Breaking it up

Imorgon är det nyår så därför kunde jag inte somna igår natt för jag kunde inte komma ihåg mycket alls av 2009. Fick lov att hämta datorn och läsa alla inlägg ur bloggen och började gråta och skratta och fundera. Jag har glömt så många saker. Så mycket ont och fint och onödigt. Och det går inte att komma ihåg allt så istället tänkte jag göra som förra året och göra en samanfattning. Kommer nog ta lite tid, för hälften av alla mina bilder ligger på min gamla, dammiga, trasiga dator som har varit av i ett halvår.
Ska försöka lägga upp det den 1a.
Jag kom hem från norrland igår kväll. Det har varit sjukt bra, måste åka upp dit oftare. Gick på hockey sista dagen, fattar ni? Jag på en hockeymatch. Det var kul, dem sålde popcorn och någonstans i mitten blev jag bländad av någon stark lampa och en man kom och gav mig ett kuvert och sen så såg jag mig själv på storbildstvn och skämdes ihjäl. Men jag hade iallafall vunnit 500kr på siba, kul vare. Skellefteå vann så vi var glada.
Idag vaknade jag för sent i ett stökigt rum. Min nya mobiltelefon är inte som min gamla och det stör mig något otroligt. Den är tyngre, har mellanslag på en annan knapp och det finns inga bra ord i t9. Dör. Öppnade mitt stora kuvert som jag hade fått av räven och dog, ett brev och tre helt sjukt fina julklappar. Babyrosa papper och utdrag ur tyska böcker och rosa sidenband. Inuti fanns egnagjorda örhängen, massor av dragedjor och en moleskine-ritbok!!!!!!!!! Bäst! Sen snabbade jag mig ner på stan för att följa med på systemet, kolla rean och köpa lunch. Det här vädret tar kålen på mig. Electriskt hår, torra läppar och förfrusna öron. Funderar på att spendera nyåret iklädd yllesockor och tjockkofta. Eller så skärper jag till mig och tar på mig något svart. Min bror åkte till London idag och jag är så sjukt avundsjuk, han och hans vänner ska vara där på nyår och gå på fancy nattklubbar, dricka god öl och handla kläder på mellandagsrean. Önskar att jag kunde lära mig att spara pengar, eller få ett jobb. Dags för att äta någonting.


Kommentarer
Postat av: räven

fnissfnissfniss

2009-12-30 @ 21:19:40
URL: http://ohmondieu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0