jag sova, herregud. Puss godnatt!






RSS 2.0