Want to see it all real

Jag är så konstig på senaste tiden, känner mig inte som mig själv. Helt plötsligt bryr jag mig om vad alla tycker om mig och jag är bara jätte konstig. Känns det som, som att jag är sjukt medveten om hur alla andra ser mig och jag vill konstant förändra det. Allt dem ser hos mig och allt som jag ser hos mig. Allt vill jag förändra. Jag önskar att jag blev påkörd av en bil så jag fick ligga på sjukhus jätte länge och så skulle jag inte behöva bry mig och något och jag skulle ha en anledning att tycka synd om mig själv. Jag önskar mig bara en massor av saker, att vissa saker ska hända och att vissa saker inte händer. Jag behöver komma härifrån ett tag känns det som, jag går bara runt i samma fotspår och jag kommer ingenstans. Imorgon ska jag vara full.

Kommentarer
Postat av: M A R I C E L

Läskigt, jag känner mig precis likadan. Som att jag ser hur andra ser på mig genom deras ögon eftersom jag vill veta hur dom ser på mig. Har börjat brytt mig alldeles för mycket om vad andra tycker om mig att man nästa mår dåligt och inte tänker på sig själv en endaste sekund. Det är sjukt.

2008-10-15 @ 10:07:42
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: Smurfjavlen

Så länge du tycker om dig själv så kan du faktiskt skita i vad andra tycker. Men så är det ju inte alltid så lätt o sätta i praktiken

2008-10-15 @ 23:05:32
URL: http://smurfjavlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0