I nearly ran away

Det är fredag och jag är ledig, har varit ledig sedan i onsdags eftermiddag och ni förstår inte hur skönt det är att få vara ledig utan att vara tvungen att sy varje sekund. Jag har bakat muffins, sett på paranormal acticity och doctor parnassus imaginarium, druckit vin, ätit mat med hela familjen för att Erik är hemma, druckit kaffe, sovit ut och målat. Jag kan bara måla när jag inte är stressad så det är bra. Och snart kommer Petra hem också!

Och vill säga lite tack till alla som kommenterat om mina kläder, ni är bäst!

Just nu äter jag frukost, eller ja muffins kakor och kaffe. Och så skriver jag lite, ska måla lite, kanske sy lite. Börjar bli töntigt produktiv men det är väl bara för att man blir så inspirerad på våren. Och för att så mycket bra händer samtidigt som så mycket dåligt händer. Speciellt en sak igår som jag fick höra igår som gjorde mig så ledsen. Det absolut värsta jag vet är när hemska saker händer ens nära vänner, allt man kan göra är att tänka på dem och försöka få dem att må lite bättre.

Jag slutar skolan snart, och innan jag gör det har jag tänkt att trycka massor av tygpåsar som jag kan typ ge bort eller använda. Bara för att jag inte kommer ha tillgång till fotoscreengrejer sen. Så: nu måste ni ge mig tips och önskemål vad jag ska trycka så ni kan få mina fina tygpåsar! Ös på!!!!!

Puss!  

Kommentarer
Postat av: Sara

<3!

det här trycket tror jag kan bli snyggt:

http://4.bp.blogspot.com/_dIeSSFV2J64/S-nglBzUfxI/AAAAAAAAH5w/2yWrKYEkdn8/s1600/tumblr_l16r775H4I1qboin2o1_500.jpg

2010-05-14 @ 18:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0