Your eyes so pale

Oj skrev det här inlägget för tre timmar sedan men publicerade det inte. Här kommer det iallafall, lite senare än tänkt.
Idag har varit en mysig dag. Vaknade sent för en gångs skull och låg en stund under täcket. Sen ringde Agnes och efter det hoppade jag i mina duntofflor, hämtade morgonkaffe och ett glas juice. Sen läste jag några bloggar och tittade på Christine. Har gjort det tills nu med en paus då jag åt gräddpytt, stekt ägg och rödbetor. Det var gott. Nu dricker jag cola och funderar på om jag ska se på mer Christine eller sätta på en film.
Tills dess att jag har bestämt mig kan jag berätta vad jag gjorde igår. Efter att ha sytt lite, ätit och läst så duschade jag och lockade håret. Händer två gånger per år kanske. Sen provade jag klänningen jag hade sytt och kände nejnejnej. Så jag satte på mig min ljusrosa blus som jag har i stort sett varje gång jag går ut nuförtiden. Tycker om den. Sen åkte jag, Antonia, Frida och Fia till Linda och där fanns hon, Emma och Malin. Vi spela kortspel och lyssnade på alla sorters musik. Mest Lindas. Åkte taxi ner på stan och gick in på Etage, det var väl kul ett tag, som varje gång. Men vi gick innan halv två iallafall. Köpte pizza, vräkte i mig den och gick sen hem. Då var mitt hår platt igen och det är just därför jag aldrig orkar locka det.
Det blir film iallafall, hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0