This heart is a stone

Dagens första inlägg, har bestämt att skriva minst två stycken till idag.
Idag fixade jag och jonna dricka till Siesta och det är skönt att ha fixat det iallafall.
Nu måste jag börja packa snart eftersom att jag kommer jobba måndag och tisdag och vi åker ju tidigt på onsdag. Vi ska åka typ 12 timmar, snälla hjälp mig att hitta på något roligt att göra förutom: läsa tidning/bok, rita, lyssna på musik, prata, sova, äta?
Nu kommer det låta som att jag skryter men jag är så himla stolt över mig själv att jag måste skriva det här. Igår var det jag och en annan tjej som sålde bäst på SJ Prio som jag jobbar med! Det var första dagen jag skulle ringa, hade endast provat en gång förrut och då pratade jag inte alls länge.
Kom dit igår och vi skulle börja ringa direkt, så jävla nervös var jag. Ringde ett samtal och rätt person var inte hemma, ringde igen och sålde direkt!
Det känns iallafall grymt bra!
Idag känner jag för att vara generös så jag ska faktiskt göra två generösa saker idag.
1. Fick en sån fin kommentar av Frida att bilderna jag lägger in är så fina så att idag ska jag lägga in fina bilder igen, även fast det bara ska återkomma en gång i veckan. Okej inte världens mest snälla grej men jag vet att ni uppskattar det även om ni inte kommenterar.
2. Jag ska ordna en liten överraskning till tjejerna i min klass tills imorn, jag vet att iallafall Linda kommer bli överlycklig. Kanske avslöjar överaskningen lite senare, det är endå ingen i min klass som läser min blogg. Eller jo Frida och Antonia tror jag läser, eller gör ni det? Kommentera i så fall!!!!!

Här är jag när jag är 13 år!!!
 (Nej det är inte de här bilderna som är de ''fina bilderna'', dem kommer senare)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0