I paint my nails, but not on sundays

Jag såg världens världens världens sötaste kille nyss! På bussen! Han klev på någon minut efter mig och log så där fint åt mig innan han satte sig på sätena rakt mittimot mig fast på andra sidan gången om ni fattar. Han hade stora bruna ögon, såna där som busiga hundar har. Och så hade han ruftigt brunt hår och vita tygskor. Svarta byxor och en mörk mörk grå jacka. Det konstiga är att jag aldrig har sett han förrut. Han såg ut att vara i min ålder och var en sådan människa som jag skulle ha lagt märke till eftersom att han var så sjukt söt. Skit samma, det jobbiga var att jag åkte bara två hållplatser innan jag hoppade av så jag vet ju inte vart han skulle, han kanske bara är här på besök eller något sånt. Men alltså, söt var han. Skriver det bara för att jag ska komma ihåg det!

Idag gick jag upp halv tio och släpade mig till bussen. Kom till skolan tio i elva och såg på tv:n i skolan att lektionen var inställd. KUL! Nästa lektion började halv två och jag kunde alltså ha fått sova 3 timmar till! Vi åkte hem till Antonia och drack kaffe medans vi såg sex and the city. Sedan hade vi foto, så sjukt onödig lektion. Vi satt bara och kolla på varandras bilder och fick kamerorna. Men vi skulle endå vara där i tre timmar. Jag gick på stan sen med Jonna och sen fikade vi. Jag köpte en rund liten röd väska och en klänning. På vägen skulle jag köpa en tidning, bara för att jag inte jobbar idag typ. Sedan kom jag på att jag var sugen på chips. Jag köpte iallafall två tidningar för jag kunde inte bestämma mig och sen köpte jag chips, gräddfil och dipp. Det blev sammantagt 104 kr. Jag dör nästan.
Imorgon ska vi ha skolfoto och jag vill inte. Jag hatar skolfoton. Fan nu måste jag leta reda på något att ha på mig också. Jag vill bara vara hemma imorn istället. Mina ögon klibbar. Jag är för trött och mamma säger att jag har lågt blodtryck. Jag kan knappt ställa mig upp längre men de finns inget jag kan göra förutom att ta det lugnt när jag ställer mig upp och så ska jag tydligen vara glad också. Men orkar inte nu. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0