Where are the five millions

Har firat jul och sånt där nu. Fick mycket fint. Som en jordglob, en extern hårddisk, pengar, en jättefin klänning, en mjuk tröja, böcker osv. Det har varit en perfekt jul. Lagom mycket av allt skulle jag vilja säga. Tomten kom, maten var god, alla var glada och jag fick mest julklappar av alla. Check! Min kusinisar är här och vi var nyss på bio. Tron, den var häftig och sånt där. Innan dess var vi på kupolen också, var dock ganska död och så har vi ätit mat och marängsviss. Igår var vi ute på Valvet, det blev en kort kväll för vissa. Andra (jag, Lisa, Frida och Hanna) stannade tills dem stängde. Dansade väldigt mycket, och hade kul. Åkte taxi hem (!!!) och det var typ det mest värda jag har gjort på länge. Sen åt vi kall pizza och chips, skrattade ihjäl oss och somnade sen.
Imorgon ska jag ner på stan med Petra och Frida och ta passkort, till våra visum. Känns lite overkligt att vi åker iväg om tre veckor. På eftermiddagen ska jag och min släkt göra någonting som mamma och pappa har planerat. Kan bli kul. Puss!

Kommentarer
Postat av: Frida

skriv ett fucking inlägg & berätta allt om resan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (så att jag kan förbereda mig lite mer mentalt på att du ska vara borta aslänge)

2010-12-27 @ 11:24:04
URL: http://ohmondieu.blogg.se/
Postat av: http://harjagchans.se/?id=I4OTc2N

http://harjagchans.se/?id=I4OTc2N

2010-12-27 @ 20:42:25
URL: http://harjagchans.se/?id=I4OTc2N

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0