En kyss

Vi har fått tillbaka internet igen. Även om det inte vad någon som märkte att jag försvann så är jag iallafall tillbaka igen. På sätt och vis. Jag fyller 19 om 2 veckor och 2 dagar. Det känns sådär. Har dock skrivit en önskelista i sista minuten, typ en casio klocka, böcker, en analog kamera, underkläder, smycken osv. Pengar självklart. Tror iförsig att den här födelsedagen blir alldeles lagom. Skola på dagen, middag med mamma på kvällen och antagligen ut på kvällen. Eller dagen efter. Inga höga förväntningar, känns bra. Erik och pappa är inte hemma på födelsedagen och mamma åker till London dagen efter. Känns rätt bra, det blir lugnt. Och FF. Hehehhe.
Det går bra i skolan, syr och syr och syr, har mönsterkonstruktion, materiallära, bild, grafisk design osv. Det är kul. Är dock trött som ett as varje dag när jag kommer hem. Men jag överlever.

Älskar att alla bra serier börjar nu, så man har en anledning att sitta inne på kvällarna. Och annat som är bra med hösten är att man kan ha på sig massa koftor, haösdukar, mössor, vantar och tjocka strumpbyxor. Man kan åka buss överallt utan att ha dåligt samvete. Man får köpa höstskor och vinterjacka. Självklart dricka tusen olika sorters te. Och bäst av allt, man slipper alla fula sommarkläder.

Nu ska jag återgå till att fålla upp en klänning. Love on you.

Kommentarer
Postat av: räven

som att ingen har märkt att du varit borta. jag var jätterädd att du typ fått svininfluensa & var inlagd i karantän någonstans i dalarna & inte kunde meddela mig om detta. tänkte ringa dig idag för att kolla om du levde men ja. eh. det gjorde jag inte. jag somnade. för jag är sjuk. dock inte i svinis. puss

2009-09-09 @ 22:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0