Idag dog min mormor. Vid circa 10 över sex fick jag reda på det. Jag är ensam hemma och har legat på ett iskallt golv och gråtit. Min mormor finns inte längre. Jag fattar det inte samtidigt som jag är ledsen för att hon inte finns. Det mest jobbiga är att jag vet att min morfar tar det så jävla hårt nu. Mamma, pappa och moster är där iallafall. Jag orkar inte ens tänka på det men jag vet att någonstans ligger min mormor och är död. Jag fick inte ens säga hejdå. Begravning, hennes saker, alla foton, alla minnen. Allt gör så satans ont just nu.

soft skin red lips so kissable

Hejjjjj
Tisdag, jobbat och slitigt hela dagen. Det är typ det enda jag skriver hela tiden i varje inlägg "Idag har jag jobbat och nu ska jag sova, godnatt". Typ.
Vart är coola_tjejen_90? Vart är påhittiga Stina med hennes påhitt? Vart är bruden med fetaste inläggen?
HALLÅ HÄR ÄR JAG! HÄR INUTI! MEN HALLÅÅÅÅ JAG ÄR JU HÄR INNE!
Snart mina vänner, snart kommer jag kravla ur den där tråkiga arbetsnarkomanen och skriva de roligaste, mest intressanta och inspirerande inläggen ni någonsin skådat! Bloggen kommer nästan spricka och sprida ut mängder av popcorn, rosa glitter, blommor, såpbubblor och knasiga ord.
Helt ärligt, hur roligt är det att ha sommarlov när det enda man gör är att sova och att jobba? Jag går faktiskt nästan hellre i skolan och får eftermiddagarna lediga. Fast då tjänar jag i och för sig inga pengar... Men den bästa lösningen vore typ om jag fick ett as coolt jobb i Falun där jag kunde jobba typ tre dagar i veckan. Men vilket jobb skulle det vara? Typ baka roliga kakor på ett café? Rita fula bilder som sedan kunde säljas som vykort? Designa hemsidor åt halvkassa företag? Poppa popcorn på bion? Jag menar varför inte? Jag borde typ rensa min garderob och sälja den på tradera eller på någon loppmarknad. Jag borde ta upp allt gammalt typ och sy snygga saker som jag sedan kunde sälja. Jag borde öppna ett fik på min baksida med cupcakes och morotskaka. Jag borde åka till Gävle och Göteborg. Jag borde beställa hem dem där skorna nu. Jag borde äta något och se sex and the city.


Of my heart

Senaste dagarna har vi hängt i en park, legat på långholmen och badat under västerbron, gått i affärer, ätit ute på grekiskt resturang, skrattat, gått vägar och genvägar och mycket annat. Mycket fint har det varit och imorgon åker vi hem :(
Har handlat lite idag, bland annat ett par byxor!! Jag har inte köpt byxor på typ 2 år!!
Nu har vi städat lite, ätit pizza och hyrt en film, ikväll ska vi bara mysa.

och jag har inget vettigt försvar

Nu är jag i Stockholm. Dricker te och ser på vänner, Frida gick till jobbet vid kvart i sju och nu är det bara jag och Petra här, vi ska möta upp Antonia senare. Igår var vi på Gröna Lund och sprang runt.
Nu kom Petra hit med en kopp te också, hon vakna skit tidigt fast vi skulle ta sov morgon. Så nu sitter vi här och gör ingenting. Det är svin varmt ute, vill bada!!
Orkar inte skriva så långt nu men det kanske blir mer senare,
Puss!

Its just not simple anymore

Den här har fyllt år också. Grattis Frida ♥

Noll

En maestrosallad uppe på taket i solen var dagens höjdare. Även rasterna som jag spenderade där uppe med Petra. Lite jobbigt att man måste sitta inne när det är varmaste dagarna just nu. Men! Snart ligger jag i någon park i huvudstaden med mina favoriter och jag ska inte klaga. Sitter och äter ris och wokgrönsaker. Ska skriva en packlista, bränna en skiva och kolla i hmkatalogen. Men nu blir det morden i midsummer och ett wienerbröd.
Jag är så dålig, insåg idag att jag inte har lagt in bilder på datorn på mer än en månad. Inte ens användt den. Är allmänt trött och gnällig nu och ska äta min mat och vara tyst. Jag vill se slutet på In the land och women som börja lagga igår. Vill se Eagle vs. Shark också. Den verkar supergullig så om någon snäll människa kan hyra den och komma hit med popcorn så är jag tacksam.
Har bestämt att jag ska ta mig samman och äntligen bjuda hem lite folk på en fika. En storfika. Jag ska baka och baka och baka och sedan bjuda på alltihopa tillsammans med saft, kaffe eller te. Har ju lovat Anna och Jonna att dem ska få komma så dem är självklart på gästlistan, men alla som vill får komma föresten.
Puss och Kraaaam

Stjäl hon mina lyckligaste dagar

Eh. Typ flera veckor sedan?
Iallafall har jag haft anledningar.
1. Min tangentbord är helt trasigt. Eller iallafall nästan, kan ej skriva bokstäverna S, E och C. Mellanslag fungerar knappt heller. Anledningen till att det inte fungerar är att jag välte ett glas apelsinjuice över alltihopa.
2. Jag har varit en vecka i Norrland.
3. När jag har varit i Falun har jag nästan aldrig vart hemma eller haft tillgång till dator så jag har inte kunnat skriva då heller.
Men iallafall här är jag nu igen. Norrland var bra, varmt och så där. Jag gick på stan en del, var ute en hel del, åt mat hela tiden, badade klockan 5 på morgonen, bakade snyggaste cupcakesen med Lisa, gick lite på trästocksfestivalen och sov. Eller Lisa sov mest. Men det har varit roligt, synd bara att jag inte är 18 än...
Idag har jag jobbat. Har varit rätt roligt, suttit med Petra och Tobbe. Alltså vet inte riktigt vad jag ska berätta, ingenting speciellt händer just nu.
På torsdag bär det av till huvudstaden. Det blir Gröna Lund på torsdagen med Petra, fredag blir det stan och afterwork med Fridas jobbarkompisar. Resten av dagarna är oplanerade. Får lön på torsdag också vilket blir grymt skönt!!!!
Ska beställa ett par skor innan bara och buda hem en sak på tradera.
Nu ska jag ta något att äta, se slutet på en film och ta ner alla saker på min vägg. Förändringar sker inne på Stinas rum ser ni. Men iallafall, ska bättra mig på att skriva. Ska lägga in mer bilder och sånt där.
Puss

bbbbbbbbb

B som i Bag.
B som i Box.
B som i Bag in Box

Ikväll blir det bra, ja
& jag vill ha en hatt'
jag kan inte skriva så mycket för mitt tangentbord är helt sönder  typ
men puss & kram

Mhmmm

Jag är lycklig flicka som snart har nya fina skor men med trasigt tangentbord

Oohla

Den här är så fin. Jag vill klappa han på huvudet.


Dream a little dream of me

Bara för att jag älskar att tänka på mina drömmar. Det jag drömmt natten innan. På morgonen då bilderna är tydligast tänker jag på vad jag drömt. Ler för mig själv, hela kroppen ryser lite fint och jag glömmer helt bort vart jag är. Om jag sitter på tåget, går på gatan, ligger i min säng eller sitter i köket. Allt stannar till, precis som om man drömmde drömmen en gång till. Kanske ändrar några små saker och man blir så himla nöjd. Idag har jag gått omkring så hela dagen. Lite suddigt har allt annat vart och jag vet inte varför, men den känsla som finns i drömmen följer med en hela dagen vad man än gör. Om jag blundar nu kan jag fortfarande känna någon form av känsla. Vet inte vilken, den är svår att definera. Alla drömmar är ju oftast både positiva och negativa. Jag hörde någonstans att en dröm egentligen bara är 8 sekunder men att hjärnan uppfattar drömmen som att den pågår i flera timmar och därför tror man det. På en natt kan man drömma många många drömmar men man kommer bara ihåg någon, det känns lite smått tråkigt att drömmar är så korta. 8 sekunder är ju ingenting. Drömmar är så jävla häftigt, jag vill bli en forskare som forskar om drömmar. Tänk att få ägna sitt liv åt något så vackert! Nu ska jag sova och hoppas jag drömmer lika bra som igår. Åh!

Men att förlora dig nu

Jobb jobb jobbbbbbbbb
Jag tycker jätte mycket om topshops höstkollektion 08. Jag vill ha allt.
Mitt hår är jätte fult i en jätte konstig nyans uppe på huvudet, typ orangerött fast mörkt liksom. Jag dör.
Snart åker jag till Norrland, det ska bli kul och skönt att komma bort.
Pratade med frida i 40 minuter idag, längtar tills jag ska till henne och hälsa på i Stockholm. Hoppas på Gröna Lund och massa massa massa fina nya saker.
Nu ska jag strax sova, hinner inte med något alls på dagarna. Men jag antar att det är värt det, även om det inte känns så nu.

Snyggt. Jag dör fortfarande för skorna, vill ha dem.

You could build me a sky

Okej jag hatar inte alla er. Men det är fruktansvärt jobbigt att ni var tvungna att åka dit. Idag har jag varit på kupolen och kommit hem med endast en tidning och en cola. Lämnade tillbaka en kjol och köpte present till min kusin men inget till mig. Åt thaimat där och hittade ett par skor som jag tror att jag vill ha men kan inte bestämma mig. De är vita och grå med en klumpig vit klack och snörning från Bronx. Kostar typ 500 spänn. Får lön den 25 och ska ju till Stockholm då så egentligen borde jag vänta tills dess men jag vill gå omkring i dem där skorna nu.
Imorgon ska jag jobba och ända tills torsdag. Dör. Har ioförsig inte lika ont i halsen längre men det är ju endå en stor påfrestning på kroppen om man är förskyld. Sydde en kjol tidigare men hade inget resårband hemma så det blir inte att ha på sig den imorn. Jag har också färgat håret = noll resultat. Eller okej, någon konstig orange ton finns i min hårbotten men annars inget. Vet inte vad jag ska göra med mitt hår alltså. Sedan gick jag och mamma på sex and the city. Den var lika bra den här gången fast jag grät inte lika mycket. Bra på tre ställen där det är som värst.
Funderar på att lägga mig men kommer troligtvis inte göra det.
Mamma och pappa har ockuperat tvn som dem jämt gör. Är sur på båda. Har vart det hela dagen. Först sa mamma att bara hon och jag skulle åka till kupolen och handla = fika, få saker, inte stressa. Men nej då skulle hon bjuda med pappa så att hela dagen vart: stressa runt i affärerna, inte få något alls och känna mig ensam. Sedan skulle hon färga håret på mig, då ringde farmor och hon satt och pratade med henne så jag fick färga själv. Tack vare det missade vi vår bokning på bion och då tvingade hon mig att cykla ensam ner till bion och ställa mig i en 15-meters kö av stojande barn som skulle se narnia. Jag kokade. Mamma kom precis när jag var framme vid kassan, hon var typ sur för att jag var sur och då vart jag ännu mer sur och orkade inte prata med henne. Ibland hatar jag henne. Men oftast inte utan hatet fastnar istället på pappa. Hur han fokuserar på att alltid nedvärdera mig och få mig att känna mig som ett litet bra. Att ingen är bra nog, inget jag gör blir bra och att jag inte är något speciellt. Det handlar inte om orden han säger utan hur han säger dem, hur han ser på mig och sakerna han gör. Orkar inte prata om honom. Eller mig. Eller mamma.
Min hals kliar, jag vill gråta en flod och allt känns lite hopplöst just nu.
Mitt rum ser ut som en soptipp. Kläder ligger i högar, Tidningsurklipp från olika tidningar, anteckningsböcker, pennor, papper, sladdar, tidningar, påsar, väskor, lådor, krämer, skor osv. JAG ORKAR INGENTING.
Sommaren är snart slut och jag orkar inte mer, baja bajs bajs bajs bajs.
Hejdå (Ni är elaka som inte kommenterar)

Måste härifrån måste härifrån måste härifrån

Jag hatar alla, ALLA som har varit på Arvika. Helt seriöst så känner jag ett stort hat mot dessa människor. Att jag ens klarade av denna helg då jag visste att alla, ALLA var på Arvika. Men så kom jag på något ännu mer frustrerande, alla dessa jävla bilder som alla kommer lägga in på bilddagboken alternativt i sina bloggar och skriva bildtexter som: ARVIKA VAR SÅ JÄVLA BRA/ fy fan vad roligt vi hade/ Fan vad bra alla band var/ Jag tycker synd om alla som inte var där/osv.
Jag klarar inte detta. Det är sjukt jobbigt och jag vill bara lägga mig under ett täcke en sisådär vecka tills majoriteten av alla människor har slutat prata om "Hur jävla roligt det var" och "Hur sjukt packade vi var".
Jag kastar bajs på den som säger "Åhhh du skulle ha följt med Stina, det var så sjuuuuuuukt bra" eller frågar "Men hallå, varför åkte inte du dit Stina?"
Usch Hejdå och Godnatt.

stannar på en borderline

Hejsan!!!!!
Igår var det en fin dag, en ledig dag. En mysig fika på kopparhatten utomhus i sjuktligt varmt klimat med en morotskaka och fina vänner. Sedan blev det god tacos på min baksida och långa snack. Det blev även film (dålig) och ett avsnitt av CSI. Tonia åkte hem, jag och Petra tog en promenad så där mitt på natten och kom hem och såg Dude where´s my car innan vi somnade in.
Idag vaknade jag av att Petra skulle åka hem vid halv tio, jag sov vidare och vaknade klockan tolv. Har lyssnar på Förhoppningar och regnbågar osv. resten av dagen. Det regnar och jag vill gå ner på stan och köpa ett par skor innan stan stänger... Petra är på väg hit nu och vi ska se film hela eftermiddagen eftersom att det är så fult väder. Jag är ensam hemma och det är ganska skönt.
Jag sitter och kollar resor utomlands och blir väldigt sugen nu. Vill åka imorgon helst. Nu blir det antagligen inget Göteborg i sommar eftersom att Petra ska åka ner med sina föräldrar istället.
Alltså jag skrivet helt osammanhängande!!


Sluta dröm om det ljuva livet

Sommarlov utan bad, sol, gräs, lugn, grill, piknik, vänner och sena kvällar.
Sommarlov med tåg resor och bussresor, telefonpratande i åtta timmar, gå upp tidigt och lägga sig direkt när man kommer inanför dörren. This is not it.
Ledig idag och sedan 2 dagar till. Fredag: Fika med Linda Lindfeldt. Mysa hemma hos mig med pjamas och filmer senare med Tonia och Petra, vilka mer vet jag inte. Men det blir så himla bra endå.
Lördag: Helt oplanerad. Skönt.
Söndag: Ska vara hela dagen med mamma. Vi ska till kupolen och handla diverse saker. Vi ska färga håret och sen ska vi på bio. Sex and the city igen. Så fint.

Jag har gått och blivit sjuk också. Onsdagen och torsdagen på jobbet snörvlade jag hela tiden och min halv skaver och rivs. Nu har jag även börjat hosta och kvida. Inte okej.
Nästa vecka jobbar jag 4 dagar. På söndagen sen åker vi till norrland och hälsar på släkt. Kommer hem och jobbar tre dagar, sedan blir det Stockholm, hälsa på Frida som bor där över sommaren. Sedan är juni typ slut, eller nej jag ska jobba några dagar innan det tar slut också.
Men nu ska jag göra mig klar och sedan ner på staden.
Puss och kram.

Impossible

Så jävla typiskt mig att inte lägga mig i tid. Så jävla typiskt mig.
Ska jobba 8 timmar imorgon och jag måste vara i sängen om 6 minuter det har jag bestämt mig för.
Saknar Peace and Love..................................................
Hatar att jobba för jag har ingen tid att göra något alls. Åker till jobbet direkt efter jag vaknar och kommer hem 2 timmar innan jag ska sova, fucking äckel liv. Jag hatar det mesta nu. Hatar mitt hår, min onda hals, mina nackdelar, mitt rum som är stökigt, min rödbrända näsa och att vara så jävla trött.
Dricker oboy och önskar att jag hade en hel ledig sommar framför mig. Önskar att det var söndag så jag får färga håret och se sex and the city på bio igen med mamma. Önskar att jag hade pengar att lägga på kläder och nöjen. Önskar att jag var tjugo och hade ett kul jobb. Önskar att jag vore vem som helst förutom Stina just nu. Just i dag. Just denna värdelösa måndag.
Är kissnödig och trött nu. Är föresten jämt trött numera. Vill sova i ett tält för resten av livet. Äta chips och dricka cola i ett tält för resten av livet. Med mina vänner. Det enda jag gör nu för tiden är att titta på avsnitt av typ alla serier på datorn. Har sett hela oc, weeds, desperate housewivies, a shot at love och nu också project runway eftersom att jag inte hinner se det på tv. Kissar på mig snart och ska sova. Snälla smsa mig så att jag inte dör.
Puss och sånt

RSS 2.0