Du sa kom ihåg mig och ändå är det du som blåser förbi

Det är snart natt. Har sytt hela eftermiddagen och kvällen på en kjol jag vill döda, den sitter fult och ser inte ut som den borde. Den är säkert så bara för att jag inte ville sy den, hade absolut ingen lust men ska lämna in den imorgon så jag var tvungen. Den är så ful att jag nästan hellre inte lämnar in den och får sämre betyg. Alla mina vänner dricker vin hos Sofia och sjunger för fulla muggar, jag är inte där. Vet inte om jag vill vara där. Orkar inte och känner mig nere och arg och ledsen, alla där är glada, så jag ska inte förstöra för någon. Min nya inställning.

Har två dagar kvar i skolan och det känns så sorgligt samtidigt som jag inte orkar gå dit överhuvudtaget igen, det är så jävla svårt. Jag har varit så stressad, så less och så trött, är fortfarande. Snart kommer jag stressa över någonting nytt, jag kommer dö av hjärtattack, jag kommer hamna där jag inte vill vara.

Men jag älskar mina klasskamrater, alla är så bra och lärarna och tillgängligheten. Men nu vill jag inte sy på hela sommaren. Jag vill inte göra någonting. Jag kan tänka mig att ligga under mitt täcke och läsa böcker, äta nötter och gråta över de förbannade ungdomen.  Tonårsdeprissionen, den verkliga som har legat kvar som en dimma över mig sedan 2005, kommer inte försvinna bara för att jag blir "fri", det är så jävla mycket skitsnack hela tiden. Jag ger mer än jag får, snart finns bara ett svart hål i magen.



Kommentarer
Postat av: jonna

flytta till sthlm så fort du kan så ska vi ta hand om varandra, för jag förstår inte riktigt vad jag gör här ibland..älskar att du kommer imorgon. pussss <3

2010-05-27 @ 18:17:47
Postat av: Frida

älskar dig. i sommar kommer jag till falun & kramas. det blir fint.

2010-05-27 @ 20:55:51
URL: http://ohmondieu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0