In small pieces

Mer svar:

Belle: JAG vågar inte heller, jag är egentligen för feg för allting sånt här men jag har lyckats tänka att det spelar ingen roll. VAD är det värsta som kan hända? Om allting suger pung kan man ju bara sätta sig på ett plan hem igen. Det gör ingenting. Bara att man ens planerar en resa är ju egentligen modigt. Och om man kommer iväg kommer man vara så jädra stolt över sig själv och så inser man att man faktiskt KAN. 
Om om du vill så borde du verkligen verkligen göra det. Ingenting annat går att jämföra med det. Just för mig som har varit så osäker på vem jag egentligen är och vad fan jag gör här i livet har det varit det bästa jag någonsin gjort. För man blir helt enkelt tvungen att ta reda på det.

Planen nu är att så fort som möjligt hitta ett jobb i Norge, kollar just nu på diverse chipsfabriker och HM-lager där man jobbar stenhårt men får jättebra med pengar. Och sedan ska jag, om det går vägen, åka tillbaka till Nicaragua. Lära mig spanska, kanske fortsätta lära mig surfa, försöka hitta något jobb eller volontärarbeta någonstans. Och förhoppningsvis stanna där ett par månader eller ett år. Kanske mer. Kanske blir det inte alls. Men jag måste iallafall försöka. Och jag vet att det låter så himla töntigt men största anledningen till att jag vill göra det här är att jag fick ett tecken. Ett sånt där overkligt stört tecken som man bara ser i filmer. Jag hade bara lite smått börjat prata om den här planen med Frida när vi var i El Salvador, vi sitter på bussen och hon har somnat. Jag ser på en film på tvn i bussen och precis när eftertexten har börjat rulla så flimrar fyra bokstäver till i en microsekund på skärmen. Jag hinner uppfatta bokstäverna SJDS men registrerar inte riktigt vad de betyder förren någon minut senare. San Juan Del Sur. Fick en chock och satt panikslagen. Sen vågade jag inte berätta det för Frida, för jag tror ju egentligen inte på tecken, ödet eller så. Men någon dag senare vad jag bara tvungen att acceptera på något vis att jag är tvungen att åka tillbaka dit.

Sara: Jag saknar dig med! I sommar kommer jag, om jag hittar ett jobb, vara i Norge och tjäna pengar. Förutom några dagar då jag kommer åka till London för att hälsa på Petra och turista med mina päron och min bror.

 


Kommentarer
Postat av: belle

ÅH! & PUSS! & TACK! & hoppas du får jobb på chipsfabrik så du kan skicka massor av spännande chips till lund!

2012-05-11 @ 14:18:19
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0