I sleep alone


schema:
10:57-18:00 Jobba med projektarbete
18:00-18:30 Pizza med pappa
20:00-02.00 Förfezt & Phone me

He was a bastard

Mensvärk & Projektarbete<3<3<3<3<3<3<3

Jag vill ha din ryggrad här

Hallå där
Igår åkte jag hem till Frida och drack vin med henne, vi dansade till gamla 90-tals hits, var arga på hela världen och insåg att vi måste ut på banan igen. Vi fick skjuts ner på stan av hennes kära pappa och vi gick till Harrys, efter några äppelshots och razz-drinkar vart allt rätt dimmigt och sådär, kändes som vi var där i typ 2 minuter för helt plötsligt stängde dem. Jag och Frida tog vårt pick och pack och gick mot Åhlens, Fridas pappa skulle hämta oss, där på vägen frågar Frida mig något som troligtvis kommer förändra hela min framtid och tillvaro, är så fruktansvärt glad nu. Men tänker inte avslöja något riktigt än, vill veta att allt är helt säkert först.
Igår lånade jag böcker bara för att jag inte hade något att göra när jag väntade på datatid i biblioteket, jag lånade skugge boken jag redan läst, Jan Stenmark örat mot väggen och sen lånade jag, trott eller ej Ego girl, vad är det för fel på mig? Sen hittade jag miljoner böcker till jag ville låna men jag hann inte och orkade inet bära hem mer saker.
Idag ser jag inte okej ut, har gårdagens hår och smink och min ångest speglas över hela mitt ansikte så jag ser livrädd ut. Sen var det någon på bussen hem som luktade så fruktansvärt äckligt så jag itne kunde andas. Det luktade surt och gammal gubbe, typ ålderdomshem fast 3000 gånger värre. Usch. Sen kom jag hem, och lyckades äntligen ladda hem Armand Mirpour och diverse andra album. Nu måste jag projektarbeta, pussi

I ever needed

Idag är det onsdag, det har varit en bra dag. Har vaknat, druckit mer grönt te för mamma har fortfarande inte köpt kaffe. Sen såg jag Oprah och Rachel Ray, duschade och sånt där. Sen åkte jag till stan, gick till biblioteket och låna tre böcker + kollade om det fanns datorer lediga. Det fanns det inte, så då gick jag runt på stan en stund, prata lite med Robin och med Antonia i telefon och sådär. Sen gick jag tillbaka till biblioteket och skulle fråga om ny datortid, en kvart skulle det ta att vänta så jag gick omkring och titta i böcker och tidningar, random turkisk medelåldersman förföljde mig och mumlade åt mig, log och gick förbi mig minst 7 gånger under den här kvarten. Sen satte jag mig vid datorn och insåg att man måste köpa något speciellt kort om man ska skriva ut och jag hade inga pengar så ja sökte runt på mediearkivet tills en tjock kvinna pickar mig på axeln och påstår att hon ska sitta vid datorn nu, jag ser frågande på henne och säger att jag har tid till klockan fyra men hon ger sig inte och tillslut sätter hon sig på en stol bredvid mig och glor på skärmen, jag har fått nog. Jag går dårifrån och Olle ringer så ja möter han vid Åhlens och vi spatserar runt osv. Frida kommer efter 40 min och då fikar vi, nu har jag nyss kommit hem. Har kollat tågpriser till Göteborg nu, fett billigt om man åker från Eskilstuna, ska nog ta en tripp snart. (cp, när kan jag komma? smsa? facebooka? msna??)
Ikväll ska jag ut och rock my socks off eller något i den stilen, är endå lov och löning idag. Insåg att dem bara hade dragit 12kr skatt denna månad, fattade ingenting. Skitsamma, puss på er

Tribute to dinosaurs

Min kväll i siffor.

20 minuters grinande efter Heath Ledger vann en oscar för rollen som Jokern i Batman
3 koppar grönt te
1 Jätte fint och bra brev
2 timmar sex and the city
Miljoner bilder på bal/student-klänningar
3 diskussioner med mamma angående påsklov, mitt rum och ovanstående
0 väskor uppackade

Jag är bara ljud

Vad gör dig glad?
Brev
Vissa låtar
Sms
Kramar
Komplimanger
Sovmorgon
Pengar
Kläder
Bra fyllor
Glass
Sommar
Presenter
Att älska någon
Kedjeröka
Festival
Fika
Bra-hår-dagar
Resor
Frihet
Omtanke
God mat
Bio
Ont-i-magen-skratt
Hav & strand
Göteborg
Coca-cola
Bra film

Things are starting splitting

band of horses + tegan & sara + honey is cool = bra tisdag

Can't go on

Hej alla fanz
Vad gör ni? Behöver ha en konversation med någon, har varit tyst sedan mamma gick halv 12 i morse, så tyst att mitt huvud dunkar så nu får ni liksom ställa upp!
Måste gå ner på stan och köpa cigg, om inte Olle möter mig så ja får min finfina limpa. Sedan vet jag inte, är så uttråkad att jag dööööööör. Har rökt fyra cigaretter i rad men inget gör mig glad (höhö veronica), borde duscha och sen ladda hem kings of leon osv. Ska typ ladda hem massa gamla filmer och serier och få lite nostalgichock, kollade nyss på bilder från skolavslutningen och typ omg-ade en halvtimme. Men fjaskfhsdkgh nu ska jag fan göra något.

When you dream of home tonight

Känns som att jag borde bomba er med inlägg men jag sitter med mitt projektarbete så jag har inte så mycket tid. Så himla roligt att jag ska spendera varje dag resten på lovet med att skriva klart det, men jag får ju faktiskt skylla mig själv. Jag är dum i huvudet som inte började med det för fem månader sedan, nu får ja bita ihop och klara av det här. Har gjort en planering och imorgon tror jag att jag ska åka ner till biblioteket och jobba med det ett par timmar. Mamma bara tjatar och tjatar om att jag ska städa mitt rum, rensa min garderob och slänga massa gamla tidningar och papper. Hon fattar inte att jag inte har tid! Nu har jag iallafall kommit igång med arbetet och hoppas hoppas hoppas jag får svar på mitt mail idag eller senast imorgon. Föresten så dog jag lite igår när the Kooks blev klara till peace and love. Jag dog lite när jag kom hem igår också, hela mitt rum var städat och rent. Nu ska ja dricka kaffe och lyssna på till-stina-från-agnes-skivan.

Not forever

Idag är det fettisdagen, självklart tänker jag fira detta genom att inte äta semlor utan annat gott som är fett.

Truth be told

Hej jag är hemma. Fem dagar utan någonting förutom sömn, mat, bastu, skratt, tv och diverse spel. Har haft så otroligt skönt att jag fortfarande är helt mjuk i kroppen. Eftersom att ingen hade täckning uppe i stugan har vi i stort sett bara pratat med varandra alla dagar och nu känns det helt tyst omkring mig. Är dock lite skönt utan Petra och Rickards knatande höhö.

Vi åkte iallafall på onsdagen och vi trodde att resan skulle ta högst 6 timmar, men det var så sjukt halt, mörkt och snöigt att det inte alls blev så. Efter mer än 9½ timme nådde vi stugan efter mycket om och men, drack te och åt nudlar och sen däckade vi ihop i sängarna. Resten av dagarna har liksom flytigt ihop för man har sovit när som helst, ätit när som helst och inte brytt sig om natt eller dag. Men varje dag har Rickard lagat sjukt god mat iallafall, vi har sett alla avsnitt av livet enligt rosa, försökt se saw5 tre gånger men somnat likt förbannat varje gång, Petra och Rickard åkte skidor/snowboard en dag då jag och Frida åkte till Järpen och tankade+såg film+chilla, vi har bastat varje dag och Rickard blev väldigt full en dag och ramlade in i en spegel och så låg det helt plötsligt glas på hela golvet och kalabalik. Kommer inte riktigt ihåg allt vi har gjort men fint har det varit iallafall. Kom hem halv två, då hade vi åkt bil sedan fyra på eftermiddagen, sjukt ont i ryggen men det har varit kul. Saknar dem små liven redan, men har också saknat datorn lite och alla andra som finns i Falun.

Ska försöka mig på att sova men har tyvärr blivit pigg, ville mest tala om att jag lever.

All you se is it fall, fall

I all den här skiten glömmer jag vem den verkliga jag är, jag har ju för fan tappat bort henne.

And the dawn

Hej där, idag är det tisdag och jag hade sovmorgon, kollade mest på tv hela förmiddagen och sen kom en snubbe och stängde av vår el ett tag så jag fick panik för jag kunde inte göra något, inte ens kaffe. Men sen gick jag till en otroligt givande lektion på circa tio minuter tills Frida skjutsade hem mig igen. Då fick jag äntligen mitt kaffe och sen kom Frida och vi kollade i en rolig hitta-fisken-bok och drack lite mer kaffe. Nu har jag ätit massor av pasta som mamma lagade och majs till det. Vet inte varför jag skriver för det är bara massor av onödigt tjafs, skriver något annat senare. När jag har städat, sett bygglov, satt på mig mysbyxor och druckit lite mer kaffe.

Life is like a plastic cup

Det är nu det är dags. Dags att börja med det fina, men jag kommer inte upp ur min grop (som jag föresten har grävt själv). Och jag kommer inte härifrån och glädje och lycka ligger inte direkt först på listan över mest tillgängliga känslor. Dock ligger självförakt, ensamhet och gå-och-dö ganska högt. Tänk att man kan vara cynisk redan vid 18 år ålder, ett litet grattis till mig kanske?

Nä nu ska vi inte försöka vara lustiga men är det endå inte lite underligt att så mycket elakt finns i en stackars liten kropp? Allt det onda som tydligen tycker att det passar alldeles utmärkt att bo i min kropp. Det som är lite mer komplicerat är alla andra känslor som vill in mer inte får plats, det är fullt nu.
Godnatt

Sömniga ord hon och jag

Allting blir mer och mer som solkatter.
(Emotionellt instabil personlighetsstörning)

Never turned away

Kväll. Börjar kvart i två imorgon men jag tror att jag ska göra något mycket olikt mig, gå upp flera timmar innan bara för att göra något. Kanske kolla på projektarbetet eller annat skolarbete. Eller bara se en film och äta jätte lång frukost. Ikväll har jag åkt bil med Frida, Olle, Petra och Rickard, till Borlänge och tillbaka. Dem åt och jag drack kaffe, nu är jag hemma och sitter på msn och pratar med människor, socialiserar mig lite som sagt. Inte ofta jag gör det.
Nu kollar jag på student/bal-klänning också. Eller mest modeller på klänningar och färger, för troligtvis kan moster sy en av dem eller båda.

Borde ta mig ut

Hej
Inatt kunde jag inte sova. Jag skrev tusen ord om ingenting och jag lyssnade på samma låt om och om igen. Petra ringde klockan ett så jag hade iallafall lite sällskap fast på avstånd. Sen åt jag popcorn och tre mandariner, två minuter senare fick jag springa till toan och spy i 20 minuter. Sen ritade jag på mina lår tills klockan blev halv fyra. Inte så smart med en permanent penna kanske. Somnade in i någon dvala och vred och vände på mig tills klockan ringde halv sju.
Dagen i skolan var väl sådär, känner mig så likgiltig endå. Men jag och Anna underhöll oss iallafall på både religionen och på svenskan genom diverse lekar, petande på nerver och med att göra spelningslistor. När ja kom hem skulle mamma precis till jobbet så nu har jag varit hemma ensam med mig själv i 4 timmar, mindre roligt. Pratade nyss med min bror dock, det var trevligt. Nu är jag trött på mig själv.
Kram (från och med nu)

Love will tear us apart

Saker jag tycker är fint just nu:

Batman


Moderniteter-Amanda



Mary-Kate Olsen



Att fantisera om min tatuering



Fina dyra väskor


Heath Ledger


Permanent Vacation


Topshop



Fina frysyrer och hårfärger



Listor

(Bara för det så får ni en liten lista här)
Finaste smset du har fått: 'Jag har förlorat mig i dig, förlorar jag dig så förlorar jag mig'
Finaste gesten: Det var en kopp te, den finaste koppen med te som jag har fått av någon
Finaste minnet: En sommar på en segelbåt med min bästa vän
Finaste orden någon har sagt till dig: Det mesta som sas igår av samma person som jag nämnde här ovanför
Finaste presenten: Filmen av Frida/Filmen & almanackan av Räven/Nikon D60
Finaste låten: Just idag tycker jag om Tegan & Sara

Early to call you

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/10344/bbbutterscotch?claim=d8mtuq67htp">Följ min blogg med bloglovin</a>

Cracks in perfection

Ännu en söndag är påväg förbi. Igår var det alla hjärtans dag, jag och frida kollade på en film om bögar och åt godis. Tidigare åt jag svingod mat med mamma, pappa, Olle och Marie. Idag gick jag upp, läste tidningen och åt en apelsin. Sen gick ja ner i källaren och såg på Alfie medans jag vaknade liksom. Sen har jag bara ätit massor av småsaker, pratat med mamma, kollat på Skins och suttit vid datorn. Nu ska jag se mer Skins och äta något mer. Sen ikväll är det Beck, det enda jag, mamma och pappa har gemensamt: Deckare. Då är vi värsta helylle familjen som man kanske inte annars kan tycka. Ska ladda med popcorn, cola, och glömma att det är måndag imorgon. Puss och kram

Svindlande och sånt där

Din stil i en mening: Usch så jobbigt men okej: Någon slags mix av egen-producerat, h&m, random affärer, second hand och fynd hittat hemma i gamla lådor och garderober. 

Stilförebilder: Alltså människor som klär sig snyggt utan att det ser för uttänkt ut gillar jag. Och sen typ alla på facehunter, sthlmstreetstyle, hel-looks och dirtydirtydancing.

Vilken är din favoritdesigner: Alexander Wang, Minimarket, Whyred och sen gillade jag Givenchy's fall/winter 08

Inspireras du av: Flickr, en del bloggar, folk på stan, streetstyle-sidor och typ bilder och tavlor med fina färgkombinationer.

Hösten 2008 - vad gav den dig: En fin kamera, många dimmiga kvällar och nätter, en ny vän, närmare kontakt med gamla vänner och lite insikt kanske.

Vad tror du på inför våren: Jag tror att solen kommer skina och att man kommer kunna sitta på kyrkogården i bara en kofta och dricka alkoholfri eldorado-cider och röka cigaretter, troligtvis köpa en och en annan glass, doppa tårna i det fortarande iskalla vattnet, hälsa på världens bästa göteborgare, kunna sitta på utekaféer och gå på uteställen där man får sitta utomhus. Orkar inte förklara, men ni fattar, jag älskar våren.

Det bästa basplagget: Svarta strumpbyxor, vita linnen ocu tygskor

Färger just nu: Massa sorbet-färger till våren. Måste lära mig att kombinera allt mitt svart med färger som lila, rosa, nude och ljusgrå

Jag vägrar: Neonfärger, långkalsonger och fula frisyrer

En ideal outfit: Palla att det är värsta modebloggar-listan. Men min önskeoutfit idag är den här iallfall

Do's and don'ts: Kör bara

Ditt senaste köp: Mina vagabondskor <3<3<3

Tre saker på vårens önskelista: En snygg väska, festivalbiljetter och en resa.

Blinkar tv-ljusen

(när man har tappat bort sina ord och sitt språk får istället joakim berätta det jag egentligen vill säga)

om jag förlorar dig, så förlorar jag synen, om jag förlorar dig, då har jag ingenting kvar,
förlåt mig men du är allt jag har.
f.


Förlora inte dig själv

Har inget kvar att ge någon längre. Letar runt i min tunna kropp och finner bara fler och fler tomrum. Vad har jag gjort för fel? Undrar när det ska sluta svida. Jag ligger timme efter timme under mitt duntäcke. Där kan jag inte urskilja vad som är verklighet och vad som är fantasi.

Clouds

För ett år sedan tyckte jag att den här dagen inte  var en big deal. Att det var liksom en fin dag för dem som är med någon.  Den här dagen har än så länge varit vidrig. Vaknade klockan tio av att jag skakade, inte av kyla. Låg under mitt täcke och försökte glömma vem jag var tills klockan var ett och jag var tvungen att gå upp och äta. Har sedan dess bara gått omkring i vårt hus och pillat på saker. Varit i vägen för folk. Stirrat på olika föremål. Försökt sjunga med i låtar jag aldrig hört. Har tappat gnistan totalt.


Both sides, now.
I've looked at love från both sides now,
From give and take and still somehow
It's love's illusions I recall;
I really don't know love at all


Båda sidor nu
Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag
jag förstår inte kärlek, inte det minsta.


When i would only eat tangerins

En kväll för länge sedan. En väldigt dimmig kväll.

Shout it out

Vad gör man när man måste peppa till sig? Sätter på Ola-Natalie på högsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (HAHAHAHAHAHHAHHA)

Come on Argentina

Cpmage som har gjort ont och mått illa sedan lunch typ. Sedan började jag grina när jag gick från bussen och grät tills en halv hushållspappersrulle hade tagit slut. Då somnade jag en timme tills mamma kom hem. Vi drack kaffe. Nu ska vi ner på stan, jag ska köpa hårfärg. Vet inte vilken färg det blir än. Är fortfarande ledsen, känns som allt glider ifrån mig. Vet inte vem jag ska lita på eller prata med. Hatar när du ljuger för mig. Ikväll ska jag på klassfest, det kommer vara super, hoppas jag. Nu ska vi gå. Puss

Desperado

Två dagar kvar tills Frida bastar 19, förhoppningsvis kickar hos fet fest borta på gamla berget
Riktig toppentjej det där!




Grattis i förskott!



And i tell them all about you

Är inte på Phone me
Är inte klar med bilderna
Är inte full
Är inte klart med något annat av det jag skulle göra idag
Är inte trött för jag sov två timmar efter skolan
Är inte så pepp på något
Är inte så jävla positiv i dessa tider
Vintern är inte min årstid helt enkelt.

Hands in the game

Hej, nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Vi har slutat foto och nu sitter vi i random datasal, lyssnar på robyn och dricker kaffe. Har även köpt en havreboll som snabbt gled ner i min tomma mage. Vi har fått nycklar till skolan och foto nu höhöhöhö vi är så jävla coola ibland alltså. Jag tror jag är trött för jag skriver inte som jag brukar. Därför ska Antonia och Petra få gästblogga lite istället.

Hej alla Stinas läsare. Nu är jag här, Antonia heter jag, fett som fan! Vi har fotolektion och det är pepp, not. Vi gör ingenting. Har köpt en fanta och en dammsugare. Sen har vi fått nycklar också och dom ska vi flasha satan med! Såg att Stina redan hade skrivit det så det sög. Fotonycklar 4 life säger jag bara. Tills sommaren i alla fall. Idag har ändå vart en rätt flummig dag. Vi ska ut och röka. Vem har cigg? Så jävla kul, vem kunde ana detta? Sen tror jag vi är trötta också. Kanske därför allting känns så roligt. Nu ska petra få skriva sitt. Men det kommer inte bli lika pepp som mitt. Ha det bra och fortsätt läs Stinas plingplongblogg. Hejdå, hejdå, hejdå, hejdå, hejdå, hejdå.

Joe alla jävla idioter som läser den här knäppa bloggen hahah, nej då jag skojar. Stina är världens bästa bloggare och det är ju synd att inte aftonbladet o co har upptäckt henne än för då skulle hon vara fetare än blondinen. Och om stina blir fet blir jag automatiskt fet på köpet och det vore nice för då kunde vi hoppa av skolan och resa till ett sjysst land och sätta oss i en stol och dricka white russian tills vi spyr, eller hickar och då kan man också råka spy ibland. nej men seriöst stina styr upp det här krydda upp bloggen och sälj din själ till cyberspace så behöver vi aldrig mer jobba eller tänka på att lämna kreditkortet hemma. Då har vi det istället alltid i högsta hugg och är alldeles vingliga av alla vita ryssar. Tack älskling. Petra

So can i give you a ride

Godkväll. Idag slutade jag på mitt jobb. Och Petra med. Och vi pratade ut. Och sen satt vi på tågstationen i mer än en timme för att tågjäveln inte kom. Nu är jag pank tjej och kommer fortsätta vara det till studenten troligtvis, inte speciellt roligt men jag hinner inte med något när jag har det där jävla jobbet hängandes och ringandes efter mig. När man sitter och verkligen försöker komma på något endaste bra i ens liv så har det gått för långt, jag måste orka med skolan och orka tycka om mig själv. Orka liksom

Gömma sig under vingen

Premenstruellt syndrom, PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till menstruationen och som i vissa fall kan utgöra ett handikapp. PMS-besvären är mest uttalade 3 – 10 dagar före mens men många kvinnor kan även ha uttalade besvär vid ägglossning. Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i rikting mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) till verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv. Vissa kvinnor kan även uppleva olika typer av smärta. Bland annat eftersom kroppen behåller mer vätska dagarna innan mens och orsakar allmän viktökning och svullen mage. Många kvinnor får även ömmande bröst, ryggont, migrän eller känner sig allmänt illamående

PMS kan lindras på flera sätt

Lindriga besvär av PMS kan bli bättre av att man motionerar. Välj en motionsform som känns bra. Om man är ovan att röra på sig kan man till exempel börja promenera regelbundet. Det är också bra att sova ordentligt och försöka ta det lugnt och inte stressa. Likaså är det viktigt att man tar hand om sig själv genom att göra saker som man tycker om att göra.

Berätta för omgivningen

Eftersom PMS kommer regelbundet kan man lära sig planera och förbereda omgivningen på när det är dags för en period med skiftande humör. Om familj, vänner och arbetskamrater vet vad som är orsaken kan de lättare förstå och ge stöd. Det kan också vara skönt att påminna sig själv om att de plötsliga humörsvängningarna beror på PMS och att de snart går över. För att vara bättre förberedd kan man till exempel skriva in de aktuella dagarna i en kalender.

(älska sista stycket HAHAHAHHAHAHAHHA)

information från wikipedia och sjukvardsradgivningen.se


Not so sweet no

Hallå, ska jobba idag. Så. Jävla. Jobbigt. Bussen går om tre minuter, jag dricker cola. Jag vill sova och inte jobba. Vill inte. Nu måste jag gå ju. Hoppas jag dör på vägen dit. Isåfall måste ni sakna mig. Puss

Lots of love thats true

Hej alla
Dagen har varit cp till största delen men endå fin. Har vart i skolan, fikat på stan, kollat på människor som ramlat utanför fiket på en isfläck, köpt fika och åkt till främbyudde, kollat på morgan pålsson hemma hos mig med Olle och Frida och annat också. Och sen har jag tänkt och funderat och känt mig sviken och backstabbad. Nu är klockan tolv och jag börjar kvart i två imorgon. Ska nog sova nu endå bara för att vara pigg och sen orka jobba. Föresten så suger allt stenhårt just nu. Orkar inte jobba, har knappt börjat på projektarbetet, bråkar jämt med pappa, mår alltid dåligt för att mamma är besviken på allt jag gör, gör inga läxor och sover bara på lektionerna, känns som att alla vänner antingen glider ifrån en eller så vet man inte vart man har dem och sist vill ge mitt hjärta till någon men det slutar alltid med att man får det tillbaka kastat i små små bitar som tar sån jävla tid att plocka ihop.

Why kick the one you're with

Dagens hälsning (lite övertalad)

Olle här kommer ett litet hej
från en ganska cool och snygg tjej
Nu är det inte långt till våren och solen
Då slipper vi ha samma klimat som nordpolen
Då blir det massa fest och ballonger
Champange och alla jävla studentsånger
Nu är det dags att drömma
Och huvudet sitt tömma
Tjoho tjohej
Godnatt säger Doktor Bombay

A good ending











svart & vitt

Can you do it like that

Vad heter du?: Stina 
Ålder: 18 år
Längd: 174
Hårfärg: Brunt, lite halv trött på det
Ögonfärg: Brå/Grå
Beroende av: Cola, cigaretter och umgänge
Hur mycket smink använder du dagligen?: Olika
Vad har du ätit idag?: Men åh, kakor, korv med bröd, chips, mackor, bullar, kakor, morotskaka, frukt och massa te
Dagens klädsel: Leggings, vit t-shirt, halsduken jag fick av kusinen, strumpor och random tröja
Glädje just nu?: Så jävla emo men jag kommer inte på något
Irritation just nu?: Ehhhh ja vi behöver inte gå in på det
Senaste låt du hörde?: Im a loser, har fastnat helt på den
Senaste inköp?: Köpte kaffe på McDonalds igår natt
Vilka hårfärger har du haft?: Brunt, ljust brunt, slingor, blondt och rött
Brukar du äta frukost?: Oftast inte men ibland yogurt och müsli
Vad gör du om helgerna?: Dricker/kollar film/sover/sitter vid datorn
Gillar du att få uppmärksamhet?: På rätt sätt
Husdjur: Dammråttorna<3
Hur är ditt hår?: Har en livskris och vill bli färgat nu i veckan
Brukar du bädda sängen?: En gång i kvartalet känns okej
Har du mest skivor eller filmer?: Skivor
Favoritaffär?: Hm eller secondhand eller monki eller weekday
Vad har du på väggarna?: Några tavlor, ramar med snygga saker i och krokar med smycken
Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån?: 19
Hur många timmar sover du per natt?: Inte mer än 6
Beskriv dig själv med tre ord?: Komplicerad, svag och helt jävla underbar
Vem betyder mest för dig?: Grrrrr svårt, min mamma troligtvis
Föredrar du att vara singel?: Nä inte just nu
Är du singel?: Ja
Senaste hångel?: -
Hur mår du just nu?: Känner mig lurad och besviken
Senaste program du såg på?: Såg slutet på beck
Senaste film?: Den där kvinnliga detektivbyrå-filmen som inte har kommit ut än
Vad var det senaste du sa?: Godnatt
Hur ofta tvättar du ansiktet?: Kanske två gånger per dag
Vem vet mest om dig?: Frida(freud) & Frida(räv)
Vad har du i ditt fönster?: En lampa, en smyckes-hand och ett smyckes-träd
Vem var den senaste personen du umgicks med?: Frida och Anna, hela helgen
Hur dags gick du och la dig igår?: Vid 06.00
Och klev upp?: 20 över tolv, helt okej pigg
Vad behöver du mest just nu?:  Någon som orkar prata och behöva mig
Har du fler kort på dig själv än dina vänner?: Nä
Har du bra minne?: Jo ganska
För eller emot plastikoperationer?: För
Vad ska du göra ikväll?: Sova om någon minut
Svårt eller lätt för att sitta still?: Lätt
Är du enkelspårig?: Hoppas inte!
Hur vill du avsluta det här?: Tjohej puss!

I cant but you

Nu åker jag till Anna för tredje kvällen i rad. Hon har laddat upp med varma bullar och jag och Frida bringar mjölken. Förhoppningsvis ska vi se klart filmen också. Min kväll känns räddad, puss!


batman<3

Oh yeah oh yeah

(fms, det är så jävla svårt att få kontakt med dig. och det känns som sakerna du skulle ha fått i julklapp snarare blir påskäggs-present om jag inte bokar tickets snart. älskar dig, smsa)

Not what i appear to be

Jag är så rastlös att jag håller på att bli galen, jag har sprungit upp och ner för trappor, ritat, ätit, druckit te, försökt se på vänner men har inte kunnat sitta still osv. Vill göra något, typ åka bil eller gå på bio. Åka bergochdalbana eller sola på en strand. Klappa en hund eller varför inte bara prata med någon istället för att bli trött på ljudet av sina egna tankar. Helgen har varit så bra, förutom att det blev lite drama och kaos igår natt. Vid typ åtta åkte vi till Anna och hon hade lagat supergod kräm som vi åt med mjölk. Och så såg vi across the universe samtidigt. Sen låg jag och Frida i snön en stund medans vi rökte. Det snöade så äckligt mycket igår kväll/natt. Petra ringde och vi hämtade henne i Norslund och åkte till McDonalds och köpte kaffe. Hängde vid Statoil ett tag tills vi åkte hem till Petra och det rörde ihop sig lite. Vi åkte ganska snart hem till Anna igen och gjorde te och pyttipanna. Lite senare ringde Fridas mamma och ville att Frida skulle skjutsa hem deras vänner till Enviken. Jag och Petra hängde på och någon timme senare var vi hemma hos Petra igen, hade ett bra snack och drack te och såg vänner. Halv sex sov frida och jag var rätt död så vi dog oss hem i gryningen så att säga. Somnade på säkert 2 sekunder.
Dagen började med en film tillsammans med min mamma och morotskaka. Sedan har jag bara gjort ingenting så nu dör jag typ om jag inte får göra något.
Här är förestern covern jag menade.
Marianne Faithfull - I'm a loser
 

All of the love

Jag är en förlorare och jag har förlorat någon som är nära mig. Jag är en förlorare och jag är inte vad jag uppträder att vara. Fastän jag skrattar och beter mig som en clown. Bakom masken döljer sig missnöjdhet. Mina tårar faller som regn från himlen. Är det för honom eller mig själv jag gråter?

Gillar när man gör bra covers på Beatles låtar. Fast den är ju på riktigt på engelska. Och jag vet inte varför jag skrev om den på svenska.

Crazy can you dance





1, 2, 3. Vogue

Är inte så dålig endå

I går var jag inte på popkvällen på s2. Jag såg inte Map of moscow. Jag såg förövrigt inte de andra två banden heller. Jag var inte full. Jag var kvar i skolan tre timmar efter vi slutade för att fota i studion vilket var sjukt kul. Fick ställa upp på alla de andras fotograferingar också som modell. Fick en rätt rejäl sminkning och mitt i allt städande glömde jag bort det och sen på bussen insåg jag att jag hade sminket kvar. Inte lika kul. Sen fikade jag Frida och Antonia med Sofia och Elina, har inte gjorts på säkert 1½ år så det var mysigt. På nya fiket i nya gallerian, mycket fint. Sedan fick ja skjuts hem av Sofia och då satte jag mig med te och det nya the City avsnittet och morotskaka för hela slanten.
Framåt kvällen kom Frida och hämta mig och så åkte vi till Anna och såg Pinapple Express, snackade, drack te och såg massor av Yoytube klipp. Josse kom dit också, vi åkte hem halv tre och jag var lagom trött.
Idag vaknade jag när klockan ringde fel och mamma pratade med mig när jag fortfarande sov. Ja tvinga upp mig och duscha och sen gick jag i mina nya skor ner på stan och kollade runt till Frida kom ner. Vid det laget hade mina fötter fått tillräckligt ont så ja bytte till mina tygskor, sen gick vi till Harrys och kollade på UFföretagen, mest square eftersom Anna och Josse var där. Vi gick lite på stan efter det och sen har jag bara varit hemma.
Ikväll blir det Across the universe och massa gott att äta. Puss och kram vänner

Suicidemachine

Låter påminner ganska mycket om en annan låt...


Not seventeen forever


When your soul embarks

Vad tycker ni?

Slitit ut så många skor

Ni vet när det känns som att hela livet snurrar ett varv? Som att allt är på väg att förändras samtidigt som allt står stilla. Jag vet inte varför det är så just nu. Är bara glad. Mest för att jag har fått mina skor, jag pratar med Stina igen, för att vi har tre timmars foto imorgon som jag tror kommer bli bra och för att det inte är långt kvar snart. Jag lyssnar samma låt om och om igen, skrattar för mig själv och plockar fram gamla saker och ställer undan nya.
Äh nu gör min hals ont och jag måste packa tills fotogrejs imorn. 40 ballonger, svart hatt, 10 par strumpbyxor i regnbågens alla färger osv. Kommer bli intressant. Puss på er

On rainbow road

http://www.myspace.com/blinktwice4ymusic
Låt nummer ett bara.
Mario kart och kärlek handlar den om, fint tycker jag.
Här är texten:

You be my princess
I'll be your toad
I'll follow behind you
on rainbow road
Protect you from red shells
wherever we go
I promise.


Noone will touch us
if we pick up a star
If you spin out
you can ride in my car
When we slide together
we generate sparks
in our wheels and our hearts

The finish line
is just around the bend
I'll pause this game
so our love will never end
Let's go again

The blue shell is coming
so I'll go ahead
If you hang behind
it'll hit me instead
but never look back
cause I'm down but not dead
I'll catch up to you

Don't worry about
Bowser or DK
Eat this glowing mushroom
and they'll all fade away

to the mushroom cup
and the flower cup
and the star cup
and the reverse cup

How many times do people change?

Alltid likadant. Mamma vill att jag ska städa, jag orkar inte, hon kommer in och börjar städa trots att jag säger att jag verkligen inte orkar, hon klagar på allt och fortsätter städa tills ja börjar ignorera henne vilket resulterar i att hon bli arg men fortsätter städa och fortsätter prata fast hon vet att ja inte kommer svara och till sist går hon därifrån och är skit förbannad.

Lying in love

Idag fick jag mina skor. Jag är nästan lite förälskad, har promenerat runt i dem hela eftermiddagen och så laddade jag hem the sisterhood of the travelling pants 2, grina lite till dem och tittade på mina skor. Sjukskrev mig från jobbet och bytte till mammas shepherd tofflor.
Föresten har inte  berättat det men ja kom på det precis nu, när jag och Lisa var i London hade jag med mig en väska jag köpt på en outlet affär, köpte den värsta spontant för den kosta 150kr, var i skinn och det fanns bara en. Men iallafall handlade jag så mycket i London och hade så tung packning så ja bestämde mig för att lämna kvar väskan. Några veckor senare åkte vi till Stockholm med klassen och på något sätt hamnade jag i en affär med på tok för dyra väskor. Och så får jag syn på väskan jag hade köpt för 150! Går fram läser på prislappen 799kr. Ledsen tjej 90 gick därifrån.

Ps. I mars ska jag vara statist i en film, mer om det vid senare tillfälle.

Krossar hjärtan på rutin

ALLMÄNT
Namn: Stina
Piercingar: Ja en!
Tatueringar: Nej inte än
Längd: 174cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon:
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja!!
Tänker du på självmord: Inte nu längre
Tycker andra att du är attraktiv: Inte speciellt
Vilket shampoo använder du: Just nu nåt lila från sunsilk
Vilken parfym använder du: Magnetism, daisy eller den lila jag fick av pappa
Vad är du rädd för: Råttor, kärlek och sånt där annat läskigt
Gillar du att tvätta: Gör det inte ofta men ja det kan vara trevligt
Gillar du Berg-och-Dalbana: Oja

SENASTE
Film du hyrde: Stockholm boogie och När mörkret faller
Film du köpte: Ingen aning, köper sällan film
Låten du lyssnade på: Mario Kart Love Song, hittade den nyss på myspace omg love it
Låten du hade på hjärnan: Ingen vill veta var du köpt din tröja
Låten du laddade ner: Kommer inte ihåg
Personen du ringde: Pappa
TV program du tittade på: Senaste gossip girl
Personen du tänkte på: Funderade på vem hon som spelar cecilia synd i den där videon med petter, sen kom ja på det. Så jag antar att ja tänkte på henne senast. Eh ja...

FAVORIT...
Mat: Åt fyra rostade mackor och vaniljyogurt nyss
Låt: Dålig fråga kan verkligen inte svara.
Sak att göra: Skratta eller kramas
Sport: Springa till bussen
Dryck: Cola, kaffe och white russian
Kläder: Strumpbyxor och klänning
Film: Harry Potter <3
Bil: Någon liten ful i sorbe-färg

ANTAL...
Gånger du varit kär: En
Gånger ditt hjärta brustit: Känns som att det är för många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger
Ärr du har på kroppen: Ap-ärret på fingret och sen ett svagt ärr på vänstra bröstet då jag och emelie ramla på cykeln

SENASTE...
Bok du läste: Stjärnor utan svindel
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Räven eller något från vendator kanske
Personen du fick sms av: Olle
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Dagen innan Erik åkte tillbaka till London tror ja

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Gått på en lektion, suttit här, druckit kaffe, sett tv, ätit, jobbat lite PA och msn
Var det kul: Nej inte speciellt
Hur tidigt stiger du upp: Olika, så sent som möjligt
Gillar du att slåss: Gladiatorerna kan vara kul så länge inte Olle kittlar en eller man får Fridas röv på näsan
Vad ska du göra ikväll: Sova strax

Är du seriös: Då och då
Vad är du allergisk mot: Ingenting tror jag
Var har du ont: Ryggen, sitter konstigt
Använder du hårspray: Sällan
Kan du stå på händer: Nej för helvete, jag var den enda i mellanstadiet som inte kunde
Favorit serie: Vänner/gossipgirl/thehills/sex and the city/the city/topmodel/greys/smallville/csi osv.

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker låter godare
Gillar du ketchup: På köttbullar
Är du glad nu: Nej
Var du glad igår: Ja på kvällen iallafall
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Allt från yelle till spice girls
Stockholm är: En fin stad
Göteborg är: Bäst
Kan du sjunga: Ånej
Mer värt än guld: Riktiga pengar!!! & snälla människor också då
Spaghetti eller makaroner: Båda
Ett land jag helst vill besöka: Jag vill just nu till London(England), Paris(Frankrike), Barcelona(Spanien) eller Khao Lak(Thailand)
Ska bli skoj: Att ta studenten
Ska inte bli skoj: Att skriva klart PA
Sparar till: Resor
Väntar på: Våren
Pålägg som gäller: Gamla hederliga osten
Dagens dryck: Juice konstigt nog


And round it goes

Svarade på den här för mer än ett år sedan så ja tänkte svara på dem nu igen.

1. Namn:
Stina
2. Pepp just nu:
Vår/sommar och att vara klar med allt i skolan
3. Happening på gång:
Hm, just idag blir det tyvärr att plugga men i framtiden händer nog en del kul
4. Jag älskar:
Pengar och skratt
5. Jag hatar:
Kärlek och att inte ha tid till något
6. Snyggast just nu:
Jag tycker alltid att samma personer är snygga Adam Brody och Daniel Adams-Ray, mina dröm-män
7. Snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän:
Samma som ovan
8. Om jag kunde skulle jag:
Flytta från Falun nu på direkten eller kanske kyssa någon som tycker om mig
9. Person jag vill känna bättre:
Någon cool människa som kan ge mig pengar
10. Katter är:
Satans djur
11. Snällast denna vecka:
Dem som faktiskt orkar kommentera
12. Person som gör mig engagerad:
Personer som klarar saker
13. Något jag stör mig på:
Kärlek, vintern och att jag aldrig orkar plugga
14. Jag får ont i magen när:
Jag tänker
15. Jag är rädd för:
Oj, rädd för att vara ensam, konflikter, kärlek osv.
16. Främling jag vill lära känna bättre: 
Vem som helst som kan tänka sig att bli lite kär i mig
17. Bekant jag vill pussa på:
Saknar räven så puss på henne istället för en bekant
18. Jag pratade senast med:
Mamma
19. Jag läser jämt folks internetdagböcker:
Bloggar? Ja
20. Just nu är jag:
Rätt nollställd
21. Just nu är jag inte:
Lycklig, arg, hungrig, kissnödig osv
22. Dömer du folk efter utseendet?
Självklart
23. Är du kär?
Nä det är jag väl inte
24. Blir lätt "för stunden-förälskad" i okända på t.ex. tåg?
En gång såg ja en kille på Gröna Lund som ja ögonflirta med och sen busskillen ofc.
25. När jag ser en snygging:
Kollar jag håret och försöker se så snygg ut som möjligt
26. Jag diggar mest:
Att slösa pengar och att få resa
27. Om jag var döende skulle jag:
Hoppa fallskärm
28. Jag har en hemlig passion för:
Mat
29. Jag blir kåt när:
Du får gissa
30. Hälsning till någon babe:
Gör mitt projektarbete så får du en puss?
31. Är du snäll?
Ja
32. Är du fåfäng?
Inte speciellt
33. Är du blyg?
Jo jag är nog det
34. Är du piercad?
Ja
35. Är du bestämd?
Ibland
36. Intressen:
Vänner, mat, handla saker, lyssna på musik, se serier/film, fika.
37. Dricka:
White russian<3
38. Vad gör du just nu?
Lyssnar på Fleet Foxes
39. Senaste person du kramade:
Tror det var Frida, eller kanske Petra
40. Senaste person du ringde:
Lotta på resultat
41. Senaste person som ringde dig:
Antonia
42. Hur många speglar finns i det rum du är i?
Ingen
42. Saknar du någon nu?
Ja verkligen
43. Vad köpte du senast?
Ett nagellack på stan
44. När var du i en affär senast?
Idag
45. Vad har du för framtidsplaner?
Ta studenten
46. Vad drack du senast?
Kaffe
47. Har du stadigt sällskap?
Nej det vill ja inte påstå
48. Vill du ha barn?
Förra gången jag svarade skrev jag att mina barn skulle heta Sixten och Iris, men nu vill jag ha tre istället. Så kanske en Leon också.
49. Längtar du till din nästa födelsedag?
19 är ingen big deal
50. Har du rakat dina ben någon gång?
Ja
51.Är du sugen på något nu?
Kramas
52. Hur många hål har du i öronen?
2
53. Född?
September
54. Var bor du?
Blindgatan 7a
55. Hur mycket väger du?
55-60
56. Är du nöjd med din vikt?
Nje
57. Använder du hudkräm?
För det mesta ja
58. Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tv:n?
Ritar eller går till datorn
59. Vad jobbar du med?
Jag jobbar som kommunikatör (finare ord för telefonförsäljare)
60. Vad läste du för språk i skolan?
Spanska
61. Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut?
Hoppas inte det
62. Äger du en diskmaskin eller diskar du för hand?
Vi har en diskmaskin
63. Är du miljövänlig?
Inte speciellt
64. Källsorterar du?
Mm
65. Attraheras du av män med skägg?
Oftast inte
67. Brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch?
Självtorka eller hårtork
68. Var brukar du handla dina kläder?
Olika kläder, mest hm kanske
69. Tycker du att du är snygg?
Oftast inte
70. Micro-pop eller poppa själv?
Popcorn<3<3<3<3<3<3
71. Fredrik Lindström, Henrik Schyffert eller Kristian Luuk?
Luuk
72. Vad ska man göra i en dusch?
Vad man vill
73. Är du bra på att laga mat?
VIssa saker
74. Har du några fobier?
Vatten och snor
75. Har du några tvångstankar?
En del
76. Tycker du att du har fin dialekt?
Hahahahaaaaaaa
77. Hångel?
Jatack
78. Hur märks det på dig att du är öppensinnad?
Jag gör vad jag vill
79. Hur märker man av din charm?
Man får väl snacka med mig
80. Var du med i barnens trafikklubb när du var liten?
Ja. Flexbert<3
81. Vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna?
Greveholm
82. Brukar du baka?
Nej inte längre tyvärr
88. Röstade du i det senaste valet?
Fick ju inte
89. Är du nöjd med ditt liv som det är nu?
Inte det minsta
90. Är du mytoman?
Nej
91. När hånglade du senast?
Kommer inte riktigt ihåg
92. När åt du senast?
Frukost
93. Vilken låt lyssnade du senast på?
Your protector
94. Har du sovit i din egen säng inatt?
Nej
95. Har någon annan sovit i din säng inatt?
Det tror jag inte
96. Vad tycker du är fint?
Sockervadd
97. Vad tycker du är äckligt?
Snor
98. Vem fick du senast sms från?
Olle
99. Har du pengar på mobilen?
Abonnemang
100. Person du skulle vilja krama om just nu?
Adam Brody eller Daniel Adams-Ray. Eller mormor

Sitter fast i mitt vakuum

Hej där. Idag orkar jag inte skriva så mycket, iallafall inte just nu. Känner mig lika dålig, eller alltså i söndagskväll gick jag och la mig cp glad. Hade planerat lite om våren och pratat med räven på msn och pratat med kusinen och ja, det kändes helt okej. Men inget håller ju speciellt längre. Och du som kallar dig "polaren pär", jag finns på [email protected] alternativt 0735257487 så får vi se om det blir något hålla hand. Puss

Och blir hel igen bakom den

Danmark till sommaren, fullt ös!
<3



Kyss ingen imorgon

Är så jävla låg och jag önskar att ja kunde skylla på något men det kan jag väl inte. Allt är sug mig balle och jag orkar inte ens tänka. Jag bara dricker cola, ser serier på datorn och önskar att jag får sms. Sms från någon, vem som helst som kan få mig att le. Som kan få min mage att pirra på ett bra sätt för en jävla gång istället för samma gamla skitkänsla. Någon som kan komplitera mig på ett helt-okej-sätt. Någon som orkar hålla min hand bara (kärlek eller något sånt). Godnatt.

Genom tunneln

Varför börjar alltid söndagarna helt okej och jag typ tänker: åh idag ska jag typ gå ut och fota, kolla på stan, gå omkring, fika, kolla på någon film, plugga lite, duscha och känna mig fräsch och så går man omkring och tänker inte på tiden alls och sen när klockan är fem i fem blir man helt heartbroken för tiden bara lurar en. Jag sitter i pjamas, smutsigt hår och svarta ringar under ögonen. Jag har druckit kaffe, ätit glass, budat hem ett par skor, paintat och pratat på msn. Jag dör mitt liv är så patetiskt. Jag måste göra något idag innan jag går sönder. Och jag har fortfarande massa text på mina armar sedan i fredags. Föresten har ja ju inte skrivit om helgen än.

Fredag: Gjorde mig klar, Frida hämta mig och Antonia och sen hämta vi Olle och sist Philip. Sen åkte vi till Petra och Rickard och började dricka och lyssna på massa musik från världens alla hörn typ. Vissa spela gitarr också. När bussen skulle gå ville ingen dra så vi stanna och beställde taxi istället. Vi dansa i soffan och sjöng osv. Sen somna Rickard för han blev så full, Petra spydde i köket och jag shottade vodka. Petra och Rickard blev kvar medans vi andra åkte taxi. Vi var en för mcyket så jag låg på alla i baksätet istället. Det snurrade rätt rejält. Kom till Phone me, as mycket folk, var full, kändes som vi var där i fem minuter och sen drog vi. Träffade yttest lite människor och dansade typ en låt bara, vi gick till sibylla och Olle köpte hamburgare, jag köpte en korv. Sen höll vi på att missa bussen så vi sprang 300km/h för att hinna till nästa hållplats, ja fick slänga min korv för jag orkade inte springa med den. bla bla bla vi kom fram och ja somna och sen vakna jag och sen spydde jag och sen låg jag på golvet och hyperventilerade tills Olle gav mig vatten och sen pratade jag tydligen i sömnen.
Vaknade lördag och mådde ej okej. Åkte till McDonalds och köpte mat, åt maten och sen sov vi i två timmar. Frida och jag köpte massa frukt och sen åkte vi hem. På kvällen blev det bara film och chill hos Olle i rostberg.
Puss


So i'll go ahead


paint-söndag

Och du har tränat bort din dumma dialekt

Hej mina nya skor.

All i wanted was a little fun

OMG JAG VAAAAANNNNN!!!!!!!!

I dont care where it takes us

Tradera är mitt nya fritidsintresse, sitter och budar på ett par skor nu och jag kan inte ens gå på toa för jag ligger högst och vill inte förlora. Föresten så är det bästa med söndagar att vakna, hämta kaffe och läsa bilagan til dn som heter dn söndag. Så fin. Nu måste jag koncentrera mig på skorna. Puss!

RSS 2.0