Why so serious?

Har ont i huvudet av allt läsande, skrivande och komihågande. Nu känner jag mig rätt färdig och imorgon kommer jag vara så fruktansvärt glad att jag inte behöver plugga något mer i år. Eller jo, lite till men inget mer prov iallafall. Är ganska glad idag, har planerat in helgen fint och det känns bra. På fredag bjuder Frida på middag åt mig och Antonia sen blir det antagligen film med dem två + fler. På lördagen blir det antagligen vin och sånt hos Frida och sen ut på Banken eller Rådis. På söndag känns det som att jag har något planerat också men jag kommer inte ihåg. Idag köpte vi ny bil och pappa är happi.
Igår var jag på dribblers med mamma och pappa och åt mat. Världens godast mat kanske. En club sandwich med bacon, kycklig, krispigt bröd, sallad, tomat, sås, mer sås, coleslaw och en stor skål jätte goda pommes frites. Jag var lycklig och åt upp varenda liten bit. Pappa stanna kvar och kollade på skellefteå-matchen och jag och mamma tog bilen hem(Enda anledningen till att vi numera äter ute lite då och då är för att vi äter på sport-resturangen som visar alla skellefteåmatcher på storbildstv men jag klagar inte).
Nu kollar jag på sjön suger och dricker vatten, om jag dricker kaffe kommer jag bli pigg och inte kunna sova. Har inte sovit på typ tre nätter, ligger helt klarvaken och tänker på vad jag ska ha på mig dagen efter, vart jag vill resa, hur sugen jag är på chips och till sist börjar skriva en bok i huvudet, har tänkt ut minst två kapitel nu.
Något sjukt är att Petra har ringt mig både igår och idag typ klockan halv fem, alltså klockan halv tre på natten i australien. Igår sa hon typ tre meningar: Hon var på en klubb. Hon hade dansat till sexy bitch och tänkt på mig. Hon och Hanna hade hittat snygga killar att efterfeste med men när dem kom ut i ljuset var dem inte lika snygga så dem skulle in och dansa igen. Haha! Idag ringde hon men jag missade att svara så jag ringde upp tre minuter senare och då var konverationen ungefär så här:
Hon- (jätte tyst) "Hallå?"
Jag- "Ja hallå?"
Hon- (Lika tyst) "Hhhhhhejjjjj"
Jag- "Haha, vad gör du?"
Hon- "Måste vara tyst. Tyst."
Jag- "Jaha okej.. Men du ringde?"
Hon- "Sover. Tyst. Sover"
Jag- "Eh okej, vi hörs då?"
Hon- "Puss"
Jag- "Hejdå"
Jag förstår inte riktigt. Ska ta och ringa henne någon dag då hon är nykter istället.
Nu måste jag fortsätta ha ont i huvudet och läsa och skriva osv. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0