so i wont hold you

Hej!!
Alltså dagen har varit helt underbar!
Bröjade skolan vid 10 över 12, Petra kom och hämta mig på cykeln och så tog vi oss upp till skolan för våran enda lektion, vi spenderade mesta dels av den utomhus.
Vi åkte ner till stan och köpte lite fika och satte oss på kyrkogården. (Jag Frida Antonia & Petra)
VI satt där i 2 timmar kanske innan jag åkte hem. När jag kom hem hade mamma gjort kaffe precis så vi drack kaffe och såg tv en stund. VI strök min klänning också. Sedan åkte vi och körde, för första gången i mitt liv! Jag fick inte ens motorstopp! Jag var iallafall king och hitta nästan dragläget och svängde med bilen!!
Sedan handlade vi mat osv tills imorn. Nästan direkt efter att jag kom hem kom Petra förbi på cykel.
Vi åkte till Bryggkafét och hängde i mys-soffan i några timmar. Vi insåg att min cykel fått punka så jag lämna den vid bion. Sedan gick vi till ica och la våra 17 kr på en popcornpåse och en tablettask.
Satte oss på kyrkogården tills solen försvann bakom ett hus.
Vi tog cykeln och hamnade vid Puh-bron. Vi roade oss med att kasta Puh-pinnar ett tag innan vi åkte lite rucshkana(?) och gungade. Sedan satte vi oss nedanför Magasinsbron och matade änderna med popcorn. Vi tröttnade och åkte mot en annan park för att åka linbana. Otroligt vuxen dag eller hur?
Iallafall sög den linbanan så vi åkte rucshkana där istället tills 2 polisbilar kom och började prata med ett gäng killar som tydligen hade flyttat ett litet hus i lekparken och skrikit, typ.
Vi gick tillbaka mot Magasinsbron när en kille stoppade oss och ville ha en tändare, Petra skulle självklart upp med sin och han ville köpa hennes tändare, det gick inte för sig men han skulle iallafall låna den några minuter. Genomskinligt som det var förstod vi vad han skulle ha den till och dum som Petra är skulle vi stå där medans han satt på trottoaren och meckade men polisen cirka 20 meter därifrån. Jag ville döda Petra, efter typ 15 minuter av meningslöst snackande av den killen drog vi. Petra var helt fashinerad av hans många många månader i fängelset.
Iallafall slutade vi hemma hos mig med 4 avsnitt vänner och en halv popcorn påse.
Det var kul iallafall, vår sista dag som barn.

Föresten så sydde jag klart mina shorts igår. (Dem jag köpte på Rut m.fl i Göteborg, du vet Frida?)
Så här blev dem:
 
Sista dagen idag på mitt fyra-dagar-utan-nikotin-projekt :)
Godnatt!

franska nätter

Så tyngdlös.
Nästan som i en saga.

Tänk dig:
Ett rum fyllt av fjärilar. Solstrålar och varma vindar.
Hela magen snurrar runt runt runt som i en kaffekopp på Gröna lund.
Hästsvansen gungar mjukt mot nacken. Dofter av regnbågar och sockervadd.
Känslan av regn mot varm hud.
Tusentals älvor flyger runt ditt ansikte likt ett skimmer. 
Ljustblå ögon och blekt rosa kinder.
Bubblande skratt och fötter dansande på ett varmt trägolv.
Som den första snö flingan.
Som den första solstrålen.
Som det första doppet.
Som det första fallande lövet.


Just så känner jag när Yann Tiersen spelar.
& just så vill jag känna resten av livet.

(tryck här om du vill höra lite.)


three days

21.


22.


26.


Hej! Klockan är snart halv ett och jag funderar på att lägga mig, tidigt för att vara mig. Men jag sitter endå bara och tänker om jag är vaken och jag orkar inte med det just nu.
Sydde från klockan 6 till klockan 9, blev en kjol och en klänning som inte riktigt är klar än.
Var även på kupolen tidigare, hade nästan inga pengar så det blev inget nytt. Bytte en för liten klänning bara. Och presenter till Emma och Linda. Blir antingen att vara hos Linda eller Fia på Valborg. Samma människor typ men vi vet inte vem vi ska vara hos alltså.
Det kommer bli svin roligt. Går bara i skolan måndag och en lektion på tisdagen. Fast trist med engelska nationella på måndagen. :(
Är hungrig, borde springa ner och slänga ihop något gott.
Såg Lost in translation och CSI nyss, har ont i halsen nu. Borde dricka te nu också.
Kan ingen bara komma hit och sova här? Jag hatar att sova ensam för det enda jag gör är att tänka.

Frida, kan inte du komma hit och sova med mig i källaren som vi alltid gör? Ta ner 5 miljoner tidningar och en varsin cola. Sätta på barbapappa och du somnar efter 5 minuter. Men det gör inget för jag är iallafall inte ensam.
Godnatt.

I use to be such good, good swimmer

Alltså ibland vill jag bara vara någon annan. Eller egentligen ganska ofta.
Leva ett fint liv utan så mycket bekymmer. Utan så mycket tankar och känslor.
Jag vet aldrig vad jag känner eller vad jag tycker om någonting.
Jag kan aldrig plocka fram exakt vad jag vill och sådär.
Man skulle nog kalla mig olycklig om man gick in i min kropp och letade runt. Det finns mest oro och mörker därinne. & det är nog väldigt tomt. Inte mycket intressant där inne.
Sedan blir jag så trött på mig själv att jag orkar lägga ner energi på att vara olycklig. Men det finns liksom inget bot just nu. Jag har försökt med te, solsken och vänner. Men när te-koppen är tom, molnen skymmer solen och när jag vänt ryggen mot mina vänner och börjat gå hem, det är då det sätter igång igen.
Det kliar och svider. Det bits och klösas. Myrorna rör på sig igen och stenen lägger sig tillrätta i magen igen.
Jag undrar vilket bot som verkligen hjälper.
Det finns dock saker som lyser upp mitt mörker, som om någon tänder en ficklampa och hittar mig i ett hörn och säger: men oj, här sitter ju du och fryser, kom med mig!
Sms, brev, blandband, teckningar och bilder. Sånt gör mig glad eftersom då får man lite bekräftelse.
Det går att älska mig. Det går att sakna mig. Det går att orka med mig.
Fattar ni? Eller ska jag bara sluta? Varför offentliggör jag mitt liv så här?

this wont slow down

Dagen och Gårdagen:
Igår vakna jag 10, fixa osv och åkte till skolan typ 12 för att ha en lektion, hängde sedan med fia, frida och tonia på stan ett tag innan jag åkte hem en stund innan jag åkte ner igen för att träffa jonna. vi gick runt på stan och köpte mat och satte oss på kyrkogården. sedan skjutade jag hem mig själv på jonnas cykel med henne därbak. Promenerade upp till tonia, spelade wii och såg världens tråkigaste film. 2 timmar och 35 minuter av bara skit! Vi dog nästan!!!!!
Idag vakna jag typ halv 12, gick upp och kollade på tv tills den fick något ryck och stängdes av. Sen tog jag det lugnt och gjorde mig i ordning, mötte fia och tonia på stan, gick upp till mamma och hon gjorde bettskenor till mig. Sedan köpte jag mat och åkte upp till tonia, vi åkte ner på stan efter ett tag och gick omkring. Sedan åkte jag hem och åt osv. Såg tv tills nu när jag ska plugga stenhårt (höhö) tills morgondagens samhällskunskapsprov, yey  :D

Imorgon är det torsdag och sen fredag och det ska bli skit skönt. Ska ta det lugnt hela helgen faktiskt.
Ska hyra film och äta äckligt mycket popcorn. Ska även sy ett par kjolar eftersom jag har tyg som bara ligger och väntar på att bli något fint. Eller ja, fint får vi ju se om det blir.
Ska en sväng till Borlänge på lördagen om det hinns med för att hitta de där svarta linnet som var slut i min storlek i Stockholm.
Iallafall Puss och Kram!

image324


jag är en vampyr

                          HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD, TOM OCH GLAD.
image323

something there


SKÖNASTE DAGEN PÅ ÅRET
15 GRADER I SKUGGAN OCH SOL HELA DAGEN
HAR NI FATTAT ATT JAG ÄR GLAD?

tvapparater

är i skolan, har multimedia eller nej den har inte börjat.
halv 6 åker jag till stockholm och det ska bli överdrivet roligt alltså, kommer hem på söndag iallafall, ska se om jag hittar ett par skor och ett par byxor. är dock ganska fattig för tillfället.

imrogon ska jag se håkan och om det är någon som vill att jag ska ringa så får ni höra av er, förutom jonna som redan gjort det <3
vi får se om jag skriver något mer innan jag åker, annars söndag!
puss & kram

skyll dig själv



du kan inte gå nu

nja, matteprovet idag? inte mvg iallafall. cp
nu sitter jag och skriver på samhällskunskapen, det är faktiskt inte jätte tråkigt eftersom jag blir helt till mig när man får skriva och ta ställning om saker jag tycker är intressanta.
imorgon fyller emma nilsson 18, grattis!
det är sjuuuukt lång tid tills jag fyller 18 :((((( dö (25 september, anteckna)
negativ igen!!! idag diskuterade jag, tonia och petra om vem av oss som är den största pessimisten, frida kom på självklar etta, och sedan tyckte jag att antonia kom medans hon tyckte att det var jag. jag vart helt avtrubbad eftersom att jag tänker mig själv som optimist. men det är jag tydligen inte.
annars har jag varit en surfitta större delen av dagen, petra sa att jag var lik en som är med i simpor och glodfötter, jag var skit sur och prata inte med henne på hela lektionen. jag blir sur när man kallar mig tönt osv. iallafall idag, ingen självdistans what so ever.

2 dagar till stockholm nu yeh yeh yeh yehhh
hoppas på sol och varmt åh inget bra kommer ur mig nuuuu, för jag är så trubbig. trubbig är ett bra ord, trasslig också. t är en bra bokstav.
tankspridd, tacos, te, trasig, tafatt, true love, tårta, titanic, teckna, tårögd, tåg, tic tac, täcke, tv, tänka, tokig, tummelisa, tulpan, teckenspråk, ta kort, trollskog, tak, the cure & tortelini
hejdå!


tills jag började med tequila



sånt här saknar jag. ♥

har du vin och sprit

här sitter jag och dricker kaffe i solen tänkte jag säga, men nej det är inte sol. men det känns lite så endå faktiskt!
fåglarna kvittrar och det är ovanligt ljust utomhus.

dagen har kännts lite bak och fram, som ett scrubs-avsnitt. för jag har haft min lugg åt fel håll, som JD's läkarkandidat i scrubs. höhö det känns jätte ovant och jag vet inte varför jag gjorde det, ingen såg endå ingen skillnad haha.
otroligt mycket i skolan nu, nästan för mycket.
idag: plugga till matteprov
imorn: skriva samhällskunskap grej
torsdag: analysera låtar till aerobicsen
fredag: -
lördag: -
söndag: samhällskunskap
måndag: samhällskunskap (ska lämnas in på tisdagen)
tisdag: börja plugga på samhållskunskapsprovet, plugga naturkunskap
onsdag: plugga samhällskunskap (prov torsdag) (+naturkunskapsprov)
torsdag: aerobics, rörelser 
och så där håller det på tills vi slutar för sommaren!!!! fattar ni? sjukt!

nu ska jag väl plugga matte :(


cansei de ser sexy

image309
cansei de ser sexy

försent för kärlek ren som snö

jag håller på att kissa ner mig, verkligen!
åh jag är så jävla stolt över mig själv, har nyss pluggat matte stenhårt i två timmar!
och nu håller stina på att skicka håkans platta så det är också ganska lovely.
nu hoppas jag att alla håller tummarna så jag får mvg på onsdag!!!!!
köpte tre olika tyg på röda korset i lördags, ett blommigt, ett korall-färgat och ett aprikost.
vi får se vad det blir för roligt, föresten så skulle jag ju trycka min snygga tröja idag.
hade gjort i ordning ramen förra gången skit snyggt och lagt den i mörka skåpen, idag tog jag ut den och skulle belysa den, gjorde det och skulle tvätta av ramen, då inser jag att jag har glömt att belysa min bild spegelvänt!!!! all text och bilden är åt fel håll! började nästan grina, eller okej nej men.
så då fick jag ta bort allt och fixa iordning den IGEN och måste nu trycka på onsdag. så jävla klantig jag är!!!

image308

Det gör ont att veta med lika ont att undra

lite konstigt idag, jag satt och läste en text av håkan och började bara gråta. det var liksom inte med musik till utan endast texten och hela ögonblicket var så fint att jag satt och grät ljudlöst i flera flera minuter.
jag ska se honom på lördag och jag har redan lyckokänslor. jag vill dit nu på en gång!

idag har vi bowlat med klassen, jag kom tvåa & sedan köpte vi glass och satt på kyrkogården i 5 minuter så nej, det blev inga vår känslor direkt men solen lyste faktiskt!
har fortfarande inte köpt håkans cd så jag kommer vara fett mobbad på lördag då jag inte kommer kunna texten på alla låtar.
fitta, nu måste jag plugga matte och jag har helt tappat suget eftersom jag inte kommer få mvg, och vg får jag ju garanterat så jag orkar typ inte plugga längre. är hela tiden ett poäng ifrån och det är så jävla irriterande för det är typ det enda ämne jag har någon möjlighet överhuvudtaget att få mvg i.
allting är så jävla deppiiiiiiiiiiigt!!!!!! borde skriva ett cv och ett ansökningsbrev så jag kan lämna ut det någon jävla gång. BLÄ JAG ORKAR INTE!
godnatt.

no one would ever come closer

jag gör ett löfte med mig själv nu, i detta ögonblock.
ett löfte om att jag aldrig ska falla för någon igen. aldrig mer.
jag ska aldrig igen stå där sårbar och ensam. aldrig mer gråta mig till sömns på grund av någon som inte vill ha mig.
aldrig riva upp såret om och om igen bara för att känna något som man egentligen inte vill känna.
det är inte meningen att jag ska gå omkring och vara ledsen, det kan inte vara tänkt så.
varför ska man slösa tid på det? varför ska jag slösa tid på att må dåligt? va?


you are driving me home

alla som läser min blogg känner nog igen mina inlägg med meningslösa ord som man aldrig fattar.
för att jag inte fattar, när jag skriver om känslor. för privata saker. egentligen vet jag inte varför jag skriver ner det allra jobbigaste här och inte i min dagbok. då skulle ni slippa läsa inlägg som inte en människa kan förstå.
men det är så jag fungerar iallafall.
idag är jag likadan. jag skakar, gör gråt-ljud men jag gråter inte, lyssnar på för hög musik, kan inte tänka eller prata. vet bara att jag är sjukt förvirrad. och lite smått värdelös. man jag har slutat bry mig om hur jag är och så, för jag kan inte ändra på mig. jag har försökt, det går inte. jag är samma jag hela tiden. även om det enda jag vill är att inte vara det.
att vakna med samma person i huvudet jämt jämt jämt jämt.
att ha samma darrande klump i magen som gör att jag vill slå mig själv gul och blå.
jag vill så mycket men det går inte.
jag är bra på vissa saker, bra på att vara rädd, vara bra på att inte våga, vara bra på att tycka illa om mig själv, vara bra på att ha ångest jämt, vara bra på att vara ingen alls och jag är världsbäst på att vara osynlig.
jag borde få ett diplom för det.

nu är jag betydligt mer förvirrad än vad jag brukar vara, för igår så vart det helt cp. jag var som vanligt, stina.
du var som vanligt, du. och allt var som det fhksfrugrghyre alltid är.
jag hatar falun, hatar samma människor och hatar att vara jag.
hejdå!

cause im yours to keep if you want to

hm's barnavdelning har faktiskt en del söta saker. allt detta för sammanlagt 475kr.
image307

dressed up in you

jag lagade mat, såg på tv och klippte ut saker istället för listan.
eller okej, laga mat var med på listan.
mina ögon ocn näsa rinner och min hals är svullen.
sitter och äter ur en glassförpackning, vanilj med krossad choklad är gott.
måste till skolan imorgon om jag ska få gå ut på kvällen.
eller inte 'ut' men göra något.

hitta bilder från när den här tjejen var hos mig, sjukt länge sedan var det. i sommras!!
saknar henne!!


här är en jätte rolig sak som ingen kommer fatta mer än jag och räven:
image305

wasting my time

usch jag sjuk, kan nästan inte andas.
min hals är helt svullen och min näsa helt täppt.
hguiesgdirh vill dö lite.
vaknade först 07.15 och sjukanmälde mig och åt en macka.
sen vakna jag igen klockan 12. nu har jag så tråkigt, pappa är också hemma men han sover. han är matförgiftad.
jag är hungrig och uttråkad, antlingen ska jag baka en morotskaka eller chokladbollar. men vi har ingen philadelphia tror jag, och man blir kletid av chokladbollar.

har bestämt att jag ska åka till london efter min födelsedag med de som vill följa med.
så peppad, då är jag 18 och rik antagligen. inte
nästa helg blir det stockholm och håkan hellström, vissa lyllosar får se han denna helg.
men jag hoppas på 17 grader och sol nästa lördag och söndag aillafall!!!!
igår var det snö men den har smält, tack solen.

åhhhhh jag har så tråkigt. ska skriva en lista på vad jag kan göra
- baka
- se på film
- rita
- raka benen
- laga mat
- pilla med en tops i örat
- terr smsa någon
- komma på steg till aerobicsen (who am i kidding?)
- städa
- läsa en bok
- dö

nu ska jag välja något ur listan och göra det, om ni har något annat tips, SKRIV!
puss och kram. (ni får ju inte bli sjuka)

vilken äcklig andedräkt



everybody was dancing in the moonlight

här sitter jag och är sjuk. var sjuk igår och idag men var i skolan endå, mår dåligt.
har fikat hela eftermiddagen och nyss ätit tacos. är sjukt mätt nu.
glömde min nya sjal på kopparhatten, roligt. jag ska gå dit imorn och fråga om den.

i lördags kollade jag på the notebook men petra och linda, det var mysigt.
vi åt godis och grinade. sen drack vi te och prata och sånt.
igår gjorde jag nästan ingenting för jag var sjuk, tog en promenad med mamma och avslutade med en fika på stan, det är ioförsig mer än vad jag brukar göra på söndagar. måste finna någon aktivitet som jag gör varje söndag, typ syjunta eller skaffa en hund som jag kan gå på långa promenader med.
fan vad jag vill ha en hund nu, jag och mamma pratade om det igår och i maj kan man köpa jack russell vaplar i närheten av stan, de är 99% jack russell och därför blir dem lite billigare, jag vill verkligen ha en liten.

igår skaffade jag en liten almenacka, en sån man har med sig och skriver viktiga saker i. kan ni tänka er, mig med en almenacka???? iallfall ska jag pimpa den lite för den är skit tråkig, mörk blå med texten: Timkalender 2008.
Men sedan kom jag på att jag har relativt många böcker med olika ämnen som jag håller reda på och organiserar i.
dagbok - skriver saker som man skriver i en dagbok
utklippsbok - klipper ut fina bilder och kläder och mönster och klistrar i denna bok
idé bok - skriver upp roliga idér, planeringar och sånt.
ska-göra-bok - skriver upp saker jag ska sy, köpa, månadens budget, saker jag ska göra osv.
skissbok - saker jag skissar, inget speciellt
& nyatillskottet almenacka - skriver upp viktiga tider, dagar, läxor, prov, födelsedagar, namnsdagar, lediga dagar osv.
så olikt mig! eller det vet iallafall alla som har sett mitt rum, mina väskor och min garderob. de här böckerna är typ mitt liv.

nu ska jag göra någonting typ dricka te med min onda hals.
älskar er!

the way you feel so rock & roll walking next to me on the street

förlåt mina vänner, förlåt verkligen.
har inte kunnat skriva på flera dagar, känns dock som flera år!
nu är jag iallafall tillbaka för att stanna,
dagen har innehållit fika hos oss med mamma, pappa, anna, madsine och hennes kompis elin. de kom nyss hem från australien och jag har inte träffat madsine på typ 4 år. det var roligt iallafall, åt 2 bitar morotskaka, 2 brownies och 2 koppar kaffe så min mage är överfull nu.
gick ner en sväng på stan och köpte en sjal och ett par solglasögon.

igår hade jag otroligt roligt. vi var på timo räisänen på arenan, kom dit precis till insläppet men förbandet hade skjutits fram typ en timme så vi gick omkring lite och drack varsin shot innan, förbandet var bra, riktigt bra. good looking trash, trodde de skulle vara pudelrockare typ men de var söta pojkar i hängslen som sjöng låtar av mando diao-stuket.
sedan kom timo och var sjukt underbar. riktigt bra, spelade bra låtar och så. jag dansade så jag var helt jävla svettig över hela kroppen.
sedan kom han ut och sådär, petra och linda var helt i extas och therese dog typ när niels kom ut. det var trevligt att prata med honom iallafall och så där. sedan gick vi ut i natten och hämtade vår dricka, träffade anna berglund, jonna och dem, gick till järnet på fest och träffade elina och sofia. det var väl ca 12 bråk som pågick och alla fick lov att gå, inte mig emot. vi for runt lite överallt och när vi kom til efterfesten vid 3 bestämde jag mig för att gå hem istället, orkade inte må lika dåligt som förra helgen.

här är min blommiga kjol och mitt spets linne


& här är jag en varm vår/vinter dag


dance on the sidewalks

förlåt med det blir inga bilder idag heller, har varit på kupolen igen men köpte inget. följde bara med jonna, vi gick omkring, åt osv. det var roligt.

ont i halsen och blä. vill inte bli sjuk innan fredag nej.
klockan är 11 och jag åt precis middag, mina matvanor är inte som de borde vara.
borde sova nu och jag ska försöka nu faktiskt, imorgon blir det en liten fika tror jag om det hinns med, kanske en sväng på kupan, myrorna och bra beg.
ska göra en budget över månaden också, just det.
stressad ska sova, puss och kärlek

cu jeu (80 kidz remix)

äntligen är man här igen, jävla blogg som ändrar grejer.
på tal om ändring, jag funderar på att fixa om lite på bloggen, vad tycker ni jag ska göra?
först och främst ska jag sätta dit en header och ändra textfärg men jag vet inte om jag ska ha någon slags tapet i bakgrunden, mönster och färg isåfall?

vad har hänt sedan i fredags då?
vi var ju som sagt ute i fredags och på något sätt drack jag på tok för mycket, herregud jag såg inget, visste inte vad jag sa eller vart jag var. hem kom jag på något sätt iallafall (utan mitt busskort som jag inte vet vart det är). kunde inte äta något på hela lördagen och söndagen, eller jo några makaroner på söndagskvällen. men annars ett glas vatten (fast det kom upp igen) och en 33cl cola.
måste ha blivit vin-förgiftad eller något sånt. hemskt var det iallafall.

idag har det varit en bra dag, tre lektioner och sedan kupolen med mamma.
det blev en bh, två trosor, en kjol, en väska och ett linne. ska lägga upp bilder på det sen, kanske inte bh:n och trosorna med resten. nöjd och fattig iallafall. resten av månaden ska jag bara köpa tyg och sy kläder istället.

planer för veckan:
imorgon inget alls, ska bara hem och njuta av onsdagen osv.
torsdag blir det fika med jonnaponna, ser fram emot
fredag blir det timo med linda, petra och therese (någon mer?) och sedan ska vi hem till therese och dricka lite.
lördag kanske vi skulle träffa fia, fast det vet jag inte riktigt hur det blir med.
söndag, herregud redan söndag. antagligen plugga något eller gråta mina örngott blöta.

vi hörs senare, puss

RSS 2.0