Du får mig till dynamit

Dagens väder har gjort mig helt galen. När jag gick till tåget var det molnigt och inte så kallt och när vi kom till Sandviken småduggade det lite och det var lite kallt så jag och Matilda flydde in på världens mysigaste kafé och ville ha allt på menyn. När vi sen gick mot skolan regnade det lite mer och när vi slutade så regnar det verkligen mycket. Vi gick på stan med en kille och en tjej från klassen och dem visade oss de secondhand affärer som finns i stan och även en affär med världshistoriens fulaste möbler. Vi satt och skrattade när vi såg allting, det går inte att förklara. Sen när vi skulle gå till tåget regnade det ännu mer och jag var blöt från topp till tå, fick lov att torka mina strumpor på tåget. Gick sedan hem i regnet också. Kom hem, åt mat, drack kaffe och såg på project runway. Sen cyklade jag till Olle och då var det ganska bra väder igen, molnigt men inget regn och inte så kallt. När jag kom till Olle var Ejvin också där, vi såg på oc och drack kaffe med grädde på. För varje rökpaus så blev vädret bättre och tillslut kom solen fram. Efter några avsnitt in på andra säsongen cyklade jag hem igen med för mycket kaffe i magen Då var det kallt och grått igen. Har ingen aning om hur jag ska gå klädd till skolan eftersom att jag antingen blir helt blöt eller så fryser jag eller så får jag gå och bära på en jacka bara för att solen bestämmer sig för att lysa starkare än den har gjort på hela sommaren. Och nu är jag helt speedad pga. alla koppar kaffe. Känner också att det här var ett av de mest tråkiga inlägg jag har skrivit. Vädret liksom.
Iallafall kan jag ju berätta vad vi gjorde i skolan, vi hade alltså företags ekonomi men vår lärare skulle på möte så vi hann inte göra så mycket. Vi hann dock leka en namnlek, det har vi inte gjort innan så det var rätt bra. Kan fortfarande inga namn men endå, man vet lite om alla nu. Sen fick läraren berätta om sig själv, han har tydligen två mini grisar. Två barn och en fru också. Han berättade egentligen ganska mycket men jag kom på mig själv med att inte lyssna. Sen sa han att vi måste beställa två böcker som vi ska ha under kursen som kosta typ 350 spänn styck. Värt. Anyway låter det som att det kan bli en rätt kul kurs med grupparbeten och så. Gillar dock inte att vi ska ha prov och inlämningar, känns som gymnasiet all over again.
Känner mig lite kluven också, har inte varit mig själv på senaste tiden. Eller jo, när jag är med andra är jag som mig själv men inte när jag är själv. I vanliga fall mår jag dåligt, ligger i sängen och stirrar ut genom fönstret, läser böcker för att tränga bort mina egna tankar, läser gamla sms och annat gammalt skrivet. Nu tänker jag typ inte alls, hinner inte med att känna eller analysera. På ett sätt är det väldigt skönt men samtidigt känns det konstigt. Känns inte som jag. Känner mig tom. Är inte speciellt glad men heller inte ledsen eller arg. Bara likgiltig, tillåter inte mig själv att ha riktiga känslor helt enkelt. Måste nog ta itu med det. Men nu känner jag endå att jag har saker att se fram emot, träffa Agnes imorn, träffa vänner i helgen, åker till Stockholm med klassen nästa helg och om lite mer än en månad fyller jag år. Alla är välkomna hit då på vad jag nu ska hitta på. Nu ska jag koka te och sen sova, puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0