You're drunk, you need it

En ensam, liten och i bitar, åh nej en klyscha igen. Fast denna gång med armar utan ärr, utan onda demoner. Medveten om ens egna misstag men ni fattar väl att det gör lika ont iallafall. Huvudet fyllt av scenarier. Fingrar längs en rygg, en hand i en annan, fnitter och allt annat som känns bra när man är två. Verkligheten: en tunn kropp som snart kapitulerar. Ett huvud med invånare som har tröttnat på att samma film visas på repeat. Och självklart finns det lika många tårar som sandkorn i sahara. Det är väl bara naturligt att älta, att gå sönder, tänker ni. Men det har hänt förrut. Det kommer hända tusen gånger till. Vissa människor är helt enkelt inte till för att älskas.

You can't stop now

Jag är så jävla dålig, jag missade mitt tåg. Eller egentligen inte, tåget skulle gå 08.28 och jag kom till tågstationen typ två minuter innan så jag sprang fram till tåget och tryckte frenetiskt på knappen till dörren men inget hände och sen åkte tåget, utan mig. Det stod ett par människor på perrongen som glodde på mig och tyckte troligtvis att jag var dum i huvudet. Så jag gick därifrån jätte sur på tåget och på mig själv. Ringde mamma (som inte hade kommit hem från att ha skjutsat mig till tåget) men hon svara inte så jag började gå hem, sen tillslut svarade hon och åkte iväg igen för att hämta mig. Nu är jag hemma, känner mig väldigt dåligt. Måste smsa Gun-britt och säga att jag inte kommer på hennes lektion, Matilda kommer ju inte heller så ingen av oss kommer veta vad vi håller på med på mönsterkonstruktionen. Fan. Men det är lika bra att jag gör någonting vettigt så nu ska jag lägga in lite bilder från när vi var hos morfar. Och dricka kaffe. Och sen äta min lunch. Puss




1. Det är alltid ganska oklart vad klockan är hos morfar 2. Mamma, pappa och morfar ser finnkampen och jag avlider av tristess 3. Vad jag sysselsatte mig med medans jag väntade 4. Åka hemmmmmm


You can just take me away or whatever

Har inte hunnit/orkat lägga in bilder. Kom hem ganska nyss och nu måste jag ju sova strax. Har varit hos Petra och Rickard, slingat Petras hår i bruna slingor och färgade sen Rickards hår med det som blev över. Båda vart nöjda. Petra gjorde smoothies och Rickard lagade as god mat. Han gjorde egna biffar med oliver och massa annat i, potatis och rotfrukter i ugnen och bearnaisesås. Sen hade han kokat eget is-te som hade svalnat och var as gott. Nu är jag hemma alltså, mätt och belåten. Dricker äppel och kanel te som jag fick av min moster, det är jätttttte gott. Ska åka tåg ensam till skolan imorn för Matilda ska till läkarn och det känns trist, kommer säkert somna och vakna i Gävle. Nu har jag inget mer i huvudet. Puss och godnatt alla fans.

Call me if he comes back

Det är en bra dag! Vaknade vid tio och tog med mig mitt täcke och några tidningar och slog bo i soffan. Mamma kom upp med kaffe och sen satt jag och skrev ner inspiration, och ritade såklart. Såg på morgon tv och dåliga serier, skrev en önskelista och myste. Har varit den bästa morgonen så hela sommaren tror jag. Nu har jag legat här i mer än 4 timmar, så jag ska gå upp och klä på mig snart tror jag. Sen ska jag nog åka till Petra och slinga hennes hår som sagt, sen hem och färga mammas hår. Och äta tacos! Sen tänkte jag lägga in lite bilder, från sommaren, helgen, annat. Har inte gjort det på längre. Eller okej, jag gör det nästan aldrig men saker kan ju ändras. Kan fota det jag har köpt också kanske. Nu ska jag klä på mig och laga en sen lunch. Puss!


Let me in

Hej jag lever. Knappt. Eller hehe klart jag gör. Har varit i skolan och sytt och sånt alla dagar så jag är rätt trött på eftermiddagarna/kvällarna. Blir mest att sova/äta/titta på tv, någon promenad och kaffe hos frida har jag också hunnit med. Var i Stockholm i fredags med klassen, gick på två utställningar och köpte tyg. Gick på stan med Matilda men ingen av oss orkade handla något, eller nja jag köpte amerikanska ELLE, en sallad, bigaråer, en anteckningsbok och en tågbiljett till Eskilstuna. Mer blev det inte. Sen åkte jag alltså till Eskilstuna på ett smockfullt tåg, kom till Västerås där jag skulle byta tåg, mitt nya tåg skulle komma om 35 minuter och det spöregnade och jag höll på att somna. Kom fram till slut och mamma och moster hämtade mig, fick dricka kanel-te hos moster och se lite på tv innan vi åkte till morfar och sov. Har idag varit på monki och bytt en tröja till en väska, en mössa och ett bälte. Sen gick vi in på någon konstig outlet butik där jag hittade en kavaj utan ärmar för 50kr, den var fin och fick bli min. Det fick även en svart dragkedja från myrorna. Den kosta bara 4kr. Har varit och kollat på bilar med pappa på eftermiddagen och åkte till någon textilutställning med mamma och moster också. Tillslut kom jag hem och jag är helt slut i hela kroppen, måste sova. Imorgon blir det total relax, ska slinga Petras hår men någon mer aktivitet än det blir det inte. Godnatt!

Black holes and expectations

Efter att ha ätit världens godaste chili con carne(med majs, minimajs, vattenkastanj m.m.) och skitgod tårta hemma hos Sandra mår jag lite bättre. Fick även i mig dagens första kaffe vilket min mage tackade ja till. Linn var också med vilket var kul, träffar verkligen aldrig henne. Hon ska ha barn om typ två månader, det kommer bli hur gulligt som helst och hon kommer bli typ världens bästa mamma tror jag. Sen vare Sofia, Fia och Sandra också. Fin kväll, brukar aldrig vara i Svärdsjö annars så det var väl kul att se sig omkring ute på landet. Skit fint hus bor dem i och sådär. Nu har jag en halv påse cheesedoodles och sex and the city som väntar. Och skola imorn!! Så godnatt och puss!


vet ej vart jag hitta bilden.

You can't hurry love

Jaaaaaa igår firade vi som sagt Sandra och det var en av de bästa kvällarna på väldigt länge. Länge sen man träffade alla gamla vänner samlat sådär. Men iallafall blev det mycket dans, prat och vin. Och sprit. Och cider. Vädret var mmmm och hela kvällen var succé, eller okej. Ett tag innan vi skulle gå från Tanya blev jag low och satte mig och pratade med Emelie och förstörde sminket lite grann men annars så. Sen var vi på etage och svettades runt bland allt folk. Hade redan druckit för mycket men när någon beställde in champange var jag inte sen med att svepa ett glas. Idag önskar jag att jag inte hade gjort det. Efter etage åkte jag med Sofia hem till sig och så sov jag kvar där, innan vi sov åt vi mackor och såg på vänner, det kommer jag inte ihåg idag hehehe. Mådde så himla dåligt, kunde inte äta något eller dricka något. Sen efter att ha spytt lite och ätit en ipren vart allt bättre. Vi slog på en as bra film och sen har vi sett på från g's to gents maraton och ätit ugns-pizza och druckit cola. Awesome. Känner mig inte riktigt hel igen ändå. Känner mig faktiskt rätt trasig på alla sätt man kan vara trasig. Tycker om att mina vänner tröstar mig och bryr sig om mig även fast jag träffar vissa så sällan, och jag tycker om att jag inte tänker på dåliga saker när jag är med dem. För det suger att jag tänker som jag gör när jag är ensam, jag orkar inte med mig själv och jag orkar inte gå i skolan imorgon, trots att det är jätte kul så behöver jag mer tid. Eller något. Fan.

Its not the silence





Death may come

Har upptäckt klubbor igen, hade en period då jag köpte klubbor jämt jämt jämt och jag har börjat gå in i samma mönster igen. Men jag ser det inte som någon allvarlig last, herregud jag äter ju nästan inget annat godis. Vet inte varför jag tog upp detta, kan vara för att jag insåg hur sjuk jag egentligen är. Rensade lite lådor på eftermiddagen och hittade någon gammal väska som jag inte har använt på mer än två år. I den här väskan ligger en orange klubba som skrek efter mig och jag åt upp den. Skämdes lite. Men det var värt det. Borde skriva om någonting annat.
Idag har jag varit i skolan, som varje dag denna vecka hehe. Iallafall har vi sytt hela dagen och det har varit awesome, har sytt en skjortärm som är väldigt snygg. Jag och Matilda tog en väldigt snabb lunch så att vi skulle få gå tidigare så jag slevade i mig en XL risifrutti och två briemackor vilket ledde till extremt ont i magen men jag körde på endå, hårdhudad som jag är.
Nej men skämt åtsido, jag var hur trött som helst när jag kom hem. Såg tv i två minuter och sen däckade jag stenhårt i soffan ett par timmar. Åt lite mat och såg project runway, sov lite till. När jag sedan vaknade till liv kom jag på att jag inte kunde spendera en av mina få lediga dagar genom att sova. Sofia ringde och så åkte jag till Rimi med henne, Elina, Fia och Gällivare och handlade mums och så åkte vi till Elina och Robin. Vi såg på smällen och dega, det var fabolous. Nu är jag hemma och min bror kom precis hem för helgen, det är också rätt gött.
Imorgon ska vi fira Sandra och det kommer nog bli hur trevligt som helst, se lite old faces och sånt där. Ska försöka sy något att ha på mig imorgon på eftermiddagen. Nu ska jag se på tv med mah brotha.

Plus:
10-pack popcorn i skafferiet
Stockholm nästa vecka
Mina vänner
Klubbor
Mamma som köper cola

Minus:
Absolut inga pengar what so ever
Ont i halsen
Prestationsångest
Brist av tid
Att känna sig ful

I waited here, by the phone again, just like last time




Tonight tonight tonight

Känns så svårt att börja skriva, dagarna känns så långa och händelserika att jag inte kommer ihåg vad jag har gjort. Vi har i varje fall varit i Högbo bruk och lekt lekar och gått omkring. Mitt lag vann så sjukt hårt och sen åt vi vår mat på gräset i solen. Gick och hälsade på getterna och en designer som befann sig i en liten röd stuga där hon sålde allt möjligt. Sen gick vi till Björn & berries som tillverkas där och så luktade vi på alla goda body butters och alla ville ha smultron. Sen hade vi en frågdetävling och vårt lag vann igen. Sen satt vi bara tills bussen kom, eller jag och Emma gick och kollade på keramik-grejer hos en läskig man en stund också. När jag kom till Falun var det lika fint och det enda jag ville göra var att bada, hann dock inte så långt. Somnade som en stock ett par timmar. Innan jag somnade vad jag så jävla grinig för att jag inte hade sovit tillräckligt så jag skrek onödigt mycket på mamma och började grina för att min nektarin var för mjuk. Mamma trodde typ att någon hade dött. Är fortfarande trött men solen skiner och jag vill gå ut. Imorgon har vi ganska kort dag, om jag  och Matilda har tur får vi ta 20 i ett tåget. Eftersom att bild & design läraren inte är där har vi sömnad istället, skönt. Nu ska jag dricka kaffe och försöka hinna ha ett liv.

Blue lips

Hdgvhjgjbhfhggvcxv så himla trött, måste somna tidigare ikväll. Skolan var nice, fick sy fler slag, typ till skjortor och sådär och vi fortsatte med mönsterkonstruktion, herregud det är så jävla svårt. Sen slutade vi lite tidigare, jag och Matilda gick omkring på stan tills jag mötte Agnes vid tåget. Hon var så jäkla söt och hade på sig en egensydd klänning som var hur fin som helst. Sen gick vi och fikade på Aldo och pratade om allt vi gjort det senaste året, drack kaffe och lyssnade på ett slagsmål som pågick utanför. Fint. Sedan gick hon på sin buss och jag satte mig på en bänk och läste tills min buss kom, och idag var det tydligen hur fint väder som helst och jag hade endast svarta kläder. Jag har sån otur. Imorgon ska vi ha någon slags lära-känna-varandra-dag och åka till Högbo bruk. Kan nog bli kul. Nu ska jag dricka cola och äta nudlarrrrr. Puss lovers

Du får mig till dynamit

Dagens väder har gjort mig helt galen. När jag gick till tåget var det molnigt och inte så kallt och när vi kom till Sandviken småduggade det lite och det var lite kallt så jag och Matilda flydde in på världens mysigaste kafé och ville ha allt på menyn. När vi sen gick mot skolan regnade det lite mer och när vi slutade så regnar det verkligen mycket. Vi gick på stan med en kille och en tjej från klassen och dem visade oss de secondhand affärer som finns i stan och även en affär med världshistoriens fulaste möbler. Vi satt och skrattade när vi såg allting, det går inte att förklara. Sen när vi skulle gå till tåget regnade det ännu mer och jag var blöt från topp till tå, fick lov att torka mina strumpor på tåget. Gick sedan hem i regnet också. Kom hem, åt mat, drack kaffe och såg på project runway. Sen cyklade jag till Olle och då var det ganska bra väder igen, molnigt men inget regn och inte så kallt. När jag kom till Olle var Ejvin också där, vi såg på oc och drack kaffe med grädde på. För varje rökpaus så blev vädret bättre och tillslut kom solen fram. Efter några avsnitt in på andra säsongen cyklade jag hem igen med för mycket kaffe i magen Då var det kallt och grått igen. Har ingen aning om hur jag ska gå klädd till skolan eftersom att jag antingen blir helt blöt eller så fryser jag eller så får jag gå och bära på en jacka bara för att solen bestämmer sig för att lysa starkare än den har gjort på hela sommaren. Och nu är jag helt speedad pga. alla koppar kaffe. Känner också att det här var ett av de mest tråkiga inlägg jag har skrivit. Vädret liksom.
Iallafall kan jag ju berätta vad vi gjorde i skolan, vi hade alltså företags ekonomi men vår lärare skulle på möte så vi hann inte göra så mycket. Vi hann dock leka en namnlek, det har vi inte gjort innan så det var rätt bra. Kan fortfarande inga namn men endå, man vet lite om alla nu. Sen fick läraren berätta om sig själv, han har tydligen två mini grisar. Två barn och en fru också. Han berättade egentligen ganska mycket men jag kom på mig själv med att inte lyssna. Sen sa han att vi måste beställa två böcker som vi ska ha under kursen som kosta typ 350 spänn styck. Värt. Anyway låter det som att det kan bli en rätt kul kurs med grupparbeten och så. Gillar dock inte att vi ska ha prov och inlämningar, känns som gymnasiet all over again.
Känner mig lite kluven också, har inte varit mig själv på senaste tiden. Eller jo, när jag är med andra är jag som mig själv men inte när jag är själv. I vanliga fall mår jag dåligt, ligger i sängen och stirrar ut genom fönstret, läser böcker för att tränga bort mina egna tankar, läser gamla sms och annat gammalt skrivet. Nu tänker jag typ inte alls, hinner inte med att känna eller analysera. På ett sätt är det väldigt skönt men samtidigt känns det konstigt. Känns inte som jag. Känner mig tom. Är inte speciellt glad men heller inte ledsen eller arg. Bara likgiltig, tillåter inte mig själv att ha riktiga känslor helt enkelt. Måste nog ta itu med det. Men nu känner jag endå att jag har saker att se fram emot, träffa Agnes imorn, träffa vänner i helgen, åker till Stockholm med klassen nästa helg och om lite mer än en månad fyller jag år. Alla är välkomna hit då på vad jag nu ska hitta på. Nu ska jag koka te och sen sova, puss


You can't hurry love

Godmorgon. Jag ska snart promenera bort till tåget för att åka till Sandviken. Eftersom att tågen går så dåligt kommer vi komma dit 1 timme och 10 minuter innan vi börjar så vi får leta reda på något fik och sätta oss på ett tag. Kan iförsig vara bra med lite sightseeing. Sen ska vi ha Företags ekonomi och sen slutar vi och då har vi sån tur att det går ett tåg precis efter som vi hinner med. Sen ska jag träffa Olle när jag kommer hem. Imorgon har vi vanlig dag och sen efter skolan kommer Agnes till Sandviken och träffar mig! Hur bra som helst.
Nu måste jag gå mot stan, ska lämna tillbaka några böcker också. Puss!

If you have to leave then just leave

Är hemma från skolan nu, eller har egentligen varit det ett tag. Har haft en super bra dag, vi har fått börja med mönsterkonstruktionen och så fick vi börja sy detaljer idag. Mest olika sömmar, fållar och slag men det är awesome. Sen har jag och Matilda åkt tåg som vanligt, på vägen dit var jag skit pigg så jag satt och läste snabba cash och på vägen hem blev jag hur trött som helst. Efter att Matilda och hennes kompis skjutsat hem mig köpte jag ELLE, gjorde kaffe och tog fram kakor. Sen har jag suttit i soffan och myst i någon timme. Så fint och bra och trevligt och sådär. Uppskattar helt plötsligt att bara få sitta och ta det lugnt. Men är endå så pepp på skolan just nu, allting känns roligt. Vi får väl se om jag tycker likadant om ett par veckor.
Idag flyttade min bror till Stockholm, kommer sakna honom. Det är dock lättare att hälsa på han nu än när han bodde i London, dessutom kommer jag ha någonstans att bo när jag åker ner och handlar kläder. Det blir nog bra. Pappa flyttar inte till Laos, jag vet inte riktigt varför. Ingen berättar någonting för mig. Men han ska iallafall till Albanien nästa vecka och vara där i tre veckor och jobba. Hoppas han köper mig sig något fint hem till mig, är det någon som vet vad man köper i Albanien? Jag vet inte ens vart landet ligger.
Äh, nu ska jag se project runway. Puss!


And with eyes shut

Har spenderat dagen på lämpligt söndags sätt = äta hela tiden, inte gå ut på hela dagen, ligga i soffan 50% av den vakna tiden och dricka stora mängder cola. Iallafall är jag trött, trött för att jag inte har gjort någonting alls. Skola imorgon och jag är både pepp och opepp. Pepp på att börja med sömnad och mönsterkonstruktion, opepp på att gå upp tidigt. Men vem vet, jag kanske har gått och blivit en morgonmänniska nu över helgen. Ska göra te och sen lägga mig i sängen och se sex and the city. Kom på att jag numera har internet på den datorn också så jag kan ju lika gärna uppdatera er en gång till innan det är snarkdags. Puss

Who knows not me not me

Har varit dålig på uppdatering i helgen, det beror mest på att jag var jätte bakfull igår och låg i soffan och hade ångest för jag hade tappat min mobil kvällen innan. Efter att jag hade förfestat med mig själv cyklade jag så snabbt jag kunde till Petra och drack lite vin och cider. Efter någon timme fick vi skjuts ner till stan med Rickard, hans kusin och någon mer kille. Så gick vi in på etage och gör det man gör på etage. Dansa-röka-dansa-gå på toa-dansa-köpa dricka-dansa. Sen spelade Maskinen och det var jätte bra förutom att 1. Khilen var inte med 2. Killen brevid mig hoppade och vifta med armarna konstant så jag fick en del slag. Är helt svullen på ett ställe vid bröstkorgen, har en blåmärke på ena låret och ett stort rivmärke på andra låret. Det sista kan dock komma från när jag skulle in och kissa i ett buskage.
Iallafall hamnade jag och Petra i vip-sofforna med Maskinen och satt och hade väldigt djupa diskussioner med Frej. Jag vet inte hur många shottar jag drack där eller hur många öl jag klunkade i mig men jag blev väldigt full. Petra gick hem, Linda Fredell kom med sin kompis och sen stängde dem och vi gick ut och stod och pratade med dem där ute och jag var så sjukt nära på att följa med dem till Säter för att hitta den där läskiga kyrkogården men när jag insett att min mobil var borta så gick jag hem istället. En kille på typ 14 år fick min sista cigarett och sen cyklade han efter mig och frågade om vi kunde ha sex. Jag sa nej. Sen promenerade jag hem och drack cola.
Igår vaknade jag med huvudvärk, ångest och illamående. Fick dock tag i min mobil på eftermiddagen, den låg kvar på etage och när jag fick telefonen i handen fick jag lov att hoppa lite upp och ner för jag blev så glad. Sen kom jag hem och åt två alvedon och drack mängder av cola för att lyckas bli peppad igen. Fia kom hem från Norge igår och självklart var det tänkt att vi skulle gå ut. På eftermiddagen/kvällen fick hon någon magsjuka så hon skulle inte vara med. Trots det tog jag min pina colada och gick tillsammans med Antonia till Linda. Emma var också där och så körde vi bara. Shottade jordgubbs och lime vodka och det var väldigt bra alltihopa. Sen skulle vi gå och det regnade verkligen onormalt mycket. Alla gick med sjalar runt huvudet och jag var blöt överallt när vi kom till Rådhusgården. Det fanns några torra platser där och även en Jonna med hennes vänner. Det var dock rätt dött där och baren hade stängt, det var inte mycket folk på etage heller så jag antar att alla stannade hemma. Det borde jag ockå ha gjort. Men iallafall gick vi till Sibylla och Linda bjöd mig på en kebabtallrik som jag sedan åt hemma i min varma säng samtidigt som jag kollade på sex and the city.

Det var fredag och lördag. En bra helg, trots att jag kanske inte borde ha druckit båda dagarna. Ska sluta med det nu. Idag vaknade jag och kände ett sug efter kaffe så jag gick ner och satte mig med mamma och Gittan på vår baksida och läste dagen nyheter. Blablabla nu sitter jag här och jag precis fått paket av Lena som jag ska öppna, jag har ju inte ens fyllt år än. Men. Puss!

I cant belive this is not love

Hej! Här sitter jag och förfestar med mig själv. Det är första gången någonsin jag gör det, känns ganska bra. Jag får välja musiken helt själv, får popcorn alla popcorn för mig själv och jag kan byta kläder varje kvart för jag har ångrat mig. Men, jag ska snart hem till Petra och dricka vin med henne. Hon är dock fortfarande hos sina föräldrar och äter middag så därför dricker jag nu för mig själv. Jag dricker öl, för första gången på jääääätte länge. Förutom när ja köper det på krogen, det är det enda jag har råd med. Och päroncider. Inga white russians :((((((((((( och speciellt inte ikväll eftersom att inträdet är svin dyrt. Men nu ska jag nog byta om igen. Puss och kram!

I'ts not the end of the world

Dag två i skolan var brrrra. Mötte Matilda vid tåget och sen åkte vi mot Sandviken, kom 10 minuter sen pga något jäkla tågmöte men det gjorde liksom ingenting. Sen har vi ritat hela dagen med kaffe-rast och lunch-rast och det har bara varit trevligt. Jag och Matilda fick gå tidigare för att hinna med vårt tåg och herregud vad vi skynda oss men vi hann! Så jag kom till Falun halv två och det var så äckligt varmt. Imorse var det ju svin kallt så jag hade tjocka strumpbyxor, kjol och kofta = olidligt varmt när man går hem genom stan i stekande sol. På stan delade dem ut nya ikea kataloger vilket jag fann otroligt konstigt eftersom vi inte har ett ikea i Falun!? Kom hem tillslut iallafall och hade fått mina bilder jag beställde och även mitt tågkort. Sen kom Gittan och Bengt-olof, mamma och pappas vänner sedan Laos-tiden och vi åt lax + efterrätt, sedan åkte dem till Dalhalla för att se Trollflöjten och Erik gick till Markus tror jag. Så skönt att vara själv, har inte valt vad jag ska göra ikväll. Antingen går jag på Etage där Maskinen spelar med Petra och Rickard eller så åker jag till Robin och hänger med Sofia och Elina. Eller så hittar jag på någonting annat. Man uppskattar helgen sjukt mycket mer när man har gått några dagar i skolan. Kommer garanterat uppskatta den ännu mer om några månader. MEN! Jag har ialllafall höstlov, det trodde jag inte!!
Funderar starkt på att åka och hälsa på Anna nästa helg, har inte umgåts med henne på years and years. För övrigt så lyssnar jag på love sex magic på repeat, den är peppande och jag klarar inte av att lyssna på artister som spelar på way out west. Självplågeri har jag aldrig varit en fan av.
Man blir trött hela tiden av att gå upp tidigt och jag hinner inte sova så hehehehehe kaffe? Jatack.

En sån som du

Te hjälper. Varma sockor hjälper. Läsa tidningar hjälper. Att inte tänka bakåt eller framåt hjälper. Mest hjälper det att man får fina sms från sina vänner som önskar en lycka till på ens första dag i skolan. Tack, ni är gulligull. Nu ska jag krypa ner i min säng för att sedan somna djupt i ett par timmar. Godnatt!



För några dagar sedan satt jag och solade på min balkong och det såg ut ungefär så här.

I can't

Mmm fortfarande så trött så trött. Sugen på gott te och en varm filt. Men längtar endå till skolan imorgon för att ha Bild & Design från 08.30-13.10. Det som suger är tåg tiderna. Hatar att tågen så jävla sällan. Jag kommer få åka hem med 14.30 tåget, hur kul känns det när jag egentligen kunde ha varit hemma mycket tidigare om 1. Jag hade haft körkort och bil 2. Jag hade klagat på tåg-i-bergslagen's tågtider för några månad sedan så att dem hade kunnat fixa in lite fler tåg(hehehehe) 3. Min lektion hade slutat en halvtimme tidigare. Men det finns inget att göra åt det så det är ingen större idé att klaga. Heller ingen idé att klaga på att csn är fittiga och vägrar skicka ut blanketter snabbt utan det ska ta en vecka, en vecka?! Jag kommer inte kunna få några pengar försen om typ 2½ vecka isåfall och jag är typ pank. Fan, sluta Stina. Det mesta är ju så bra som det bara kan bli. Var glad. Sluta skriva ångest-inlägg. Sluta prata med dig själv.

Kvar i något jag lämnat

Idag var första dagen i min nya skola. Fick lov att gå upp 06.10 för att hinna duscha och fixa allting och sen satte jag mig på tåget 07.40, läste bok och åt ett äpple. Var typ jätte nervös och trodde inte jag skulle hitta dit men det löste sig såklart. Sen satte jag mig på en stol i den salen vi skulle mötas och en efter en kom alla jag ska gå i samma klass som. Klockan nio satte vi i gång och vi träffade en lärare som vi ska sy med som hette Gun-britt tror jag, hela stämningen känns så där familje-trygg och inte alls som i någon annan skola jag har varit i. Iallafall berättade hon Gun-britt lite vad vi kommer att göra den här terminen, vad vi behöver köpa osv. Och allting verkar så jävla jävla roligt. Sen skulle vi skriva lite om oss själva på ett papper, och vad vi har gjort tidigare, vad vi förväntar oss av det kommande året och vad vi tror att vi vill göra i framtiden. Sen berättade hon att vi ska åka till Stockholm en fredag om två veckor och gå på Hallwylska palatsets museum och se på en utställning om italienskt mode och sen på Designgalleriet för att se på en utställning som heter Rookies & Players. Sen ska vi köpa material i Stockholm också eftersom att Sandviken inte har det bästa utbudet. Jag är överlycklig. Jag och mamma har planerat hur länge som helst att åka till Hallwylska palatset och så får jag åka på det nu, snart!
Sen hade jag också oerhört tur eftersom att det visade sig att en som jag är lite bekant med också ska gå den här utbildningen, gick faktiskt samma klass som henne i 1 vecka innan jag bytte när jag började gymnasiet. Så nu har jag någon att åka tåg med alla dagar och det känns skönt. Dessutom verkar alla andra också jätte gulliga. Det enda dryga är att jag inte fattar hur man ska ansöka om studiebidrag till csn, det finns typ miljoner olika blanketter och alla som jag pratar med säger att man får olika mycket pengar. Jag fattar verkligen ingenting och nu är jag så trött att jag känner mig helt grinig och vill gråta. Ska dricka kaffe och se något på tv tror jag. Men iallafall, jätte bra dag.

Jag kan inte skriva någon rubrik för jag har så jävla ont överallt

Har så ont i mitt huvud att jag inte kan titta. Och har ont i hela munnen också. Fan vad jag tycker synd om mig själv. Hjälp miiiiig, inga tabletter hjälper någonting och jag kan inte sova. Fhsdjghsfgudfg blä.

If you are just waiting for a new day

Jag skulle säga att gårdagen blev succé! Jag kom till Jonna och så åt hon, jag och Sara muffins, frukt och kakor. Drack vin/annat och shottade tequila, lyssnade på musik och fotade och skrattade. Det var skit bra. Sen gick vi till bussen och sen satt vi där i den stillastående bussen i ungefär tjugo minuter innan den åkte iväg. Vi sjöng med i de fem låtar jag har på min mobil, kalles klätterträd blev väl mest spelad. Upptäckte att jag har spelat in när vi sjunger en av gångerna på min kamera och det lät inte vackert kan jag säga. Stackars busschaufför. Jo det är väl lite suddigt redan här men vi kommer till stan och möter upp Elin och sen möter jag Sofia och en väldigt full Linn som redan är på väg hem. Inget inträde på Rådhusgården säger vi ja till och går in. Möter Sandra, Hanna och Mikkan. Jag tappar min kamera i marken och för panik. Sara råkar slå in fel pin-kod tre gånger och jag sitter och försöker komma på hennes puk-kod hur länge som helst innan vi ger upp. Elin köper öl till mig och Robin kommer och sitter med oss. Jonna tänder sin cigarett åt fel håll och jag har ett svagt minne av att jag ringer till Frida. Sen sätter vi oss där nere istället och jag och Jonna dansar till Håkan med främlingar. Sara åker hem och när dem stänger ramlar vi omkring på stan och går mot statoil 24. På vägen skriker några tjejer hora till oss och vi skrattar och skriker tillbaka. Vi är på väg upp för en jätte brant backe när Jonna ramlar ner i ett dike med högt gräs. Jag skrattar så jag ligger ner och sen går vi in och handlar mat. Tjejerna som har skrikit hora till oss kommer in och börjar tjaffsa och säger att vi har kallat dem hora. Jonna har tappat bort sin mobil och jag hittar den nere i diket. Sen går vi till tågstationen och blir helt plötsligt jätte trötta. Jonna, Elin och deras vän ska vänta 2½ timme på ett tåg till Stockholm och då slänger jag in handduken och går hem. Det var det jobbigaste jag har gjort på länge. Det tog en halvtimme!! Vaknade klockan sex i morse av att Jonna smsa att hon fortfarande var full och att dem hade nått huvudstaden. Jag somnade om och vaknade hur bakfull som helst. Efter en halvtimme fick jag även årets mensvärk och har legat i soffan i stort sett hela tiden sedan dess. Gick ner och gjorde sparris soppa och limpmackor och nu har jag orkat komma till datorn. Har gjort en festival-soundtrack-spellista på spotify och är rätt nöjd trots illamåendet, huvudvärken och mensvärken. Fast. Det var ju värt det, även om jag mår som en påse skit. Nu ska jag se the hills och knapra alvedon.

Nu kan ni kalla mig the sundance kid

Idag är det Jonnas 19de födelsedag och vi säger grattis! Jag sitter och sippar på lite för varmt kaffe. Har nyss ätit thaimat och det var det godaste jag har ätit på flera veckor mmmmm. Har även sett på Oprah, herregud liksom men det handlade om den här flickan som blev kidnappad i Portugal för två år sedan och det var så sjukt gripande. Efter det läste jag lite ur bd-boken. Vill inte att den ska ta slut så jag läser bara lite då och då för att den ska räcka längre. Enligt vädret skulle det regna idag men det har inte kommit en droppe än och vi hoppas på 0 mm nederbörd för resten av kvällen också. Ska gå och duscha och klä på mig något fint och sen iväg för att fira födelsedagsbarnet.

She aint messing with no broke niggas

Jag kom och tänka på att bloggen blir mycket bättre med lite bilder här och där. Eller det blir iallafall lite roligare att bläddra igenom den då och för att kunna lokalisera sig lite bland inläggen. Har ju sisådär 3000 bilder i olika mappar på den här datorn, som inte ens är min. Men jag tänkte att då kan jag ju lika gärna dela med mig av dem.
Nog om det. Klockan är snart imorgon och Sara och Jonna har precis gått hem. Sara kom hit för att umgås och se på Casanova och vi poppa popcorn, drack saft och åt körsbär. Sen helt plötsligt kom Jonna och plingade på, en otroligt bra överaskning. Vi såg nästan ingenting av filmen men i nyhets-pausen gjorde vi te. Sen satt vi på mitt rum en stund innan dem åkte hem. Nu lyssnar jag på B-sidor och är så sjukt sugen på en cheeseburgare. Kan inte komma på sista gången jag åt en. Måste ha vart i typ våras. Huvudsaken är att jag är hungrig, så jag ska äta nu. Puss

Men hur kunde det bli så

Alltså jag dör, jag vill på way out west och spotify är jävla bögar som hela tiden har way out west-reklam, fan!


I could never feel my legs again


Om jag hade pengar...




Five nights can make it turn

Klockan är rätt mycket och jag är fortfarande pigg. Börjar bli van. Har varit hemma i stort sett hela dagen, åkte hem till Frida en liten sväng på en kaffe innan hon drog till Leksand igen och sen kom jag hem och åt så sjukt god mat. Ädelost och skinkpaj, minimajs, tomatsallad med fetaost, mammas hembakade bröd med örtdressing och lite annat plock som jag hitta i kylskåpet. Låg och läste en stund i solen men det var för varmt som vanligt. Kollade på tv samtidigt som jag tittade i gamla fotoalbum, hemskt trevligt. Framåt tio tog jag cykeln hem till Petra för lite film, umgänge och soppa. Känner mig lite sjuk och att Petra inbillar sig att hon har fått svin influensan gör ju det hela inte lättare. Jajaja efter att ha svettats lite med Petra och Rickard tog jag cykeln hem igen och nu sitter jag här. Hungrig igen. Min bror kom hem för en stund sen, rätt full och däckade på två sekunder i sin säng fullt påklädd. Mamma och pappa är ju i sommarstugan = mitt enda umgänge har somnat i från mig. Jag har dock en fin msn-session med Fia så helt ensam är jag ju inte.
Hm, igår var jag ute på Rådhusgården och det var trevligt som tusan! Innan var vi hos Tanya fina lägenhet och det var också very nice. Är dock rätt trött på Faluns uteliv. På måndag ska jag endå ge det en till chans, det blir måndagsklubben med Jonna, Sara, Anna och kanske Elin och jag längtar hur mycket som helst. Det kommer bli awesome om det dessutom är fint väder. Det kommer i stort sett vara det sista roliga jag hinner göra innan skolan börjar på torsdag nästa vecka. Är så himla nervös och förväntansfull och nyfiken. Och mest glad för att få komma bort lite från den här staden, få lite perspektiv och kanske äntligen kan få gå vidare. Och få tänka på någonting annat, någonting nytt.
Anyway har mamma bakat någon supergod bärpaj som jag ska hugga in på nu. Godnatt älsklingar!

Im in love with a robot

Jag vet inte varför alla myggor helt plötsligt älskar mitt blod. Men det gör dem iallafall. Hela min kropp kliar i stort sett hela tiden och jag blir galen. Jag sitter inomhus och på något sätt har dessa jävla insekter tagit sig in och surrar runt i rummet och vill äta upp mig. Det går inte att koncentrera sig på någonting någonstans förutom i källaren för där är det tydligen för svalt. Har suttit där nere en stund för att slippa mina fiender. Funderade över det mesta. Stora saker och små saker. Stora saker som att jag har 100% bestämt mig för att flytta härifrån så fort min skola är slut, att jag imorgon ska börja spara till min tatuering, att jag måste sluta dagdrömma och fantisera. Små saker som att jag vill färga håret rött eller mörkt, att jag vill lära mig sticka och att jag ska börja baka oftare. Nej nu fixar jag inte det här längre!!!!

The man with the child in his eyes

DET KLIAR I MINA FINGRAR


the selby

I want to be near you

19.15
Någon slags uppdatering över dagarna som har gått kanske vore på sin plats. Jag och Frida såg på Heartbreak hotel och Da vinci koden den där kvällen, sen promenerade jag hem klockan tre och var skit rädd. Eftersom att det går en kidnappare lös i Falun så var det med all rätt. Sen somnade jag sött i min säng. Dagen därpå cyklade jag hem till Sara och så kom Jonna och Anna och vi fikade på massa gott som Sara bakat. Anna och Jonna öppnade födelsefagspresenter och sen prata vi om mördare och massor av annat skoj. Åkte förbi hos Petra en stund på hemvägen också. När jag kom hem gick hela familjen till Harrys och jag åt en black and white och herregud vad gott det är. Mätt och belåten gick jag hem och tänkte nästan att jag bara skulle se på film och ta det lugnt resten av kvällen. Så blev det icke, jag åkte med Jonna till Hanna och så drack vi lite där innan vi gick till Rådhusgården som dagen till ära inte hade något inträde. Awesome tyckte vi och drack våra insmugglade cider och vårt vin. Efter någon timme gick vi till Harrys också, det  var lika trevligt där men eftersom att dem stängde klockan två bar det av mot Rådhusgården istället. Där var det dock ganska dött, det positiva var att dem spelade Across the universe-soundtrack. Vi hade tänkt att gå och bada när dem stängde men istället hamnade vi i Ghandi's kön bakom två nazister. Det hela ledde till att hela kön stod och skrek på dem och det blev slagsmål och så småningom kom polisen och jag var så arg att jag skakade. Jag och Jonna cyklade hem vid tre och sen åt jag en chipspåse innan jag somnade. Fin kväll, verkligen.

Och idag har jag inte gjort något speciellt direkt, legat i solen och läst Broder Daniel boken (<3), kollat på Napoleon Dynamite och ätit mat. Skönt. Nu ska jag dricka cola. Puss på er!

Am i gonna be a young dad

Suck. Jag sitter och gör tack-kort till alla som gav mig presenter på min student, känns så himla försent och så jävla tråkigt. Vet inte vilken av alla fula bilder jag ska skicka eller vad jag ska skriva. Ska jag ha med mitt namn eller visst fattar man att det är från mig när det är jag på kortet? Hahahha jag dör. Sen eftersom att jag endå skickar efter bilder så tänkte jag lägga till några andra roliga, från studenten, Danmark och annat kul men det är ju så satans svårt att välja och det tar sån tid och sen vill jag redigera innan och på den här datorn har vi bara något tattigt program som heter HP Image Zone som är typ det sämsta jag har provat.
För övrigt sitter jag och väntar på att Frida ska bli klar med att flytta massor med grejer från sin mamma till sin lägenhet. Så länge har jag alltså hållit på med tack-korten men har även sysselsatt med mig att läsa sofis mode, msn-session med Fia som nu bor i Norge, druckit kaffe och facebook. Känns som en helt vanlig kväll hehehhehe. Orka.
Idag har jag endå hunnit med en del grejer, vaknade ovanligt tidigt(klockan 11) och duschade. Ett mirakel att jag kom upp då eftersom att de senaste nätterna har jag spenderat i min säng med min laptop och sex and the city boxen. Tills det har ljusnat igen. Men som sagt, jag kom upp och åkte till Frida. Sen åkte vi till Kopparhatten där Anna, Jonna, Elin & co satt. Sen köpte jag kaffe och satte mig där med, Sara kom och Frida åkte. Mamma och jag möttes på stan och så kollade vi på mobiltelefoner, köpte en kofta åt mig, köpte strumpor till Erik och kollade på glasögonbågar åt mamma. Sen tröttnade jag på henne så jag mötta Jonna och Anna och dem igen. Jag och Jonna gick på Röda korset och jag hitta en skit söt klänning som jag kanske köper nästa vecka. Sen hitta jag världens sötaste servettringar med rosetter på! För bara en tia! Men jag köpte dem inte, kanske köper dem nästa vecka också. Och kanske den där svarta tekannan. Jaja, vi får se. Direkt när jag kom hem åkte jag och mamma till Plantagen och Ica maxi och handlade sjukt mycket mat och annat gott. Har efter det också hunnit med att laga sjukt god mat, wok med nudlar och massa minimajs och soja. Mmmm!!
Nu är Frida äntligen klar, jag återkommer. Puss!

You say you know me

Mmmmmm så himla bra dag. Började med att gå upp lagom tidigt och duscha osv och sen åkte jag till stan och mötte Jonna och Sara och så gick vi runt typ hela dagen, åt pizza och letade presenter. Alltså vädret, kan bara tacka och ta emot. Får ångest bara av att jag sitter inomhus nu, måste ut. Nu.

Dancing and drawings

1. Fullkomligt hatar chat-funktionen på facebook som fuckar hela jävla tiden.
2. Förstår inte hur man lyckas få tre myggbett på vänster hand på en utekväll.
3. Funderar på att döpa om mig själv på facebook till något festligt.

Nej ju ska jag sova för i helvete!!!! Är för första gången på längre upptagen hela dagen imorn med diverse aktiviteter.

Just one dream away




Tonight big in japan

senast köpta inbundna bok; nästan säker på att det var den amerikanska flickan, Frida hittade den när vi av en slump hamnade i en affär med begagnade böcker
senast köpta pocketbok;  vildängel och syskonkärlek, för någon vecka sedan
favoritgenre; jag gillar böcker som handlar om konstiga personer i konstiga situationer och olyckliga kärlekshistorier och biografier 
ultimata längden på en bok; eftersom att jag hatar, verkligen hatar när böcker tar slut så skulle jag gissa på den ultimata längden skulle vara runt 700 sidor, det räcker nog
favoritbokhandel; vi måste vara realistiska, jag bor i falun så jag har typ tre ställen att välja på och av dem gillar jag nog akademibokhandeln mest
favoritbibliotek; vårt bibliotek i stan är faktiskt väldigt trevligt
favoritplats att läsa (i hemmet); i någon av sofforna
favoritplats att läsa (utanför hemmet); typ på bussen, i bilen eller på tåget
fem författare du alltid köper i inbundet format; det där tycker jag verkligen inte är viktigt, fast harry potter är ju i för sig ett undantag
bästa lässnackset; popcorn såklart!
bästa läsdrycken;
te, lätt
bästa bakgrundsljudet vid läsning; musik på låg nivå, helt något utan text 
när på dygnet läser du helst; antingen ska man läsa på förmiddagen eller på natten
bästa bakfylleläsningen; dagen efter att jag har varit ute är jag för tankspridd för att läsa böcker så det blir typ ELLE eller vecko revyn
bästa kollektivtrafikläsningen; något som inte är för sorgligt eller för tungt och inte för roligt heller

Sugar magnolia

Jag är tillbaka. Alltså jag har så jävla tråkigt just nu och har gjort allting jag har kunnat hitta på. Jag har städat mitt rum, försökt kolla på tv men blivit för rastlös, spelat hjärter, kollat på kläder på femtusen hemsidor, lyssnat igenom typ alla spelningslistor, druckit kaffe, ätit äpple, rensat utkorgen på mobilen, bläddrat i tidningar och flätat mitt hår. Men jag har fortfarande lika tråkigt och jag döööööööööör. Jag borde antingen skaffa mig en riktig hobby, lugnande piller eller fler vänner för det här fungerar ju inte, jag blir helt galen.

I can give you what like

Jag är dålig jag vet. Men jag kommer med uppdatering nu istället, jag var ju som sagt och kollade på skolan i torsdags och först hittade vi inte dit men så gick vi och parkerade bilen och gick istället och då insåg vi att skolan ligger väldigt nära tågstationen och det känns skööönt. Vi kom till skolan och det pirrade lite i magen när jag såg massa provdockor och sybehör igenom fönstren. Nu är det hur lite tid kvar som helst. Jag dör. Sen såg jag typ världen finaste kille, eller iallafall en av de 10 vackraste män jag har sett. Så nu hoppas jag på att han typ går på samma skola som jag och sen kan ha bli lite kär i mig så jag har någonting att sysselsätta mig med i Sandviken när jag inte går i skolan. Efter att vi hade tittat på skolan åkte vi till ikea och jag köpte två skålar och en te-sil. Så sjukt onödigt. När jag kom hem åkte jag Fia och Linda till max och åt mat, sen blev vi helt dyngsura för det spöregnade. Vi åkte till Rättvik och överraskade Frida på jobbet, det var kul. Och på fredagen låg jag hemma hela dagen i stort sett och på kvällen begav jag mig hem till Sofia som fyllde 19, det var tårta osv och sen satt vi och drack och spelade ölspel och pratade tills vi åkte till etage. Mycket trevlig kväll, det var till och med kul på etage. På lördagen var jag seg men ville gå ut iallafall, efter många om och med bestämde jag och Jonna att vi skulle gå på Rådhusgården där Hoffmaestro spelade. Så innan satte vi oss på gräset i Läroverksparken och drack vin ur plastglas. Det var hur mysigt som helst. Och sen när vi kom till Rådis var det galet mycket folk men vi lyckades köpa dricka och få en sittplats en stund innan dem började spela. Och det var så himla himla bra!! Efter spelade falu funk och det var också grymt. Jobbigt bara att det var så mycket folk för alla stampa på mina fötter. Jag och Jonna lyckades smuggla in vår egen dricka så det blev endå en ganska billig kväll. Roligast var endå när vi stod i kön till toaletten och så stod en kille, som inte kunde svenska, i vägen för alla och så kommer en annan kille bakom han och säger skit surt "Dont stand here in the pissoar för i helvete!" och jag dog lite hahahaha.
Idag har jag sett på film och massa avsnitt av americas best dance crew och suttit ute i gräset och läst ut en bok. Tydligen ska det vara fint väder hela veckan och det tackar vi bara ja till.

RSS 2.0