Sunday can wait a bit longer

Jag är arg. Och lite glad. Mest rastlös. Arg för att mamma har glömt min systemkamera hos morfar och för att morfar antagligen har städat bort den = omöjlig att hitta eftersom att han aldrig kommer ihåg vart han lägger någonting. Eller så kommer den vara trasig för att den låg i en väska och han fattade säkert inte att min kamera var i och djkasfjasklfh jag är bara arg på att mamma är så himla dålig på att komma ihåg saker som är viktiga för mig.
Jag är glad, eller kanske stolt över mig själv. Jag har bakat jätte avancerat idag, snöbollar heter dem och är ungefär som panacotta. Nu står dem i kylskåpen och ska stelna, jag är super pepp!
Och ja, jag är otroligt rastlös och vill bara göra något, vad som helst. Imorgon kommer moster och kanske morfar, hoppas för allt smör i småland att moster hittar kameran annars dör jag. Får nöja mig men min mini-kamera tills dess. Fast den har blivit jätte dålig på senaste tiden. Hoppas moster syr klart båda mina klänningar i helgen. Jag hoppas på massor av saker nu men äh. Ska kolla till mina snöbollar nu. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0