du kan inte gå nu

nja, matteprovet idag? inte mvg iallafall. cp
nu sitter jag och skriver på samhällskunskapen, det är faktiskt inte jätte tråkigt eftersom jag blir helt till mig när man får skriva och ta ställning om saker jag tycker är intressanta.
imorgon fyller emma nilsson 18, grattis!
det är sjuuuukt lång tid tills jag fyller 18 :((((( dö (25 september, anteckna)
negativ igen!!! idag diskuterade jag, tonia och petra om vem av oss som är den största pessimisten, frida kom på självklar etta, och sedan tyckte jag att antonia kom medans hon tyckte att det var jag. jag vart helt avtrubbad eftersom att jag tänker mig själv som optimist. men det är jag tydligen inte.
annars har jag varit en surfitta större delen av dagen, petra sa att jag var lik en som är med i simpor och glodfötter, jag var skit sur och prata inte med henne på hela lektionen. jag blir sur när man kallar mig tönt osv. iallafall idag, ingen självdistans what so ever.

2 dagar till stockholm nu yeh yeh yeh yehhh
hoppas på sol och varmt åh inget bra kommer ur mig nuuuu, för jag är så trubbig. trubbig är ett bra ord, trasslig också. t är en bra bokstav.
tankspridd, tacos, te, trasig, tafatt, true love, tårta, titanic, teckna, tårögd, tåg, tic tac, täcke, tv, tänka, tokig, tummelisa, tulpan, teckenspråk, ta kort, trollskog, tak, the cure & tortelini
hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0