Forever starts now

Jag kom till jobbet idag och bråkade med min chef. Jag sa upp mig och drog. När jag gick hem var jag så arg att jag grät. Nu dricker jag kaffe. Vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: räven

jag har sovit i soffan framför 7th heaven, tittat på ett halvt avsnitt av huset fullt.



& så har jag pillat på mitt sår. gått runt barbent & frysit. sen kom jag på att det (såret) faktiskt har fått en riktig skorpa nu, & så tog jag på mig strumpbyxor. första gången utan plåster.



sedan har jag suttit framför datorn och procrastinerat mitt uppsatsskrivande genom att spela ordkaos och läsa bloggar & svara på mail & annat strunt.



har gjort ca en vettig grej; scannat in gamla bilder som råkat förvandlas till 72 eller 96 dpi & därför inte går att trycka. dem har jag nu scannat in i 300dpi + redigerat dem + mailat dem till en snubbe som ska publicera dem i nån form av "skrift" (undrar vad som menas med "skrift", tidning? bok? vad?)



& nu på kvällen har jag faktiskt arbetat lite med min uppsats med. (BRRRRA JOBBAT!)(nu har jag pause)



senare i kväll ska jag dricka te (har slut på "stinas supergoda blandning")(men har kvar det jag fick typ ett år tidigare, haha, det ska jag nog ta) & äta digestive med brie framför glee. (ska spela in det nya avsnittet som går på tv11 20.00 för att kolla på det efter att min syster har sett the voice, dvs. 21.30)(carola är med i the voice = systern ska titta)(kanske jag också tittar)(istället för att skriva uppsats)



eh. ja. puss.



hur känns det med jobbet/chefen/uppsägningen?

2012-01-04 @ 19:59:22
Postat av: belle

men å oj stinis varför sa du upp dig??? vad händer????

2012-01-05 @ 13:39:46
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: sara

stina saknar dig. kan du smsa mig ditt nr? har bytt mobil och hittar inte ditt nr någonstans. puss!

2012-01-05 @ 19:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0