Vi har, vi har inte tid med sånt här

Jag har lite ångest. Jag tänkte att 'jaa nu har jag typ jätte lite kvar i skolan att göra! Jag gör en liten lista på allt jag har kvar!'. En minut inser jag att oh my god, jag har mer än 12 saker att göra. Jag har lite smått panik.  Anyway, det är valborg imorgon. Orkar inte ha några förväntningar, förra året sög verkligen. Det kan nog alla mina vänner erkänna. Antonia spydde i Fias säng och i hennes garderob och blev hämtad av hennes mamma. Jag däckade i en säng och blev sexuellt utnyttjad och gick sen runt och grät och skrek på människor. Petra slog en kille för att han hade tandställning. Frida och Fia spydde samtidigt i badkaret och hade ner en blomkruka i det och stod sen och grävde runt i den där sörjan med en mopp. Jag vill glömma förra årets sista april med att göra det bättre det här året. Kanske lite mindre tequila och lite mer skratt.
Övrigt onödigt som händer i mitt liv:
1. Jag drömde att jag var gravid i natt, det var mysigt.
2. Jag funderar på att sluta röka och börja träna, men håller nog tyst om det ett tag för att inte förstöra min coola image(ha-ha-ha).
3. Som ni kanske förstod i förra inlägget så vill jag färga håret. Så jävla mycket, är så otroligt trött på att se likadan ut jämt men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra med det. Klippa upp? Färga rött? Göra slingor? Klippa lugg igen?
4.Igår skrev jag ett brev till mig i framtiden, ska troligtvis läsa det om ungefär två år, känns spännande. Känns lite crossroads. Its all good alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0