Go with me

Ja, jag har ju kanske inte berättat så detaljerat om resan kom jag på tack vare Frida. Eh ja, jag kommer åka den 19 januari till Phuket i Thailand. Och så har jag biljett hem den sista mars. Kommer hem till Sverige den första april, då är det förhoppningsvis lite varmt, grönt och fint här hemma. Så slipper jag de allra värsta månaderna här. Jag ska åka med mina allra f Frida och Petra och det kommer bli fantastiskt. Vi ska åka runt till öarna först, sen tar vi tåget ner till Malaysia och hänger vid kusten ett tag tills vi tar ett plan till Indonesien, Bali. Och där ska vi vara tills jag åker hem, eller ja, jag åker ju ifrån Phuket så dit måste jag tillbaka till. Men det som är läskigt är att jag flyger både dit och hem alldeles själv. Det kommer vara jobbigt. Men det spelar inte så stor roll, det är mest för att jag inte ska vara där lika länge som Frida och Petra och för att jag bokade mina biljetter senare.
Idag åkte mina kusiner hem så det är tyst i hela huset, det känns ganska tråkigt. Det är fint att ha huset fullt, äta massa mat och sitta allihopa och titta på tv. Men jag har så jävla mycket att göra idag endå så det hinner jag inte tänka på. Ska ta mig till Borlänge fram och tillbaka bara för att hämta mina sista vaccin + något mer. Det finns inte i Falun någonstans och det är ju jäkligt jobbigt. Sen ska jag ta min spruta klockan två, sen gå till biblioteket och fylla i blanketter och skriva ut dem och skriva ut mina biljetter och sen träffa Sara, vilket kommer bli hur kul som helst! Har inte träffat henne sen typ september tror jag. Och till sist ska jag träffa Frida och Petra och planera lite resa. Känns som att det finns miljoner saker kvar att göra innan vi åker.

Kommentarer
Postat av: Frida

alltså. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19 januari - APRIL?!?!?!?! hur sk aj g klara migggggg :((((((((((( jo --- genom att tänka på HUR KUL DU HAR & att tvinga dig att skicka minst ett vykort till mig & kanske hitta en dator någongång så att jag inte förblir opuffad alldeles för länge. ok. det går nog bra. SEN måste vi ses & så kan du berätta om ALLT & så kan vi byta julklappar (+ du kan få din födelsedagspresent)

2010-12-28 @ 23:58:12
URL: http://ohmondieu.blogg.se/
Postat av: jonna

kommer sakna dig.

2010-12-29 @ 18:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0