Hey you've got to hide your love away

Onsdag: Gick upp senare än tänkt och åt frukost tillsammans med tvn. Har bästa tvschemat för vardagar. Först kan man kolla på efter tio med malou, sen är det top model 7, the war at home, ellen, the big bang theori, vänner, smallville, två avsnitt at sex and the city och sen är det ett till avsnitt av top model 7. Har blivit lite väl bekväm av mig inser jag. Iallafall klädde jag på mig sen och blev hämtad av Emelie, åkte och hämtade upp Antonia och sen åkte vi till Emelie. Skulle bli film men vi lekte lite med Tyson och sen bestämde vi oss för att gå ut och ta en öl istället. Efter massor av fixande hamnade vi hos Frida, drack vin och sen gick vi på Pitchers.
Torsdag: Skulle egentligen ha åkt till Stockholm med klassen, har så jävla mycket ångest för att jag inte åkte. Hittade inga billiga biljetter, var jätte opepp och kände att jag hellre ville ligga under täckt och grina. Så det blev inte av, vi skulle gå på sidenvävning, tygverket och borås modevisning. Det hade varit jätte roligt men jag hade en konstig dag. Iallafall, när jag hade bestämt mig för att inte följa med somnade jag om, mamma kom in och pratade med mig flera gånger och jag låg i någon slags dvala där jag drömde en jätte sjuk dröm. Får typ ont i magen när jag tänker på den och när jag vaknade trodde jag att den var sann och fick seriös panik. Jag gick upp och drack kaffe med mamma, vi bestämde att jag skulle städa mitt rum och sen gick hon till jobbet. Jag lagade mat och så ringde Petra, vi pratade länge så min mat blev kall men det var värt det. Saknar henne så himla mycket. Sen åt jag, drack cola, lyssnade på musik och betade igenom mitt tvschema. Städade intensivt ett par timmar och nu ser det helt okej ut, mamma godkände iallafall. Efter var jag hos Frida, spelade kort och åt kakor, träffade Linda osv.
Imorgon: Måste gå till tåget för pappa åker till Västerås astidigt = jobbigt. Det är snöstorm. På kvällen sen tror jag att jag ska åka till Borlänge och titta på Maskinen, kommer förhoppningsvis bli kul. Ska ha den inställningen till allt numer, försöka iallafall. Har dock värsta klumpen i magen och jag vet inte varför, känns som att jag har glömt någonting eller så är det bara en känsla. Blä. Nu ska jag äta ett äpple och sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0