Destroy everything you touch

En katastrofal dag. Försov mig och var tvungen att göra mig klar på 12 minuter, sen när Erik skjutsa mig till tåget var det rött vid varje stoppljus så jag kom till tåget 07.31, tåget går 07.30 men av någon anledning hade tåget inte gått när jag kom springande, så jag hann! När vi gick av tåget i Sandviken upptäckte jag att jag inte hade min mobil, Matilda ringde den och någon kille svarade och sa att den var kvar inne i tåget. Dörrarna öppnades inte för tåget skulle åka men efter att ha bankat och pepprat på knappen ett tag öppnades dörren iallafall och jag fick min mobil.
Sen gick det faktiskt ganska bra i skolan trots att jag hade ont i magen och var jätte trött. Gjorde mönster till min blus och klippte ut i toalltyg. Sen slog mensvärken till ordentligt, kändes som att jag skulle föda en dinosaurie samtidigt som jag skulle spy upp min livmoder. Prata med Gudrun och så tog jag tåget hem, låg typ medvetslös hela vägen hem och nu ligger jag i soffan som jag nyss spillde kaffe på. Har också sabbat min tumme helt och hållet. Det började med en liten flik som jag spontant ryckte loss, det jag inte visste innnan var att fliken skulle få med sig halva nageln. Kan typ inte använda handen. Så ja den här dagen suger balle.
Men min bror är hemma och imorn åker jag till Sara i Örebro och dansar my ass off tillsammans med henne, Jonna och Frida. Ska inte klaga men blä orkar inte, ska packa lite nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0