Säger det med min viktigaste röst

& så har jag skaffat hipsterhår. Ni får se en annan dag. Ungefär imorn!

I kissed you on the playground

Hej. Jag är hemma hos mamma och pappa och betalar lite räkningar och sånt där. Men orkar inte egentligen för mina armar gör så himla ont. Och ja, det beror nog på att jag har burit tunga lådor och påsar hela eftermiddagen. Håller på att flytta. Tillbaka till Blindgatan. Är ambivalent till allting som har med det att göra. Orkar inte tänka på det. Jag bara packar och städar istället. Får tänka på torsdag. Då jag inte bor borta i Hälsninggården längre. Då är det även 2 månader och 16 dagar kvar tills jag åker till Sydamerika.

Seem so different

Idag sydde jag en klänning.

För ingen vet hur länge känslan är kvar


Maybe next time around

I lördags var jag hos min vän Elin, hon bor i Svärdsjö (20 min från stan). Jag åkte dit med Frida, Fia, Sofia och Elina. Vi spelade ett spel och Elin bjöd på så mycket dricka att alla var fulla efter en timme. Hon hade minttu, turkisk peppar, tequila, tre sorters bacardi, absolut tropical och massor av sangria. Ja efter några timmar till åkte vi mot stan. Vi fick lov att stanna två gånger så Frida kunde slänga sig i ett dike och kräkas. Hon kom aldrig ut, inte Fia heller. Elin stannade hemma och Sofia var nykter. Så jag och Elina drog själva till Victucella. Jag har vart där typ två gånger för jag trodde det sög. Men det var riktigt fett. Elinas syrra köpte varsin cider åt oss och sen kom Petra dit.
Vi tappade bort Elina och sen vart det så himla stört. Vi var helt cp och coolast där inne. Jag hällde avsiktligt min cider över Petra medans vi dansade och alla trodde att vi hade tagit ecstacy och dansade tills vi var helt blöta. Vi smög ut vid nödutgången och satt på marken och rökte tills vakten hittade oss och vi drog. Sen satt vi ute på en parkering och sen på en bänk där någon hade spytt och sen gick vi utanför etage. Någon dj som hade varit på där och spelat stod utanför och det slutade med att han och jag stod och tjaffsade för han sa typ att han var kär i mig och jag fattade inte hur han kunde vara det efter tre minuter och han skrek typ att jag skulle säga att han också var så jävla söt och så vart han typ agressiv och vi drog. Tillslut ringde jag taxi och vi åkte hem.
Och jag önskar att jag inte tänkte att jag måste vara full för att ha roligt.

Rip it all off so hard


Ingenting stort

Jag är så himla låg idag. På alla plan. Har ju liksom vart arg och ledsen på alla kläder länge men nu är det allt. Det var jättejättelänge sen jag var så här. Det känns som en livskris. Som bara dök upp. Jag vill göra något riktigt. Det känns som att jag sällan gör något riktigt. Allt är bara tillfälligt och aldrig riktigt som jag vill att det ska vara. Det känns som allting här ska vara så viktigt, så ordentligt och exakt. Det är så mycket ansvar och saker att komma ihåg och planering planering planering. Kanske är det för att jag saknar att resa så mycket. Kanske för att jag mådde så bra då och så dåligt nu. För att jag vet att det finns ett "någon annanstans" men jag väljer att vara här. Och att jag passade bättre där. Där allt bara är just nu.
Och jag har börjat känna mig så ensam. För att det är bara jag som ska leva hela mitt liv. Det är inte jag och mina vänner, jag och min familj. Det ju jag som ska göra det jag vill, ensam. Och det behöver ju inte vara någonting dåligt. Men det känns så läskigt just nu.
Allt känns som att det lutar åt ett håll. Bort.

I wanna be in your gang

Så här såg jag ut för någon månad sedan. Mitt hår blir helt crazy när jag sover med en bulle.(Ps. Hur bra är inte Deportees nya?!)

A man in my clothes

Igår blev jag så himla glad.
Jag var jättesjuk och arg och ledsen och ful och trött och skulle gå från en buss till en annan, för att komma hem till Blindgatan. Och så ser jag en äldre utländsk man som sitter och spelar dragspel på gatan. Det är kallt och han ser ut att vara hemskt fattig. När jag kommer närmare möts våra blickar och han ler världens största leende mot mig och spelar en jättepeppig låt på sitt dragspel och fortsätter se på mig och le helt lycklig mot mig. Tillslut smittas jag och börjar le jättestort jag med och vi börjar skratta mot varandra och sen passerar jag honom och fortsätter le hela vägen hem. Så himla gullig.
(+ på bussen steg en kvinna i slöja på. hon var helt klädd i vinrött fint tyg med pärlor och paljetter på och hennes kjol var väldigt lång så hon var tvungen att hålla upp den när hon gick igenom bussen, och under kjolen hade hon svart- och vitrutiga vans.)

The doctor in me

Ja idag är det ju 11/11/11. Det kom jag på 11.47. Och så insåg jag att jag hade missat 11:11 och det skulle aldrig mer hända och jag fick smått panik. Och sen blev jag rädd och tänkte på alla ögonblick som jag missat och alla som hade passerat helt utan att jag märkt något. Och alla som känner mig vet ju vilka problem jag har med det där. Jag är besatt av att komma ihåg allting jag gör. Alla mina minnen måste stanna kvar i huvudet. Jag lägger ner mer tid och energi på att spara händelser i mitt huvud än att uppleva nya saker. Det är som en sjukdom. Jag sparar kvitton, lappar, biljetter, skriver ner ord i telefonen, godispapper, kan inte radera en enda bild på datorn, drömmer mardrömmar om att jag skulle tappa minnet. Jag önskar att någon kunde filma mig, varenda sekund hela mitt liv. Då skulle jag slippa tänka på det här hela tiden.

Out of nothing

1. Löv
2. Jag
3. En korsett i skinnimitation
4. Två röda klänningar
5. En jeansjacka med nitar och pins
6. En skotsrutig korsett
7. En Skjorta, kavaj och fluga i ett

Det blev väldigt mörkt. Men förhoppningsvis ser ni.

Got to go


Baby do you want to dance

Ja nu är jag sjuk också. Det är ju roligt. Igår skulle jag upp till lokalen där alla repar och lämna alla kläder jag var klar med osv. Och sen hade jag tänkt att åka efter 20 min. Åka hem och försöka bli frisk. Så var det tydligen inte tänkt. Jag skulle vara med under hela repet och kolla hur alla kläder såg ut på scen. Fyra timmar senare åkte vi hem. Sov för lite och oroligt och var därför ännu mer sjuk idag. Orkar inte ens hålla i nål och tråd i mer än tio minuter. Sug pung.
Idag fyller min fina lilla vän Emelie 21 år. Vi ska gå ut och äta och dricka en öl. Jag borde typ dricka whiskey. Men det ska bli jättetrevligt, hon är världens bästa tjej och sådär. Innan dess ska jag försöka ändra inställning och få i mig lite mat. Och framför allt få någonting gjort.

Picking a destiny

USdhajkdhsakfjds hatar. Allting är jättejättebra utom det här satans syandet. Vill bränna upp allting, ge dem fingret och fly till Bahamas. Och allting ska vara klart om en vecka. Så då tänker jag "Jaja det är bara en vecka kvar" och sen tänker jag "MEN HERREGUD DET ÄR BARA EN VECKA KVAR!!!! JAG HAR SÅ JÄVLA MYCKET ATT GÖRA". Och så tänker jag såklart "Fan vad jag bara klagar och klagar och spyr på den här bloggen". Så nu slutar jag med det för den här gången.
Min bror är hemma, så vi åt middag hela familjen i fredags. Det var trrrrrevligt. Och sen åkte jag till Emelie och tittade på idol med henne och fem till. På lördagen åt jag tacos hos Debbie och så drack vi massa öl och spelade rita & gissa och tittade på när Fia framförde tre låtar av Tenasious D, helt i karaktär. Blev helt övertygad om att hon har en framtid som musikalartist/ståuppare. Anyway ordnade vi skjuts av någon granne ner på stan och jag gick på fest på Pitchers med Hanna Sundberg. Alla var utklädda utom vi. Drack en öl och chilla mest med Anders, Tove och Philip. Fick skjuts hem med Frida och hennes pappa, vi köpte pizza och sen somnade jag. Så bra.
Min navelpiercing har växt igen helt nu. Tog ut den i slutet av augusti. Kände att den inte riktigt reflekterade min personlighet. Det var den egentligen aldrig gjort haha. Det var 6 år sedan. CRAZY.
Jag har också tänkt att jag inte ska sminka mig nu på 7 dagar. Tror det kan vara bra. Både för min hy och för mig själv. Måste våga vara ful. + jag sparar tid.
Nu ska jag försöka att inte dö och dricka kaffe och handla lite mat. Puss. Berätta något kul om er. Ni gör mig så glad.

RSS 2.0