Maybe next time around

I lördags var jag hos min vän Elin, hon bor i Svärdsjö (20 min från stan). Jag åkte dit med Frida, Fia, Sofia och Elina. Vi spelade ett spel och Elin bjöd på så mycket dricka att alla var fulla efter en timme. Hon hade minttu, turkisk peppar, tequila, tre sorters bacardi, absolut tropical och massor av sangria. Ja efter några timmar till åkte vi mot stan. Vi fick lov att stanna två gånger så Frida kunde slänga sig i ett dike och kräkas. Hon kom aldrig ut, inte Fia heller. Elin stannade hemma och Sofia var nykter. Så jag och Elina drog själva till Victucella. Jag har vart där typ två gånger för jag trodde det sög. Men det var riktigt fett. Elinas syrra köpte varsin cider åt oss och sen kom Petra dit.
Vi tappade bort Elina och sen vart det så himla stört. Vi var helt cp och coolast där inne. Jag hällde avsiktligt min cider över Petra medans vi dansade och alla trodde att vi hade tagit ecstacy och dansade tills vi var helt blöta. Vi smög ut vid nödutgången och satt på marken och rökte tills vakten hittade oss och vi drog. Sen satt vi ute på en parkering och sen på en bänk där någon hade spytt och sen gick vi utanför etage. Någon dj som hade varit på där och spelat stod utanför och det slutade med att han och jag stod och tjaffsade för han sa typ att han var kär i mig och jag fattade inte hur han kunde vara det efter tre minuter och han skrek typ att jag skulle säga att han också var så jävla söt och så vart han typ agressiv och vi drog. Tillslut ringde jag taxi och vi åkte hem.
Och jag önskar att jag inte tänkte att jag måste vara full för att ha roligt.

Kommentarer
Postat av: rävis

jag är glad att jag kan ha svinkul utan att vara full. det känns brrrrra. & så är jag glad att du som är så cool & bra tycker att jag ritar fint & så tycker jag verrrrkligen att vi borde göra nåt tillsammans. vi borde göra massor tillsammans! du är jö bäst.

2011-11-16 @ 22:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0