Gotta love that so called life

Peace and Love iallafall. Bäst var det och jag vill tillbaka nu! Att vakna i ett svettigt tält för att fort som attan gå till någon mysigt café och äta frukost eller få gratis frukost på Borlänge tidningar. Ligga i gräset och halvsova medans Fia försöker spy inne på någon bajamaja. Sitta i solen vid tältet med världens bästa grannar och dricka vin med smultrongrejs i. Springa mellan campingen och området för att se olika artister och äta langos (fast den på campingen var sjukt mycket godare). Springa före alla i kön till rockfoto-tältet och hoppa på the hives. Träffa Adam Tensta och Timo, bli ollad av Lindas korv, Sjunga Playing with fire med min alldeles egna Brolle, Lyssna på världens hesaste Petra som endast kunde viska den sista dagen, Stå lagom långt bak på Håkan och kunna hoppa och sjunga, Sitta i tältet och spela kort klockan 5 på morgonen eftersom att tre jobbiga norrlänningar hängde utanför vårt tält och vi orkade inte med dem.
Roligast var nog fredagen. Jag var full och hängde med Linda L, Daniel, Simon och efterfest-Max. Vi såg lite på Kent och jag sjöng socker. Sedan gick vi på s2 och de ville inte ens se leg på mig! Jag var sjukt nöjd, Daniel bjöd på någon äcklig shot som innehöll tjära! Sedan drack jag öl och hittade en precis öppnad öl. Jag lutade mig mot en vägg, eller vad jag trodde var en vägg men det var staket av tyg typ, jag ramlade över hela kanten och spillde öl på alla. Sedan kom Petra och Linda dit också, Jag skulle gå på kändisefterfesten med Simon och Max eftersom Max hade artistpass, Han kom in, inte jag och Simon så vi gick till tälten igen. Där träffa jag diverse människor och jag mådde inte bra. MEN! Tills dess hade jag himla roligt. Fast jag hade roligt hela tiden föresten, vill tillbaka nunununnu!
Är helt öm i kroppen och har suddig text på benen, ont i halsen och jag ska jobba idag. Dock bara ett 3 timmars pass men endå. Jag orkar inte jobba den här veckan. Vill på arvika. Vill se yelle, death cab for cutie, the kooks, smk, robyn, firefox ak, el perro del mar, interpol, lykke li, håkan, timo, kent, markus krunegård. Kommer inte se dem.

Nu ska jag snart till jobbet, bilder kommer troligtvis sen.

I hate that fucker most of all

Peace and Love är slut och jag har ont i hela kroppen. Jag har sovit lite och ätit lite. Är helt död iallafall och jag orkar inte ens sitta på stolen. Jag är helt skakig och öm. Varför blir det alltid så precis när man kommit hem? Imorse hade jag inte ont någonstans och var bara lite trött. Jag får ta ett längre inlägg lite längre fram om vad jag såg och gjorde. Nu ska jag gå och lägga mig och dö någonstans.

I just wrote you a little something

Du: kunde ha varit världens rikaste eller ha varit en filosof. Du kunde ha bott vart som helst och rökt hur många cigaretter du ville. Du kunde ha ägt ett café eller åkt runt på haven i din båt. Du kunde ha varit en person som bara klär sig i blått eller en egocentrisk skitstövel. Du kunde ha lyssnat på jazz eller lärt mig att gå balansgång. Du kunde ha bott i en liten källare med bara små fönter i taket och tagit med mig på matlagningskurser. Du kunde ha satt självlysande stjörnor i mitt tak så jag inte skulle vart rädd eller så kunde du ha varit en person som läser bäcker jämt och ständigt. Du kanske var duktig på att minnas siffror och glömde aldrig ett telefonnummer eller ens födelsedag. Du kunde ha vart på turné varje sommar och du kunde ha luktat gott. Du kunde ha haft världens finaste ögon eller möss i ditt skafferi.
Du kunde ha varit med mig, vem du än är.

Jag: kunde ha varit en affärskvinna och ha tusen vita kaniner i mitt vardagsrum. Jag kunde skriva långa brev till kungen eller samla på porslinsaker att ha i min hylla. Jag kunde ha kunnat varje ord i Beatles låtar eller solat för mycket i solarium. Jag kunde ha varit en fiskare på sjön eller backstabbing bitch. Jag kunde ha tagit kort på främmande människor eller stickat världens längsta halsduk. Jag kunde ha bott i en fin lägenhet eller varit expert på att koka spagetti. Jag kunde ha dansat längs trottoarerna eller gått långa promenader mitt i natten. Jag kunde ha levt på vatten och bröd och jag kunde ha varit vackrast i världen. Jag kunde ha blått hår eller bara gått i fotriktiga skor. Jag kunde ha lärt mig franska och jag kunde ha läst Bibeln.
Jag kunde ha varit med dig, vart du än är.

You have to be high on something

Imorgon åker jag till Peace and love, har nyss duschat och ska strax sova. Det kommer bli bäst iallafall. Var där i dag och satte upp tältet, hämta banden och kollade lite. Kön till campingen var typ 150m lång!!!! förra året när vi kom var det typ 3 personer framför oss i den så kallade kön. Nu har de börjat med visitering när man kommer med sin packning, vi stod där en stund innan en kille kom och sa till oss att det fanns en ingång på andra sidan som inte hade någon kö alls, vi tog oss till andra sidan och insåg att vi hade blivit lurade. Kändes ganska jobbigt. Jag hade oturligtnog haft mina nya skor och fått skavsår så jag gick barfota hela dagen. Vi hitta två kundvagnar som vi la våra saker i och efter sisådär 1 timme och en kvart var vi framme och sen hitta vi en tält plats. Har köpt våtservetter, det jag saknade mest på Siesta. Vet inte om jag har glömt något viktigt. Bäst idag var iallafall att Frida och Antonia fick jobb på Peace and love så nu kan vi hänga med dem också, och Jonna ringde och satte upp sitt tält nu med Anna och dom. Nu ska jag sova tror jag, måste vara utvilad imorn. Ni får ha det bra, om jag åker hem någon sväng under helgen kan ja skriva någon rad, PUss och Krammmm <3

Kall naken och våt i en tom hall

Ibland kan jag bli så glad. Som när människor lämnar anonyma kommentarer med fina ord och sedan kan jag gissa ungefär vilken person som skrivit kommentarer. Iallafall är den personen sjukt bra och jag saknar den människan jätte mycket. Att skriva saker till någon annan är nog det finaste som finns, tillomed finare än att säga dem till någon.
Att få en lapp där det står Jag älskar dig är finare än ett Jag älskar dig i ansiktet, en lapp kommer inte spontant, någon har tänkt att skicka den lappen. Ett långt brev om ens tankar och funderingar är finare än ett samtal i telefon, brevet kan sparas och läsas mijloner gånger utan att det ändras. Alla kanske inte tänker så men det gör iallafall jag. Synd att jag nästan aldrig får brev och absolut inte någon sådan lapp. Men! Jag fick en fin kommentar och det räcker, för att någon bryr sig om en och att någon tar sig tid att läsa är fint bara det. Jag tackar för kommentaren.

Idag har jag funderat och en gång för någon timme sedan fick jag en sån där ilning i kroppen, ni vet "glad-känslan". Känslan som gör att man måste le och hoppa upp och ner i några sekuder? Jag vet egentligen inte varför, det hände på sista trappsteget i trappan på väg ner till köket då ja skulle göra popcorn och sedan se sex and the city. Jag vet inte om det bara var något spontant fel eller om jag bara var lycklig för ett ögonblick. Det kan vara sommaren, peace and love, popcornen eller ja, jag vet inte. Men det kändes ganska bra.
Imorgon åker vi till Borlänge och sätter upp tältet, hämtar banden och köper grejer vi behöver. Resten av dagen ska ja nog packa och fixa. Nu ska jag därimot sova, Puss och kram!!


(Sophomore)

You have to leave sometime

Men när börjar livet då?
Ska man behöva flytta till en ny stad med nya människor för att man ska finna någon form av start? Hur ska man kunna börja om på ett ställe där förändringar sällan sker. Allt går som i slowmotion och det finns inte en chans att ändra sina misstag eller få en ny chans. Jag bläddrar i mina gamla anteckningsblock, teckningar och brev och inser att jag aldrig riktigt fått en chans att vara någon annan än den person som alla uppfattar mig som. Den man är förblir man, sådan är  regeln ungefär. Jag hatar att inte våga göra vad jag vill för att jag i mitt undermedvetna vet att mina handlingar får jag leva med i resten av livet.
Det fungerar inte att sitta och skriva sånt här 2 på natten. Jag har suttit i timmar och sökt efter konstiga saker på tradera och då kan sånna här tankar börja härja i skallen.
Jag känner att jag kommer förstöra allt, hela sommaren. Bara för att det bor ett spöke i mitt huvud som vägrar somna någon gång!!!! (lina scheynius)

Jag älskar dig men jag älskar mig mer

Sex and the city. Jag grinade som tusan & åh den var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
Jag trodde att det var som alla skrev i recentionerna, att filmen förstörde hela meningen med filmen men det är ju bara skitsnack. För att vara lycklig måste man hitta Mannen, starta familj och hitta en fin lägenhet, not.
I slutändan är det vännerna, kläderna och drinkarna som betyder mest, det andra är bara plus i kanten. Och det är just det som är det fina med serien och filmen. Att det inte är någon big deal, allt fixar sig.
Det finns vissa filmer som man känner mycket för, den här var en sådan film. En sån film där man gråter en hel del för det blir för mycket känslor, man tänker på filmen timmar efter man kommit hem och man skriver om den i sin blogg.
Ska inte skriva så mycket mer, det kan finnas människor som ej har sett den. (ÄN!!)

På torsdag börjar Peace & Love :DDDDDDDD Jag är inte hundra procent säker på vilka som ska dit men det kommer bli bäzt endå.

Men hallå, varför blir det tomt nu? Varför måste det alltid bli natt och mörkt? Kan det inte bara vara så att man kommer hem och går och lägger sig och inte känner sig tom? Som att någon har tömt hela ens kropp på allt som fanns där innan, ihåligheten är jobbigare än att tycka synd om sig själv.
Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. FAN.

(Frida Maria Stenmark. En vacker dag kommer du hit och går på Jussi Björlings museum med mig, tänk bara på det så är allt inte lika jobbigt. Hoppas jag, du är för bra. <3)


Det som var nu

Svarta strumpbyxor, nattlinne och gårdagens smink utsmetat under ögonen. Visst är livet fint?
Jag vet inte om jag är allvarlig eller ironisk.
Varför gråter jag? Varför måste jag förstöra varje dag med att gråta? Varför måste jag gråta när jag endå inte vet vad jag gråter för? Jag vet ju för fan inte ens vad det är för fel på mig. Är det något fel på mig?
Jag hörde någon låt med Marie Fredriksson och Patrik Isaksson och började storböla.
Anledningarna kan iförsig vara att jag inte har sovit så mycket på senaste tiden, jag är ensam hemma, Erik har åkt hem osv. Men saken är den att jag inte är ledsen över dem sakerna egentligen utan jag använder dem som nödlösningar för att det är ju något allvarligt fel på mig. Ofta någon annan går runt och är så här? Så fruktansvärt patetisk och kan inte ens prata om sina problem med sina vänner för att man inte vet vart problemen sitter.

Det kan gå åt timmar att bara fundera på varför jag mår lite halvdåligt för det mesta och skit dåligt ibland. 1. Jag är glad när jag skrattar 2. Jag är glad när jag har sovit ordentligt och fått ätit god mat 3. Jag är glad när mina vänner gör mig glad 4. Jag är glad när jag får handla kläder osv.

Men nu orkar jag inte skriva om det där något mer idag. fy.

Igår var vi hos Frida och skulle ha en stillsam och mysig midsommarafton med sällskapsspel och prat. Den började ioförsig så men den slutade med att grannarna kom över och bjöd på alkohol och halva vårt sällskap vart fulla. Dock inte jag, vi hoppade studsmatta, satt ute, lyssna på gamla låtar osv. Jag gick och la mig klockan tre bredvid Fia.
Helt okej midsommarafton, det blir vad man gör det till. Min nya inställning.
Ikväll kommer det därimot bli helt jävla underbart.


I get by with a little help from my

Jag har bästa bästa bästa bästa vännerna.
Alltså det låter som en klyscha när man skiver det i sin egen blogg, typ största felet man gör i en blogg är att skriva om saker som ingen kan förstå, för hur kan någon annan än jag veta hur bra dem är? Det är bara jag som vet hur mycket jag tycker om dem och hur bra jag tycker att dem är.
Fatta om jag bara satt hemma ensam hela dagarna och kollade på tv och åt mat.
Skulle sluta som en fet psykopat alternativt en sån där enstöring som inte ens kan gå och handla själv.
Eller så kunde jag ha vart en sån här ensam liten gubbe som går och äter mat själv jämt. Tar en dagens och en lättöl på samma lunchställe, läser expressen samtidigt som jag äter. Köper en gott och blandat och går hem och ser Rapport.
En katt-tant kunde jag ha varit. En sån som lever med 50 katter och är med i dokumentärer om konstiga människor. Går jämt runt i morgonrock med en katt på armen och åker aldrig någonsin hemifrån.
En backpacker som aldrig finner ro på ett ställe, alltid på resande fot och aldrig ha någon riktig kontakt med någon. Leva på vatten och bröd och ingen skulle sakna en som man blev överkörd av en elefant någonstans i Asien.

Nej vet ni vad? Mina vänner är bäst i världen och jag vill inte ens tänka på hur allt skulle vara om jag inte hade dem. Så är det och om ni inte förstår vad jag menar kommer ni antaglien sluta som någon av personerna jag beskrev tidigare i inlägget. Slut på detta inlägg. Kram.

Come give me love

Orkar inte skriva något vardagligt.
Orkar inte skriva något djupt.
Orkar inte skriva något smart.
Orkar nästan inte skriva något idag. Tungt
Den här texten nedanför är fin, därför får den tala istället för mig idag.

jag vet en vän som bor i huset intill 
och hon har lovat mej allt va jag vill
mmmhm.. jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det branär mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be
come give me love
come give me love


kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå
om vi ska gömma oss, bara vi två
mmmhm... jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag
vi gjorde slut idag
när mina öron inte längre hör
när bladen faller och en stjärna dör
när livet vänder
ska jag ännu be
come give me love
come give me love

kom ge mej solen
kom ge mej hav
kom ge mej jorden
vi lever av
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
mmm... kom ge mej sommar
kom ge mej liv
kom ge mej kärlek och livs motiv
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
mmm... kom ge mej sanning
kom ge mej tid
kom ge mej kunskap
kom ge mej frid
kom ge mej doften
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar mmm...

när mina öron inte längre hör
när bladen faller och en stjärna dör
när livet vänder
ska jag ännu be

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

Close to you it breaks easily

Ärligt talat, vad gör man en dag som denna?
Halvkallt, halvtrött och halvtråkigt. Jag jobbade. Det är ett sätt att spendera en tråkig söndag på.
Helst hade jag legat ute i gräset i sol och 25 grader. Att det blåste lite svalt kanske och att man hade en god glass. Åh cheesecake glassen från Barcelona skulle man ha haft. Den glassen är den godaste jag vet. Helt sannslöst, jag lovar!
Annars hade man kunnat spendera denna dag med en second hand runda i Falun/Dalarna. Tagit busskortet och åkt runt i Falun och sedan på eftermiddagen åkt till Borlänge och kanske även Hedemora. På kvällen hade man kunnat gå på bio med en stor popcorn i famnen.
Man hade kunnat ta en utflykt också. Packa en lagom stor väska med lagom mycket saker och åkt iväg någonstans, kanske något ställe där man kan bada och sola, eller bara sitta i en park och äta bullar.
Eller varför inte köpa en sista minuten biljett till Stockholm och strosat omkring på Söder och åkt hem på kvällen igen.

Slutsats: En söndag betyder inte vara en tråkig dag. En söndag kan betyda möjligheter och det blir ju precis det man gör det till. Ibland heter man Stina och slösar bort en alldeles utmärkt söndag på att sitta och prata i telefon med främmande människor som inte alls är särskilt intresserade att uppdatera sitt SJ Prio kort.
Ibland heter man Stina och sjukskriver sig från jobbet och cyklar långt bort med en påse godis och sätter sig på valfritt ställe.
Ibland är livet helt lagom och ingenting spelar just någon roll. Ibland är söndag.


Puss och kram älsklingar, imorgon åker jag till Eskilstuna till min morfar och mormor. Och moster och kusiner.
En dag ska nog även spenderas med världens sötaste tjejer. Frida och Anna. ♥

Topshop

Nu ska jag överraskande nog skriva om Topshop.
Vet inte vart den idén kom ifrån men det kan bero på att de har så fina grejer i internetbutiken just nu.
Jag är inte den som handlar ofta på Topshop eftersom att det är lite dyrare än min plånbok tillåter. Deras vintage-hörna i SOUK-gallerian är dock sjukt underbar. Hela SOUK-gallerian är föresten helt underbar.
Här är det som jag tycker är finast!

Blommigt, Lila, Ljust Korall, MintTurkos. Så fint


Grått, Vitt, Svart, Volang, Kavaj, Byxdress, Material.


Blommigt, Gult, Rutigt, Slitet. Färgglatt.


Absoluta favoriterna. Dragkedjor, Volanger, Blommor, Fransar. Fint Finare Finast.


Godnatt!!

It is not easy being born in space

Det känns som att alla tar mig för givet. Alla tror att jag mår bra och är glad så då är det ingen som behöver bry sig om mig mer. Alla tar för givet att jag inte tar åt mig när man säger lite för elaka saker, alla tror att jag är en sådan person som klarar av alla motgångar och inte bryr mig om att allt runt omkring mig suger.
Jag presterar inte så bra som jag kan i skolan. Jag har ingen pojkvän, inte ens lite. Mina vänner känns så fruktansvärt långt bort och jag vet att det delvis är mitt fel. Min pappa är som han alltid har varit, opappig. Min mamma ser inte det jag vill att hon ska se, hon ser bara det hon vill se. Jag bara klagar för mig själv. Om jag säger något högt lyckas jag alltid säga det på ett skämtaktikt sätt så ingen uppmärksammar att jag i själva verket mår dåligt.
Jag säger det inte högt, hur skulle någon i världen kunna veta hur jag mår?
- Hur mår du?
- Jag mår bra (JAG MÅR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA DÅLIGT, JAG VILL DÖ FATTAR DU!?)
- Säkert?
- Ja det är säkert (MEN HÖRDE DU DÅLIGT? JAG MÅR PISS!)

Nice eventhough you had you period

Snart bär det av till jobbet igen, hoppas att det inte blir några förseningar idag.
Får se om man hittar på någonting ikväll, det är ju ändå sommarlov och avslutning imorgon.
Igår blev det som jag sa, nästan. Jag satt kvar här en timme ungefär sedan la jag mig och läste i någon timme. Vaknade av att jag hade sovit för länge, min kropp är ej van vid det. Sov 11 timmar och brukar sova 6-6,5 vanligtvis. Inte bra, tog ibumetin och åt tårta. + kakor och bullar.
Är relativt glad och så där idag, önskar att det var lite bättre väder bara.
Imorgon ska jag gå på 2 stundentskivor och sedan fira min egen avslutning på annat håll. Är inte säker på vart.
Har köpt en klänning på indiska som jag ska ha imorgon men funderar på om det kommer bli för kallt. Isåfall får ja ha stumpbyxor och kofta för jag tänker ha på mig klänningen i vilket fall.

Nu ska jag dricka lite kaffe innan jag ska ta mig till tåget, Puss!


(bilder från diverse streetstyle sidor)

You will get it in time

Idag hade jag min allra sista lektion i 2an. Eller okej, lektion var kanske att ta i lite, vi hade en liten tävling under en fjärdedel av lektion som jag och Fia kom 2a på och fick 10 kolor. Sedan slutade jag som sagt.
Vi gick till bilden och lämnade det sista vi skulle (+att jag snodde några pennor) och tömde skåpen.
Vi tog Fridas bil och köpte mat, åkte in i skogen och satte oss och åt maten. Ganska konstig grej egentligen.
Jag åkte hem, sov lite och åt min goda thaisoppa igen. Åkte till stationen med Petra och Fia. Tåget var en timme försenat och vi kom till jobbet en timme sent = en timme mindre betalt. Sjukt onödigt.
Nu har jag kommit hem och träffat min bror som är hemma i 10 dagar. Känns lite konstigt att ha en bror hemma efter 6 månader. Fick en flaska "Schnapps" med persikosmak av honom, den ska tydligen vara skit god och nu har jag något gott att dricka på skolavslutningen på fredag. Ska jobba imorgon, lördag och söndag. Roligt? Nej.
Nu dricker jag lite på mitt kalla kaffe och undrar vad jag ska göra. Klockan är halv tolv och jag fick sommarlov idag. Ska jag gå och lägga mig? Ska jag gå på en promenad ensam? Ska jag se på tv? Ska jag sitta här? Ska jag öppna min "Schnapps" och dricka mig lite sömnig? Ska jag göra klart mitt klippa och klistra projekt?
Allt känns lite avlägset och jobbigt. Men troligtvis kommer det bli så att jag sätter mig vid tvn ett tag innan jag lägger mig och läser min bok till 4 i natt. Nejdå ska ju jobba imorgon så att.

Vill göra något kul just nu, typ bada eller se film eller spela wii. Eller äta popcorn i en biosalong.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, känner mig kluven. Ska försöka att göra bloggen mer intressant nu på sommaren. Mer fotografier, saker jag tycker om, tips, tema-inlägg osv. Hoppas det blir bra.
Godnatt

Candy

Jag fick lov att ge ett eget inlägg åt Candy. Candy. Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy Candy .
Filmen alltså. Heath Ledher & Abbie Cornish. Uppbyggd i tre delar, Heaven, Earth och Hell. Den ena delen minst lika känslosam som den andra. Jag har problem med att skriva just nu. Min kropp gör ont i minsta vrå, jag vill slita mig i håret och helst skrika samtidigt. Den här filmen har fått mig att känna saker. Jag har aldrig upplevt något liknande. Att känna så mycket, jag har inte så mycket ord att förklara som ni märker.
Det är svårt att inte gråta medans jag skriver och jag förstår att det låter mycket konstigt och överdrivet. Och visst, jag gråter till en del filmer. En del sorgliga. Den här filmen är inte en sorglig film, inte en drama, inte en komedi, inte en thiller, inte en romantisk film. Den här filmen är livsavgörande. Jag vet inte hur det är med er som har sett den men jag har tänkt på filmen konstant sedan jag såg den. Den kryper in i mitt skinn och pulserar. Känslor, inte glada, ledsna eller arga. Känslor bara. Jag skakar och darrar och får magknip.
Jag grät större delen av filmen och lång tid efter att eftertexten rullat klart. Jag tog filmen så hårt, för hårt. Jag kunde inte hantera känslorna som jag fick av filmen. Om ni inte sett den så måste ni se den, jag tvingar er att se den. Det är den bästa filmen jag har sett och jag kommer aldrig glömma hur jag kände då jag såg den. Så fruktansvärt brutalt.
Jag inser att jag måste se filmen igen så snart som möjligt så att jag kan bearbeta känslorna och förstå mer. Förstå hur en film kan påverka än på detta sätt. För mig är det ganska ofattbart.
Om ni har sett filmen så kanske ni känner igen scenen där Dan kommer hem till deras hus och väggarna är prydda av text i regnbågens alla färger, hela historien står där på väggen och mitt hjärta halvt slutar slå där.
Nu ska jag sluta för det är ändå helt meningslöst att försöka skriva en känsla.


And rain running down, its never easy

Det kom inget recept igår :( Min kamera är död så ni får hålla er ett tag.
Igår var jag på kålgårn hela dagen och badade 2ggr!!!!! Första gången i år.
På kvällen grillade jag, Fia, Antonia och Petra hemma hos mig, satt ute i flera timmar och sedan vid circa midnatt åkte vi och badade igen, varmare denna gång. Efter det åkte vi hem till mig och såg Candy. Det kommer ett inlägg senare om den filmen, var så säkra.
Vi somnade runt 3 eller något sådant.
Jag vaknade vid 10 och började göra mig klar medans mina tre vänner fick ligga kvar och sova ett tag till, de vakna runt 11 och vi åt frukost. Vid halv ett åkte jag tåg till Gävle och träffade Agnes. Så länge sedan jag träffade henne och jag har saknat henne som tusan. Det var en fin dag, sjukt varmt. Vi gick i lite affärer, köpte glass, satt i en park och sedan fick jag en guidad tur över de delar av Gävle jag inte har sett. Finns dock massor av delar jag inte sätt än heller. Sedan gick vi till Gevalias fabrik och snodde lite kaffebönor som ja la i min ask för de luktade så gott. På vägen tillbaka blev vi attakerade av tre kråkor. Jag vet att jag ofta överdriver och säger sånna saker men helt ärligt, dem attakerade oss. De var centimeter i från mitt huvud! Vi kuta för våra liv!!! Jag köpte godis på cetralen och sen åkte jag hem :( Fast jag tycker faktiskt att det är super mysigt att åka tåg, speciellt när det bara tar en timme. Då hinner man läsa lagom mycket i en bok.

Nu gör jag inte så mycket, ser gossipgirl på någon japansk hemsida i brist på annat att göra. Ska snart sy klart en kjol eller skriva klart min projektbeskrivning till multimedian.
Ett till inlägg kommer senare, kraaam

But I wanted to stay

Visst är det konstigt att vissa dagar bara känns på ett speciellt sätt från början?
Direkt när man vaknar så kan man känna: SHIT JAG VILL DÖ/ ÅH VAD JAG ÄR KÄR I DAG/ JAG SKULLE KUNNA SPRINGA EN MIL FÖR JAG ÄR SÅ GLAD/ BUHU NU LIGGER JAG KVAR HÄR/ FAN DEN DÄR FITTAN BORDE DÖ!
Eller så känner man ingenting och då vet man att dagen blir till ingenting. Vaknade lite så idag, inte glad, ledsen, arg eller kär. Fram tills 10 minuter sedan accepterade jag att dagen skulle bli lite sisådär. MEN! Nu har jag kommit på att en känsla inte ska få sabba denna dag. Jag satte på musik, klädde på mig ett linne och satte mig och skrev och har nu bestämt att denna dag ska vara släng-dig-i-väggen-rolig. Jag ska till Dala-Järna och fira två av mina vänner och ska åka om en timme typ, därför borde ja sminka mig och så strax, tänkte bara skriva ett litet kort inlägg.

Igår kom Fia och Antonia hit och drack te, vi satt lite vid datorn och sedan åkte vi till statiol 24 vid typ 00.00 och sedan till kolonilotterna och spelade kubb med Tobbe Ante och dom. Sedan gick vi hem och såg film. Somna typ 4. Jobbade tidigare på dagen, gick ganska bra faktiskt.
Imorgon kommer jag ge er världens lättaste och godaste recept
Tills dess, puss!

Är uppfyllda av färger

Det är något fel på min urinblåsa. Jag har kissat 4 gånger under den senaste timmen och är i skrivande stund kissnödig. Har inte druckit speciellt mycket och kan inte komma på en enda anledning till att jag är kissnödig. Har jag fått urinvägsinfektion? Konstigt isåfall eftersom man brukar få det när det är kallt ute, just nu är det 32 gader i solen. Jag blir galen.
Men jag ska som vanligt berätta om min dag även om det inte var så där jätte spännande. Geografi först sedan en halv lektion historia för att sedan gå och se avslutnings-konserten i skolan. Lunch och sen dissa vi engelskan och åkte hem till Antonia. Vi drack kaffe och stekte i solen. Okej, det passa inte mig att säga steka eftersom jag är sjukt blek och har nog aldrig i hela mitt liv "stekt" på riktigt. Jag låg i solen anyway.
Sedan gick vi till museumet och kolla på den visuella konstutställningen som faktiskt var grym. Gillade massor.
Köpte en mjukglass med strössel och allt kändes då lite 90-tal.
Har resten av dagen "pluggat". Dvs suttit vid tvn och ätit jordgubbar med grädde, sett på tv medans jag har sneglat på böckerna ett par gånger, gått igenom vad man borde kunna på provet i telefon med Antonia och sedan skrivit ned lite småord.
Jag hoppas det blir ett lätt prov.
Om en timme ska vi spela minigolf vid Slussen och det har jag inte gjort på ett år typ.

Helgen kommer kommer jag spendera på detta sätt:
Fredag. 18-års fest i DalaJärna för Ebba och Therese
Lördag. Hoppas på bad och piknik
Söndag. Antagligen åka till Agnes och träffa henne <3

Sedan blir det jobba mån-ons, avslutning på tosdagen och studentfirande osv. på fredagen.
Glad nyhet!!!!!! 16-17 juni är jag i Eskilstuna och hade planerat att träffa Anna en dag, igår kommer hon med värsta grejen. Frida ska antagligen komma till Anna 15-20 juni och jag ska hänga med demmmmmmmmmm <3<3<3 Hur bra kommer inte det bli liksom?
Vill egentligen skriva hela dagen för jag känner mig så glad och lätt. Jag går omkring i linne och trosor, äter jordgubbar och luktar på nyklippt-gräs-lukten som finns uta någonstans.
Puss! Ska plugga det sista nu


Vinklar


Idag bjuder jag på mig själv i närbild. Jävligt läskigt och jävligt nära.

Är det enda som når in

Tillbaka i dessa rutiner fast med en del bra saker också.
Har flagnat av hela axlarna och nacken idag, känns skönt. Inte alls.
Har även varit i skolan och jobbat. men ärligt så är mitt jobb inte speciellt jobbigt faktiskt.
Är hemma från siesta också som sagttttt.
Det var fint och bra. Hände dock en del mindre trevliga saker.
Ett exempel är sista kvällen som gick typ så här:
Vi satt vid vårt tält en del människor. Jag drack vin och det var snorvarmt utomhus. Jag satt ned hela tiden typ och sen skulle vi gå mot området. Jag tog med mig en halv liter vin att dricka på vägen. Jag gick med Frida och hennes klasskompisar och jag har väldigt dimmiga minnen av vägen dit innehållandes en kundvagn och x antal kondomer. Iallafall drack jag upp vinet och vi gick in. Jag såg lite på johnossi och gick sedan på toa, träffa Frida och Anna där igen, vi gick till johnossi igen och så kände jag att typ: Nu ramlar jag ihop och dör. Så jag kuta bort från scenen och satte mig vid ett träd. Vet inte om jag somnade där men efter ett tag kom Beata och Elin och hittade mig, de tog med mig till rödakorsets tält där jag fick ligga på en bår. Spydde lite överallt där och somna till. Det var faktiskt skönt att få bli ompysslad och ligga i ett varmt tält med filtar. Beata och Jonna hjälpte mig till tältet och jag somnade direkt. Vaknade ensam i ett mörkt och ensamt tält. Klockan var efter tre, hade alltså missat de band jag ville se. Grät en skvätt för mig själv och sedan ringde jag Jonna. Jag bestämde mig för att packa ihop alla mina grejer och inte sova mer överhuvudtaget. Blev mega ledsen sen när jag fick reda på att Frida hade somnat i sitt tält redan och jag skulle inte kunna säga hejdå till henne.
Det var ap kallt och jag ville hem. Någon gång vid sex på morgonen packa vi ihop tältet, sa hejdå till anna och lisa, snodde en kundvagn och gick till tåget med Beata och Elin. Sov på Elins sovsäck ett tag på varma centralen innan tåget gick.
Orkar inte berätta mer idag, men det var iallafall en fin festival. Människorna, maten, musiken och miljön. Alla M!!!!

Åt nyss thaisoppa med bröd och njööööt. Imorgon ska jag på vattengympa och ha samhällskunskap, slutar 11. Ska luncha med min mamma (HAHAHAHHAHA) och sedan hem och göra klart allt i skolan.

Dagen tre punkter
• Medans jag har varit i Skåne har mamma möblerat om hela mitt rum och det är inte okej
• Jag saknar Frida Stenmark sjukt mycket
• Jag ska handla något fint imorgon

Godnatt alla fjärilarrrrrrrrr

RSS 2.0