Am i gonna be a young dad

Suck. Jag sitter och gör tack-kort till alla som gav mig presenter på min student, känns så himla försent och så jävla tråkigt. Vet inte vilken av alla fula bilder jag ska skicka eller vad jag ska skriva. Ska jag ha med mitt namn eller visst fattar man att det är från mig när det är jag på kortet? Hahahha jag dör. Sen eftersom att jag endå skickar efter bilder så tänkte jag lägga till några andra roliga, från studenten, Danmark och annat kul men det är ju så satans svårt att välja och det tar sån tid och sen vill jag redigera innan och på den här datorn har vi bara något tattigt program som heter HP Image Zone som är typ det sämsta jag har provat.
För övrigt sitter jag och väntar på att Frida ska bli klar med att flytta massor med grejer från sin mamma till sin lägenhet. Så länge har jag alltså hållit på med tack-korten men har även sysselsatt med mig att läsa sofis mode, msn-session med Fia som nu bor i Norge, druckit kaffe och facebook. Känns som en helt vanlig kväll hehehhehe. Orka.
Idag har jag endå hunnit med en del grejer, vaknade ovanligt tidigt(klockan 11) och duschade. Ett mirakel att jag kom upp då eftersom att de senaste nätterna har jag spenderat i min säng med min laptop och sex and the city boxen. Tills det har ljusnat igen. Men som sagt, jag kom upp och åkte till Frida. Sen åkte vi till Kopparhatten där Anna, Jonna, Elin & co satt. Sen köpte jag kaffe och satte mig där med, Sara kom och Frida åkte. Mamma och jag möttes på stan och så kollade vi på mobiltelefoner, köpte en kofta åt mig, köpte strumpor till Erik och kollade på glasögonbågar åt mamma. Sen tröttnade jag på henne så jag mötta Jonna och Anna och dem igen. Jag och Jonna gick på Röda korset och jag hitta en skit söt klänning som jag kanske köper nästa vecka. Sen hitta jag världens sötaste servettringar med rosetter på! För bara en tia! Men jag köpte dem inte, kanske köper dem nästa vecka också. Och kanske den där svarta tekannan. Jaja, vi får se. Direkt när jag kom hem åkte jag och mamma till Plantagen och Ica maxi och handlade sjukt mycket mat och annat gott. Har efter det också hunnit med att laga sjukt god mat, wok med nudlar och massa minimajs och soja. Mmmm!!
Nu är Frida äntligen klar, jag återkommer. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0