Hands in the game

Hej, nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Vi har slutat foto och nu sitter vi i random datasal, lyssnar på robyn och dricker kaffe. Har även köpt en havreboll som snabbt gled ner i min tomma mage. Vi har fått nycklar till skolan och foto nu höhöhöhö vi är så jävla coola ibland alltså. Jag tror jag är trött för jag skriver inte som jag brukar. Därför ska Antonia och Petra få gästblogga lite istället.

Hej alla Stinas läsare. Nu är jag här, Antonia heter jag, fett som fan! Vi har fotolektion och det är pepp, not. Vi gör ingenting. Har köpt en fanta och en dammsugare. Sen har vi fått nycklar också och dom ska vi flasha satan med! Såg att Stina redan hade skrivit det så det sög. Fotonycklar 4 life säger jag bara. Tills sommaren i alla fall. Idag har ändå vart en rätt flummig dag. Vi ska ut och röka. Vem har cigg? Så jävla kul, vem kunde ana detta? Sen tror jag vi är trötta också. Kanske därför allting känns så roligt. Nu ska petra få skriva sitt. Men det kommer inte bli lika pepp som mitt. Ha det bra och fortsätt läs Stinas plingplongblogg. Hejdå, hejdå, hejdå, hejdå, hejdå, hejdå.

Joe alla jävla idioter som läser den här knäppa bloggen hahah, nej då jag skojar. Stina är världens bästa bloggare och det är ju synd att inte aftonbladet o co har upptäckt henne än för då skulle hon vara fetare än blondinen. Och om stina blir fet blir jag automatiskt fet på köpet och det vore nice för då kunde vi hoppa av skolan och resa till ett sjysst land och sätta oss i en stol och dricka white russian tills vi spyr, eller hickar och då kan man också råka spy ibland. nej men seriöst stina styr upp det här krydda upp bloggen och sälj din själ till cyberspace så behöver vi aldrig mer jobba eller tänka på att lämna kreditkortet hemma. Då har vi det istället alltid i högsta hugg och är alldeles vingliga av alla vita ryssar. Tack älskling. Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0