A hole in the sidewalk

Hallå har ju inte berättat om min helg, har iförsig inte varit hemma så det har inte varit så lätt! I fredags typ halv fem åkte vi mot Örebro, stannade vid systemet, burgerking och statoil så vi blev lite sena. Sen var det dimma hela vägen så vi kunde inte åka så snabbt. Vi kom fram till Sara typ nio, hälsade på alla hennes vänner, bytte om och slängde i oss tacos och började dricka. Känns som att kvällen gick på en timme. Sen skulle vi ta en buss in till stan men det kom ingen buss så det blev taxi istället. Hamnade på Satin som var hur trevligt som helst, vissa (Jonna) var mer fulla än andra men det var jätte roligt. Vid två gick vi mot bussen och åkte hem till Sara igen, åt tacos igen och chips och sen la vi oss i sängen och skrattade åt någonting Cidde sa. Sara vaknade äckligt tidigt medans vi andra sov till typ 12. Var inte bakis för fem öre, Jonna hade ångest för hon hade tappat sin mobil i toaletten, Frida hade inga kläder, Sara bjöd på mysfrukost och sen drog vi till stan för fika osv. Örebro var så jävla mysigt. Jag köpte en ganska konstig byxdress för 50kr som nog behöver sys om lite. Vi fikade på ett supermysigt fik och sen var det dags att åka hem igen. Bilresan gick lite snabbare än den dagen innan, jag kom hem halv sju och gick hemifrån till Bella 10 i sju. Hann på den stunden bara komma in genom dörren, slänga på mig något nytt, gnälla över hur fan jag såg ut och sen i stort sett bara ta på mig skorna och jackan och gå. Hos Bella fick vi asgod mat, vin och bål. Det var awesome och jag lyckades bli lite full på slutet men när vi kom till Banken var det dött, vi sket i det och gick till Etage där kön var äckligt lång och seg. När vi efter typ en halvtimme kommit fram så pallade vi inte mer och handlade mat för pengarna istället. Bästa jag har gjort på länge. Sen gick jag hem, ramla i trappan och försökte sova men kunde inte för att jag hade någon jobbig låt i huvudet. Men ja, jag somnade efter en lång stund.
Det var fredag och lördag. Idag har jag ätit hemmagjord pizza, tittat på prinsessan på ärten på ryska med hela familjen, fikat tre gånger, druckit massa vatten, tittat i elle interiör, pratat med Petra, lagat Eriks jacka och sen sagt hejdå till honom. Snart project runway, puss!


Kommentarer
Postat av: sara

<3!

2010-02-28 @ 19:09:26
Postat av: rävizzzz

en av alla saker jag älskar med din blogg är "Jonna hade ångest för hon hade tappat sin mobil i toaletten, Frida hade inga kläder, Sara bjöd på mysfrukost" osv. eller. det var ingen bra beskrivning, men dina korta snabba fina beskrivningar över grejer som har hänt. världens finaste.

2010-03-02 @ 17:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0