Get out of my brain and my heart and my soul and my body

Den här hittade jag på Beatas blogg och den är så himla fin att jag var tvungen att lägga ut den också.


Whenever you come around

En sån här kjol måste ju vara det enklaste man kan sy. Bara två sömmar! En sån borde jag sy imorn. Eller ja, om jag hittar ett tyg. Igår klädde jag ut mig till Julia Roberts i Pretty Woman, innan Richard Gere kom in i bilden. Hade sytt en asfrän klänning. Sen gick vi på Rådhusgården men det var inte så utklätt där och jag kände inte för att se ut som en prostutierad ute bland folk så jag körde bara på peruken. Den var uppskattad. Jag hade jätteroligt och sen gick jag hem till mig med Frida och vi pratade om allting viktigt i flera timmar medans vi åt pizza och makaroner med köttbullar.


Do you have any idea

Fan vad jag hatar att göra folk besvikna och ledsna. Det äter upp mig och det känns som att jag bär fem miljoner kilo elefanter. Och jag vet inte ens vad jag ska skriva. För jag hatar när det blir så här av misstag. Det är en sak när man avsiktligt gör eller säger någonting som man vet kommer såra. Men när det händer utan att man ens tänker på det eller kan göra någonting för att få det att vara annorlunda, då är man bara tvungen att ta det. Och vara det som man egentligen inte är. Även om man är så ledsen att man spricker. Och ett förlåt räcker inte ens halvvägs.

Det var lite omtumlande

Japp, så där ser jag ut när jag är på spy bar.


The binding on the book

I inlägg nummer tre om min framtida hem har jag valt små detaljer som jag tycker är fina.



Under the pavement

Del två i inredningsinläggen. Här har vi bara väggar med ramar för sånt tycker jag är himla fint.


Where the streets have no name

Jag har en mapp på datorn med hundratals bilder på hur jag vill att mitt framtida hem skulle se ut. Jag tänkte att jag kunde lägga ut några inlägg med utvalda bilder. I det här första inlägget är det mest rosa.


Nothing but love



Det här är det finaste på länge, räven har målat av en bild som hon tog på oss på Siesta 2008. Hon är så himla gulligull den där Frida!

Everything in my body says not tonight

På onsdagen träffade jag Hanna och Anna, vi gick hem till Hanna och lagade mat. Anders kom också dit och så käkade vi nudlar i rödcurry. Det var gott fast nudlarna hade sugit upp att rödcurrysoppa så det var mer som överkokta nudlar med smak. Men gott.
Sen gick vi till lampaffären och kollade på lampor, mest för att det stod att man fick gratis kaffe. Men det fick man inte. Så vi kollade på lampor. Sen drack vi lite kaffe på Waynes innan jag gick hem. Åt lite, bytte om och gick till Hanna igen. Hon och Anders drack öl och jag hakade på, det blev en tremannaförfest som var skitbra. Vi lyssnade i stort sett bara på I need a dollar, drack minttu-shottar (mest jag), spelade iphonespel, blev fotade av Anders, tog fula photo booth bilder och skrattade. Sen gick vi till Pitchers, drack öl och vid två gick vi tre + en kille som heter Erik hem till Hanna och hade efterfest. Vi skulle basta men jag och Anders fick det inte att funka, egentligen var det ju ingen som ens ville basta, sen däckade Hanna och vi andra ritade tatueringar på varandra, drack rödvin och prata om djupa saker tills klockan blev sex. Då blev vi för trötta. Erik gick hem och vi somnade.
Vaknade skitbakis med vi alla kom fram till att det var en legendarisk kväll. Det blev sex and the city, coca cola, gnällade, mer i need a dollar tills jag drog ner på stan och mötte Petra, Sofia, Hanna och Frida. Vi handlade present och sen gick jag hem och packade till nästa Stockholmsresa.

Making up for lost time

Har inte skrivit på tretton dagar. Åtta av dessa har jag spenderat i Stockholm. Och det var alltså två olika resor. Kom hem från min andra idag. Har haft så sinnessjukt roligt alla de här dagarna jag inte har skrivit, för jag har inte hunnit/haft tillgång till dator/orkat avbryta det roliga.
Förra fredagen spontanbestämde jag med Hanna och Anna att vi skulle åka till Stockholm, sagt och gjort. Efter typ någon timme hade jag packat väskan, handlat vin och satt mig i Hannas bil. Vi drack cider och Anna körde. Kom fram till Jonna, Elin och Matildas lägenhet någongång runt nio och så blev vi bjudna på sjukt starka drinkar fast vi redan var rätt fulla. Vi gick på Dovas fast det var roligare på McDonalds efter. Somnade på soffan med Hanna och Anna däckade på golvet.
Dagen efter var vi på stan, åt thaimat och hängde i lägenheten. Jag åkte in till Medborgarplatsen och drack öl med Sofia på Kellys, när Tanya sluta gick vi tre till 54an och dom drack drinkar. Jag var lite bakfull. Sen kom Bella dit också men då drog jag hem till Jonna igen och sov skavis med henne.
Söndagen började med att vi åkte till Naturhistoriska och gick på Cosmonova, Dinosaurier i 3D. Det var fett. Fast vi hade kassa platser så man såg lite snett och suddigt men annars helt okej. Det blev stan igen, satt och kollade på när folk åt thai men vi lagade asgoda stuvade makaroner istället hemma hos Jonna. Vi ritade tatueringar på varandra, tittade på youtubeklipp, drack vin, spelade spel på datorn och skrattade. Kollade på en film som hette Livsverket och lite OC. Asmysigt och sen somnade vi rätt sent.
Måndag. Tror inte vi gjorde någonting alls på hela dagen, eller jo vi hade pannkaksfest till lunch. Fast jag tycker ju inte om pannkakor egentligen, men det var heltokejgott. Alla var lite degiga men vi orkade tillslut cykla till Hornstull och hyra film, köpa chips och saft. Vi hade hatt-tema så alla var tvugna att ha på sig en hatt dit. Min var rätt stor och ville flyga iväg hela tiden. Jag kanske hittar någon bild på mig i min hatt.
Vi hyrde en spansk skräckfilm som inte alls var läskig men skitfint filmad och det var det enda som var bra med den. Lite OC igen och så somnade vi.
Jonna hade gått upp och jobbat klockan fyra så jag hade sängen helt för mig själv tills elva då Hanna och Anna kom in och hoppade och kittlade mig och sa att det var frukost. Det är det absolut bästa sättet att vakna på för man blir så peppad.
Jag, Hanna, Anna, Matilda och hennes pojkvän Lukas åt långfrukost med gröt, mackor och kaffe. Det var fint. Sen kom Jonna hem. Minns inte exakt vad vi gjorde men vi var på Beyond Retro i Zinken, på Odenplan och köpte skor och jättegoda brownies och så var vi vid Slussen och handlade på alla vanliga Stockholmsaffärer. Kom hem med en eyeliner, inget mer tror jag. På kvällskvisten lagade vi lite mat, fixade med bilder och myste det sista med Jonnisen innan vi packade våra väskor och åkte mot Falun. Jag fick sitta fram och det var skönt. Vi lyssnade på musik, mest Debut med Oskar Linnros för att den är lite äcklig och sådär. Lekte lekar gjorde vi också, kommer inte ihåg vem som vann men det var säkert jag. Sen kom jag hem och såg på Paradise Hotel och somnade.
Resten av dessa 13 dagar får ni imorn. Nu ska jag sova lite!

I should have loved you


He knows i'd love to see him


I can't wait for spring again

Igår var jag på stan med Jonna en stund, det var mysigt. Sen åkte hon hem till Stockholm igen och jag satt ute och drack kaffe med Sofia, Frida och Petra. Sen spelade vi Cluedo, jag vann såklart. Och vi kollade på Top Model, Lite sällskap och drack te. Kunde inte sova på natten, verkligen inte. Provade med allt och ungefär 6 imorse lyckades jag äntligen. Men det blev inte så mycket sömn endå. Ska sova astidigt ikväll.
Idag har jag fått besök av Frida och Sofia en sväng, sen satt jag med Linda och Frida i Kvarnparken någon timme och drack kaffe. Det var svinkallt men jätteroligt för jag träffar aldrig Linda numera, när vi gick i skolan träffades vi varje dag ju. Men sen gick jag hem igen och städade i källaren och bland mina tyger och planerade allt jag ska sy snart. Är jättetrött.

This could be something

Hej!
Jag har en jättekonstig känsla i magen. Jag vet inte vad det är. Det är fruktansvärt. Det känns som att jag vill dö, gråta, skrika. Men jag vet inte över vad. Det har liksom inte hänt någonting, alltså verkligen ingenting. Jag har ju vart hemma hela helgen, och det kan inte direkt vara det heller. För det kom bara plötsligt. Och så fick jag jättesöta presenter av mamma och moster men jag kunde inte ens njuta av det. För jag satt bara och irriterade mig på den där klumpen i magen. Ska sova bort det.

Här är några fina bilder föresten.

 


Im gonna ask you to look away


Really want to be with you

Kolla va mjukt och fluffigt!

Colour of a shattered heart









I wonder how soon is now


carmen kass

What you do to me

Fick ett mail från något halvseriöst vetintevad, det spelar egentligen ingen roll. Det som spelar roll är att mailet var skrivet i Comic Sans! Varför?!!? Jag dör.

A good day for telling lies

Jo visst. Jag mår lite bättre idag, solen lyser men jag ska inte gå ut idag. Fan heller. Lovar att jag kommer bli lika sjuk igen då. Så idag ska jag vara hemma (igen) och söka jobb, ta ett bad, laga mat med pappa och sen hälsa min mamma välkommen hem.
Jag blev väckt av ett sms imorse: "Ville du ha den där klänningen på monki i rosa eller grått? Kommer inte ihåg. Ses 18.11! Kramis". Älskar att man inte får alla presenter på en och samma gång när man fyller år. Det behövs verkligen en liten present till mig just nu. När jag är så himla liten.




I killed my darlings


Nike Felldin

We were wanted all along

Har sett på film nummer tre nu med pappa, eller ja det var kanske en deckarserie, vet inte. Men den var en timme och 45 minute satte. Innan det såg jag Across the universe, jävla bra alltså. Nu mår jag lite bättre, har iallafall inte så ont i huvudet. Ska kanske se en till film, eller sova. Förmodligen en till film, ska se Once, Till vildingarnas land eller Nowhere boy. Känss som att den sista är mest aktuell födelsedagsmässigt. Men vi får se.

I need a dollar that's what I need


En elektrisk chock genom skelettet

Är så fruktansvärt trött på att vara sjuk. Igår vaknade jag halv två, gick till tvn, såg någonting jag inte minns sen somnade jag. Vaknade halv sex och kollade på mer tv, åt pizza med pappa och vilade en stund innan jag orkade sminka mig och klä på mig för att gå upp till Antonia och fira hennes födelsedag. Det var verkligen jättetrevligt och lugnt, för vi satt och drack bål, pratade, spelade ett spel Antonia fick. Fast jag var jätte trött och hade så ont i huvudet att jag inte följde med ut, jag gick hem och satte på mig ett par sockor och somnade.
Vaknade halv ett idag, gick upp och grät i soffan för jag hade så ont och ingen medicin hjälpte. Så jag la mig på mammas säng och somnade igen. Vaknade klockan fyra, då kom pappa hem från sommarstugan och solen lyste. Jag sov lite till sen gick jag ner och såg att pappa hade köpt dumle, började nästan gråta igen. Så jag åt två dumle och började kolla på en film. Åt mat med pappa och kollade klart på filmen, nu har jag tagit mig upp igen. Är helt slut. Orkar inte. Ska titta på en till film och äta popcorn. Sen sova. Usch.

Moon River and me

Moon River, wider than a mile.
I'm crossing you in style some day.
Oh dream maker, you heart breaker.
wherever you're going I'm going your way.
Two drifters off to see the world.
There's such a lot of world to see.
We're after the same rainbow's end--
waiting 'round the bend.
my huckleberry friend,
Moon River and me.

How did you make it


The littlest things


Ohhohohooo my god

Jag borde sova. Verkligen verkligen. Men jag har under veckan faktiskt orkat inse att jag är rädd för att sova. Och nej, det är inte mörkret eller tystnaden eller ensamheten eller whatever. Det är vad man på engelska tydligen kallar FMS, Fear of Missing Something. Rädsla av att missa någonting. Och det är fruktansvärt jobbigt och samtidigt kanske världens bästa grej. Jag vet inte. Nu ska jag iallafall försöka sova för jag vet att jag inte missar så mycket en torsdagsnatt i Falun i oktober i 2010.

It's a food thing

Har inte ätit ett enda mål mat idag. Åt två hårdmackor och juice tills frukost, kaffe och tre hårdmackor till lunch, kaffe och kaka när sofia kom förbi och några hårdmackor till. Nu äter jag fyra hårdmackor och oboy. Har en sån där hårdmacke-fas. Ost och gurka på. Är endå inte jättehungrig. Imorgon ska vi äta pizza. Ni förstår säkert hur läget är, mamma är bortrest. Då blir det ofta såhär. När jag och pappa är ensamma hemma äter vi fyra saker. Pizza, fiskbullar, pölsa och gräddpytt. Det är bäst!

I wanna be seen with you tonight

Jag vill så himla gärna tatuera mig. Helst just precis nu. Men jag har inte råd. Men man får ju drömma/planera så länge! Dem här bilderna har jag haft på datorn i ungefär ett år, och det är väl någonting sånt jag kommer börja med när jag väl gör en.


My melancholy love



Jag vet inte varför jag tycker att det är så snyggt med cigaretter.

Who is afraid of the big bad wolf?


Somewhere, there you might be mine

Jag bestämde att jag skulle klippa mig på riktigt när jag såg den här bilden nedanför. Men nu funderar jag på om jag inte ska färga mitt hår mörkare, eller rödare som bilden längst ner. Båda är så fina på hösten. Jag har dessutom laddat upp med två baskrar, för nu har jag äntligen en frisyr som passar. En vinröd och en creamvit luddig. Åh jag tycker faktiskt om hösten! Förutom att jag är inne på min andra dag som sjuk, och idag kom hostan också. Jaja imorgon ska jag vara frisk och gå på Antonias 20årskalas!!



My current loveaffair


Tusen gånger om

Godkväll.
Jag ligger lite efter med själva dag för dag berättandet. Sist jag skrev berättade jag liksom om vad jag gjorde den 25te september. Ungefär. Eller jag minns egentligen inte vad jag skrev om sist.
Iallafall gjorde jag nog ingenting roligt förra veckan, förutom att jag firade Fia på onsdagen när hon fyllde 20. Först var jag hemma hos Sofia som lagade middag åt mig och bjöd på vin som födelsedagspresent, det var asmysigt. Och Petra joinade också. Elin med. Sen gick vi till Fia och hängde med alla tjejer + Markus. Spela ölspel, prata, åt smörgåstårta osv. Det var svinkul, vi gick på Pitchers sen. Åt en fet kebabtallrik efter.

Sen på fredagen åkte jag ju till Stockholm med Frida och hennes mamma, älskar att åka bil till ställen lite längre bort. Vi stanna och åt korv och drack kaffe, panikkörde bil i Stockholm där ingen hittar och parkeringshusen har instruktioner skriva på typ japanska. Eller iallafall inte så man fattar. Jag och Frida var rätt slut, mest stressande så vi gick bara in på HM, där jag överraskande nog köpte ett par cykelbyxor täckta av guldpaljetter på rea. Yttert konstigt. Handlade lite vin och jag fick extrem mensvärk och trodde att jag skulle dö lite. Men sen kom vi till Jonna som hade lagat asgod mat och så drack vi vin samtidigt som vi peppa coco, bytte om, sminka oss, tog kort och allting annat. Vi kom till Berns sju men det var ingen kö så vi satt och drack upp allt vin istället. Vart kalasfulla och skrattade så att alla i kön kollade på oss och trodde vi var cp.
Halv nio var vi inne men pga. dåligt upplägg, fel information och onödigt otrevliga vakter så hamnade vi på övervångingen istället med 1000 andra människor. Så vi såg konserten på en storskärm istället. Drack öl och rökte kanske några för många cigaretter. Mötte Therese som precis hade klarat bartenderutbildningen.
Sen skulle vi på fest men vi gick på Max istället. Åt skitgoda friterade grejer och skrattade och filmade. Sen åkte vi hem och sov. Fast vi blev typ attakerade av råttor på plattan först. Jag började nästan gråta för jag vart så äcklad och rädd.

You can count on me

Just ja. Jag har klippt mig, även om det inte ser så kort ut så klippte jag av mer än två decimeter och det är det smartaste jag har gjort på längre. Nu är mitt hår tjockt, lent och helt följsamt. Det här är den enda bilden jag har, detär från i helgen när jag och Frida var i Stockholm och hälsade på Jonna lite. Sen gick vi på Berns och skulle se I blame coco, fast det blev inte riktigt så. Vi såg henne istället på en stor skärm. Men vi hade jättekul endå. Drack öl och dansade och träffade Therese också.


It pays to belong


I will teach you everything I know

På lördagen vaknade jag när mamma och pappa kom in och sjöng lite, fick kaffe och choklad osv. Och paket! Mest pengar men lite annat också, två maskaror, en eyeliner, en bok, en jättefin stor låda med miljoner knappar, en poncho osv. Var jävligt sliten men glad! Sen gick jag ner till Frida som sov i källaren, vi gick upp och åt frulle. Mamma hade redan städat överallt, vilken jag var så himla glad över för jag var inte på städarhumör. Petra kom dit och Sofia också, fast bara en stund för jag hade bråttom. Åkte ner till systemet med Petra och det var inget speciellt, mer än att man kunde stå aslänge och välja mellan alla olika sorter av allt.
Sen åkte vi hem till mig och gjorde oss klara och åkte till tåget halv fem. Mötte Olle där och sen satte vi oss på tåget och åkte till Gävle för att åka på Olles syrras 25års fest.
Det var riktigt roligt, även om alla var lite äldre så gjorde det ingenting. Vi drack, åt chips, gick tipspromenad om Elin osv. Sen gick de flesta av oss på krogen också, vi gick på Heartbreak Hotel och det var så sjukt mycket människor. Man tog sig knappt fram, med det var askul. Fast när jag, Olle, Petra och Pelle satt ner och tog en öl råkade vi hamna bredvid ett slagsmål så efter en stund flög en kille in i mig så jag flög av min stod och hamna med en duns nere på golvet rakt på höften. Olle och Petra vart skitsura och skrek på killen att ta upp mig. Pelle gjorde det istället. Sen höll en tjej på att kasta en barstol på Olle och hennes pojkvän ballade ur totalt. Sen brottade vakterna ner dem så vi klarade oss. Fast jag fick ett jävla blåmärke.
Vid två gick vi tillbaka hem igen, fast det tog sin tid. Jag och Petra ville efterfesta så vi satte oss i köket och drack vodka när dem andra gick och la sig. Sen satt vi ute på balkongen och pratade, mest om mig har jag för mig. Sen somnade jag, Olle och Petra sked i Elins dubbelsäng. Det var en fin kväll.
Dagen efter åt jag och Petra på Max två gånger och gick på willys i timmar. Sen fikade vi med Olle och Elins släkt tills vi åkte bil hem med Olles mamma, hon är hur skön som helst.

Minns inte vad jag gjorde på kvällen, var hemskt sliten iallafall. Men åh vilken bra helg det var!

Hope there is someone

Just ja, födelsedagen osv.

Fredagen började jag med att gå ner på stan med Jonna och Hanna, vi fikade och gick runt lite. Jag såg Fredrik Wikingsson (älskar till döds) på stan trodde jag och sen Björn Ulvaeus. Fast jag trodde ju att jag såg i syne men det var faktiskt Fredrik Wikingsson kom jag på senare av olika anledningar. Det var dock inte den riktiga Björn. Men vem bryr sig om han liksom. Sen kom jag hem och lagade mat, duschade, städade och drack vin. Peppade Adrian och sen kom Emelie och gjorde sig klar här. Sofia kom, Elina, Josef, Jonna, Frida och så åt vi. Fia, Sandra, Petra, Linda kom. Sen lekte vi världens roligaste drick-ord-lek. Sjöng och dansade, skrattade och sånt där. Jag var hel-lycklig hela kvällen. Klockan tio var vi tvungna att gå för att vi skulle komma in på Etage. Det gjorde vi som tur va, dock inte Petra som var lite överförfriskad. Sen dansade jag så jävla mycket att jag var blöt på hela kroppen. Stod på samma ställe hela spelningen. Sen var vi helt slut, men lyckades på något jävla vänster fixa efterfest med Adian Lux och hans sidekick. Vi skulle till Linda, men utan taxi gick det liksom inte. Så vi satt på deras hotellrum istället, helt blöta var vi för det hade spöregnat. Men det gjorde ingenting för då hade jag fyllt 20 och satt och lyssnade på Phil Collins med en av mina favorit djer. Det blev inte så mycket mer än så, vid fyra ungefär somnade jag sött i min säng och var så himla glad.

Det får räcka för idag. Imorgonbitti åker jag till Stockholm med Frida och hennes mamma, ska träffa Jonna, gå i affärer, titta på en gratisspelning med i blame coco och sen ska jag tvinga med mig båda på en utställning. Och kanske fika några gånger. Jag har gjort något jätteläskigt idag, men jag ska skriva om det när jag kommer hem. För annars blir det ingen överraskning.


Uppdatering: Förlåt, Antonia kom också hem till mig, en liten stund efter Petra.

RSS 2.0