Im in the corner watching you kiss her

Hela dagen har jag varit tom och koncentrerad och liksom utanför mig själv. På både gott och ont, satt med min bildlärare idag och tänkte ut min utställning och det känns ju bra. Bestämde mig för ett namn till kollektionen, spånade idéer inuti mitt huvud och sydde på en kjol och en tshirt. Inget handlade om känsla, det var som
om jag fick på automatik. Sen orkade jag inte mer så jag gick själv till tåget, satt i solen och skrev ner saker på gamla kvitton. Meningar och ord och tankar som kanske inte är på riktigt, eller så är dem det. Och jag vet att det är dumt, måste bara inse det själv. När alla bitar av papper var slut läste jag tre sidor i min bok innan jag somnade.
Pappa hämtade mig vid tåget, mamma bakade muffins, pappa försökte få mig att skratta, mamma bryggde jätte gott kaffe, pappa gick ifrån tvn så jag fick titta på top model, mamma undrade miljoner saker, pappa sa inget om att jag ville ha lampan tänd trots att han hatar det. Det är som att jag lyser igenom av ångest. Som att jag letar efter en lösning på det jag inte förstår. Jag hatar att vara svår och att bygga murar, jag önskar jag bara kunde sluta. 
Nu ska jag sova eller fortsätta lyssna på dancing on my own på repeat. 

Kommentarer
Postat av: Frida

:*

2010-04-27 @ 12:20:24
URL: http://ohmondieu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0