And then run back to you

Känns som att jag börjar varje inlägg med "Åhh buhuhu jag är så HIMLA dålig på att uppdatera, ska bättra min, VERKLIGEN!!!". Men ja, jag är inte så bra på att hålla vad jag lovar verkar det som. Har blivit sjuk! Hatar att vara sjuk, eller okej om jag är lite febrig eller lite förkyld är det mest mysigt och sådär. Men idag vaknade jag och halsen var helt tjock, min näsa rann samtidigt som den var helt tjock, jag nös varanan minut och min kropp växlade mellan att vara jätte varm och jätte kall. Eftersom att mamma är ännu mer sjuk än vad jag är så kunde ingen riktigt ta hand om mig. Gjorde te åt oss och så tog jag mitt täcke till soffan och låg där exakt hela dagen.
Vill inte vara sjuk imorgon, måste skriva en grej till företagsekonomin som skulle vara klar innan lovet, ska upp till Antonia och se på film på kvällen och sen ska jag ju sova för jag börjar skolan på torsdagen. Är galet peppad samtidigt som jag inte orkar om jag ska vara såhär sjuk. Måste komma första dagen för vi ska ju välja platser i nya salen. Förra terminen var vi i en mindre sal men sämre bord och stolar och symaskiner och strykjärn men nu har den andra klassen gått ut = vi tar över deras klassrum. Jag och Matilda ska åka dit med ett tidigare tåg för att få bäst platser hehe. Det är höj- och sänkbara bord, kaffebryggare och datorer. Vi kommer trivas.
Har inte köpt den där bhn än haha. Känns som att jag hela tiden måste uppdatera er om den, var och fingrade på den häromdagen men eftersom att den kostar 300 spänn kan jag inte impulshandla. Frida var ett jäkla neggo och sa att jag aldrig kommer köpa den så i värsta fall köper jag den för att bevisa att hon hade fel.
Annat nytt? I måndags kom Ebba hit från min gamla klass så jag och Antonia mötte henne på kopparhatten och tog en fika, det var mysigt. Sen gick Antonia, Ebbas kompis kom och sen kom Frida. Jag och Frida åkte till jysk för att handla gardiner och jag gjorde två as bra kap - 5 meter lila velourtyg för 75kr och 10 galgar för 17kr.
Ikväll har jag ätit ostkrokar, mandariner, popcorn, choklad, soppa, mackor, nötter och druckit cola. Ingenting hjälper min hals, funderar på att göra en varma koppen och limpmackor. Min bror kom hem för en stund sedan och ja, jag är fortfarande sjuk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0