At night, in this lightning

Fredag: sov länge länge och städade rummet och åkte till etuna. Efter 3½ timme, bilproblem och en chipspåse som kom vi fram till moster där det åts julmat, delades ut paket och dracks glögg. Alla satt sedan vid tvn och såg på spåret och förlängda aktuellt om saab. Åkte hem till morfar och sov sen.
Lördag: vaknade HALV ÅTTA på morgonen och fick en chock av att Erik också var vaken, mamma med. Insåg att jag typ hade fått ryggskott så jag kunde inte gå. Slog läger i soffan med kaffe och musikhjälpen. Efter lunch åkte vi hem till tre decimeter snö och växlade sedan hela eftermiddagen med att ligga raklång i soffan och att ligga på spikmatta på golvet. Vid sex kom pappa hem med mat från tsatsiki och jag var happi. Gick hem till Frida, Emelie kom dit och sen kom Jonna, Sara och Anna. Sen hade vi as mysigt och drack vin och skratta och planerade inför 9bs reunion. Skulle ut men det slutade med att alla köpte mat på ghandis och så åt vi hos Frida. Jag somnade där också skavfötters med Frida.
Söndag: Vaknar av Fridas telefon klockan tio och det är bara att gå upp för hon ska åka till sin mormor. Vi hinner dock sitta i hennes kök ett tag och gnälla över huvudvärk, illamående och sånt där. Jag gick hem till ett tomt hus och hade en msn-session med Petra i ett par timmar. Åt micropizza, fixade med julklappar och såg massa avsnitt av new adventures of old christine. Har varit en bra söndag tror jag. Morgondagen får jag spendera på stan med att köpa julklappar sen fika med personerna från i lördags. På tisdag åker jag till Skellefteå och det blir jätte bra. Blablablallll tråkiga inlägg hela tiden. Men jag ska nog sova nu. Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0