Maybe a tigerrrr

Stina is back in the blogg. Uppdatering kanske? Kommer inte ihåg när jag skrev sist men eh skit samma. I onsdags åt vi på harrys och sen hängde vi kvar där och det blev en riktigt jävla bra kväll. Mycket gott att dricka och mycket fina vänner. Snubblade hem till Petra vid 2 snåret och det gick lite väl snabbt i taxin. När vi kom hem till Petra drack jag en jäger och två glas vin. Det skulle jag nog inte ha gjort. Slutade med att jag däckade på ett iskallt trägolv utan kudde eller täcke endast iklädd en stor tshirt. Det blev en hård natt. Vaknade vid 8 på morgonen. Antonia låg i sin sovsäck på golvet och Frida och Olle har klämt ihop sig på den lilla madrassen. Min stackars rygg orkade inte mer och jag förflyttade mig till soffan som under natten hade blivit ledig, promenaden dit påminde mig om hur full jag var dagen innan. Kunde inte somna där för Antonia snackade om olika ljud, Petra kom ut och sa att ja kunde lägga mig i hennes säng för Rickard hade dragit. Åh gud vad underbart det var. En efter en vaknade och alla mådde lika dåligt. Vissa hade spytt, vissa ville spy och alla ville nog helst dö. Vi tog oss in till stan och ja lyckades äta två bitar pizza. Ett patetisk försök till att spt försökte jag mig på också. Vi åkte upp till psykologin och sen sjukskrev jag mig från jobbet. Herregud vad jag inte mådde bra igår. Men onsdagen var värt det. Minnesluckor lite här och där. Men jag kommer ihåg att en klychig kille bjöd mig på ett glas rött vin, Rickard köpte 60 flaskor med fishermans friend shottar, jag drack någon god tranbärs drink innan vi gick hem, less is more - GIGANTBOX, parfym i ögat, Petras gälla röst osv. Men mest massa skratt. Åh vill gå ut nästa onsdag också. Det är liksom alltid roligast då. Idag är det fredag, woho party kunde man tro men inte sa nicke. Min kropp är fortfarande inte redo. Det blir harrypotter hela eftermiddagen och sen vid halv nio går jag och frida på garagerocken för att kolla på Olle och hans band. Ett av hans band. Petra är på nationalteatern och Antonia är i Stockholm. Jag har smått panik men jag vet inte varför. Är också glad för att min vecka av extrempms är över, happi-stina tar nu vid. Jag vill julbaka, julklappshandla, julmysa och HALLÅ FRRRIDA VI MÅSTE HA VÅRAN ÅRLIGA LOVEACTUALLY-LUSSEBULLAR-JULMUST-KVÄLL!!
Känns som att jag är tvungen att klaga på något för att jag alltid gör så men idag blir det inte det. Eller iallafall inte just nu.
Pussinuss

Ps. ikväll kommer jag med en liten nyhet. Ds.

Kommentarer
Postat av: frida

let it be kväll

2008-11-28 @ 16:28:56
Postat av: frid & frojd

less is more - giantbox, haha bäst. seriöst den bästa kvällen på länge! klart vi ska, inna jag åker till london :) ska bara höra med jossan när det passar.. och lydia..

2008-11-28 @ 16:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0