A hole in the sidewalk

Hallå har ju inte berättat om min helg, har iförsig inte varit hemma så det har inte varit så lätt! I fredags typ halv fem åkte vi mot Örebro, stannade vid systemet, burgerking och statoil så vi blev lite sena. Sen var det dimma hela vägen så vi kunde inte åka så snabbt. Vi kom fram till Sara typ nio, hälsade på alla hennes vänner, bytte om och slängde i oss tacos och började dricka. Känns som att kvällen gick på en timme. Sen skulle vi ta en buss in till stan men det kom ingen buss så det blev taxi istället. Hamnade på Satin som var hur trevligt som helst, vissa (Jonna) var mer fulla än andra men det var jätte roligt. Vid två gick vi mot bussen och åkte hem till Sara igen, åt tacos igen och chips och sen la vi oss i sängen och skrattade åt någonting Cidde sa. Sara vaknade äckligt tidigt medans vi andra sov till typ 12. Var inte bakis för fem öre, Jonna hade ångest för hon hade tappat sin mobil i toaletten, Frida hade inga kläder, Sara bjöd på mysfrukost och sen drog vi till stan för fika osv. Örebro var så jävla mysigt. Jag köpte en ganska konstig byxdress för 50kr som nog behöver sys om lite. Vi fikade på ett supermysigt fik och sen var det dags att åka hem igen. Bilresan gick lite snabbare än den dagen innan, jag kom hem halv sju och gick hemifrån till Bella 10 i sju. Hann på den stunden bara komma in genom dörren, slänga på mig något nytt, gnälla över hur fan jag såg ut och sen i stort sett bara ta på mig skorna och jackan och gå. Hos Bella fick vi asgod mat, vin och bål. Det var awesome och jag lyckades bli lite full på slutet men när vi kom till Banken var det dött, vi sket i det och gick till Etage där kön var äckligt lång och seg. När vi efter typ en halvtimme kommit fram så pallade vi inte mer och handlade mat för pengarna istället. Bästa jag har gjort på länge. Sen gick jag hem, ramla i trappan och försökte sova men kunde inte för att jag hade någon jobbig låt i huvudet. Men ja, jag somnade efter en lång stund.
Det var fredag och lördag. Idag har jag ätit hemmagjord pizza, tittat på prinsessan på ärten på ryska med hela familjen, fikat tre gånger, druckit massa vatten, tittat i elle interiör, pratat med Petra, lagat Eriks jacka och sen sagt hejdå till honom. Snart project runway, puss!


Or the way you want me more then i want you

Jag har en spelningslista där det finns låtar som jag älskar mer än mycket annat i den här gråa snöiga världen. Låtar som gör att man mår dåligt för att dem är precis sådär nära hjärtat. Och även om man måste gråta så är det på något underligt sätt värt det, fast otroligt utmattande såklart. Den spelningslistan spelar jag bara någon gång i månaden för att inte ha sönder någon, idag är sista dagen i februari och jag har satt på den och det växer ett monster i min mage. Har ingen aning om det här ses som självdestruktivt men antar det, när man har mått så dåligt så länge blir man van av monstren och känner sig lite tom utan dem. Men jag kan leva med att må ganska bra alla dagar i månaden utom en. Nu ska jag blöda lite mer.


Take me for a little ride

Nu åker vi och gör Örebro osäkert, puss!

I called your mother in LA

Min mage säger att den är hungrig så jag lyder den med att äta en rulle geisha.

Playing with my delirium

Från andra sidan jorden!



(FAN HUR BLEK ÄR JAG?)

Into my heart of Manhattan

Jag blir aldrig bra på att gå upp på morgnarna. Jag är alltid lika trött och det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Repeatar A lack of color den här morgonen, dricker inte kaffe, säger hej och godmorgon till pappa som kommit hem från Litauen inatt, puttar lite på min bror så han ska vakna och snart skjutsa oss, tar ibumetin och mina vitaminer för att bli smärtfri och pigg, tittar på min äckligt tjocka kalender som är fylld av konstiga och bra och onödiga och fina lappar, inser att min klänning är alldeles för urringad och min bh syns, tittar på termometern och blir glad att det endast är tre minus. Nu har jag bråttom. Hejdå!


Where it goes from here




Paper moon

Skriver upp alla tygaffärer i Göteborg och Stockholm och så ska jag imorgon ringa alla och höra om dem har rosa ulltyg. Annars kanske jag vet en plan B. Fattar inte varför inga tygaffärer har det tyg jag vill ha, vem vill inte gå omkring i puderrosa jacka? Jaja hoppas det går bra. Och så ska jag leta upp en secondhandaffär i Stockholm som var hur bra som helst. Har inte berättat om mitt liv än va? Det är fullproppat och helt jävla fantastiskt!
Fredag: Åka till Örebro
Lördag: Åka hem och gå på Bellas 20årsfest
Söndag: Träffa bror innan han åker hem
Måndag: Plugga och sy och äta lunch med mamma
Tisdag: Plugga och sy och börja packa
Onsdag: Packa och gå på kent med Sofia i Gävle
Torsdag: Åka till Göteborg och möta upp självaste Räven
Fredag: Följa med Fridisen till skolan, fika, gå på museum osv.
Lördag: Hänga med Frida och göra fina saker som man gör i Göteborg t.ex. gå i secondhandaffärer, spela tv-spel, se zoolander, bop it, lyssna på musik och ja.
Söndag: Samma som lördagen + åka till Stockholm på kvällen
Måndag: Beckmans, utställningar osv. i Stockholm med klassen
Tisdag: Andra utställningar i Stockholm + köpa typ + åka hem

Kommer ha magsår på onsdagen. På ett bra sätt. Nu ska jag äta!

A very long way down

Min dator har fått virus också. Som om inte allt annat räckte. Det har infekterat allting, explorer funkar inte så jag får köra mozilla. Kan inte titta på mina favoriter. Kan inte göra något typ. Erik satt i flera timmar och försökte rädda mig och det blev lite bättre, ska försöka kolla om jag kan rädda det viktigaste och sen installera om datorn. Dör, om alla mina dokument och bilder försvinner tar jag livet av mig.
Kakor, massor av kladdkakeballerina hjälper lite.

Easy easy


Destroy everything you touch

En katastrofal dag. Försov mig och var tvungen att göra mig klar på 12 minuter, sen när Erik skjutsa mig till tåget var det rött vid varje stoppljus så jag kom till tåget 07.31, tåget går 07.30 men av någon anledning hade tåget inte gått när jag kom springande, så jag hann! När vi gick av tåget i Sandviken upptäckte jag att jag inte hade min mobil, Matilda ringde den och någon kille svarade och sa att den var kvar inne i tåget. Dörrarna öppnades inte för tåget skulle åka men efter att ha bankat och pepprat på knappen ett tag öppnades dörren iallafall och jag fick min mobil.
Sen gick det faktiskt ganska bra i skolan trots att jag hade ont i magen och var jätte trött. Gjorde mönster till min blus och klippte ut i toalltyg. Sen slog mensvärken till ordentligt, kändes som att jag skulle föda en dinosaurie samtidigt som jag skulle spy upp min livmoder. Prata med Gudrun och så tog jag tåget hem, låg typ medvetslös hela vägen hem och nu ligger jag i soffan som jag nyss spillde kaffe på. Har också sabbat min tumme helt och hållet. Det började med en liten flik som jag spontant ryckte loss, det jag inte visste innnan var att fliken skulle få med sig halva nageln. Kan typ inte använda handen. Så ja den här dagen suger balle.
Men min bror är hemma och imorn åker jag till Sara i Örebro och dansar my ass off tillsammans med henne, Jonna och Frida. Ska inte klaga men blä orkar inte, ska packa lite nu.

Det vet du

Mår konstigt. Är stressad, snart sjuk och har verkligen inga pengar. Verkligen inga. Tur att jag bara behöver leva så i typ två dagar till. Äger just nu 23 kronor. Känner mig helt svag och trött så jag ska dricka te och lägga mig under täcket. Uäh måste plugga företagsekonomi också så får väl göra det då också. Och jag borde duscha, ordna ett jobb, fixa tyg till jackan, sluta köpa saker på röda korset, inte köpa kaffe för pengar jag inte har och allvarligt komma på ett riktigt koncept till min kollektion. Istället gör jag ingenting för jag orkar inte. Ingenting. Tyck synd om mig, trösta mig, krama lite på mig och hör runt om det finns ett litet jobb åt mig. Puss då.
(Tappade en glasskål i golvet idag inne på Indiska. Den gick sönder i tusen bitar. Jag skämdes ihjäl)

Människor i min ålder

Såg nyss ett klipp där en kille håller på och skrattar och slänger sen ner en hund från en bro. Så jävla vidrigt. Är arg. Och jävligt trött, satt inne på roliga hemsidor igårkväll/natt. Sen väckte mamma mig halv sju och hon var asglad och snuskigt pigg så jag ville verkligen döda henne. Det gjorde jag inte, jag sov en kvart till och sen gick jag upp. Ska snart gå ner och äta frukost med Jonna på waynes. Kommer bli fint! Nu har jag plötsligt lite bråttom.

Ändå dör jag med varje steg jag tar



I am running out of corny things to say

Ont i foten och lite i halsen. Måste få gnälla lite ibland också, annars skulle ni tycka att jag var asdryg. Annat jobbigt: mitt hår är tråkigt, det börjar bli för mycket os i mitt hem, det är sjukt jävla cp kallt ute och min bror har inte varit hemma på jätte länge, känns lite tomt. Men jag får träffa han om typ två veckor, det blir bra. Alla mina kusiner är utomlands och typ många av mina vänner ska utomlands eller är redan utomlands. Känner mig jätte töntig och därför har jag planerat in en London/Brighton-resa med mamma och moster, fruktantvsärt jävla smart att inviga våren i hydepark, på camden market och inne på primark. Sen funderar jag på Berlin, Paris och Barcelona. Och sen Thailand i höst/vinter. Hahaha dream on Stinisen22.
Har gått loss på gamla tidningar och klippt och klistrat så mina fingrar inte är vad dem var för några timmar sedan, har för mycket inspiration snart. Även om det är rätt omöjligt, vill sy typ 50 plagg och kommer typ hinna sy 10. Kommer bli så fett besviken hur det än blir, även om alla 10 plagg bli kickass. Jajaja vi får se, jag ska sluta nu. Har ju minst en kopp kaffe till att dricka innan kvällen är slut. Mamma sover så jag ska försöka lirka fjärrkontrollen ur hennes hand och byta till When a man loves a woman så jag får gråta lite. Puss alla fans!


Is it ever going to be enough?

Alltså fin.


All the gold

Eftersom att det är för mycket snö och kyla går inte tågen som dem ska, eller inte alls rättare sagt. Sen säger dem att bussar ska komma istället men när inga bussar kommer och det inte finns någon enda människa att fråga, ja då åker man hem till mig istället. Så gjorde jag och Matilda, vi pluggade och drack kaffe och åt godis. Det kändes lite bättre då. Sen ringde jag Petra och det var fintttttttt. Sen gick vi ner på stan och provade fina kläder, sen åkte Matilda och Frida kom ner, vi drack kaffe och jag fotade lite. Nu är jag hemma igen och gissa, jag dricker kaffe igen. Får se om jag kommer till skolan imorgo, det forstätter ju bara att snöa. Pappa åkte till Litauen idag så det är ff plus mamma. Jag ska färga hennes hår och göra massa popcorn ikväll. Det är planen, imorgon ska jag fika med Antonia och Linda tror jag. Skriver så jävla tråkigt nu, mest för att jag är trött och tänker på miljoner andra saker. Tack och hej.

 


Dream a little dream of me

Ja fredagen vad asbra, hämtade Agnes halv fyra vid tåget och gick till Röda korset sen hyrde vi film och åkte hem till mig. Åt hemmagjord pizza, satt på mitt rum och delade med oss av viktigt och oviktigt. Efter maten bestämde vi att vi ska starta en blogg och sen gick vi ner i källaren och såg 500 days of summer och titanic. Det var asbra och asfint och sen somnade vi. På lördagen åt vi frukost och drack te, jag lockade Agnes hår som blev skitfint, sen lockade hon en lock på mig som också vart skitbra haha. Vi gick i fruktansvärd snöstorm till Bra begagnat och de andra antik-affärerna på slaggatan, jag köpte en fin brosch för 10kr. Vi gick till myrorna och sen flydde vi in till Bergströms galleria, tog lite dumle och satte oss sen på Pralin, nu officiellt Faluns sämsta kafé. Vi bestämde oss för att betygsätta alla Faluns kaféer, men vi hann ju bara Pralin. Alla kategorier fick typ 0 eller 1 förutom sällskap-kategorin. Den fick 10. Vi gick i snöstormen till tåget, försökte tänka att Jack och Rose hade haft det lite kallare så vi inte skulle ge upp. Sen blev hennes tåg en timme försenat och kafét på tågstationen var stängt, idiotiskt. Vi fick tiden att gå iallafall och vi insåg att det bara var bra att tåget var sent så vi fick en extra timme. När jag hade kramat Agnes hejdå lyckades jag klara av att gå tillbaka igen, fick dock lov att stanna till hos Frida så jag inte skulle dö av kyla. Linda var där och vi såg the september issue och åt chips och jag åt baconsallad. Affe kom och sen åkte han och Linda, jag och Frida åkte hem till Hanna. Jonna bjöd på supergoda drinkar och shots för hon var redan full, det var roligt. Anna var hemma i Falun och det var sjukt bra. Hon, jag, Anders och Frida valde asbra låtar och det var jättekul. Sen skjutsade vi Linda och Affe till Hosjö, jag klunkade vin hela vägen för att hinna ikapp alla andra. När vi kom tillbaka höll alla på att dra så vi åkte också, jag och Anders åkte med Frida och sen mötte vi Anna och Bella utanför Etage. Det var galet roligt. Hela kvällen var strålande. Känns som att jag bara skriver att allt var asbra, asfint eller skitkul. Men det var kul och bra, känns som att morgondagen kommer bli dålig. Vet inte varför, hoppas jag har fel. Nu - dusch. Godnatt!

Och sådana oväsentligheter

Idag har jag vaknat och haft jätte ont i nacken, kom hem mitt i natten igår och orkade inte hämta mina kuddar i källaren så jag sov på en hård handduk. Sen gick jag upp och drack juice och såg på en film med mamma, den var gulligull. Hade dock panik hela dagen för att jag inte visste vart min mobil var men sen ringde Frida och hade hittat den i hennes bil. Hon hämtade mig och så åkte vi och handlade och sen hem till henne för mjölk och kakor och äntligen fick jag tillbaka min telefon. Sen gick jag hem och åt mat, gjorde en moodboard tills imorn och nu har jag precis sett project runway. Ska se blåsningen sen duscha och sen plugga företagsekonomi, usch. Kan berätta om fredagen och lördagen sen, puss!

En meter under marken

Bra saker:
Tv-serier med korta intron
Att Agnes kommer på fredag
När jag somnar med blött hår så det inte är spikrakt när jag vaknar
Blåbärsyoghurt
Mitt blommiga gardintyg som jag syr en bustier av
Fridas supergoda hallongrottor


Som håller oss två kvar

Är vid liv! Är full av tre koppar kaffe och massor var trötthet. Sover för lite och dricker för mycket kaffe. Före skolan, i skolan, på tåget, på stan, hemma och överallt annars man kan få tag på kaffe. Min kropp och min plånbok pallar inte riktigt med. Men det är fint. Kaffe är så himla bra med någon/några man tycker om. Bättre än vin, te eller cola. Men nu är jag trött igen och sitter och dricker kaffe igen. Har ätit thaigryta och är mätt också, har haft en dålig dag i skolan pga. brist av tyg, pms och för lite mat. Men det är bättre nu, träffade Sofia på stan och sen åkte vi en sväng där vi först mötte Elina, Therese och Ambe och sen åkte vi förbi Sandra och såg hennes nya tatuering. Nu har jag varit hemma och andats lite, sett på christine och försökt lyssna in mig på kents nya skiva. Det går sådär. Snart ska jag städa upp på rummet och sen typ sova. Måste försöka iallafall. Orkar inte sammanfatta alla dagar hela tiden för att det känns så tråkigt. Kan ta upp det roliga iallafall: I måndags drack jag kaffe med Linda och Amandra och när jag kom hem från skolan hade jag fått ett fint brev från Petra så jag satt och grät och skrattade i en timme. På kvällen fick jag lov att gå till Frida för att se om hon levde, hon sabbade sin mobil i lördagsnatt då hon var snorpackad och efter det går det inte att få tag på henne. Hon levde. På tisdagen hade jag företagsekonomi och fick tillbaka mitt prov som jag hade fått ig på. Hatade mig själv resten av dagen och skrev idiot sjuttiotre gånger i mitt anteckningsblock. Åkte till stan och mötte gulleJonna, vi gick i secondhandaffärerna och fick gratis semlor på stan. Sen fikade vi och Linda kom också. På kvällen sydde jag som en galning, sydde upp en kjol, sydde in ett par byxor, fixade om en kjol och freestylade till en jätte mysig tröja. Det var det. 
Kolla här hade jag nästan lite ljusröttaktigt hår, borde allvarligt fundera på en makeover i helgen.

In the passengerseat.

Blir så jävla irriterad över alla reklambanners, facebookstatusar och blogginlägg om att man ska ha en fin alla hjärtans dag med sin pojkvän/flickvän. Va fan? Vi andra då, är det liksom meningen att vi ska vara ledsna för att vi inte är i ett förhållande, är det någon slags misslyckade? Jag har extremt bra vänner och en fin familj jag spenderade alla hjärtans dag med men fan heller, jag ska inte få fira alla hjärtans dag för jag är inte tillsammans med någon = ensam, olycklig och ful. Nej tack nu ska jag klämma i mig tusen kilo gelehjärtan och fortsätta glad och självständig. Vi firar med ett fruktansvärt bra citat:
"LOVE IS A BLIND WHORE WITH MENTAL DISEASE AND NO SENSE OF HUMOUR".

It can't be that bad

Den här helgen har varit knasigt bra så jag har inte hunnit skriva, dessutom stack jag mig på nålar hela fredagen så mina fingrar ville inte riktigt skriva på ett tangentbord. Har börjat bli så strukturerad när jag skriver, sammanfattar dagvis osv. Men jag antar att det är enklare för er och för mig. Så ja, det blir en helgsammanfattning även denna helg. Fan vad dålig jag är.
Fredag: Eftersom att jag har fått någon ny slags motivation så var jag glad och pigg när vi kom till skolan, gjorde mönster till en jacka, sydde tygpåsar och handsydde lite vilket alltså resulterade i ömma fungrar. Åkte hem halv tre och det var jätte soligt och fint, mötte Linda på stan och vi satte oss på Waynes med Amanda och hennes syrra. Antonia kom och så gick vi och köpte present till Frida. Gick tillbaka till Waynes och hängde där ett tag till, träffade Ernesto och han ville att vi skulle komma upp och hälsa på han på skolan. As bra. Sen gick jag till biblioteket och leta böcker och skrev ut bilder. Pysslade hemma och åt mat med mamma och pappa. Sen sprang jag till cityjouren och handlade godis och saker till Fridas hemliga frukost.
Jag gick upp till Frida och Linda kom, vi spelade rappa kalja, pictonaty och geni. Sen såg vi jallajalla och åt godis. Somnade på Fridas soffa halv tre.
Lördag: Åh världens bästa dag ever. Smög upp kvart i nio och gjorde frukost till Frida. Saker hon aldrig har hemma som oboy, juice, chokladbollar. Tryckte ner ett ljus i chokladbollen och gick in och väckte henne med en fin sång. Hon vart superglad och precis efter ringde Petra så vi hade tremannasamtal. Efter det kom Petras mamma och plingade på och gav Frida en present, hon är så himla söt och vi stod och pratade om hur mycket vi saknade Petra. Vid tio började vi städa lite och göra i ordning, vid elva hon Fridas mamma, Janne, Elsa och Linnea. Jag diskade Fridas berg av disk och dem andra gjorde smörgåstårtor. Fridas mormor och morfar kom och sen fikade vi och Frida öppnade presenter. Det var supermysigt.
Gick till stan och träffade Linda på stan där hon och hennes UF-företag lottade ut en middag, jag hann dick inte vara med och tävla för jag var på hm och köpte värsta mysiga tröjan och solglasögon. Mötte Jonna, Elin och Hanna och sen Robin och sen Linda igen. Var så jävla glad hela dagen, dansade för mig själv i provhytten, nynnade på töntiga låtar och blev töntigt glad när jag insåg att jag hade 1000kr mer på konton än jag trodde.
Väl hemma satte jag på mig en free bra(!!!!) och rakade benen och sen var jag typ ready to go, eller okej jag blev rätt sen. Gick till Frida och höll på att halka nästan hela tiden, handlade lite citroner, avocado och annat gott sen gick jag upp till henne och fixade en asgod guacemole. När alla hade kommit åt vi tacos och drack cider/vin/öl. Jonna, Anna, Elin och Hanna kom och gav Frida ett asbra ölspel som vi spelade. Sen kom mer folk och jag drack mer tequila. Hade verkligen kul hela tiden, pratade, dansade, klunkade, skrattade, kramade och sånt där. När klockan var tolv var ju lördagen över och då vart det kanske inte lika kul, spydde upp hela mitt maginnehåll och fuckade mitt smink. Elin, Emelie, Linda och Robin turades om att ta hand om mig på toaletten, gav mig vatten och försökte peppa mig. Gick inte så bra, jag blev omstoppad i Fridas säng och mina fina vänner klappade mig på huvudet, sa att jag var top fem roligaste människan ever, kramade mig och jag sa bara att alla skulle gå ut och ha askul och berätta allting sen.
Mitt i natten vaknade jag till av att Linda förstökte smidigt rycka en av kuddarna under mitt huvud. Det gick inte så bra men jag orkade inte reagera så jag somnade om.
Söndag: Vaknade helt förvirrad. Låg kvar i Fridas säng och såg att hon, Linda och Affe hade trängt in sig i Fridas bäddsoffa. Frida och Linda berättade lite om deras kväll på etage så jag fick skratta lite, sen kom Frida till min säng och så somnade vi om. Fridas mobilbatteri var borta och min mobil hade fått fnatt. Affe åkte, mamma kom med en present till Frida, Tobbe och Johan kom och hämtade sprit och letade snus, sen satte vi på min bäste väns bröllop och la oss i en hög på Fridas bäddsoffa. Sen låg jag där till sex på kvällen, sov och var lite vaken och åt ingenting på hela dagen för jag mådde på satans illa. Tillslut gick jag hem, köpte såklart en och en halv liter cola först, och fick mat. Mamma är världens absolut gulligaste, hade gjort kaffe och köpt vaniljhjärtan och jag mig en biobiljett i alla hjärtans dag present. Nu har jag snart druckit upp colan, sett project runway och ska fortsätta ha en bra helg. Låter så himla löjlig men jag har haft så fruktansvärt kul hela helgen så jag skiter i att jag mådde piss hela natten och morgonen. Nu är det blåsningen och sen blir det nog Wallander.
Imorgon ska jag leta efter tyg till min jacka och trycka massa fina tryck på bild/designen. Asbra. Puss hörni!


You talk a lot

Det kommer bli en bra helg, Frida fyller 20, alla hjärtans dag och jag har fått ny motivation. Det är roligt igen, jag orkar igen. Alexander McQueen är död och Elisabeth Höglund har blivit sparkad från Förkväll. Jag stack mig på en nål i tummen idag och svt var och filmade i vår korridor. Mitt nya favoritspel är rappakalja, fruktansvärt roligt. Men cluedo är fortfarande lika kul, ska börja spela spel igen. Och städa mitt rum som ser ut som sju svåra år. Ska äta mitt äpple nu och krypa ihop i sängen. Skriver imorgon, lite längre, lite roligare, lite mer. Godnatt!



Been dreaming for a while now

jag tycker om
...att ligga och tänka i mörkret på kvällarna
...att bli överraskad
...att läsa böcker som är knasiga fast samtidigt fina
...att gå på bio när det regnar
...att planera framtida resor

jag tycker inte om
...att tvivla på någonting man egentligen borde vara stolt över
...att få snö i nacken
...att jag har så höga förväntningar
...att vissa människor lagar köttfärssås jätte konstigt
...att tiden ibland går jättejätte snabbt
...att klippa mig hos frisören

jag är inte bra på
...att avsluta projekt
...att ragga, eller kärlek överhuvudtaget
...att slänga saker eftersom att jag tycker att allting har något slags värde
...att bestämma mig
...att bita ihop

jag är bra på
...att skjuta på saker
...att komma på idéer
...att peppa upp mig om jag ska gå ut
...att göra inbakade flätor
...att sy rosetter

Take me to the bunnyranch

Mjölken är slut, så jag har vaniljsglass i mitt kaffe. Och Nordpolen i öronen. Mamma är lite sjuk så jag försöker ta hand om, ordna och sånt där jag verkligen är dålig på. Annars sitter jag och skissar och skriver upp saker att inspireras av, ganska tröttsamt. Ska hitta på något att trycka tills nästa måndag och det är helt fullkomligt omöjligt att välja ett tryck. Vill trycka fem miljarder saker. Men det kommer jag iförsig kunna göra sen, när jag flyttar till ett eget hus med en våning med bara fotoscreenutrustning, symaskiner, fotolabb, paljetter och fem tusen svarta tuschpennor i alla tjocklekar. Där får alla bo. På de övriga våningar kommer det finnas gott te, popcornmaskiner, pastellväggar, fina secondhandserviser, guldramar och ett ben&jerrys-rum. Och massa klänningar, musik och drömmar. Nu ska jag återgå till att göra det nödvändiga. Puss!

And i go some other place

(Glömde lägga upp det här igår så nu kommer det)
Jo så var det måndag idag också. Vaknade och var hjälp-är-det-redan-morgon-trött men gick endå upp och gjorde i ordning mig på en kvart för att åka med pappa, hängde alltså ett tag på tågstationen innan. Sov så sjukt skönt på tåget och det var sol när vi kom fram! Hade bild och design så jag screentryckte fula shabloner innan jag fick börja på riktigt. Hann dock inte så mycket. På lunchen satt jag i skönastolen och solade. Åkte hem till Falun som var lika kallt som vanligt, gick till Waynes och mötte Linda och Frida, köpte en sjukt god is-frappe med caramelsmak. Sen kom Antonia och när Frida gick planerade vi Fridas present.
Kom hem och åt mat, Linda ringde och behövde lite stöd. Sen ringde Sara! Asroligt att prata med henne, förhoppningsvis åker vi och hälsar på henne nästa helg på hennes födelsedag. Efter det har jag druckit massa kaffe och suttit och uppdaterat mig, nu mår jag dåligt för att jag inte har gjort någonting vettigt. Vill gå på fest eller se en bra film. Ska kolla vad mamma gör. Puss!


I breathe clouds beneath my window

Hej! Har äntligen tid att sitta här och har äntligen tid att brygga kaffe, läsa tidningar, äta mat och göra sånt där man gör när man är hemma. Är extra glad för att the kooks ska släppa ny skiva och för att vi får börja trycka screentryck i skolan nu. Men jag ska berätta om helgen först tänkte jag, innan jag börjar babbla om någonting annat.
I fredags gick jag till Frida och hängde med Antonia, Emelie och Linda. Vi drack vin/öl/sånt och lyssnade på musik, Affe och Ante kom och sen vid typ elva gick vi på Pitchers. Det var knökat och inga sittplatser, men vi kom in trots att det var 22 så vi var happi. Vi fick tillslut ett bord så vi satt typ 10 vid ett 4bord. Det var trevligt, sen vid typ ett var vi less så vi drog, Emelie hade redan gått, Frida handlade kebab, Antonia åkte hem. Efter ett tag gick vi hem till Frida. Jag drack vin igen och lekte med sköldpaddorna, vissa lekte med en rakhyvel på en däckad, någon läste världens roligaste bok och någon annan spelade gitarr. Kvart över tre gick jag hem i mina sommarskor.
Lördagen började på riktigt klockan tolv och det bestämdes att vi skulle åka till Vansbro ganska spontant, så en liten stund senare tog jag min kaffekopp, en tidning, min jacka och gick ut för att bli upphämtad av Frida. Vi handlade chips, naturgodis och cola och sen åkte vi. Fel. Ja vi åkte helt fel, hamnade i Leksand och fick åka på någon knäpp väg ute i skogen i någon timme tills vi kom fram till världens mysigaste Vansbro. Där hittade vi Anna och vi gick på konditori, satt där tills det blev helt svart ute. Då gick vi hem till Anna och tittade på hennes hus och fina rum. Sen poppade Anna popcorn och gjorde saft och så såg vi motorsågsmassakern. Vid åtta skulle hon på kalas och vi hittade the road again. Vi körde helt rätt den gången, i Falun hämtade vi upp Linda och åkte till Frida. Gjorde kaffe, spelade yatzy och sen kom Affe. Då spelade vi vändtia och sjuan och sen efter ett tag kom Ante. Jag var världens bästa tjej och diskade åt Frida tre på natten och sen gick jag hem.
På söndagen vaknade jag och det var sol, fågelkvitter och nygjort kaffe. La mig i sängen i de bästa myskläderna jag har och kollade jag på fina modevisningar från modeveckan och fotade lite. Senare följde jag med Frida att handla och såg på hennes älskade i am sam, Linda och Affe kom också och vi såg reprisen av melodifestivalen och hånade lite. Spelade kort och sen var det tammetusan dags att åka hem och sova.

I sju miljarder bitar

Förlåt, lovar att skriva imorgon men nu måste jag sova. Har iallafall haft en sjukt bra helg, puss!

I wish that i could see you soon

Fint. Sitter med ett glas vin i köket med tända ljus, lyssnar på min nya favoritspellista och läser nya elle. Åt nyss mat med mamma, pappa och Erik som kom hem idag. Det är helg. Allt är ganska behagligt. Har idag haft en bra dag i skolan, köpt tre flaskor repair-serum på rusta, skrattat lite, lagat mat med mamma, druckit kaffe och letat parkeringsautomater med Frida. Och tappat min mobil i snön, inte jätte roligt. Nu ska jag duscha och sminka mig och sätta på mig någonting fint och gå till frida. Dricka vin och blablabla ha det jätte mysigt. Ha världens bästa fredag!


No need

Vad i hela friden håller min idiot till granne på med? Han skottar vår uppfart! 20 i tolv på kvällen! NÄR DET SNÖAR!!!!


Hey you've got to hide your love away

Onsdag: Gick upp senare än tänkt och åt frukost tillsammans med tvn. Har bästa tvschemat för vardagar. Först kan man kolla på efter tio med malou, sen är det top model 7, the war at home, ellen, the big bang theori, vänner, smallville, två avsnitt at sex and the city och sen är det ett till avsnitt av top model 7. Har blivit lite väl bekväm av mig inser jag. Iallafall klädde jag på mig sen och blev hämtad av Emelie, åkte och hämtade upp Antonia och sen åkte vi till Emelie. Skulle bli film men vi lekte lite med Tyson och sen bestämde vi oss för att gå ut och ta en öl istället. Efter massor av fixande hamnade vi hos Frida, drack vin och sen gick vi på Pitchers.
Torsdag: Skulle egentligen ha åkt till Stockholm med klassen, har så jävla mycket ångest för att jag inte åkte. Hittade inga billiga biljetter, var jätte opepp och kände att jag hellre ville ligga under täckt och grina. Så det blev inte av, vi skulle gå på sidenvävning, tygverket och borås modevisning. Det hade varit jätte roligt men jag hade en konstig dag. Iallafall, när jag hade bestämt mig för att inte följa med somnade jag om, mamma kom in och pratade med mig flera gånger och jag låg i någon slags dvala där jag drömde en jätte sjuk dröm. Får typ ont i magen när jag tänker på den och när jag vaknade trodde jag att den var sann och fick seriös panik. Jag gick upp och drack kaffe med mamma, vi bestämde att jag skulle städa mitt rum och sen gick hon till jobbet. Jag lagade mat och så ringde Petra, vi pratade länge så min mat blev kall men det var värt det. Saknar henne så himla mycket. Sen åt jag, drack cola, lyssnade på musik och betade igenom mitt tvschema. Städade intensivt ett par timmar och nu ser det helt okej ut, mamma godkände iallafall. Efter var jag hos Frida, spelade kort och åt kakor, träffade Linda osv.
Imorgon: Måste gå till tåget för pappa åker till Västerås astidigt = jobbigt. Det är snöstorm. På kvällen sen tror jag att jag ska åka till Borlänge och titta på Maskinen, kommer förhoppningsvis bli kul. Ska ha den inställningen till allt numer, försöka iallafall. Har dock värsta klumpen i magen och jag vet inte varför, känns som att jag har glömt någonting eller så är det bara en känsla. Blä. Nu ska jag äta ett äpple och sova.


Skin is melting me

Hej. Idag var vi sena så jag missade mitt tåg. Fick lov att sitta på stationen en timme. Läste metro, köpte kaffe, lyssnade på gubb-prat, tittade på en man som skottade snö, gick på en toalett som luktade spya och kiss. Sov på tåget och kom till skolan men snö i håret och dimma i ögonen. Fick veta att vi ska åka till Stockholm på torsdag över dagen, kommer inte riktigt ihåg vad vi ska göra där. Eller jag kommer ihåg att vi ska till Tygverket men sen var det någonting mer som jag inte minns. Ska ju till Stockholm med klassen igen om några veckor. Det ska dock bli ännu roligare, en tvådagars.
Iallafall sydde jag en söm, strök lite på den och ovetlockade lite tills jag hade prov i företags ekonomi. Det sög. Sög så himla hårt. Sprang till tidiga tåget och hann med det.
När jag kom till Falun sken solen bakom tunna moln och jag blev lite glad. Mitt röda läppstift hade nästan försvunnit och min gråa sjal värmde ingenting. Det blev en bra eftermiddag och till middag åt jag tacos.
Nu har jag sorterat massor av musik för Frida måste bränna skivor till henne födelsedagsfest och jag ska tipsa om bra musik. Inte så lätt när jag har femtusenmiljoner spellistor med tjugotusen olika musikstilar.
Anyway, jag har självstudiedag imorgon (=Lärarna är på studiedag och vi får ingen hjälp och får jobba själva = jag stannar hemma i Falun och syr någonting freestyle) och på torsdag är det som sagt Stockholm så det blir inte jätte mycket skola den här veckan.
Nyss grät jag lite, för mamma gav mig en ask med lite av mormors gamla saker som hon hade hittat på morfars vind. Det var en jätte fin gammal plåtask med färgkritor, vita trådiga näthandskar som passade precis och sen en skit fin rosettbrosch i guld. Tycker om att få mormors gamla saker. Som hennes förlovningsringar jag har i ett halsband, blir liksom helt glad bara av att ha det på mig. Blabla nu ska jag dricka mer kaffe för att jag kan för att jag är "ledig" i morgon. HEHEHEHEHEHEHE.


Step on your own foot and get moving



De här fyra bilderna tycker jag om. Den första för att det ser fint ut bara. Den andra för att det hade varit världens bästa tjugoårspresent till Frida. Den tredje för att det är en av världens finaste tatueringar. Och den sista tycker jag om för att det ser ut att vara one hell of a party.

Hej och tack för kaffet

Tror inte jag har skrivit om en grej som hände förra veckan, men har berättat för i stort sett alla jag känner. Jag satt ensam på tåget och var jätte trött, hade med mig spagetti och köttbullar i matlådan och hade därför med mig en liten burk med ketchup. Precis innan tåget ska stanna i Sandviken ska jag stoppa ner min plånbok i min väska och känner att det är kletigt i hela väskan. Tar upp handen och inser att den är helt täckt av ketchup, det är även alla saker i min väska. Burken med ketchup har gått sönder. Eftersom att tåget har stannat redan hinner jag inte torka av mig på någonting. Jag har bråttom till skolan så jag hinner heller inte gå till en toalett så jag får helt enkelt gå hela vägen till skolan med ketchup på hela handen. Ensam. I minusgrader. Med hundra stirrande människor. Iallafall var det lite roligt och någonting som är ännu roligare är att min fina vän från göteborg, Frida, har illustrerat ungefär hur det såg ut. Ni ser den fantastiska bilden här under, och några andra fina bilder från hennes ritblogg. Hon är så jävla duktig.





Puss!

Säger du utan glimten i ögonen

Någon slags fransk rosa dekadens.


I just got back to sleep

Idag ska jag plugga företagsekonomi hela dagen så därför blir det mest bilder. Har liksom inget vettigt att skriva om det ska handla om någonting annat än marginaler och kalkyler.


That is a lot of words

Ganska taggad.



RSS 2.0