Im in love with my fear

Känner att jag är skyldig er ett inlägg nu så här efter min panik ångest igår kväll. Jag överlevde som ni märker, jag såg Robinson, åkte till morfar, läste en tidning och somnade så småningom. Fick dock 6 myggbett i sömnen. Vaknade och åt några kakor till frukost och kaffe, morfar hade varit och köpt smörgåstårta och mamma hade köpt rosor till mormors grav, så vi åkte dit och la dem där, åkte till stan och provade skor, åkte till morfar igen och där var moster och Johan, vi åt smörgåstårta och drack hallonsoda. Ja myste lite med katterna och sen åkte vi till tuna park där ja köpte skor och sen sneglade jag lite på de vita tigrarna på parken zoo men ja såg dem inte. Fan. Åkte tåg hem iallafall och det var rätt nice, jag köpte elle, hänt bild och mamma köpte söndagsbilagan och så hittade vi en påse som innehöll en Larsson-tidning och en brio-påse. Lycka liksom. Kom hem vid sju och hade världens skavsår, har gått barfota hela dagen för att jag har så ont. Orkade inte riktigt bry mig om det så ja duschade och sen kom Emelie, Fia, Tonia och Tobbe och hämta mig, vi åkte till preem och sen till gullnäs. Frida, Petra och Rikard kom efter en liten stund. Vi skulle ha spelat kubb men det blev inte så. Ante, Johan och alla spelade fotboll och sen spelade alla utom jag och Rikard som skrattade åt alla istället. Det var nice, och varmt, och massor av cp myggor och knott! Alla åkte hem, jag och Fia skulle vänta på att Frida skulle komma tillbaka och hämta oss så vi gick halva vägen istället. Jajaja nu är jag hemma och gissa vad? Jo jag har tappat bort min mobil någonstans. Har letat i femtusen år och ringt lika många gånger men eftersom att den är på ljudlös har jag ingen aning om vart den kan befinna sig. Mest troligt känns Fridas bil. Känner att jag inte kan klaga mer. Det är sommar. Jag har fina vänner. Allting är ganska bra. Jag tar studenten om mindre än två veckor. Då kommer min släkt hit och firar med mig. Det känns fint. Att de bryr sig om mig liksom. Räven tar studenten imorn, grattis. Åh jag hade velat åka dit och äta allt gott som hon har bakat. Men puss, du är så jävla bra! Något annat som är bra är att jag är hemma igen, älskar att komma hem när jag har varit borta. Man uppskattar varenda liten grej. Mest att det inte är katthår i hela vårat hus. Och att sängen inte känns som en hängmatta. Och kanske mest att få göra vad man vill. Blablabla längsta inlägget ever.

Jag ger inte upp

Min mobil dog för 3 timmar sedan och jag har panik. Jag har ingen laddare och det känns som att jag har förlorat all kontakt med omvärlden. Trodde inte att den var så viktig. Buhuhu kan inte alla tycka synd om mig???? Typisk pms-dag, synd bara att det inte är det. Jag är bara läskigt känslosam idag och jag kan inte få några snälla sms eller samtal för min satans mobiltelefon är helt död. Urladdad. Jag har även glömt min upod hemma. Fanhelvetesjävlaskit. Jag kommer ligga vaken hela natten och lyssna på konstiga ljud och nu ska jag se slutet på Robinson. Kommentera snälla älsklingar.

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Jag överdriver allt men jag är så jävla kluven idag. Har sovit typ 5 timmar inatt och när jag gick hem 8 i morse var alla fåglar i världen uppe och kvittrade så mitt huvud nästan sprängdes. Kom hem och hann precis byta om, tvätta bort gårdagens smink och packa tandborste, pjamas och klänning. Sen åkte jag och mamma till tågstationen och jag mådde så sjukt dåligt. På tåget sov jag 99% av tiden. Den sista procenten av tiden bytte vi tåg på. Vi kom till morfar och jag la mig direkt på ett täcke i skuggan och sov. Sov och drömde och grät lite och pratade med Antonia och sen Frida och sen sov jag lite mer. Ser ut som ett lik, har ont i magen och är bakfull. Har gått till Slagsta glass och köpt en kexbägare med mjukglass, hallon, grädde och strössel. Har köpt chips och en tidning. Har så tråkigt. Vill hem. Vill inte behöva klaga på allt med jag vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte tänka, jag vill bara.... ja, ni vet. Eller nej ni vet ju inte, Frida och Antonia vet. Och jag vet. Men inte du. Än.

Natten är som vanligt, fast lite mer av allt

Usch jag är så jävla mätt nu. Har klämt i mig thaisoppa med ris och grönsaker osv nyss och är såååååå määäätt. Dagen har varit bra hela hela tiden, hade två lektioner i skolan som var hur chilliga som helst, typ inga var där på religionen så vi spela bamses kortspel istället. På svenskan målade jag tatueringar på annas arm(som vanligt). Åkte hem så jag var hemma 10 i tolv, åt macka och la mig på altanen. Efter någon timme kom Petra, hon hade med sig jordgubbar, apelsiner och nektariner. Älskart. Vi läste tidningar och solade och sen kom Antonia också. Vi stekte i några timmar tills vi flyttade oss till gräsmattan då jag och Antonia löste korsord och Petra sov. Nu har jag halv-bränt mig på 50% av kroppen och känner mig helt sol-trött. Ska duscha nu och sen åka till Gullnäs och sitta där och dricka vin och mys. Imorgon åker jag till Eskilstuna och köper skor, syr klart klänning och solar lite till. Kommer hem på söndag igen. Ska skynda mig nu, puss!

Reach out and touch me


Really really do

Hallå, jag har inte skrivit så mycket de senaste dagarna. Mest för att det har varit lite berg-och-dalbana i hela kroppen men nu är jag relativt neutral. Dricker ananas-te och äter giesha. När jag kom hem från skolan hade mamma köpt en maestro-sallad till mig och en cola, så himla bra är hon ibland. Sen åkte vi till rusta och köpte sånt man köper på rusta + världens bästa strumpbyxor och vit färg(jag ska måla om mitt rum). Efter det tvingade hon med mig till mc-jansson för att hämta min gamla moppe som ska säljas vidare nu, den har varit på lagning och självklart är jag tvungen att köra hem den. Jag, som inte har åkt sen jag var typ 15 och som är rädd i trafiken, ska alltså sätta mig på moppen i rusningstrafik och få hem den hel. Det började med att jag kom till en rondell med världens bil-kö och när jag hade stått där i typ tio minuter kom jag äntligen fram och ja, gissa vad som händer mitt i rondellen? Moppen lägger av såklart så jag står där och försöker få på den samtidigt som minst 20 bilister stirrar på mig. På fjärde försöket går den igång och jag åker så snabbt därifrån som jag kan. Iallafall kom jag hem hel och ren. Jag fick en påse mini-marshmallows som tack och tröst. Det har verkligen regnat hur mycket som helst idag, vilket var deprimerande. Men sen nu på kvällen blev det hur varmt som helst! Så då passade jag på att möta upp Anna och gå till Waynes med henne där Jonna & co satt, vi satt ute i stek-sol med kaffe och sådär. Petra kom och efter någon timme ramla Frida in(i blondt kort hår!). Och sen satt vi där och hade det mysigt. Tills dem stängde och vi gick hem. Slut!

Sena nätter, tomma glas

Buhuhuuuhu var världens magknip som innehåller ångest, rädsla, frustration, vilja, längtan och någon form av sorg. Vill ligga i fosterställning och gråta hela natten. Jag är så trött på allting som har med mig att göra.

Hur kan du be mig vänta?

Alltså jag är verkligen sämst så att vara trött vid rätt tider. Nu är jag pigg igen och klockan är halv 1. Jag har inte gjort klart min krönika och jag har bränt mig på högersida av kroppen. Inte myspys. Jag ska skriva klart den satans krönikan och sen ska jag sova. Dagen har bara innehållit att gå upp, åka till skolan för att ha en lektion där vi bara låg ute i gräset och 'diskuterade' the butterfly effect. Det var super nice. Sen åkte jag ner på stan och fikade med Petra, LindaFr, Tonia och Fia på wayne's. Åkte hem och pluggade lite, åt paj och sallad, lyssnade på gamla spelningslistor medans jag pluggade mera, såg lite på tv, pluggade mer, blev trött på själva ordet 'plugga' och försökte använda det som anledning till att sluta med det men genomskådade mig själv. Så nu sitter jag här. Kaffe -nu!

Right where you shouldn't be



Hals:             
Svullen
Hud:              
Svider
Huvud:           Snurrar
Händer:        
Skakar
Hår:               
Smutsigt



































It's not me, it's you

FAVORIT-
SKOR:
Önskar jag kunde säga något fashionabelt märke men jag säger tygskor.
SNEAKERS: Conversen jag har fått av Elin.
JEANS: Förrut använde jag bara gul&blå men senaste tre åren har jag gått i mina utslitna svarta från monki.
T-SHIRT: Tycker om mina från lager 157 och men mest gillar jag ju min king-of-the-road-t-shirt som Petra råkade sno åt mig på Falukalaset förra året.
UNDERKLÄDER: Allt från primark!
VÄSKA: Mammas gamla mulberry eller den som jag köpte på myrorna i eskilstuna som nu är trasig.
PLÅNBOK: Självklart min turtlesplånbok.
SOLGLASÖGON: Olika jämt men jag gillar dem jag hittade hos min farmors mamma en gång för flera år sedan.
KLOCKA: Använder klocka ungefär en gång per år, då har jag en från ur&penn.
SMYCKEN: Random kedjor som jag hittat här och där. I för sig älskar jag glasögon-halsbandet jag fick av Frida.
MOBILTELEFON: Vill verkligen verkligen verkligen ha LG's prada mobil hahaha.
MP3: Min ipod
DATOR: Förhoppningsvis den jag får i studentpresent, om jag får en alltså.
SMINK: Majoriteten av mitt smink kommer från makeupstore, resten är typ maybelline, ysl, face, isadora eller hm.
ANSIKTSKRÄM: Den från Clinique eller en från ACO.
DEODERANT: Den som är torr och kompakt eller vad man ska säga. Hahaha dör, ni vet.
TANDKRÄM: Mamma tar alltid hem olika så jag hinner aldrig ha någon favorit.
SCHAMPO/BALSAM: Sunsilk eller elvital. Tror jag. Är inte så kräsen när det gäller sånt.
TVÅL: Den som vi har nu som luktar vanilj och honung typ.
PARFYM: Haha jag använder fyra stycken, Lolita Lempicka, Daisy från marc jacobs, Magnetism och Ocean Lounge som båda är från Escada.
MINERALVATTEN: Ramlösa skogshallon
VIN: Är inte så jävla duktig på sånt så ja kör med att billigast är bäst. Tania är ju gott i för sig.
DRINK: White Russian!!!!!!!!!!
BRÖD: Nybakat ljust bröd.
MAT: Bacon, chili con carne, makaroner, fetaost, brieost, sallader, grillat, pizza, kyckling, guacemole, bearnaise-sås osv. osv. osv. Jag älskar mat.
GLASS: B&J Cookie dough eller mjukglass med strössel på sommaren mmmmm! Fast åh päronsplit.
GODIS: Åh sånna här små flaskor som är rosa och blå är så jäkla goda. Eller djungelvrål.
SÄNG: Sängarna i källarn.
LAKAN: Mjuka lakan som är tvättade tusen gånger.
FRISÖRSALONG: Klipper mig aldrig men om jag gör det så gör jag det på headbanger.
DAGSTIDNING: Falukuriren såklart.
MAGASIN: Elle!

One more chance

Klockan är kvar i tre på en måndag. Det är fan inte okej alltså. Solen börjar gå upp och jag har halsbränna. Ska äta vaniljyogurt och müsli och sen måste jag för tusingen sova!! Godnatt!

And all we have is here and now

Klockan är snart halv tio. Jag pluggar. Jag har så jävla mycket att göra. Men om mindre än tre veckor behöver jag aldrig mer plugga. Jag står ut. Jag fixar det ju. Krönika. Gudstjänstrapport. Mediekommunikations arbete. Fotouppgifter. Jag är trött på allt fast samtidigt glad för att mitt liv börjar nu, på något sätt. Samtidigt som en del av livet är slut. Jag får ont i magen, det är inte roligt att bli vuxen. Om jag kunde skulle jag stanna kvar här, nu. Kanske om två veckor då studentveckan sätts igång och alla betyg är satta. Då kommer jag nog vara fantastiskt glad. UÄÄHH hatar mina humörsvängningar

Here's a non fashion industry

Åh idag kom sommaren. Verkligen verkligen verkligen. Har gått i skolan till typ halv ett och sen åkte jag, Petra och Tonia hem till mig och satte oss ute på min baksida med saft. Sen kom Fia och vi spelade pratmakarna, drack kaffe och åt bullar. Vi gick omkring i endast linne och det måste ha sett rätt konstigt ut om man titta in på vår gård där fyra tjejer låg, en med olivolja över hela kroppen, med bena upp på bordet och dog av värmen typ. Eller okej, vi njöt väl. Det var en otroligt bra eftermiddag. Nu drog dem precis, ja ska plugga saker som skulle in för länge sen och det känns så jävla jobbigt. Jag fick vg på svenska nationella, både på talet och det skriftliga. Känns bra, Ulla hatar mig och jag fick vg. Det känns bara så jävla bra. Känns som jag har bränt mig på ena sidan av ansiktet. Det svider. Imorgon ska jag ta med mig kameran till skolan och ta lite bilder. För nu är det sommar, det är inge kul att ta kort på människor i regn och dåligt ljus. Jag känner inte att jag borde skriva mer oviktigt nu. Kommer tillbaka när jag har något verkligt spännande att komma med. Pussi

Whatever i do to forget sundays

13.05 Stilpoliserna
14.20 Brothers and sisters
15.15 Ugly betty
16.10 Desperate housewives
17.10 Grey's anatomy
18.00 Stylista
19.00 Gossipgirl
21.00 Click/fredagsparty

Let's do everything for the first time forever

4 timmar och 23 minuter senare.
Jag mår illa. Jag är trött. Jag är otroligt rastlös fast vill mest bara ligga i soffan och se på tv ändå. Men kanske med någon. Eller en kopp kaffe. Det är fint väder. Jag önskar att jag orkade åka till kålgårn och typ sitta där med jordgubbar och öl. Tillsammans med några vänner.Istället kommer jag troligtvis ligga apatisk i soffan tills jag somnar. Jag har ont i magen.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

Okej idag kommer ett ångest inlägg för det får ni inte så ofta nu för tiden. Jag är trött, så jävla trött. Jag kom hem 5 i natt, det var ljust och fågelkvitter överallt. Det var inte okej. Jag var fortfarande full och Frida var trött. Jag hade en sådär kväll. Idag känns det sämre än vad det egentligen är. Tror jag. Satt hos Fia först, sen gick vi till etage och det var väl inte så jätte kul men varmt. Så sinnessjukt varmt och klibbigt. Afasi och filthy spelade 1990-nånting och det var extas. Då mådde vi bra en stund fast sen tröttnade vi rejält och tog en sväng till rådhusgården, där var det inte mer livat. Vi bara gick omkring på stan en stund innan vi bestämde oss för att hämta mitt vin hos Fia och Frida skulle hämta sprit. Någongång vid tre gick vi hem till Ante och satt där, alla var typ as trötta och jag blev pigg. Iallafall kom vi ju hem när det var morgon och nu ser jag ut som ett spöke. Och är arg på mig själv. För att jag alltid har så höga förväntningar, och för att det aldrig blir som jag har tänkt bara för att jag står framför mig själv och viftar med du-vågar-inte-flaggan. Jag orkar inte med mig själv, jag blir bara besviken och arg. ÅHhhhhhhhh fan vad jag suger. Dö

OKEJ NU DANSAR VI




Kanske till och med kvällar och helger

Hallå. Det är lördag och det ska bli en så jävla bra kväll. Det vet jag. Jag ska på etage, jag har inte varit där på jätte länge och är faktiskt peppad. Afasi & Filthy ska spela vilket inte lockar så där suuuper mycket men inte mig emot. Ska gå hem till Fia snart och dricka vin. Igår var vi hos Fia ett tag sen till McDonalds och sen gick vi till rådhusgården en stund. Samuel bjöd på öl åt alla vilket uppskattades. Det var nice och sådär, när det stängde åkte vi med Olle till statoil sen hem till Fridas pappa för att försöka se en natt på museumet(som jag har velat se i typ tre år) men alla somnade. Jag är glad, för första gången på jätte länge är jag verkligen glad. Och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, pappa åker till Laos på måndag, Erik kommer hem snart, det är tre veckor kvar tills studenten, solen lyser, jag är för blek för min studentklänning, jag måste gå nu. Puss!

We dont use our brains

Hm, det kom inget dagen-efter-ångest-inlägg trots att jag gick ut i onsdags. Hade helt enkelt inte ångest, mer en pirrig känsla i magen. Vilket i för sig gör mig ännu mer förvirrad osv. Men! Dagen igår spenderades med att totalchilla. Jag och Frida vaknade och åt frukost i soffan, vi såg på skruva den som beckham och sen stilpoliserna osv. Hon åkte sedan hem och jag la mig i sängen och sov, var ett vrak igår verkligen. Så fruktansvärt ont i huvudet och galet trött. Blev bara kolla tv/film hos Fridas pappa på kvällen med Frida, Petra och Fia.
Nu har jag piggnat till äntligen och ska hem till Fia med henne, Frida, Elina, Sofia och jag vet inte om det är någon mer. Puss

Fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad

Av någon anledning skäms jag av det faktum att jag fortfarande är vaken. Trots att jag gång på gång klagar över hur jävla trött jag är jämt så fortsätter jag vara vaken på 'nätterna', det har blivit någon slags motvillig vana. Jag vill sova, vill vara pigg men ändå tycks min, något osköna, datorstol ha en dragningskraft som gör att jag sitter här timme efter timme. Ärligt så ska jag sova strax, ska koka en kopp te, läsa bok/tidning till jag hamnar i min koma. Kommer garanterat försova mig, sånt som jag inte kan kotrollera. Min kropp är så jobbigt svag för trötthet, själva viljan att gå upp vinner inte över viljan som vill ligga kvar och sova i en varm och skön säng. Se, så jag mumlar på när jag är trött. Ska ordna så jag får vin eller cider imorgon, är ju ledig på torsdag och fredag så det är lugnt att bli lite full på en onsdag. Just det, te var det. Fred

Ever fallen in love

Skrev ett ganska långt inlägg nyss och insåg att det var helt ointressant så ja skriver något annat. Kanske inte mer intressant men ja klarade inte av det andra. Blablabla orkar inte prata om min dag för det har verkligen inte hänt något speciellt alls.
Så därför skriver jag istället om.... att jag behöver kläder. Det slog mig idag att jag är van att leta efter strumpbyxor som det inte är hål i, jag har kanske två par helt hela som tvättar om och om igen. Dagarna då dem är smutsiga går jag i trasiga strumpbyxor, helt tre ovanpå varandra så hålen ska skymmas av dem andra. Pinsamt nästan. Jag har ingen helt vanlig svart kofta, är det inte lite sjukt? Jag har en tunn, lite för liten svart kofta. En tjock svart kofta som har en osmickrande modell som jag endast använder under jackan om det är kallt. En lång svart urtvättad svart kofta som egentligen är mammas och som egentligen är väldigt ful. Till sist har jag en halvlång svart kofta som är lite sladdrig, saknar den översta knappen och är lite för kort i ärmarna. Jag låter så jävla fattig eller hur? Lite patetisk? Jag har heller inga fina klänningar som jag inte har tröttnat på, ska det vara så? NEJ!! Jag saknar att ha en inkomst som överstiger 1050kr. Jag saknar att inte behöva övertrassera varje månad. Blablabla jag är pank. Hejdå

Arresterad för perfektion

Eh. Jaaaa jag är vaken. Som alla nätter. Iallafall numera. Jag kollar på gilmore girls, inne på fjärde avsnittet och ska nog sova efter det. Har ont i halsen, pga att mamma stängde av mitt element igår utan min vetskap så jag frös järnet inatt. För er som inte förstår detta så är jag hemskt frusen på nätterna. Året runt sover jag med duntäcke och helst heltäckande pjamas och sockor. Under alla månader utom typ juni, juli och augusti så sover jag med elementet på 22grader minst. Om det inte är på och det är någon av dessa 9 månader så vaknar jag kall om fötterna, öm i halsen och extra trött i ögonen. Har nog mer blivit en vana för mig kropp så nu kan det inte anpassa sig till vad som egentligen är normalt.
Nog om det, jag upptäckte nyss att jag har 200kr kvar på kontot den här månaden tack vare sparkontot jag skapade på min födelsedag, YEY! Trodde jag endast ägde 50-lappen i min plånbok. SÅ, nu är frågan vad jag ska göra för dessa pengar. Alternativen:
1. Att bli full och gå på Harrys på onsdag(dock kommer jag då inte göra av med alla pengar då eftersom det är gratis inträde och 2-4-1, two for one för er som inte fattade)
2. Buda hem ett eller två par jätte fina skor på tradera
3. Köpa något fint på Röda korset
4. Spara till att gå ut en annan kväll
Jag har inte bestämt mig än, vet inte vad jag prioriterar mest. 1:an och 2:an känns mest lockande i för sig men ja, ähh jag återkommer om den saken, ni märker väl föresten annars hur det blir. Om jag går ut på onsdag kommer säkerligen ett dagen-efter-ångest-inlägg på torsdag där jag berättar att jag spydde på någon, att jag ramla på dansgolvet eller att jag somnade på förfesten eller något annat skoj. Om jag istället satsar på skorna kommer ni hitta mina jippi-inlägg här där ni kanske inte förstår vad som står mer än att jag är glad. För jag blir glad av skor och att vinna saker(även auktioner ja).

And I tell them all about you

08.15 - Vaknar
08.40 - Vaniljyogurt med müsli och kaffe
09.30 - Gå till bussen
10.10 - Svenska med Ulla
11.30 - Åka till Antonias föräldrars jobb
12.50 - Ellen Degeneres
13.50 - Thaimatsrester + cheese balls
14.15 - Terr-ringa scorett
15.00 - Oboy
16.15 - Åka bil med Olle
17.30 - Greys Anatomy

Why does butterscotch taste so good?


Gravity can't control it

Jag vågade inte börja måla tavlan. För jag kunde inte komma fram till om jag ville måla en fågelbur, en luftballong, cupcakes, ballonger eller på fri hand. Vart bara less på mitt eget huvud och önskade att jag hade femtio stycken canvas istället för 2. Udhskfhdskg jag vill gå ut på onsdag och bli super full och dansa och dricka shots. Hoppas mamma är generös. Godnatt puss.

We kissed as I was wasted

Ett hem.







Julia Roitfield, the selby

Rip it and burn it






from different magazines

Need all stickers






Burning my dark nights



funderar på att köpa nitar och göra något kreativ.

What you made of me

För det första vill jag säga att ni är dåliga på att kommentera, allihopa. För det andra vill jag säga att jag är hemskt dålig på att skriva i bloggen nu. Att skriva roligt och ha bloggen rolig. Men det blir mindre och mindre i skolan och vinterdepressionen håller på att luckras upp helt och hållet. Jag ska lägga in mina bilder från kameran, har inte lagt in bilder sedan innan påsklovet. Ska ta mer bilder. Ska hitta på mer saker som är roliga att läsa om. Ska skaffa ett jobb så ja kan köpa fina saker att visa här i bloggen. Det här blev mer som mina egna to-do-anteckningar men det spelar ingen roll. Idag kommer det bli en jävla bra dag tror jag, har redan haft en jätte mysig fika med Sara på nya waynes och sen kikat på skor. Har kommit hem nu och dricker kaffe, ska äta thai-mat strax och sen ska jag måla en tavla! Så himla trevligt!! Sen ska jag sy klart min kjol som ja börja på igår. Och ja, okejdå jag måste skriva min gudstjänstrapport... Puss så länge

And then the stupid fell in love

Som ni förstår är jag vaken. Har precis kokat te och haft i honung, ingefära och mjölk. Det kommer bli gott. Ska äta vaniljyogurt och müsli också. Frukost nästan. Är trött fast pigg. Ska nog läsa någon tidning eller bara stirra in i väggen. Ska fika med Sara imorgon, det blir fint. Jag ska också plugga lite om jag orkar. Kanske äntligen flytta in byrån på mitt rum. Men det innebär att någonting annat måste flyttas ut. Har inte bestämt vad än. Usch vad jag vill ha nya kläder. Och jag vill köpa ramar i alla olika former och färger.
Aja, vad ska jag mer skriva. Jag har idag gjort detta: gått upp, duschat, sett på en film, sytt en kjol, provat studentklänningen och fixat på den med mamma, försökt komma på vad jag önskar mig i studentpresent, ätit mat några gånger, sett eurovisionsongcontest med Frida samtidigt som vi la ett pussel med hur jävla många bitar som helst(det blev inte klart, vi har ej gett upp), suttit vid datorn, spelat hjärter och bläääuu mitt huvud är helt snurrigt nu.

You are going straight to hell

I fyra dagar har jag somnat efter klockan tre. I fyra dagar har jag varit trött och seg och arg och ledsen. I fyra dagar har jag umgåts med Frida. I fyra dagar har jag haft ont i halsen. I fyra dagar har jag varit helt pank.

Got to let it go

Jag saknar mig dator. Jag saknar att sitta i photoshop och fixa. Att sortera bilder i alla mina inspirationsmappar och att gå igenom alla olika hemsidor i mina favoritmappar. Att titta på gamla bilder och att lyssnar på all min musik. Jag vet inte. Bara sitta vid min dator och ha mina saker där. Dumma virus(fittiga jävla cp virus).

They didn't even put up a fight

Okej mitt huvud har börjat snurra. Allting händer, allting håller på att ta slut och jag vill både att tiden ska gå snabbt och att den ska sakta ner. Jag får panik, för att livet liksom ska börja samtidigt som jag knappt kan vänta till att bli fri, att få andas på riktigt.
Runt om mig händer saker hela tiden och mina vänner är ledsna, senaste dagarna har gått åt att träffas och trösta och prata, helt hela natten med hur många koppar te som helst. Och det känns inte bra.
Jag knappt några pengar. Jag blev nekad att köpa en chokladkaka igår, det kändes så jävla hemskt när det har gått två veckor på maj och jag inte har gjort något kul och inte köpt något allas. Jag vill bara gråta för att allt jag vill göra kostar pengar. Jag måste få ett jobb, jag vill ha ett jobb, jag längtar till att jag får ett jobb.
Min pappa ska flytta till Laos, det är 100% säkert nu. Han kommer åka i höst och vara borta ett helt år. Det känns så konstigt. Men jag är glad för hans skull, och för en stund funderade jag på att följa med och kanske jobba på internationella skolan. Men det skulle bli hemskt ensamt. Och det känns ändå bra att bara bo med mamma, det kommer säkert bli jätte bra och jag menar, han kommer ju tillbaka och hela grejen innebär ju att jag kommer få åka ut och resa lite mer och det gillar vi.
Nu kommer Frida hit och vi ska göra något av denna torsdag. Jag har långhelg och ska inte till skolan försen måndag. Puss


the new kid

Bump in the road

1. Redovisningen gick jätte bra.
2. Hur konstigt väder som helst, sol, moln, regn, regn&sol, kallt varmt, blåsigt.
3. God briemacka på kopparhatten.
4. Ont i halsen.
5. Jag hade glömt bort mitt husdjur på facebook så han var helt sönder och ledsen, men jag mata knäckis massor av tårta, morot och sushi så han blev glad.
6. Ja, jag är lite besatt av hjärter just nu.

Elephant Gun

Hade tråkigt så jag kollade smhi's prognoser för resten av veckan. Typ regn, moln och högst 12 grader. Snacka om att jag stannar inne hela långa veckan. Men det betyder ju inte att jag inte är villig att ha filmkvällar, fikastunder och långsnackisar. Har en suspekt känsla i kroppen, känns inte bra. Känns också som ett uns av mensvärk börjar arta sig i magtrakten. Förfesten har börjat i min livmoder. Har lagom tråkigt nu, har målat naglarna tre gånger och ätit ett äpple, druckit kaffe, pratat med mamma om skor i typ en kvart, kollat min facebook fler gången än vad som är okej, lärt mig texten till en tegan and sara låt och bestämt med Olle att han ska lära mig spela bas. Samt att jag ska lära han sy på symaskin.
Jag ska ha filosofi-redovisning imorgon på min enda lektion, känns lagom kul. Speciellt eftersom att vi fick uppgiften idag och är hur krånglig som helst. Wish me luck. Puss!


I wish we would maybe see

Dagen har sett ut ungefär så här:
- Religion (grupparbete om etiken) och svenska (lyssna på sånger av bellman)
- Åka ner på stan och undersöka marknadsföringen i två affärer
- Åka hem till mig och skriva om marknadsföringen med Petra och Tonia och Fia
- Sitta och planera student och dricka kaffe/te med Petra och Tonia
- Äta mackor och se tv
Och nu ska jag sy in ett par byxor och kanske sy en kjol. Vi får se.

Forget about the future

Vaknade pigg klockan halv 11 och har varit igång sedan dess. Har sett Äntligen hemma och planerat hur jag ska flytta om mina möbler i mitt rum. Det är faktiskt soligt idag och jag tror det blir en bra dag. Har dock haft en hemsk dröm. Nu ska jag äta rester av min pizza från igår och sätta mig i solen. Pussi

One cup of tea

Jag köpte ingen dipp och gilmore girl avsnittet fuckade till sig. Istället såg jag två avsnitt gossip girl och åt gulasch-soppa med limpmacka. Det var gott. Jag har så tråkigt. Vill inte sova. Vill dricka te med någon. Men jag är trött så det blir te med mig själv, min bok och min säng. Tack och godnatt!

Jag berättar vad som helst

Jag känner att jag bara exploderar ut en massa inlägg idag!! Men nu är jag lite gladare, har gjort klart man&kvinna och hittat gilmore girls avsnittet. Det är min favoritperiod i serien nu förstår ni, både adam brody och milo vetrimiglia medverkar. Har även frivilligt monterat tre lådor till min byrå och känner mig lite som händiga tjejen. Jag är självständig, jag klarar allt och jag behöver inte en man! Iallafall inte i det syftet. Anyway, jag hittade en liten burk med fejk-kaffe och har insett att det verkligen inte är för mig. Blaskigt och plastigt, nescafé är waaay överskattat.
Känns som att det är fredag idag, eller lördag. Inte möjligt att jag ska gå upp klockan sju imorgon! Föresten så regnar det. Hur mycket som helst. Jag har inte gått ut på hela dagen i strejk. Men nu börjar det bli tråkigt och jag behöver dipp till mina chips.

I don't need thoughts

Känner mig lite dissad av världen idag. Vädret suger, jag missade gilmore girls, kaffet är slut, jag har dåligt med pengar, har inget jobb, har ingen framtid, har ingen att älska, har ingen alkohol och min mobil har verkligen gett upp nu.
Ursäkten: pms
Ska typ gå till apoteket och köpa tabletterna mot det och klimakteriebesvär(omg liksom). Borde gå till lindex och köpa strumpbyxor. Dem stänger snart, jag orkar inte. Vill göra något ikväll för annars kommer jag bli tvingad att sätta ihop byrålådor med min pappa. Så konstig dag, lyssnar på blondie och cranberries och fattar ingenting. Ska leta upp gilmore girls avsnittet på surfthechannel så blir allt bra. (Ring mig)

She offers me protection


jag vill också ha körsbärsträd.

I told you to ignore it

ehm jag tror jag är ledig idag. Eller egentligen vet jag inte om jag hade textkommunikation eller inte men det lutar nog åt att vi inte hade det. Som vanligt. Annars skulle jag vara i fotolabbet hela dagen hade jag tänkt, sen i morse kom jag på att jag inte har någonting att framkalla eller kopiera så det hade ju varit rätt idiotiskt att åka dit. Så helt enkelt en ledig dag. Känns otroligt bra! Jag har idag gått upp, sett top chef = jag blev svin hungrig och gjorde äggröra och god sallad. Men nu är jag hungrig igen. Hoppas pappa köper pizza ikväll. Mamma har åkt till Stockholm får hennes årliga tjej-middag/fest med hennes vänner. Jag ska idag skriva sista frågan på Man & kvinna-arbetet och skriva gudstjänstrapporten. Sen måste jag komma ihåg att sätta in pengar på Lindas konto för balbiljetten. Och så ska jag idag fylla i anmälan till textil/mode/design utbildningen ja ska söka. Känns som att jag borde sätta igång med allt. Puss på er

Bittersweet in every way

Igår var jag total nerd och pluggade i stort sett hela dagen(+++ till mig). Men idag blev det andra bullar, Petra fyller hela 19 år idag! Jag försov mig(igen) till första lektionen, kom upp tilll skolan när Petra och Antonia var i labbet och framkallade film, hängde där tills vi gick och åt. Vår andra lektion var inställd så vi gick till labbet en stund till och fixade innan vi åkte ner på stan och fikade. Vi gav våran present som jag hade slagit in så fint, hon vart happi och det var bra. Vi chilla och jag åt briemacka och drack cola. Sedan vart det lite kallt och jag gömde mig under en filt och sedan tog alla bussen hem. Nu har jag gjort det jag gör i stort sett varje vardag, legat i soffan och först sovit och sedan vaknat och sen druckit kaffe till gilmore girls. Sjukaste grejen hände sen!!! Jag satte mig vid min dator(som har varit cp i flera veckor, fick något virus och fick bort det och pappa köpte ett nytt antivirus-program som har segat ner datorn waaaay much osv.) och gick in på facebook och så hör jag en svagt ljud ur mina högtalare, hade inte på någon musik eller något annat som kunde låta. Stängde ner sidan men endå fortsatte ljudet, jag höjde volymen och hör att det typ är inspelat ljud från en brand. Det låter som att det brinner i min dator och jag får panik och undrar om den håller på att explodera eller något men inser att det vore konstigt eftersom att jag kunde höja och sänka eld-ljudet. Jag vet fortfarande inte vad det är, hjälp mig!
Nu har jag iallafall satt mig vid mamma och pappas dator och försöker skriva en student-önskelista åt alla som har ringt och undrat. Av mamma och pappa hoppas jag på en laptop, helst en acer. Av kitty & co kommer jag säkert få en bestick-låda precis som Erik, vilket är helt okej. Annars vet jag att jag önskar mig glas, både vin-och coctailglas. En maribowl från iittala måste jag verkligen ha, vet dock inte vilken färg. Rosa? Lila? Grön? Fast helst av allt skulle jag ju typ vilja ha en fin klänning. Eller skor. Eller väska. Men i stort sett alla presenter är jag positiv till. Eller nej, jag hatar att få dyra smycken och halsband. Jag tröttnar på alla smycken och har svårt för att gilla smycken så nej, inte det. Äh jag får återkomma helt enkelt. Idag ska jag få en byrå, yey!

I will follow

Jag har en dålig dag. Igen. Har färgat mitt hår för att försöka muntra upp mig själv. Hjälpte inte. Min hårbotten är illröd. Måste plugga till mitt omprov i religion igen. Tycker inte om att min lärare kallar det omprov när jag inte ens har gjort det en enda gång. Sen måste jag bestämma vad jag ska fota imorgon. Tema och härmbild. Jag försov mig i morse till min enda lektion. Kändes väldigt ovärt när jag endå åkte upp till skolan för att hämta mina religionspapper som inte var i skolan. Hittade dem hemma sen. Min blåsa på fingret är otroligt irriterande och har nu blivit lite hårdare och lite rödare, dock lite mindre. Anyway, nu ska jag se gilmore girls.

And so we ran

Jag får verkligen panik. Av mina egna analyseringar och själva vetskapen om hur jävla komplicerad jag egentligen. & nu måste jag sova. Eller tänka. Uhhfjkfjdsf.

Lets not talk about sundays



When we make revolution

Jag är lite trött och har extremt ont i mitt högra långfinger. Olle tryckte in en cigarett där i går och idag har jag en stor blåsa. Tycker lite synd om mig själv. Jag har sovit dåligt inatt och det beror nog främst på att jag och Frida sov i min super smala säng. Vi som i vanliga fall sover i källaren och har best time ever fick lov att ligga i min 90säng och trängas. Sen gjorde jag tabben att öppna balkongdörren eftersom att jag trodde det skulle bli så himla varmt där inne. Vi vaknar typ sex och den är verkligen svin kallt i rummet. Vi sov sen till tio då Frida åkte hem. Då är produceringen av min balklänning i full gång, den är klar nu 4 timmar senare. Likaså min studentklänning. Det är bara längden på båda som jag inte har bestämt riktigt än.
Men gårdagen blev ungefär så här: Åt grillat med mamma, pappa, moster och morfar. Hur jävla gott som helst. Sedan kollade vi på tv och åt dessert, björnbärsparfait(mamma är inne i någon överklass-mat-period). Efter halva robinson pallade jag verkligen inte hemmakväll. Frida kom och vi drog ner till ån och satte oss vid en bänk. Drack rödvin ur plastmuggar och lyssnade på musik. Sen ville vi ta en öl men kopparhatten var stängd osv. så vi gjorde det som två unga tjejer i Falun absolut inte ska göra. Vi gick till kings arms. Men det blev inte så farligt, gubbarna/männen/snuskisarna var inte så överdrivet efterhängsna idag. Vi drack en varsin öl på typ tio minuter och drog till Rådhusgården, som btw är stället att vara på, och satte oss med våra manliga classmates. Linda kom dit efter ett tag också. Ruskigt kul och mysigt var det. Träffade några andra gamla klassisar också och vi bestämde att 9b-reunion är på G. Jag och Frida fick ansvaret. Efter några cider och för många cigaretter kastade vi in handduken och gick hem. En väldigt schysst lördag må jag säga. Nu blire kaffe och en film tror jag. Kanske pluggar lite om jag orkar. Måndag here i come.

How could we let it slip away

Jag har spenderat dagen med att vara provdocka till min studentklänning. Otroligt fint blir det, min moster är verkligen en hjälte. När jag inte är fastnålad i ett tygstycke ligger jag på altanen för det är så himla varmt. Och jag har en bra bok. Och jag har massor av cola. Och chips. Dessutom går jag omkring i underkläder konstant eftersom jag måste vara redo att prova klänningen hela tiden och det känns ganska befriande. Jag mamma och moster har växlat bland skivorna, började med Ted Gärdestad gick till Beatles sedan till Chicago och nu har pappa envisats med att lyssna på Queen och Frank Zappa. Lena var här nyss också och gav mig en huvudvärk, hennes tjatter och öronbedövande skratt går mig på nerverna. Ingen får en syl i vädret när hon kommer hit och babblar om blommor, hennes motorcykel och hennes framtida bröllop i en skog (som troligtvis inte kommer bli av för den stackars kille hon är tillsammans kommer tröttna på henne alternativt ta livet av sig innan det blir läge). Men jag deppar inte ihop för det, hon har ju som sagt gått nu.
Nu måste jag gå och göra tsatsiki, puss och kram.

RSS 2.0