What on earth

Hallå där! Ja min helg har varit rätt fantastisk tycker jag. På fredagen hade vi kroki i skolan och det var ganska konstigt. Fast efter några minuter glömde man bort att personen var naken och då gick det faktiskt jätte bra. Efter skolan hade vi lite tid att döda så jag och Matilda gick runt i Sandviken och hittade en affär vi inte hade varit inne i förut och jag hittade en jättefin korsett för 50 kr, den hade kostar 1200 så jag slog till. Efter det gick vi till tågstationen och åt chips. I Falun regnade det och jag gick hem till Frida där Petra och hon var. Vi tog det väldigt lugnt ett par timmar tills jag gick hem och käkade. Sedan blev det handla och hyra film, vi såg idol och sen en skräckfilm. Åt chips dipp och cola. Underbart. Jag somnade på Fridas soffa. Dagen efter vaknade vi och bestämde att det liksom var första dagen av resten av våra liv och så satt vi och drack kaffe i hennes kök och pratade om kärlek och sånt där som en lördag innebär. Sen gick jag till den nya puben med mamma och pappa. Vi åt fajitas och drack öl samtidigt som vi såg hockeymatchen på storbilds-tv. Jag gick efter första halvleken hem till Frida. Antonia var där och Fia kom senare och så lyssnade vi på musik och lekte sanning eller konsekvens trots att vi vet allting om varandra. Vi shotta apelsinlikör och sen gick vi på etage. Jag var lite fullare än vad jag kommer ihåg, stod och sjöng pinsamma sånger i kön och flög runt som en jävla vante på lilla dansgolvet. Antonia bjöd hem folk till Frida på efterfest men vi flydde ut från etage klockan 2 för att äta och sova.
Vi vaknade imorse och jag mådde inte så bra. Jag hittade en femma i mina trosor och satt och skratta för mig själv inne på toan. Antonia drog hem och jag och Frida hade en ny första dag i våra nya liv. Vi planerade inför framtiden och som det ser ut nu tar vi vårt pick och pack nästa år och flyttar till Göteborg. YEY! Fast okej, vi behöver lite pengar först.
Nu ikväll har jag sett Flickan på bio med mamma och det var så jävla vacker. Alla färger och detaljer, gud. Se den. Sen åt vi tacos och nu sitter jag helt slut och rödrosig i soffan. Försöker komma på vad jag ska klä ut mig på halloween. Hjälp mig? Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0